haydi bakalım gözün aydın canım testlerdende iyi sonuçlar çıkar inşşmerhaba teyzoşlar biz geldik doktor amcamızdan.....aman allahım maşallah kocaman olmuş benim sıpa....kıpır kıpır elleri kolları hiç durmadı..bir ara zıpladı ve ters döndü doktor bile şaştı maşallahı var diyor..sırt üstü yatarken birden bire yüzüstü döndü babamız ve teyzemiz cinsiyet diyee diye doktorun başını şişirdi ama malesef daha küçük dedi...16.haftada kesin söylerim dedi..tekrar idrar ve kan tahlili verdik..ayrıca 2li test için kan verdik..60tl ödedik..1 haftaya çıkacakmış.işte bizden haberler böyle... .
ense kalınlığımızda 1.8 çıktı maşallah...
sıkma canını ilk bebişde cinsiyet merak edilmez ki hatta ikincide bile edilmiyor ama üçüncüde insan bişeyler istiyor artık :78:Ya yemekhanede canım sıkıldı benimde benimle gebe olan cinsiyetini öğrendi kızmış hayırlı olsun masada oturduğum arkadaş herkes senin bebişin cinsiyetini soruyorlar dedi.bende walla bende bilmiyorum ama merak etmiyorum dedim. Gebe olan dediki walla ben merak ediyordum senin merak etmemen anormal dedi. Tersleyerek birde bişey demeyim dedim ama çok sıkıldı canım . daha bu ilk bebek etmiyorum merak ben teslerini daha çokmerak ediyorum. Yüzde 50 ihtimalle kız ya da erkek napıyım herkes senin gibi düşünmüyor diye anormal mi önceliğim bebek onun kanamasını gördüm ben ve her wc ye gittiğimde kağıda bakıyorum acaba bişey var mı diye en az 36 hafta taşımak istiyorum bir yere bağlı kalmadan kendi kendine yaşama tutunmasını düşünüyorum..ç diğeri bana tefferruat geliyor ben anormal miyim cinsiyetini merak etmemekle
esra sevinmezmiyim ya....çok mutlu oldum...bu kadar hareketli görünce....
tarçın bende seni merak ediyordum ya...nerelerdesin sen.....
Eşimle beraber karar verdik canım hatta Poyraz onun isteği sayılır..
gökhan keser-bazen
Eklenme Tarihi 19 Ocak 2012 | Gökhan Keser Bazen Şarkı Sözleri
Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen
Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen
Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen
Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten
Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur
Her çarpıntıya koşarsan kalbin yorulur
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor bazen
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor bazen
göbüş pırtlamış kız
Avatarda mı diyorsun , evettt normalde de pırtladı
beysalcım cnm gecen okudum ev almışınız hayırlı olsun tatlım bebişinzle sağlıklı uzun mutlu bi yaşam dilerım rabbım kolaylıkla ödemeyı nasıp eder inşalla bizim semtlerdenı tatlım bizde aldık hatta kredıyle tam 24 ay oldu bişey anlamadan ödedik şukur 2 senesı bitti
demin sağlık taramasına geldiler. ben organize ettiğim için sonuna kadar takip ettim kontrolleri. doktorda beni gözlemlemiş fazla hareketli görmüş. hızlı hareket etmememi tavsiye etti. özellikle eğilip kalma hareketlerini hızlı yapma dedi. ani kahkaha atarken yada hapşırırken bile dikkatli ol dedi. bebek rahim kanalına girebilirmiş. oda düşüğe neden oluyormuş. dikkat edelim kızlar. ben hiç etmiyorum çok hareketliyim ama artık yapmam.
sanki cuma bugün yaa
demin sağlık taramasına geldiler. ben organize ettiğim için sonuna kadar takip ettim kontrolleri. doktorda beni gözlemlemiş fazla hareketli görmüş. hızlı hareket etmememi tavsiye etti. özellikle eğilip kalma hareketlerini hızlı yapma dedi. ani kahkaha atarken yada hapşırırken bile dikkatli ol dedi. bebek rahim kanalına girebilirmiş. oda düşüğe neden oluyormuş. dikkat edelim kızlar. ben hiç etmiyorum çok hareketliyim ama artık yapmam.
ahh keşkeehaftasonu gelsee, biraz uyusak...siz eşlerinizlee kavuşşanız...pazartesi'ye daha az zaman kalmış olsa...cumartesi akşamki misafirlerimi ağırlasamm güzelcee...
aaa hızlı hareket etme dedi demekk:44: bende yogun olunca odamdan diğer odaya zırt pırt hızlı hızlı girip çıkıyordumbende dikkat edeyim...allah korusun rahim kanalına girebileceğini falan duymamıştım..dikkat etmek lazım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?