2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım eşinin dönmesine daha çok var mı :26: benim eşiminde istanbulda ara ara toplantısı oluyor 1-2 gün kalabiliyor ama çok özluyorum yaa umarım tez zamanda herkes eşine kavusur

Günaydın ben de işe erken gelenlerdenim ama mesaim henüz başlamadı ben de bahçede çardakta vakit geçiriyorum sizi okuyarak of ya bu halimle tatile gidebilecekmiyim acaba bu yazın böyle odun gibi geçmesini istemiyorum keşke deniz kıyısında yaşasam tatilimiz taa ağustosun sonunda bizim ne yapacam ben evde cam güzeli gibi

günaydın canımm ne güzel vakit gelmişş seninnn bana daha 1 ay var hadi hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşAllah biizii merakta bırakma ögrenince haber ver

ankete benden içimden geçeni işaretlemiştim erkek seçtim ama bakalım ne olucakk

ay canımm ağustosta 6 aylık mı olucaksın ben eşime söyledim de hayır gidemeyiz seni yollarda yoramam diyor bende eve tıkılmak istemiyorum ama

bende belli olanlar işaretliyor sanıyordum ankete :):) ne çok içine erkek doğan anne var :):)

bende ilk günden beri erkek hissediyorum hatta isim bile taktık osman diye... soranlar bebiş napıyor demiyor.. Osman iyimi diyorlar

Eğer dr kız derse sanırım şaşıracağım.. çok alıştırdım kendimi...

kendini alıştırmak iyi değil aslında canım beklemediğin birşey oldugunda bosluga düşüyorsun hayırlısı olsun bakalım paşa mı olucak prenses mi

ay canımm ağustosta 6 aylık mı olucaksın ben eşime söyledim de hayır gidemeyiz seni yollarda yoramam diyor bende eve tıkılmak istemiyorum ama

Onlar hamileliliği kolay sanıyorlar hormanlar farklı işte zaten üzerimde şöyle bişey var bebiş gelince adapte sürecim var 2 saatte bir kalkacam biyerlere çıkamıycam kilo problemi olacak şimdiden yasaklar başlayınca 1 yıl geçiyor böyle bir de doğum stresi var tabi normal doğum yapamıycam ben epidural de felç olma riski var diyorlar sezeryanda da narkoz ve acı off şu bebiş sağ salim çıksa rahatlıycam neyseki sorun yaşatmıyor bana pek sadece sağa doğru yatmamı istemiyor ya düz ya da sola doğru yatacaz yoksa batıyor kerata

Kızım olduktan sonra eşim bir çocuk daha istedi, her çocuk istediğinde ben osman istiyorum derdi...
O kadar duydum ki bu sözü hamile kaldığımda bak Osman geliyor dedim... Bebişin adı oldu Osman...
Yarını sabırsızlıkla bekliyorummmmmm

canım senin ilk bebiş mii sakin ol daha şimdiden bunları düşünürsen hamilelik çekilmez gelir Allah yardımcımız olsun sağlıkla sıhhatle hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah

günaydın annişlerrrrrr ve sıpaları

ahhh canımm kıyamam size yaaa liseli aşıklar gibi, uzak olunca çok zor
neyseki yanına gidiyormuşsun hasret giderirsinizzzzz

canım başından üzücü birşey geçmiş, inş. bu çocuğunu kucağına alır acılarını unutursunn

Günaydın kızlar, cinsiyet öğrenmeye kaldı 2 gün.. Ayy ne heyecanlı bir bekleyiş :)) biri için yüzde doksan kız demişti. diğeri de kız olabilir demişti. Bakalım doğru tahmin etmiş mi ? c. tesi netlik kazancak.

