anladım canım ,seninki göründüyse benimkini neden göremedi doktorum diye merak etmiştim .evet canım yaaa şu kalp atışlarını duymadan inanamıycam hamile olduğuma .benimde 15 gün varCok tskler canim dr um demekki kese icin cok iyi yerlesmis dedi ama ben bebek gibi algiladim biraz cahilim bu konularda ama sen haklisin daha bebegi biz de gormedik senin gibi 15 gun sonraya randevu verdi galiba o zaman gorcez daha 4+4 um cunku ben:) hayirlisi insallah hakkimizda
canım benimde randevum 28 marttaya bende acaip merak ediyorum kalp atışları başladımı normal mi diye,
daha randevumuz 28 martta nasıl beklicem bilmiyorum
bu arada benim kabızlığım geçti çok şükür, bulantım hala yok
uyku hlimde yavaş yavaş normale döndü sadece aşırı sinirlilik var malesef, garibim kocişim ne yapcağını şaşırıyor
ben hala tam hamileyim diyemiyorum nedense, bir defa kesemizi gördüm sadece o kadar, kalp atışlarını görünce tam kavrarım inşallah :26:
bide beslenme konusunda çok yanlışlarım oluyor biliyorum ama kendimi ayarlayamıyorum bi türlü ,
sabah yine kahvaltıda tost yedim doyuramıyorum bebeğimi diyede üzülüyorum sonra,
suyu hala az içiyorum zorluyorum kendimi ama,
meyve çok nadir yiyebiliyorum, aldım şimdi bi elma iki saatte anca yerim herhalde,
geçen canım acaip kola çekti yasak biliyorum ama dayanamadım içtim bir kutu sonrada tabi bin pişmanlıklar,
off çok deliyim ben ya
arkadaşlar merhaba
4hafta +5 günlük hamileyim.hamileyken paxil adlı antideprasan kullanıyordum.10 mg düşük dozda. sizce bir zararı olmuşmu dur. pskiyatri doktorum olumlu konuşmadı pek. yardımcı olursanız sevinirim....
ay she cim cuma günü bende kesin hamile olduğumu öğrendim kanda.sat 8 şubat.izmirdeyim.yaşım 25 ikinci bebiş geliyo....kilomda 66 benide kaydedersen çooooooooooooooooook sevinirim.bütün anne adaylarını öpüyorum sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah.... bu arada perşembe günü doktora gideceğim
arkadaşlar merhaba
4hafta +5 günlük hamileyim.hamileyken paxil adlı antideprasan kullanıyordum.10 mg düşük dozda. sizce bir zararı olmuşmu dur. pskiyatri doktorum olumlu konuşmadı pek. yardımcı olursanız sevinirim....
mrb güzel anneler nasılsınız, oğlumdan fırsat bulamadığım için pek giremiyorum ama takip ediyorum...
Teşekkür ederim merveciğim... Herkes öyle diyor zaten.. Bakalım gebeliğim biraz daha otursun kendimi hamile gibi hissedeceğim.. Daha yeni doğum yapmışken kendimi toparlamamışken duygusallık ayyuka çıkmışken bakalım neler olacak hepimiz için hayırlısı Allahtan..
ay she cim cuma günü bende kesin hamile olduğumu öğrendim kanda.sat 8 şubat.izmirdeyim.yaşım 25 ikinci bebiş geliyo....kilomda 66 benide kaydedersen çooooooooooooooooook sevinirim.bütün anne adaylarını öpüyorum sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah.... bu arada perşembe günü doktora gideceğim
ya bende acaip merak ediyorum kalp atışları başladımı normal mi diye,
daha randevumuz 28 martta nasıl beklicem bilmiyorum
bu arada benim kabızlığım geçti çok şükür, bulantım hala yok
uyku hlimde yavaş yavaş normale döndü sadece aşırı sinirlilik var malesef, garibim kocişim ne yapcağını şaşırıyor
ben hala tam hamileyim diyemiyorum nedense, bir defa kesemizi gördüm sadece o kadar, kalp atışlarını görünce tam kavrarım inşallah :26:
bide beslenme konusunda çok yanlışlarım oluyor biliyorum ama kendimi ayarlayamıyorum bi türlü ,
sabah yine kahvaltıda tost yedim doyuramıyorum bebeğimi diyede üzülüyorum sonra,
suyu hala az içiyorum zorluyorum kendimi ama,
meyve çok nadir yiyebiliyorum, aldım şimdi bi elma iki saatte anca yerim herhalde,
geçen canım acaip kola çekti yasak biliyorum ama dayanamadım içtim bir kutu sonrada tabi bin pişmanlıklar,
off çok deliyim ben ya
ben de 25 yasındayım, izmirdeyim ve perşembe günü gidicem doktorabu arada kalp atışları ne zaman duyuluyor, perşembe günü keseyi görürüz diyor doktorum, bu arada ben de hiç belirti yok ne bulantı ne uyku ne baska bırsey, mumkun oldugunca az yemege calısıyorum hamurişi ve tatlıyı kestim, ekmeği de azalttım, kilo almaya hiç niyetim yok, ilk bebeğim hala ve hala hazır hissetmiyorum kendimi anne olmaya nasıl olcak bilmem:44:
Bende salı günü kısmetse duyacağım Allah izin verirse kalp atışlarını,inşallah duyarım yaa...7+3 olacağım o gün...
slm kasım annişleri nasılsınız.......ben resmen bulantıdan sürünüyorum:18::18: acaba diyorum bebek ikiz mi bu kadar bulantım olduğuna göre diyorum...dr a gittiğimizde bir tane kese gördük
ikiz olsaydı iki tane kese görünürdü heralde dimi..yani en azından daha ilk gittiğinde görünüyor ikiz olup olmadığı diye duymuştum ..anlaşılan benim kerata çok yaramaz
Merhaba,yarınki kan testine göre burada olup olmayacağım belli olacak...Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim :)
Aminn
off hava çok karanlık burda yağmur başladı tvde hiç bişey yok eşim maça gitti,
bunalıma gircem az kaldı
Bulantının ikiz hamilelikle hiç alakası yok..Ben 2 kez ikiz hamileliği yaşadım ,ilk ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve şu an 20 aylık ikizlerim var..Doğru dürüst hiç bulantım olmadı hamileliklerimde....Kardeşimin tekil hamileliği vardı ve bulantısı çok fazlaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?