2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay canım bende 77 ile hamile kaldım evdeki tartım 80 kilo diyor doktordaki tartıya göre 600 gram almışım bide kilolu hamile kalanlar çok az alır derler ben alıyorum yaaa

ben zaten hep kıloluydum evlendıkten snra bıraz daha aldım zayıflayamadan hamıle kaldım kendımı hantal hıssetmıyorum aksıne bıraz hafıflemıs hıssedıyorum ama tartı ne dıyor bılmıyorum:) bebısler saglıklı olsun da kılolar gıder bı seklde ınsallah

bak yaptığına. kuzum değer mi ağlamaya. eşin seni ne kadar seviyo belli. ama alınganlık oluyor hamilelikte. çabuk özür dile bebişinden :)))
yaa evet teyzoşlarr benim hormonlar tavan yaptı...ufacık şeylere gözüm doluyor...sonra nasıl pişman oldumm hem kendimi üzdüğüme hemde bebeğimii etkilediğimee...hemde yok yere...eşime hak bile verdimm düşününce...adamcağız kötü bişey dememişki...mağazasından alalım daha güzelini buluruzz demiş...ama ben ilgisiz baba ilan ettim kendimcee
bebeğimdennn nasıl özürler diledim..ayy işin ilgincii kuzumla konuşurken 'annemmmm özürr dilerimm, sen bakma anneye hiç, üzülme sen' derken bilee içimm doldu doldu taştı
rabbim ağlayacak dert vermesin...hayırlısıylaa kuzucuklarımızı kucagımıza almayı nsip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhh:26:

sizi sefiyorumm ben canlarım bana terapi gibisinizz ciddenn...

Normaldir hayatım yaa,bende bazen eşimle alakasız şeyler yüzünden tartışıyorum,yok yere sinirleniyorum.Sonra normal kafayla düşününce diyorum ki"kızım sen salak mısın hem eşini,hem kendini hem de bebişini üzüyorsun"diye bir de pişmanlık yaşıyorum..

Hamilelikte gayet normal hayatım bu tarz çıkışlar,rahat ol...Bizde seni seviyoruz...

Bende hızımı alamadım,kocam sıkı bir rejimde iradesini ölçücem söylemesi ayıp mahlepli kurabiye ve mozaik pasta yaptım..Can sıkıntısından hava da kötü çıkamadım bugün,mutfağa ve temizliğe attım kendimi

Son düzenleme:
merhabaa, allah izin verirse bende kasim annesi olacagim ins hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

puffffffff sıkıldım ben gündüz hızınıza yetişilmiyor akşam ses seda yok
eşimde sakarya fırata bakıyor ben sıkıldım yaaaaa

Merhaba can anne adayları...Daha öncede bir kez yazmıştım size ama çok yoğun bir dönemde olduğum için
uzun zaman giremedim. Geçtiğimiz sene temmuz annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettim 6 aylık erken doğdu
10 gün yaşadı sadece kuzum çok yıkıldım delirdim koptum hayattan ama Allahım yardımcı oldu toparladım
hayat devam etti ve şimdi yeniden hamileyim :))) şuan 13.haftamdayım herşey güzel gidiyor inşallah bu kez
güzel olacak herşey.. Tüm annelerin her duası kabul olsun inşallah... Herkes güzel bebeklerini alıp kucağına çıksın hastaneden

teste göre kız...ama el düz uzatılıyo diye biliyorum...monitöre olunca dik oluyo haha
ayy bılmıyorum ya ben eymen ismine galiba aşık oldum.....tarık,tamer,tugrul bu tarz isimler bana lise yıllarımda çok sempatik gelirdi...o zaman derdım oğlum olursa diye ....
bızıma rkadasın bebısı olmustu gecen sene eymen ege koyduk adını duyanların cok hosuna gıdıyor kulaga hos gelıyor ayrıca eymeenın guzel bı anlamı vardı bulabılırsem eger yazarım
saol canım çok tarz bi isim gibi ne bılem çok begendim kısaca...

benim avcumun içi monitöre dönuktu
monitör bensem kız....öptüm

ben kızım olursa atiye nur erkek olursa mehmed yanına bir isim bulucaz
mehmet talha koydu arkadaşım...çok begeniyor herkes...

küçük çocuklar konuşturuluyo bide günahsız ağızla çocuk kız derse kız,erkek derse erkek....bizim bı arkadaşın ablası yapmış...çocuk kız olacak kız olacak demiş peşpeşe ikiz kızı olmuş...

fala,hurafelere tabiki inanmam ama maksat geyik zaten bütün testlerde ıhtımal yuzde 50 .....çoktan seçmeli test değil ki bu....ya kız ya erkek...

ama bu el olayı benım hoşuma gitti ınandığımdan değil ama geyiğine yaptım ve merak ediyorum aceba ne kadar tutacak tabiki yuzde 100 tutmaz....ben sankı daha öncede bunu tutmuştu dıye hatırlıyorum bu seferde tuttu..hatta eşime yaptım onunkı bıle tuttu.....

ne çok test varmış yahu....tuzlu buzlu....türk mılletı işte üretkeniz....

