kız burcuxxx özel mesaj kutunu boşatmanın vakti gelmiş artıkkkk
he he he ben kaç defa boşaltıyorum o kutuyu bir bilsen:))))) bide kızlara geveze diyorum ama biz daha fenayız galiba :)))
benim mesaim hiç bitmiyor canım ben ne yapayım yaamesainin bitmesine daha 40 dakika var ama ya
mesainin bitmesine daha 40 dakika var ama ya
belim çok ağrıyoorr ama yaayarın bende yoğun olucam baya bana dua edin çok güzel geçsin eğitim olur mu
belim çok ağrıyoorr ama yaayarın bende yoğun olucam baya bana dua edin çok güzel geçsin eğitim olur mu
benimde arada bir çok ağrıyor. geçmiş olsun canım. yarın içinde kolaylıklar diliyorum. inşallah çok güzel geçer eğitimin. ne eğitimiydi bu? neden bu kadar önemli?
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi geçer, benimde sırtım fena ya dayanamıyorum((
ben yaptım bile yemeği şimdi çorbada oluyor bana çık gel en iyisimiçok yoruldum uykum geldi yorgunluktan. akşam yemek yap ye üfffffffff eziyet gibi
rabbim kolaylık versin canımbelim çok ağrıyoorr ama yaayarın bende yoğun olucam baya bana dua edin çok güzel geçsin eğitim olur mu
Esram hatunlar ne diyor ya S beden diyor 36 bedenn diyorrinsanın psikolojisini bozuyorlarrr
kızlar hepinize iyi akşamlar, yarın görüşürüz:)
ben yaptım bile yemeği şimdi çorbada oluyor bana çık gel en iyisimiçok yoruldum uykum geldi yorgunluktan. akşam yemek yap ye üfffffffff eziyet gibi
rabbim kolaylık versin canımbelim çok ağrıyoorr ama yaayarın bende yoğun olucam baya bana dua edin çok güzel geçsin eğitim olur mu
çok saolun canlarım patronda dahil fabrikaya kurmuş oldugumuz entegre ISO 14001 ve OHSAS 18001 dokumantasyon eğitimi verilecek
psıkolojınızı bozmayın hanımlar ben 103le hamıle kaldım en son 105 olmustum suan hıc bılmıyorum bedenımse 48den baslıyor
psıkolojınızı bozmayın hanımlar ben 103le hamıle kaldım en son 105 olmustum suan hıc bılmıyorum bedenımse 48den baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?