canım eşinin dönmesine daha çok var mı :26: benim eşiminde istanbulda ara ara toplantısı oluyor 1-2 gün kalabiliyor ama çok özluyorum yaaumarım tez zamanda herkes eşine kavusur
Günaydın kızlar ....
Bende yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğim... Bir kızım var, hep bir kızım olsun istemiştim nasip oldu..Bakalım ikinci ne olacak???
Ankete göre bu sene erkek senesi duruyor bakalım bizim ki ne olacakkk????
Günaydın ben de işe erken gelenlerdenim ama mesaim henüz başlamadı ben de bahçede çardakta vakit geçiriyorum sizi okuyarak of ya bu halimle tatile gidebilecekmiyim acaba bu yazın böyle odun gibi geçmesini istemiyorum keşke deniz kıyısında yaşasam tatilimiz taa ağustosun sonunda bizim ne yapacam ben evde cam güzeli gibi
günaydın canımm ne güzel vakit gelmişş seninnnbana daha 1 ay var hadi hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşAllah biizii merakta bırakma ögrenince haber ver
ankete benden içimden geçeni işaretlemiştim erkek seçtim ama bakalım ne olucakk
bende belli olanlar işaretliyor sanıyordum ankete :):) ne çok içine erkek doğan anne var :):)
bende ilk günden beri erkek hissediyorum hatta isim bile taktık osman diye... soranlar bebiş napıyor demiyor.. Osman iyimi diyorlar
Eğer dr kız derse sanırım şaşıracağım.. çok alıştırdım kendimi...
ay canımm ağustosta 6 aylık mı olucaksınben eşime söyledim de hayır gidemeyiz seni yollarda yoramam diyor bende eve tıkılmak istemiyorum ama
Onlar hamileliliği kolay sanıyorlar hormanlar farklı işte zaten üzerimde şöyle bişey var bebiş gelince adapte sürecim var 2 saatte bir kalkacam biyerlere çıkamıycam kilo problemi olacak şimdiden yasaklar başlayınca 1 yıl geçiyor böyle bir de doğum stresi var tabi normal doğum yapamıycam ben epidural de felç olma riski var diyorlar sezeryanda da narkoz ve acı off şu bebiş sağ salim çıksa rahatlıycam neyseki sorun yaşatmıyor bana pek sadece sağa doğru yatmamı istemiyor ya düz ya da sola doğru yatacaz yoksa batıyor kerata
Günaydın kızlar. akşam yazışmak için pc açtım ama eşim kamera açınca unuttum yazışmayı :))) karşılıklı kameralarımızı açık bırakıp uyuduk, sanki yanyana uyumuşuz gibi oldu. her uyandığımda onu karşımda görmek beni çok mutlu etti. zaten artık dayanamıyoruz. yarın akşam için biletimi aldım yanına gidiyorum :)
akşam kayınvalideme gittim, yine güzel mamalar yedim. çok güzel vakit geçirdik.
ahhh canım sen duygusala bağlamışsın ama seni en iyi biz anlarız. bebişin affetmiştir seni merak etme.
hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebeğine canım.
geç kalmışım anam sana. kusura bakma. bulmuşsun kocanı yanında şikayet etme. bak ben nasıl özledim :)))
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. ama geç alacağız haberleri belli. olsun sen bebişin iyi olsunda biz bekleriz.
bende açılış yaptım canım. teşekkür ederim bendende sevgiler. geçen akşam cinsiyeti belli mi diye sormuşsun ama ben uyuya kalmışım. canım benim daha belli değil. doktorum tahhminde yapmadı. haftaya gidicem daha, bakalım kısmetse öğrenicez.
