2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

dimi boyalı... ne bileyim yaa süt içmiş olurum hem dedim midem kalktı :26::26::26:
ayyy canım naptııı senin kocannn... bebek doğunca dokunamaz heralde bebeğe bişey olur diye... Hay Allahım keşke bu kadar abartmasalar... ben eve gittiğimde evi tertemiz yapıyo, yemek bile yapmıyorum. evi silip süpürüyo, çarşafları değiştiriyo, yemekleri yapıyo bi sütlaç yapıyorum ben ona, bir de kek Gece uyurken de diğer tarafıma dönsem "bitanem iyi misin noldu, ağrın var mı,su getiriyimmi" yeterr uyu diyorum artık,uykumu bölüyo sorularıyla

bende akşam eşimle uğraşıyorum erkek olursa adı Halil Sezai kız olursa Gülse Birsel koyucam dedim koptu bizimkiiii

halil sezaiiiiiii benim oğluşumla nasıl dalga geçtiniz halilin yanına isim bulun dediğimde

ayyyy yeri siziiiiii ben,
pantolonun yanda ayarlama yerleri yok mu canım ? neden düşüyor ki

Günaydın canımmm

ay kıyamam ben ona yaaaa... bebişi ne güzel skainleştiriyor öyle... valla ben olsam ben de kalkmak istemem
Canım Lcw nin yeni sezon malları her mağazada olmuyor.. en merkezi lcw ye gitmeni öneririm canım...

canım eşinin dönmesine daha çok var mı :26: benim eşiminde istanbulda ara ara toplantısı oluyor 1-2 gün kalabiliyor ama çok özluyorum yaa umarım tez zamanda herkes eşine kavusur

haftaya gelecek büyük ihtimal. h. sonu işi olmayacak, çok sıkılır o yalnız. hazır banada tatil. bayramda anıtkabire gideyim diyorum.

canım daha şimdiden yorma aklını. bakalım doktor gidebilirsin der belki. neden umutsuzsun? hem yüzmek doğumu kolaylaştırıyor. gidersin tatile içini ferah tut.

sanada günaydın. evet biz hep böyleydik, inşallah hep böyle olacağız mesafe çok zor canım. arada bir seyehatleri oluyor ama bu defa çok özledim. eee çarpı 2 özlüyoruz artık :))) Allah sevenleri ayırmasın.

:)))))))))) ya doktorun gıcığıda çekilmiyor. demek çok net değil bişi diyemedi. canım bak hayırlısı olmuş bence. sonradan cinsiyet değişimi çok sinir bişi. geç olsun ama tam olsun.

ya öyle oldu canım. :))) çok güzel bir gün bugün. Allah ayırmasın eşlerimizi yanımızdan çok zormuş gerçekten.

valla canım sana en güzel duayı edicem. Allah kızlarına benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin inşallah. (gerçekten daha iyisini düşünemiyorum) çok içten diledim. umarım kabul olur. kızların senin çektiğini çekmesin, mutlu huzurlu olsunlar evlerinde. aklın onlarda kalmasın. (topikteki tüm kız bebekler içinde aynı dilekleri diliyorum)

aaa tabi sende kayınvalide olacaksın inşallah. sanada benim gibi gelin düşer inşallah :)))))))) ay bu çok güzel oldu

kuzummm ama ben şaka yapmıştım o zmannn

bende diyorum kocama halil sezai koyucam diyeee, isyannnnnn diye deliriyorrrr

aynılar canımm yaa bu kadar olur biizmkide surekli ben lavaboya bile kalkınca aşkım iyimisin geleyim mi diyor benle lavaboda napıcaksaa delüümmmm

halil sezai gayet güzel isim

aynılar canımm yaa bu kadar olur biizmkide surekli ben lavaboya bile kalkınca aşkım iyimisin geleyim mi diyor benle lavaboda napıcaksaa delüümmmm

halil sezai gayet güzel isim

HE HE bazen çok abartıyorlar ya bende gece yüzüstü dönüyorum bazen bi sarsıntı ile uyanıyorum noluyor diye kalk kalk baduşu ezcen diyo zaten zor dalıyorum sonra bidaha uğraş rahat pozisyonu bulmaya bunlar çok alem ya :)

hoşgeldin canım merak etme o pantolonun içine sığmdığın zamn da gelecek bulantılar ise gececek inşşş

demek bugun çok güzel bir gün sakın yarın eşinin yanına gideceğin için daha da güzel olmasın bir gün asker safağı gibi gün sayarsın artık bugun de geçsin eşimle olacam diye rabbim ayırmasın ağız tadınız bozmasın inşşş
aminnnnnnnnnn canım oğlum olursa inş canım inşşşşşşş

Ayy hadi bakalımm inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canımm. Ben de yarın gidiyorum, umarım gösterir bizim pıtırcık cinsiyetini

Olsun canım yaa biraz geç olsun kesin olsun en azından değil mii

Canımm o nesfitten ben her sabah yiyorum bana hiç bir şey yapmıyor ki. Boyalı da değildir herhalde, normal kurutulmuş meyveler var benim bildiğim.
Ayy isim konusunda da eşlerimiz aynı model valla, Allah biz kolaylık versin

ayyyy yeri siziiiiii ben,
pantolonun yanda ayarlama yerleri yok mu canım ? neden düşüyor ki

Olmaz mı kuzum yaa lastiği en sonuna kadar da çekip düğmeledim ama düşüyor halen

Canım en merkezine gitmiştim aslında, biri Osmanbey diğeri Cevahir. Belki de çok rağbet olduğundan kalmamıştır dedim. Gelir herhalde

yarın ne güzel bir günnnn... herkes sevdiceğine kavyşuyorrrrr :119: :119: :119

canım ahududuyu,çileği kurutsan o kadar kırmızı olmaz ki ama... :26:

maşalah maşalah hayranım size kızlar neşenize sohbetinize varya bugün çok güzel birgün hava çok güzel insanlar çok güzel bebeklerimizi artık hissediyoruz ne kadar güzel bi duygu artık ben bebegimin küçük tekmeleriyle kalkıyorum eşimm bana sımsıkı sarılmış işe gitmemek için nazlanıo her sabah sizi bırakıp gidesim gelmio die ay allahım rabbim herkese bu mutlulugu huzuru yaşatsın inşşş bugün anamura gitcez biraz zor olcak bebegimle benim için ama napalım gezmiş oluruz hava alırız kızlar denize girsem bi sakınca olurmu acaba...

akşam ne oldu küçük kız karnımı dinliyor hıçkırık tuttu su içti diye bana bilgi veriyor kardeşi hakkında bende sordum kız mı olacak oğlan mı diye dişlek sırıtarak oğlan diyor sonra adını kim koyacak peki diyor
biizm adlarımızı kim koydu diyor beni sen rüyanda gördün de esra koydun ablamın adını babam koydu değil mi dedi
evet dedim
oğlanım ben diyor bu anne ama adını sen koy diyor

bir alem bu sıpa benim rüyamda adını gördüğümü falan ne biliyorsatam kulak misafiri

canım ahududuyu,çileği kurutsan o kadar kırmızı olmaz ki ama... :26:

fıstıklar günaydın:) nasılmış güzel kasım anneleri ve tatlı bebişleri bugün? kızlar gevrekler kabızlık için oldukça iyi. ama buğday olanlarından (mısır olmasın lütfen) ve sade olanlarından alın içine kendiniz meyve koyun çilek falan çıktı artık. ya da eti lifalif alın sırf yulaf bana çok iyi geliyor süte bal ve meyveyle karıştırıyorum ya da yoğurda 1 2 saate faydasını görüyorsunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…