no ayşeee yes saplııYe tatlıyı çıkar saplıyı, ye ekşiiyi çıkar ayşeyii sende %15000 tutmamışş şekerimm
Benimkide %10luk kısmıdaa tamamlayabilirse kuzum ye tuzluyu çıkar saplıyı olacakkk
boşverr sen herkesi bebeğimmBünye meselesi vucudun değişmesi ve aşerilen şeylerrr
ay kızlar benim de tatlı yiyesim hiç yok... ki ben bi tepsi şeker pareyi tek başıma yiyebilecek kadar tatlı hastasıydım... benim doymam için yemekten sonra tatlı yemem gerekirdi, yemek tatlıya hazırlık aşamasıydı... ama şimdi tatlı göresim bile yok... niye ki acaba :26:
ayyy saplı neeee o hakkı değil miydiiiiiii
evet canım eşim tulumba tatlısı almış dun zorla iki tane yedirdi çok acı geliyor yaa ilginççaynıyız senle tatlım bakalım benimki ne olucakk
ama bak şölede bişi var, tüm bunları canım çekerken ekşiyi ekşinin tadını alamıyordum ekşiler ekşi gelmiyordu, salataya acayip limon sıkıyordum bana güzel geliyordu diğerleri ayyy çok ekşi diyorlardı,
şimdi o içtiğim şalgamı zor zar içiyorum biliyomusun ? 2 haftadır bana ekşi geliyorlar,
dönem dönem değiştiğine inanıyorumm ben
öle de diyorlar ben de duyduğumda komiğime gitmiştiiisaplı birde atlı diyorlar diğeri hakkı onu herkes biliyor
biziimkiler saplıonun sapına kurban olurum bennnnnnnnnn
aha aynıyıs hakkikaten
aynı belirtiler var diye erkek olacak değil ya herkesde farklı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebişin ister SAPLI ister SAPSIZ olsun
ben deli gibi çiğköfte yerdim şimdi tiskindim canım görünce sanki çamuru görüyormusum gibi yüzüm buruusuyorzaman zaman oluyormus böyle tiskinmeler
ya kızlar nasıl kilo almıyorsunuz hayret bişey birtek ben alıyorum sanırım
aynennnnn bu kadr olur bende ne çok yerdim yiyemiyorumm şimdi tiksindim resmen
ay ben seninkini çok merak ettim şimdiiii
700 gram felan aldım işte ben, çok yeme kızım
ya kızlar nasıl kilo almıyorsunuz hayret bişey birtek ben alıyorum sanırım
öle de diyorlar ben de duyduğumda komiğime gitmiştiiisaplı birde atlı diyorlar diğeri hakkı onu herkes biliyor
biziimkiler saplıonun minikkk sapına kurban olurum bennnnnnnnnn
aha aynıyıs hakkikaten
aynı belirtiler var diye erkek olacak değil ya herkesde farklı hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebişin ister SAPLI ister SAPSIZ olsun
Canım senin de bulantın oluyordu değil mi? Acaba diyorum bulantı-ekşiye aşerme arasındamı bir ilişki var? Benim de bulantım çok oluyordu ve normalde tatlı canavarıyken ekşi acıya düştüm. Belki de bastırıyor ya ekşi midemizi, vücut kendiliğinden yöneliyor olabilir mi ki?
Bu arada benim de belirtilerim erkek olacak arkadaşlarımızınkiyle aynı.. Babasına paşa mı geliyor ki??? Aaah ahhh umarım cuma gittiğimizde gösterir pipisi mi var, kukusu mu var da, rahatlarızzz
benim bu hafta 4.ayım bitiyor veee tam olarak 2,5 3 kilo almış bulunmaktayımmmgayet sağlıklı sen kaç kilo aldın canım?
ayyy süpermiş yaaa...
ben tuza düştüm çk neredeyse ekmeği tuzlayıp yiyeceğim vucudumda kalsiyum ihtiyacı var belkide... bi de çukulata yiyorum çok canım istior sürekli.
bu arada bana demir hapı ve balık yağı verdi. çünkü balık, et, tavuk hiç mi hiç canım istemiyorrrrrr söyledimm
Kızlar herkesin hormonları farklı ben hamileliğimin ilk 3 ayında 6 kilo aldım :)) toplamda 14 kiloyla bitirdim doğumdan 1 hafta sonra toplam 3 kilo fazlam kaldı şuan 3 ay oldu doğum yapalı deli gibi tatlı hemde şerbetli ve kremalı yiyorum ona rağmen kilo almadım ama vermedimde :) emzirince zaten almıyorsun dikkat etsem çoktan verirdim ama ben etmedim hiç dert etme zaten doğum sonrası zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun hatta keyfini çıkar hamileliğin insan çok özlüyor :)
doktorun tartısına göre 600 gram benimkine göre 3 kilo almışımnapiiimmm yaaaa benim vücudum "ay ne kadar yersem yiyeyim almıyorum" dan değil alıyoruzzzzzz
bende merak ediyorum yavrukuşumm bakalım tutacak mı Saplı mı olacak Sapsız mu
ben tuza düştüm çk neredeyse ekmeği tuzlayıp yiyeceğim vucudumda kalsiyum ihtiyacı var belkide... bi de çukulata yiyorum çok canım istior sürekli.
bu arada bana demir hapı ve balık yağı verdi. çünkü balık, et, tavuk hiç mi hiç canım istemiyorrrrrr söyledimm
bende canımmm ya bacaklarımın önlerinde selülitlerim yoktu artık varrr çok yiyorumm nasıl durdurabilirim kiiii
şekerim ben kendi tartıma göre 3 kilo doktorunkine göre 600 gram almışım ama benimki doğrudur
aaaaaaaa ne güzel maşalahh sanainş. bizde senin gibi oluruzzzzzzz
ayyyyh güldürdün beni cnm yaaadoktorda farklı seninki farklı nasıl oluyor bozuktur senin kiii
yok yok çok yersek alıyoruz tabikiiiiiiii bencede
inş. biran önce belli olur
bende balık-tavuk yiyemez oldum bir köfte yiyebiliyorumm
sanırm bende balık yağı isteyeceğimm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?