2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annesininbirtanesi

kuzum amma çok iş veriyolar sana... başını bi kaldıramıyosun.

bu arada yeni göbiş koyan kimse yok yaaaa...

ahh teyzesii yaa sormaa...ben kendimi bebeğim için dinlenmeye çektikçeee işlerrri yığıyorlarr neyse napalımm herşey vatan için

varyaa dün benim üstümde dar bi body vardı..o kadar sivriydiki göbüşüm..bunu teyzoşların görmesi lazım..çekeyim dedim unutmuşumm:44:

koycam ama bugun yarınn

sen napıyonn esramm? nasıl geçiyor günün? hem eşinin gelişinee hemde bebeğini göreceğin zamana gün sayıyon demii kıyamam

sende hayırlısıylaa öğren inşallahh kuzunun cinsiyetini

yaaa bir tek sizinkisi benim değerle yakın 1,56 neyseki kendime yandaşlar buldum :))

mervecik seninkinin cinsiyeti nedir

ah ah bı bılsem cınsıyetı ne :)) hazıranın ılk haftasına kaldı cınsıyet.zaten göstermıyo 2 seferdır sırtustu uzanmıs yön degıstırmeden uzanıyor tembel:)

herşey vatan içinnnn alemsin yaaaa

aaa çok merak ettim koy mutlakaaa...ben de koymak istiyorum ama makinem eşimde kaldı.

ay canımmm.. napıyım yaa... çok çok sıkılıyorum artık. hem işten hem de ayrı uzak olmaktan... eşim cuma sabahı burda olucak inşallah.perşembe gece de gelebilir. o kadar özledim ki... eşim gelince gidicez doktora. inşallah gösterir benim terbiyeli bebeğim bi kerecik açsın göstersin ama yaaa ben annesiyim onun

tatlım senin göğüs kalça büyüdü mü erkek ya hanii belki kalça buyumesi hipotezide yanlıstır benim göğüs kalça büyüdü de alakası var mı acep :44:

göğüslerim büyüdü kalçam zaten büyüktü bilmiyorum büyüdü mü kiloda almadım 700 gram felan aldım hep ekşi canım çekti erikkk turşu suyu şangam bile içtim hayatmda hiç içmemiştimmm düşün artıkkkkkk ama no ayşe
yes hakkı oldu

Son düzenleme:

iyiymişş canımmmm şalgam suyu bile içtiğine göree bizim haziranın ortalarında belli olur herhalde ay çok var

tatlım senin göğüs kalça büyüdü mü Erkek ya hanii belki kalça buyumesi hipotezide yanlıstır Benim göğüs kalça büyüdü de alakası var mı acep :44:

bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa %90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)

iyiymişş canımmmm şalgam suyu bile içtiğine göree bizim haziranın ortalarında belli olur herhalde ay çok var

ama bak şölede bişi var, tüm bunları canım çekerken ekşiyi ekşinin tadını alamıyordum ekşiler ekşi gelmiyordu, salataya acayip limon sıkıyordum bana güzel geliyordu diğerleri ayyy çok ekşi diyorlardı,
şimdi o içtiğim şalgamı zor zar içiyorum biliyomusun ? 2 haftadır bana ekşi geliyorlar,
dönem dönem değiştiğine inanıyorumm ben

bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa %90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)

ay sizi yesinleeeerrrr teyzeeemmmmmmm

evet yaa benimde popom çıktı herkes seninki kız diyorlar bende kendimi kaptırmadan sizlere sorayım dedim demekki bu hipotezde çürüdü

dün patates salatası yaptım kendime canım inanırmısın ufacık salataya 2 tane limon sıktımm ekşi gelmiyor baanaaa azcık salatam artmıştı sofrada anneme sen yermisin deidm o da agzına atmasıylaa 1 bardak su içmesi bir oldu aysun kızım noluyor sana dedi

benmde tam tersi güccüldü : 58 kgyum 2 aydır yerimde sayıyom

işte aynen öyle oluyorrr tatlı yediğimde de acı bir tat veriyordu ? sana da veriyor mu ?

ay kızlar benim de tatlı yiyesim hiç yok... ki ben bi tepsi şeker pareyi tek başıma yiyebilecek kadar tatlı hastasıydım... benim doymam için yemekten sonra tatlı yemem gerekirdi, yemek tatlıya hazırlık aşamasıydı... ama şimdi tatlı göresim bile yok... niye ki acaba :26:

acıktım ben yaaaa akşama ne yapsam kızlar fikir verirmisiniz acaba

no ayşeee yes saplıı Ye tatlıyı çıkar saplıyı, ye ekşiiyi çıkar ayşeyii sende %15000 tutmamışş şekerimm

Benimkide %10luk kısmıdaa tamamlayabilirse kuzum ye tuzluyu çıkar saplıyı olacakkk

Ay sizi yesinleeeerrrr teyzeeemmmmmmm

evet yaa benimde popom çıktı herkes seninki kız diyorlar bende kendimi kaptırmadan sizlere sorayım dedim Demekki bu hipotezde çürüdü

boşverr sen herkesi bebeğimm Bünye meselesi vucudun değişmesi ve aşerilen şeylerrr

ayyy saplı neeee o hakkı değil miydiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…