2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anladım canım ,seninki göründüyse benimkini neden göremedi doktorum diye merak etmiştim .evet canım yaaa şu kalp atışlarını duymadan inanamıycam hamile olduğuma .benimde 15 gün var

canım benimde randevum 28 martta kola içtin diye üzülme tatlım,şimdi bizde atş basması filan olması çok normal insanın içi yanıyo benimde canım kola istiyor bazen .ilk 3 ay yediklerimiz bebeğe direk gitmiyor,vücudumuzdaki besin depolarını kullanıyor bebek.3 aydan sonra yediklerimiz direk bebeğe gidiyor, o yüzden çokda endişelenme Allha emanetler.

mrb güzel anneler nasılsınız, oğlumdan fırsat bulamadığım için pek giremiyorum ama takip ediyorum...

canım doktorun nasıl konuştu bilmiyorum ama bende hamile olduğumu bilmeden efexor kullandım.öğreninvce dr aradım hemen bırak dedi.geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım lekelerim geldi.dr hemen ilaç kullandınmı diye sordu söyledim.ondan olabilir dedi.ama şimdi iyiyim şükür.içini ferah tut.allahın izniyle bişi olmaz.

Bende salı günü kısmetse duyacağım Allah izin verirse kalp atışlarını,inşallah duyarım yaa...7+3 olacağım o gün...

canım hayırlı olsun,sağlıkla al kucağına inşallah.senle aynıyız.nasıl gidiyor gebelik?

Canim ben gebelikle alakali Bi sitede okudum doga sana adetinin gecikmesiyle sinyali verir ondan onceki yaptklarin sorun teskil etmez yani hap kullanmak film cektrmek vs. Ama tabiki dr unuza danismakta fayda var yaziyodu aynen boyle. Ama sinyali aldiktan sonra yani adet geciktikten sonra hepsine dikkat etmek zorundasin yaziyodu. Yani cumleler birebir boyle olmasa da tam olarak bunu kastetmisler Allah in izniyle bisey olmaz bence icini ferah tut benim ablam antibiyotik kullandi ve film e girdi hamile oldugunu ogrenmrden cok kisa bi sure once ama cok sukur hoc bsey olmadi sag salim bi bebisimiz oldu.

Amin canim Allah hepimize guc kuvvet saglik versin gerisi onemli degil..

ben de 25 yasındayım, izmirdeyim ve perşembe günü gidicem doktora bu arada kalp atışları ne zaman duyuluyor, perşembe günü keseyi görürüz diyor doktorum, bu arada ben de hiç belirti yok ne bulantı ne uyku ne baska bırsey, mumkun oldugunca az yemege calısıyorum hamurişi ve tatlıyı kestim, ekmeği de azalttım, kilo almaya hiç niyetim yok, ilk bebeğim hala ve hala hazır hissetmiyorum kendimi anne olmaya nasıl olcak bilmem:44:

tatlım yazdıklarını okurkennn 'bunları ben yazmış olabilirmiyim' diye düşündüm inan. aynı durumdayım seninle...bende ishallik vardı geçti çok şükür. hiç bulantım olmadı (maşallah) uykumm benim hep var. ama buara daha iyiyim çok şükür.
bizde 10 martta 5+5de kesemizi gördük, kalp atışı için perşembe yada cuma gidicezzz acayip heyecanlıyımm cinsiyeti içine ne doğuyor diyee soruyorlar çevremdekiler...allahım ben kendimi daha hamile gibi hissedemiyorum kii kalp atışını allahın izniyle bi duysaydıkkk:26:

galiba ben de hazır hissetmiyorum.kendimi suçluyorum böyle deyince. Acaba beklesemiydim düşüncesi sürekli. Ama sunu unutmamak gerek ki bu bize Allah in bir lütfu. Ne para pulla ne de başka biseyle satın alinabilcek bisey. Hiç bı zaman tam anlamıyla hazır hissedemicez galiba ama kucağımıza aldığımızda iyiki diyeceğimizden eminim...

Merhaba,yarınki kan testine göre burada olup olmayacağım belli olacak...Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim :)

Tek yumurta ikizi olunca tek kese oluyo galiba canim yani uydurmus gibi olmayim da gecen ablama tek kese var ikiz degildir dimi die sordum o da tek yumurtaysa olabilir demisti. Yani olur mu olur:)

Bulantının ikiz hamilelikle hiç alakası yok..Ben 2 kez ikiz hamileliği yaşadım ,ilk ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve şu an 20 aylık ikizlerim var..Doğru dürüst hiç bulantım olmadı hamileliklerimde....Kardeşimin tekil hamileliği vardı ve bulantısı çok fazlaydı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlaarr ben burda yeniyim bir pencerede birden cok kisiye cevap verebiliyoruz galiba. Biri bana ogretebilir mi? Yoksa sayfanin tamamini ben kapliycam boyle arka arkaya yazarak:)

Ya bence de alakası yoktur o bünye meselesi..Benim de bulantım oluyo ama ara ara sık değil.Kusmadım hiç umarım kusmam...

Benim dr um keseyi görünce %99 tekiz gebelik dedi,tek yumurta ikizi olması ihtimali %1 dedi.Umarım %99 tekizdir dediği gibi.Tabi herşey Allahtan ama ne bileyim ikiz beni biraz korkutuyor açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…