ay canım bende 77 ile hamile kaldım evdeki tartım 80 kilo diyor doktordaki tartıya göre 600 gram almışımbide kilolu hamile kalanlar çok az alır derler ben alıyorum yaaa
annesininbirtanesi kuşum naptın sennn... ilgisiz baba demen için sadece ayakkabıyı beğenmedi almadı öyle mi
maşallah ne çok işin oluyor... benim işim çok az... az olunca öğrenme isteğim de azalıyor... boş zamanlarımda kanun okuyayım diyorum ama nerde.... bu bebiş aklımı başımdan aldı
canım kıyamam sana alır elbet almaz mı beğenmemiştir benimki daha çok erken diyor 7.aydan sonra bir alıcaz pir alıcaz kocişleeesende stres olma sakin ol hiç birsey bebeğinden ve senden kıymetli değil tatlım eve git uzan dinlen biraz hadi seni çok seviyoruz bizzz teyzoşşş öpüyorum çoookkkkk
Aman canım benim niye ağlıyosunnn,eşin haklı biraz hemen bişeyler alma bence de..Valla ben şahsi fikrim olarak 2 ay sonra bişeyler alayım bebişe diyorum..
Hem görerek al tatlım yaa,daha rahat edersin...
Yok yere de üzme sakın kendini,yeğenimi...
Bugün göremedim seni zaten dedim bu teyzoş nerelerde diye :)
yaa evet teyzoşlarr benim hormonlar tavan yaptı...ufacık şeylere gözüm doluyor...sonra nasıl pişman oldumm hem kendimi üzdüğüme hemde bebeğimii etkilediğimee...hemde yok yere...eşime hak bile verdimm düşününce...adamcağız kötü bişey dememişki...mağazasından alalım daha güzelini buluruzz demiş...ama ben ilgisiz baba ilan ettim kendimceebak yaptığına. kuzum değer mi ağlamaya. eşin seni ne kadar seviyo belli. ama alınganlık oluyor hamilelikte. çabuk özür dile bebişinden :)))
yaa evet teyzoşlarr benim hormonlar tavan yaptı...ufacık şeylere gözüm doluyor...sonra nasıl pişman oldumm hem kendimi üzdüğüme hemde bebeğimii etkilediğimee...hemde yok yere...eşime hak bile verdimm düşününce...adamcağız kötü bişey dememişki...mağazasından alalım daha güzelini buluruzz demiş...ama ben ilgisiz baba ilan ettim kendimcee
bebeğimdennn nasıl özürler diledim..ayy işin ilgincii kuzumla konuşurken 'annemmmm özürr dilerimm, sen bakma anneye hiç, üzülme sen' derken bilee içimm doldu doldu taştı
rabbim ağlayacak dert vermesin...hayırlısıylaa kuzucuklarımızı kucagımıza almayı nsip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhh:26:
sizi sefiyorumm ben canlarımbana terapi gibisinizz ciddenn...
teste göre kız...ama el düz uzatılıyo diye biliyorum...monitöre olunca dik oluyo hahadeymen benim gamlı yaslı gönlüme der gibi geliyor ben tarık ismini beğeniyorum hem sabah yıldızı ,venüs ansızın, yıldırım anlamına geliyormuş bir de tarık suresi varmış hz Muhammed i tarık yıldızına benzeten bir sure bu arada elini kaldır diyince elimin iç tarafını monitöre dönük kaldırdım kendime dışı dönüktü
saol canım çok tarz bi isim gibi ne bılem çok begendim kısaca...bızıma rkadasın bebısı olmustu gecen sene eymen ege koyduk adını duyanların cok hosuna gıdıyor kulaga hos gelıyor ayrıca eymeenın guzel bı anlamı vardı bulabılırsem eger yazarım
monitör bensem kız....öptümbenim avcumun içi monitöre dönuktu
mehmet talha koydu arkadaşım...çok begeniyor herkes...ben kızım olursa atiye nur erkek olursa mehmed yanına bir isim bulucaz
küçük çocuklar konuşturuluyo bide günahsız ağızla çocuk kız derse kız,erkek derse erkek....bizim bı arkadaşın ablası yapmış...çocuk kız olacak kız olacak demiş peşpeşe ikiz kızı olmuş...Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur (Yüksel Sarıkahya'ya teşekkürler).