Merhaba can anne adayları...Daha öncede bir kez yazmıştım size ama çok yoğun bir dönemde olduğum için
uzun zaman giremedim. Geçtiğimiz sene temmuz annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettim 6 aylık erken doğdu
10 gün yaşadı sadece kuzum çok yıkıldım delirdim koptum hayattan ama Allahım yardımcı oldu toparladım
hayat devam etti ve şimdi yeniden hamileyim :))) şuan 13.haftamdayım herşey güzel gidiyor inşallah bu kez
güzel olacak herşey.. Tüm annelerin her duası kabul olsun inşallah... Herkes güzel bebeklerini alıp kucağına çıksın hastaneden
günaydın canlarım ne zamandır giremiyorum işten öle çok yoruluyorum ki bide bir baş ağrısı başladı u aralar uyusamda geçmiyor. ayy geçen gün doktora sonuç göstermeye gitmiştik bir daha baktı beişe ben resmen bi badem gördüm dedim erkek mi diye olabilir dedi ama net sölemedi ben çok net görmüştüm ama doktorla resmen inatlaştık kızda olabilir daha sölemicem banane dedi ne güzel alışverişe gidecektim sinir ya
Günaydın kızlar. akşam yazışmak için pc açtım ama eşim kamera açınca unuttum yazışmayı :))) karşılıklı kameralarımızı açık bırakıp uyuduk, sanki yanyana uyumuşuz gibi oldu. her uyandığımda onu karşımda görmek beni çok mutlu etti. zaten artık dayanamıyoruz. yarın akşam için biletimi aldım yanına gidiyorum :)
akşam kayınvalideme gittim, yine güzel mamalar yedim. çok güzel vakit geçirdik.
ahhh canım sen duygusala bağlamışsın ama seni en iyi biz anlarız. bebişin affetmiştir seni merak etme.
hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebeğine canım.
geç kalmışım anam sana. kusura bakma. bulmuşsun kocanı yanında şikayet etme. bak ben nasıl özledim :)))
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. ama geç alacağız haberleri belli. olsun sen bebişin iyi olsunda biz bekleriz.
bende açılış yaptım canım. teşekkür ederim bendende sevgiler. geçen akşam cinsiyeti belli mi diye sormuşsun ama ben uyuya kalmışım. canım benim daha belli değil. doktorum tahhminde yapmadı. haftaya gidicem daha, bakalım kısmetse öğrenicez.
günaydın canım anasına bak kızını al kenarına bak bezini algünaydın günaydın ve günaaayyydııınnnnnnn annecikler ve bebişleerrr neee hala uyuyormusunuzz ne uykucu çıktınız siz yaaa
biz bebişimle süslendik püslendik işee geldikkkkkız mı olacak ne anası gibi süslü olur kesinn
Merhaba can anne adayları...Daha öncede bir kez yazmıştım size ama çok yoğun bir dönemde olduğum için
uzun zaman giremedim. Geçtiğimiz sene temmuz annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettim 6 aylık erken doğdu
10 gün yaşadı sadece kuzum çok yıkıldım delirdim koptum hayattan ama Allahım yardımcı oldu toparladım
hayat devam etti ve şimdi yeniden hamileyim :))) şuan 13.haftamdayım herşey güzel gidiyor inşallah bu kez
güzel olacak herşey.. Tüm annelerin her duası kabul olsun inşallah... Herkes güzel bebeklerini alıp kucağına çıksın hastaneden
günaydın rabbim gönlüne göre versin canım inşşşGünaydın kızlar ....
Bende yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğim... Bir kızım var, hep bir kızım olsun istemiştim nasip oldu..Bakalım ikinci ne olacak???
Ankete göre bu sene erkek senesi duruyor bakalım bizim ki ne olacakkk????