günaydın canlarım ne zamandır giremiyorum işten öle çok yoruluyorum ki bide bir baş ağrısı başladı u aralar uyusamda geçmiyor. ayy geçen gün doktora sonuç göstermeye gitmiştik bir daha baktı beişe ben resmen bi badem gördüm dedim erkek mi diye olabilir dedi ama net sölemedi ben çok net görmüştüm ama doktorla resmen inatlaştık kızda olabilir daha sölemicem banane dedi ne güzel alışverişe gidecektim sinir ya

günaydın canımmm az kalmışş netlik kazanır meraklanma daha Allah nasip ederse çook zamanımız var elbet yaparız alışverişleri

kocamannnn bir günaydın kasım anneleri sevgili hamişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl
eşinle beraber uyanınca enerji dolu olmuşsun anlaşılan ve sabahtan ilk günaydın diyen sen olmuşsun canım
evet eşim yanımda ama adam sakarya fırata bakarken evde hayat duruyor bende çok sıkılıyorum be canım değilse yokluğu çok zor biliyorum özlemek daha da zor
şöyle bir kayınvalideye denk gelemedik beeeee:26:
kızlarım zehirlendiğinde annem yoğunbakımda büyük kız ankarada benim ruh halim belli ikide bir bulemsu ben acıktım deyip durmuşmuştu sanki benim derdim o an boğazdı
annem der ki biiz nasip değil diiznde yatmak dizinde yatıp yüzüne bakmak işte öyle bişey bizimkisi

günaydın canım anasına bak kızını al kenarına bak bezini al

rabbim bu evladını sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşş

günaydın rabbim gönlüne göre versin canım inşşş

günaydın canım cam güzeli olacağız malesef bu sene hepimiz canım

neden normal doğum yapamıyorsun canım ?

günaydın kızlar... sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu kırmızı meyveli nesfitle iki kutu süt aldım ama bu kırmızı meyveler boyalı galiba yaaa...midem bulandı şimdii puffff

günaydın minik kuşummm... süslüler siziiiiii.... ben süslenemiyorum yaaa en rahat kıyafetleri giyip çıkıyorum

ayy 6 aylıkken niye gidilmesin tatlım...doktor izin verdikten sonraa eşin bahane aramıyor dimi gitmemek için adam evinde kalmak istiyordur belki :81: :81: :81:

ayy buarada sabah noldu anlatıyım hemennnn: eşime dedimki canım yeni bi isim daha buldum bunu da değerlendirelim...neymiş dedi...hayrünnisa güzel mi tatlım hayırlı kadın demek hem de..anlamı çok güzel dedim...

o ne dese iyi : iyi oğlumuzada abdullah gül koyarız tam olur muhalefet benim kocammm yaaaa bi bulduğuma da laf etmese olabilir deseee

günaydın canımm... hadi hayırlısıı inşalllahhh... bizde yarın öğrenicez heralde... gerçekten çokk heyecanlııı :97: :97: :97:

günaydınnn şekerim balım nassın neden yiyon öyle şeyleri bencede boya var

ay çok tatlısınızzz abdullah gül hııı

canım bizimki çok hassas yaa akşam yorganı düzeltiyorumm bana diyorki " aşkım sen yapma bebişe bisey olur " iyice abartıyor ondan gitmek istemiyor

günaydın şekerimmmmm iyiyz teyzesi siz nasılsınızzzz aynen anasına bak kızını al gerçi benim annem sadedir benim ona çekmediğim kesinnn

bende akşam eşimle uğraşıyorum erkek olursa adı Halil Sezai kız olursa Gülse Birsel koyucam dedim koptu bizimkiiii

senin adamda alem kızzz düşünüyor çocuklarının annesini
ama bu kadar kollarsa 'yelden' bile kaparsınn

Günaydınnnn Şekerlerrrrr Biz de meleğimle erkenciyiz bugünn. Erken kalkınca haliyle bebişim alışamıyor ve annesinin midesini bulandırıyor, boş boş öğürtüyor. Sonra babacık kalkıyor, anneye su getiriyor, bebişle konuşuyor, yavrucum anneyi üzme bakalımmm diyor,sakinleştiriyor da ancak kendine gelebiliyor
Offf böyle sabahlarda keşke işe gelmesem yatsam dinlensem diyorum ama olmuyor malesef

Dün işten çıktıktan sonra iki ayrı Lcw mağazasına gittim kızlar ama ne o elbiseden vardı, ne de doğru düzgün pantolon. Bir tane siyah kumaş aldım, o da işe gelene kadar belimden düştü durdu, çeke çeke geldim hi hih O kadar da göbüşüm çıktı ama yine dolduramadık içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…