2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Cok tsk canim seni de tebrik ederim ve Allah kolaylik versin iki kucuk bebisle:) ama olsun ikisi bir ikiz gibi buyurlee istee

Teşekkür ederim merveciğim... Herkes öyle diyor zaten.. Bakalım gebeliğim biraz daha otursun kendimi hamile gibi hissedeceğim.. Daha yeni doğum yapmışken kendimi toparlamamışken duygusallık ayyuka çıkmışken bakalım neler olacak hepimiz için hayırlısı Allahtan..

Cok tsk canim seni de tebrik ederim ve Allah kolaylik versin iki kucuk bebisle:) ama olsun ikisi bir ikiz gibi buyurlee istee

Teşekkür ederim merveciğim... Herkes öyle diyor zaten.. Bakalım gebeliğim biraz daha otursun kendimi hamile gibi hissedeceğim.. Daha yeni doğum yapmışken kendimi toparlamamışken duygusallık ayyuka çıkmışken bakalım neler olacak hepimiz için hayırlısı Allahtan..

Canım Allah yardımcın olsun ve tez zamanda yüzünü güldürsün.. Guruba katıldığım gibi böyle bir haberle karşılaşmak üzdü... Ta en başından böyle bir haber en azından çabuk toparlanmana neden olacaktır..

evet canım çalışıyorum ama inan işe de veremiyorum kendimi.. ahh ahh ne zor günler yarabbim. Sen yardımcımız ol..

canım yaa yazdıklarını birebir ben de yaşıyorum ilk bebiş mi senin de??

merhaba kızlar nasılsınz bakım ben kalp atışlarından sonra çok bi hyzura kavuştum darısı basınıza

slm kasım annişleri nasılsınız.......ben resmen bulantıdan sürünüyorum:18::18: acaba diyorum bebek ikiz mi bu kadar bulantım olduğuna göre diyorum...dr a gittiğimizde bir tane kese gördük
ikiz olsaydı iki tane kese görünürdü heralde dimi..yani en azından daha ilk gittiğinde görünüyor ikiz olup olmadığı diye duymuştum ..anlaşılan benim kerata çok yaramaz

tatlım bende kızımda aynıydm tam 6 ay çok zor bilirm şimdi maşalla 3 kere fasulyeden öğurdum

merhaba kızlar nasılsınz bakım ben kalp atışlarından sonra çok bi hyzura kavuştum darısı basınıza

canım bizde bugün 6+1 iz 9 martta karnımdan ultrasonlaa baakılmıştı daha 4+6 ydı ozaamaan zora olsaa kesemiz görüldü aamaa ben tabi r. işaretlemese aaanlamazım bile onun kese oluğunu bu yüzdden mi bilmem ben çok tedirginim çok belirtim var hamilelik için o biraz raahaatlaatıyor beni ama biz perşembe aakşamı şehir dışınaa çıkıcaz k.validdemlere orada bi hastaaneye gidelim diyoruz cuma günü ne dersiniz dr. değiştirmek doğrumu dr.um 25-30 arası gel demişti ama biz 23ünde gidicez kontrole çünkü eşim haaftaya şehir dışına çıkacak iş için birlikte duymak istiyoruz bebişimizin çıkardığı ilk sesi inşallah bizede naasip olur çünkü ozaman tamam ben hamişim diycem şimdi söylerken çok değişikgeliyor zaten tek bir komşum biliyor yaaşaadığım yerde kimsenin haaberi yok söylemedim henüz

tatlım ben 5 hafta 4 te gtmiştm 6 3 tede kalp atışı için gttk bence gt hattat 30 cok gec rahat rahat gt tatlım 23 unde bende kimseye demdim desem yeri

arkadaşlar merhaba
4hafta +5 günlük hamileyim.hamileyken paxil adlı antideprasan kullanıyordum.10 mg düşük dozda. sizce bir zararı olmuşmu dur. pskiyatri doktorum olumlu konuşmadı pek. yardımcı olursanız sevinirim....

merhaba kızlar..bende dün hamile olduğumu öğrendim.adetten 3 gün önce 32 çıktı değerim..pazartesi yani yarın tekrar yaptırayım diyorum bakalım kaça yükselmiiş..benim 2.bebişim olacak allahın izniyle sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza...

ay she cim cuma günü bende kesin hamile olduğumu öğrendim kanda.sat 8 şubat.izmirdeyim.yaşım 25 ikinci bebiş geliyo....kilomda 66 benide kaydedersen çooooooooooooooooook sevinirim.bütün anne adaylarını öpüyorum sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah.... bu arada perşembe günü doktora gideceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…