2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar bende kaçıyorum yavaştan ması toplarım ancak 17:30 mesai bitiyor, kşam pek girmiyorum malum kanepe ve tv. beni daha çok cezbediyor :) bu akşam muhteşem yüzyıl var, koca bir kase meyve ve dizi keyfi yapıcağız.

Hepinizi öptümmmmmmmmmmm sabaha görüşürüz.

belim çok ağrıyoorr ama yaa yarın bende yoğun olucam baya bana dua edin çok güzel geçsin eğitim olur mu

benimde arada bir çok ağrıyor. geçmiş olsun canım. yarın içinde kolaylıklar diliyorum. inşallah çok güzel geçer eğitimin. ne eğitimiydi bu? neden bu kadar önemli?

benimde arada bir çok ağrıyor. geçmiş olsun canım. yarın içinde kolaylıklar diliyorum. inşallah çok güzel geçer eğitimin. ne eğitimiydi bu? neden bu kadar önemli?

Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi geçer, benimde sırtım fena ya dayanamıyorum((

çok saolun canlarım patronda dahil fabrikaya kurmuş oldugumuz entegre ISO 14001 ve OHSAS 18001 dokumantasyon eğitimi verilecek

çok saolun canlarım patronda dahil fabrikaya kurmuş oldugumuz entegre ISO 14001 ve OHSAS 18001 dokumantasyon eğitimi verilecek

anladım canım. şimdi verdiğim ilk eğitim geldi aklıma. çok heyecanlanmıştım. şimdi alıştım. çok göz temasına girmemeni tavsiye ederim. bide kendine güven. senden daha iyi bilen yoktur heralde. ne desen o olacak :))

kızlar hepinize iyi akşamlar, yarın görüşürüz:)

iyi akşamlar canım.

psıkolojınızı bozmayın hanımlar ben 103le hamıle kaldım en son 105 olmustum suan hıc bılmıyorum bedenımse 48den baslıyor

Ben geç farkına vardığımdan ilk gittiğimde şiştim ikimcide 1 kilo vermiştim şimdi millet zayıflamışın diyo sadece göbek var yayvanca

psıkolojınızı bozmayın hanımlar ben 103le hamıle kaldım en son 105 olmustum suan hıc bılmıyorum bedenımse 48den baslıyor

ay canım bende 77 ile hamile kaldım evdeki tartım 80 kilo diyor doktordaki tartıya göre 600 gram almışım bide kilolu hamile kalanlar çok az alır derler ben alıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…