2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet canım tutmuyor, kimde tuttu ki baksana hepimize erkek dedi doktorlar şaka gibi bir kaç kız var çok ilginçç

bende hiç tatlı yemezdm hamilelgmde tatlıyla hasır nesirim ve su an erkek bir bebişe hamileym ben daha kilo almadım ama göbegim basket topu gibi cıkmaya basladı bile daha 16 haftalık hamileym

ben deli gibi çiğköfte yerdim şimdi tiskindim canım görünce sanki çamuru görüyormusum gibi yüzüm buruusuyor zaman zaman oluyormus böyle tiskinmeler

ayyy saplı neeee o hakkı değil miydiiiiiii

öle de diyorlar ben de duyduğumda komiğime gitmiştiii saplı birde atlı diyorlar diğeri hakkı onu herkes biliyor
biziimkiler saplı onun minikkk sapına kurban olurum bennnnnnnnnn
evet canım eşim tulumba tatlısı almış dun zorla iki tane yedirdi çok acı geliyor yaa ilginçç aynıyız senle tatlım bakalım benimki ne olucakk

aha aynıyıs hakkikaten
aynı belirtiler var diye erkek olacak değil ya herkesde farklı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebişin ister SAPLI ister SAPSIZ olsun

Son düzenleme:

Canım senin de bulantın oluyordu değil mi? Acaba diyorum bulantı-ekşiye aşerme arasındamı bir ilişki var? Benim de bulantım çok oluyordu ve normalde tatlı canavarıyken ekşi acıya düştüm. Belki de bastırıyor ya ekşi midemizi, vücut kendiliğinden yöneliyor olabilir mi ki?

Bu arada benim de belirtilerim erkek olacak arkadaşlarımızınkiyle aynı.. Babasına paşa mı geliyor ki??? Aaah ahhh umarım cuma gittiğimizde gösterir pipisi mi var, kukusu mu var da, rahatlarızzz

aynen canım hayrlı sağlıklı olsunda farkı yok

ben deli gibi çiğköfte yerdim şimdi tiskindim canım görünce sanki çamuru görüyormusum gibi yüzüm buruusuyor zaman zaman oluyormus böyle tiskinmeler

aynennnnn bu kadr olur bende ne çok yerdim yiyemiyorumm şimdi tiksindim resmen
ay ben seninkini çok merak ettim şimdiiii

ya kızlar nasıl kilo almıyorsunuz hayret bişey birtek ben alıyorum sanırım

700 gram felan aldım işte ben, çok yeme kızım

Kızlar herkesin hormonları farklı ben hamileliğimin ilk 3 ayında 6 kilo aldım :)) toplamda 14 kiloyla bitirdim doğumdan 1 hafta sonra toplam 3 kilo fazlam kaldı şuan 3 ay oldu doğum yapalı deli gibi tatlı hemde şerbetli ve kremalı yiyorum ona rağmen kilo almadım ama vermedimde :) emzirince zaten almıyorsun dikkat etsem çoktan verirdim ama ben etmedim hiç dert etme zaten doğum sonrası zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun hatta keyfini çıkar hamileliğin insan çok özlüyor :)

aynennnnn bu kadr olur bende ne çok yerdim yiyemiyorumm şimdi tiksindim resmen
ay ben seninkini çok merak ettim şimdiiii

700 gram felan aldım işte ben, çok yeme kızım

doktorun tartısına göre 600 gram benimkine göre 3 kilo almışım napiiimmm yaaaa benim vücudum "ay ne kadar yersem yiyeyim almıyorum" dan değil alıyoruzzzzzz

bende merak ediyorum yavrukuşumm bakalım tutacak mı Saplı mı olacak Sapsız mu

ya kızlar nasıl kilo almıyorsunuz hayret bişey birtek ben alıyorum sanırım

benim bu hafta 4.ayım bitiyor veee tam olarak 2,5 3 kilo almış bulunmaktayımmm gayet sağlıklı sen kaç kilo aldın canım?

ayyy süpermiş yaaa...

vardı canım çok bulantım vardı, o zamanlarda tuzlu yiyorum tatlımm, bulantılar azaldı ekşi yemeye başladımmm
bilmiyorum bir bağ var mı ?

sen belirtiye bakma bence, doktorun dediği önemli

ben tuza düştüm çk neredeyse ekmeği tuzlayıp yiyeceğim vucudumda kalsiyum ihtiyacı var belkide... bi de çukulata yiyorum çok canım istior sürekli.

bu arada bana demir hapı ve balık yağı verdi. çünkü balık, et, tavuk hiç mi hiç canım istemiyorrrrrr söyledimm

bende canımmm ya bacaklarımın önlerinde selülitlerim yoktu artık varrr çok yiyorumm nasıl durdurabilirim kiiii

aaaaaaaa ne güzel maşalahh sana inş. bizde senin gibi oluruzzzzzzz

ayyyyh güldürdün beni cnm yaaa doktorda farklı seninki farklı nasıl oluyor bozuktur senin kiii
yok yok çok yersek alıyoruz tabikiiiiiiii bencede
inş. biran önce belli olur

bende balık-tavuk yiyemez oldum bir köfte yiyebiliyorumm
sanırm bende balık yağı isteyeceğimm :26:

mehmet öz-bebeğinizi beklerken sf:80

diyorki özi amca:

eğer normal kiloda hamiş kaldı isennnn...............

ilk 3 ay:2-3 kg
2. 3 ay: 5-7 kg
3. 3 ay:5-7,5 kg

toplamda 12-17,5 kg ye kadar alman sağlıklıı.

yok hamiş kaldığında kilolu idiysen..............

ilk 3 ay:1-2 kg
2. 3 ay: 4-6,5 kg
3. 3 ay: 2.5-4 kg

toplamda 7,5-12,5 kg alman sağlıklı.

amaaaa eğerki normal kilondan zayıf hamiş kaldı isen dee.....

ilk 3 ay: 2-3 kg
2. 3 ay:7-10 kg
3.3 ay: 5-9 kg

toplamda 14-20 kg almak sağlıklı.

obezleri yazmıyorum çünkü resimlerden daha obez görmedim...

bende canımmm ya bacaklarımın önlerinde selülitlerim yoktu artık varrr çok yiyorumm nasıl durdurabilirim kiiii

ben kilo verdim canım malesef. 52,5 ile başladım şuan 50 yim..... bi süre daha da böyle gidecek gibi görünüyor çünkü hala iştahım tam düzelmiş değil yiyorum ama canımın istediklerini sadece

kız tefalden 100 liralık tartı aldım sanmam bozuk olsunn ölçülü yemek lazım ben yemeği ölçüde yiyorumda tuzu ekşiyi kaçıırıyorum birde maşAllah acayip meyve yiyorum

bende tavuk balık yiyemiyorum balığın mevsimi geçti aslında buzhaneden de yemek istemiyorum bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…