- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
etten tiksinmek ne belirtisi acaba ? =))
oglan belirtisi cnm birincide etten tiksin ikincidede ve etrafımda hamile olan çogu hamile etten tiksindi ve erkek dogurdu bunlardan biride ablam
annesininbirtanesi
kuzum amma çok iş veriyolar sana... başını bi kaldıramıyosun.
bu arada yeni göbiş koyan kimse yok yaaaa...
yaaa bir tek sizinkisi benim değerle yakın 1,56 neyseki kendime yandaşlar buldum :))
mervecik seninkinin cinsiyeti nedir
ahh teyzesii yaa sormaa...ben kendimi bebeğim için dinlenmeye çektikçeee işlerrri yığıyorlarrneyse napalımm herşey vatan için
varyaa dün benim üstümde dar bi body vardı..o kadar sivriydiki göbüşüm..bunu teyzoşların görmesi lazım..çekeyim dedim unutmuşumm:44:
koycam ama bugun yarınn
sen napıyonn esramm? nasıl geçiyor günün? hem eşinin gelişinee hemde bebeğini göreceğin zamana gün sayıyon demii kıyamam
sende hayırlısıylaa öğren inşallahh kuzunun cinsiyetini
tatlım senin göğüs kalça büyüdü müerkek ya hanii belki kalça buyumesi hipotezide yanlıstır benim göğüs kalça büyüdü de alakası var mı acep :44:
göğüslerim büyüdü kalçam zaten büyüktübilmiyorum büyüdü mü kiloda almadım 700 gram felan aldım hep ekşi canım çekti erikkk turşu suyu şangam bile içtim hayatmda hiç içmemiştimmm düşün artıkkkkkk ama no ayşe
yes hakkı oldu
tatlım senin göğüs kalça büyüdü müErkek ya hanii belki kalça buyumesi hipotezide yanlıstır Benim göğüs kalça büyüdü de alakası var mı acep :44:
iyiymişş canımmmmşalgam suyu bile içtiğine göree bizim haziranın ortalarında belli olur herhalde ay çok var
bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa%90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)
ama bak şölede bişi var, tüm bunları canım çekerken ekşiyi ekşinin tadını alamıyordum ekşiler ekşi gelmiyordu, salataya acayip limon sıkıyordum bana güzel geliyordu diğerleri ayyy çok ekşi diyorlardı,
şimdi o içtiğim şalgamı zor zar içiyorum biliyomusun ? 2 haftadır bana ekşi geliyorlar,
dönem dönem değiştiğine inanıyorumm ben
bebeğim poposu büyüyenin kızı olur derler...benim popomdaa büyüdü( yani dikleşti) veee bebeğimin cinsiyetinii açıklıyorum ilk kezz burdaaaa%90 erkek (çok şaşırdın demii moonsun teyzezii)
dün patates salatası yaptım kendime canım inanırmısın ufacık salataya 2 tane limon sıktımm ekşi gelmiyor baanaaaazcık salatam artmıştı sofrada anneme sen yermisin deidm o da agzına atmasıylaa 1 bardak su içmesi bir oldu aysun kızım noluyor sana dedi
göğüslerim büyüdü kalçam zaten büyüktüBilmiyorum büyüdü mü kiloda almadım 700 gram felan aldım hep ekşi canım çekti Erikkk turşu suyu şangam bile içtim hayatmda hiç içmemiştimmm düşün artıkkkkkk Ama no ayşe
yes hakkı oldu
Ay sizi yesinleeeerrrr teyzeeemmmmmmm
evet yaa benimde popom çıktı herkes seninki kız diyorlar bende kendimi kaptırmadan sizlere sorayım dedimDemekki bu hipotezde çürüdü
no ayşeee yes saplııYe tatlıyı çıkar saplıyı, ye ekşiiyi çıkar ayşeyii sende %15000 tutmamışş şekerimm
Benimkide %10luk kısmıdaa tamamlayabilirse kuzum ye tuzluyu çıkar saplıyı olacakkk
boşverr sen herkesi bebeğimmBünye meselesi vucudun değişmesi ve aşerilen şeylerrr
işte aynen öyle oluyorrr tatlı yediğimde de acı bir tat veriyordu ? sana da veriyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?