1562. sayfaya kadar okuyabildim...

sabahı bekleyemedim girdim siteye....

öncelikle şunu belirteyim.....

fal vs taraftarı değilim kahve falına vs. de bakmam da baktırmam da....amaç bebek cinsiyetlerini tahmin edip eğlenmek geyik yapmak ılla tutacak diyede bişey yok...dr bile ultrasona göre yanılıyo....yüzde yüz garanti bile veremiyo...

şahınus arkadaşım testi açıklamış zaten...

elinizi sağ sol farketmiyormuş uzatınca dışını uzatırsanız erkek,avuç içini açarsanız kız....

buna göre sonuçları açıklıyorum...

arcak ...erkek
beysal ....erkek
yoncimiktb...erkek
şahınus...kız
moonsun88....kız
lavandula ....erkek
sudem34....erkek

listeyi not ettim bakalım kaçı tutacak...

arcakım üzülme bebişim bu testin istisnası sen olacan...saten erkek olsa çoktan kendını belli ederdi.....

Son düzenleme:

ayyyy saol canım benim dün dr gittim çok fena mantar olmuşum 2 çeşit fitil verdi biri tek kullanımlık biride 15 günlük çok huzursuz ve rahatsızım bebek hala kendini gizliyor göstermiyor çarşamba günü dr 3 lü test yapalım dedi o zaman tekrar bakıcaz inatçı sıpamıza

bu arada ev topluyorum 15 gün sonra taşınıcam

İyi geceler kızlar yarın kısmetse bebişimi göreceğim.Dua edin hayırlı haberlerle döneyim.Gerçi okuldan kızlarla buluşacağım,akşam da misafirim gelebilir.Yarın gece ancak girebilirim belki..

Öpüyorum sizleri dua edin banaaaa...

kızalr gece topiğn kapanışını yapan beım heralde sabah gelen arkadaşlarıma ucak dolusu sevgiler

Günaydın kızlar. akşam yazışmak için pc açtım ama eşim kamera açınca unuttum yazışmayı :))) karşılıklı kameralarımızı açık bırakıp uyuduk, sanki yanyana uyumuşuz gibi oldu. her uyandığımda onu karşımda görmek beni çok mutlu etti. zaten artık dayanamıyoruz. yarın akşam için biletimi aldım yanına gidiyorum :)

akşam kayınvalideme gittim, yine güzel mamalar yedim. çok güzel vakit geçirdik.

ahhh canım sen duygusala bağlamışsın ama seni en iyi biz anlarız. bebişin affetmiştir seni merak etme.

merhabaa, allah izin verirse bende kasim annesi olacagim ins hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebeğine canım.

puffffffff sıkıldım ben gündüz hızınıza yetişilmiyor akşam ses seda yok
eşimde sakarya fırata bakıyor ben sıkıldım yaaaaa

geç kalmışım anam sana. kusura bakma. bulmuşsun kocanı yanında şikayet etme. bak ben nasıl özledim :)))

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. ama geç alacağız haberleri belli. olsun sen bebişin iyi olsunda biz bekleriz.

kızalr gece topiğn kapanışını yapan beım heralde sabah gelen arkadaşlarıma ucak dolusu sevgiler

bende açılış yaptım canım. teşekkür ederim bendende sevgiler. geçen akşam cinsiyeti belli mi diye sormuşsun ama ben uyuya kalmışım. canım benim daha belli değil. doktorum tahhminde yapmadı. haftaya gidicem daha, bakalım kısmetse öğrenicez.

günaydın günaydın ve günaaayyydııınnnnnnn annecikler ve bebişleerrr neee hala uyuyormusunuzz ne uykucu çıktınız siz yaaa

biz bebişimle süslendik püslendik işee geldikkkk kız mı olacak ne anası gibi süslü olur kesinn

canım eşinin dönmesine daha çok var mı :26: benim eşiminde istanbulda ara ara toplantısı oluyor 1-2 gün kalabiliyor ama çok özluyorum yaa umarım tez zamanda herkes eşine kavusur

Günaydın kızlar ....

Bende yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğim... Bir kızım var, hep bir kızım olsun istemiştim nasip oldu..Bakalım ikinci ne olacak???

Ankete göre bu sene erkek senesi duruyor bakalım bizim ki ne olacakkk????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…