günaydın canım cam güzeli olacağız malesef bu sene hepimiz canımGünaydın ben de işe erken gelenlerdenim ama mesaim henüz başlamadı ben de bahçede çardakta vakit geçiriyorum sizi okuyarak of ya bu halimle tatile gidebilecekmiyim acaba bu yazın böyle odun gibi geçmesini istemiyorum keşke deniz kıyısında yaşasam tatilimiz taa ağustosun sonunda bizim ne yapacam ben evde cam güzeli gibi
neden normal doğum yapamıyorsun canım ?Onlar hamileliliği kolay sanıyorlar hormanlar farklı işte zaten üzerimde şöyle bişey var bebiş gelince adapte sürecim var 2 saatte bir kalkacam biyerlere çıkamıycam kilo problemi olacak şimdiden yasaklar başlayınca 1 yıl geçiyor böyle bir de doğum stresi var tabi normal doğum yapamıycam ben epidural de felç olma riski var diyorlar sezeryanda da narkoz ve acı off şu bebiş sağ salim çıksa rahatlıycam neyseki sorun yaşatmıyor bana pek sadece sağa doğru yatmamı istemiyor ya düz ya da sola doğru yatacaz yoksa batıyor kerata
günaydın günaydın ve günaaayyydııınnnnnnn annecikler ve bebişleerrr neee hala uyuyormusunuzz ne uykucu çıktınız siz yaaa
biz bebişimle süslendik püslendik işee geldikkkkkız mı olacak ne anası gibi süslü olur kesinn
ay canımm ağustosta 6 aylık mı olucaksınben eşime söyledim de hayır gidemeyiz seni yollarda yoramam diyor bende eve tıkılmak istemiyorum ama
Günaydın kızlar, cinsiyet öğrenmeye kaldı 2 gün.. Ayy ne heyecanlı bir bekleyiş :)) biri için yüzde doksan kız demişti. diğeri de kız olabilir demişti. Bakalım doğru tahmin etmiş mi ? c. tesi netlik kazancak.
günaydın kızlar... sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu kırmızı meyveli nesfitle iki kutu süt aldım ama bu kırmızı meyveler boyalı galiba yaaa...midem bulandı şimdii puffff
günaydın minik kuşummm...süslüler siziiiiii.... ben süslenemiyorum yaaa en rahat kıyafetleri giyip çıkıyorum
ayy 6 aylıkken niye gidilmesin tatlım...doktor izin verdikten sonraaeşin bahane aramıyor dimi gitmemek için adam evinde kalmak istiyordur belki :81: :81: :81:
ayy buarada sabah noldu anlatıyım hemennnn: eşime dedimki canım yeni bi isim daha buldum bunu da değerlendirelim...neymiş dedi...hayrünnisa güzel mi tatlım hayırlı kadın demek hem de..anlamı çok güzel dedim...
o ne dese iyi: iyi oğlumuzada abdullah gül koyarız tam olur muhalefet benim kocammm yaaaa bi bulduğuma da laf etmese olabilir deseee
kocamannnn bir günaydın kasım anneleri sevgili hamişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl
eşinle beraber uyanınca enerji dolu olmuşsun anlaşılan ve sabahtan ilk günaydın diyen sen olmuşsun canım
evet eşim yanımda ama adam sakarya fırata bakarken evde hayat duruyor bende çok sıkılıyorum be canım değilse yokluğu çok zor biliyorum özlemek daha da zor
şöyle bir kayınvalideye denk gelemedik beeeee:26:
kızlarım zehirlendiğinde annem yoğunbakımda büyük kız ankarada benim ruh halim belli ikide bir bulemsu ben acıktım deyip durmuşmuştu sanki benim derdim o an boğazdı
annem der ki biiz nasip değil diiznde yatmak dizinde yatıp yüzüne bakmak işte öyle bişey bizimkisi
günaydın canım anasına bak kızını al kenarına bak bezini al
rabbim bu evladını sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşş
günaydın rabbim gönlüne göre versin canım inşşş
günaydın canım cam güzeli olacağız malesef bu sene hepimiz canım
neden normal doğum yapamıyorsun canım ?
günaydınnn şekerim balımnassın neden yiyon öyle şeyleri bencede boya var
ay çok tatlısınızzzabdullah gül hııı
canım bizimki çok hassas yaa akşam yorganı düzeltiyorumm bana diyorki " aşkım sen yapma bebişe bisey olur " iyice abartıyor ondan gitmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?