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)
Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.
Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.
Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.
Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun.)
Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.
Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.
Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.
Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.
Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.
Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.
Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.
Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.
Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.
ne çok test varmış yahu....tuzlu buzlu....türk mılletı işte üretkeniz....bu testi bana da yapmışlardı canım hamilelğimin başlarında. avuç içimi gösterdim, kızın olcak demişlerdi. hemen yanımda oturan bi hafta önce doğum yapan arkadaşım da, bana da yaptılar ben elimin dışını gösterdim dedi, ama onun da kızı oldu:)
millet olarak nasıl üşenmeden böyle şeyler üretiyoruz şaşıyorum vallaabi de tuz testi var.. hamilenin arkasından bi tutam tuzu serpiyosun arkasından elini ilk burnuna götürürse oğlu. ağzına götürürse kızı oluyo muşş muşş. bi arkadaşa yaptık burnuna götürdü ama kızı oluyo,haftaya doğurcak
sağol hemşommmsizinki belli oldumu? ne zaman gideceksin doktoraa canım? ben dün erciyes hastanesine gittim.odaki doktor dedi
anneler günün kutlu olsun..bi kuzun yanında bi kuzun karnındaaaa....seneye o da kucagındaa inşallahh...maşallahh sana
yaa evet teyzoşlarr benim hormonlar tavan yaptı...ufacık şeylere gözüm doluyor...sonra nasıl pişman oldumm hem kendimi üzdüğüme hemde bedın beğimii etkilediğimee...hemde yok yere...eşime hak bile verdimm düşününce...adamcağız kötü bişey dememişki...mağazasından alalım daha güzelini buluruzz demiş...ama ben ilgisiz baba ilan ettim kendimcee
bebeğimdennn nasıl özürler diledim..ayy işin ilgincii kuzumla konuşurken 'annemmmm özürr dilerimm, sen bakma anneye hiç, üzülme sen' derken bilee içimm doldu doldu taştı
rabbim ağlayacak dert vermesin...hayırlısıylaa kuzucuklarımızı kucagımıza almayı nsip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhh:26:
sizi sefiyorumm ben canlarımbana terapi gibisinizz ciddenn...
merhabaa, allah izin verirse bende kasim annesi olacagimins hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..
puffffffff sıkıldım ben gündüz hızınıza yetişilmiyor akşam ses seda yok
eşimde sakarya fırata bakıyor ben sıkıldım yaaaaa
İyi geceler kızlar yarın kısmetse bebişimi göreceğim.Dua edin hayırlı haberlerle döneyim.Gerçi okuldan kızlarla buluşacağım,akşam da misafirim gelebilir.Yarın gece ancak girebilirim belki..
Öpüyorum sizleri dua edin banaaaa...
kızalr gece topiğn kapanışını yapan beım heralde sabah gelen arkadaşlarıma ucak dolusu sevgiler
anaammm burcu gelmişşsende mi erkenciisin qıııııı
günaydın canım. yok ben evdeyim daha. şimdi çıkıyorum. benim mesaim 8:30 da başlıyor evimde çok yakın işe. işteyken görüşürüz. kolay gelsin sana.
Günaydın kızlar. akşam yazışmak için pc açtım ama eşim kamera açınca unuttum yazışmayı :))) karşılıklı kameralarımızı açık bırakıp uyuduk, sanki yanyana uyumuşuz gibi oldu. her uyandığımda onu karşımda görmek beni çok mutlu etti. zaten artık dayanamıyoruz. yarın akşam için biletimi aldım yanına gidiyorum :)
akşam kayınvalideme gittim, yine güzel mamalar yedim. çok güzel vakit geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?