2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gökhan keser-bazen

Eklenme Tarihi 19 Ocak 2012 | Gökhan Keser Bazen Şarkı Sözleri
Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen
Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen
Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen
Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten
Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur
Her çarpıntıya koşarsan kalbin yorulur
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor bazen
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler çoğalıyor baze
n

haydi bakalım gözün aydın canım testlerdende iyi sonuçlar çıkar inşş

sıkma canını ilk bebişde cinsiyet merak edilmez ki hatta ikincide bile edilmiyor ama üçüncüde insan bişeyler istiyor artık :78:
ama ne kadar bir cinsiyet olsun desem bile ben bile kendimi tartıp duruyorum bebişi kontrol edip duruyorum
eşim bile daha dikkat ediyor bebişin sağlığı konusunda
erkek olsun isterim evet ama rabbim sağlıklısından versin diyor yani sağlığı için istediğinden vazgeçebiliyor

Son düzenleme:
esra sevinmezmiyim ya....çok mutlu oldum...bu kadar hareketli görünce....
tarçın bende seni merak ediyordum ya...nerelerdesin sen.....

:) canım biz 12+1 de gittik ikili testimizi yaptırdık, sonuçlarımızı pazartesi alıcaz, inşallah hayırlı ve sağlıklı sonuçlar olur. ense kalınlığımız 1,56 çıktı. 16. haftada cinsiyetimizi söyleyecekmiş, o zamana kadar söylememi beklemeyin dedi peşin peşin. ok dedik el mahkum :))

kızar bi gecmişi okuyu dedım fakat başarılı olmadım ne cok yazışıız artık gece okurum napıyosunuz keyifler nasıl

beysalcım cnm gecen okudum ev almışınız hayırlı olsun tatlım bebişinzle sağlıklı uzun mutlu bi yaşam dilerım rabbım kolaylıkla ödemeyı nasıp eder inşalla bizim semtlerdenı tatlım bizde aldık hatta kredıyle tam 24 ay oldu bişey anlamadan ödedik şukur 2 senesı bitti

erkek bebiş,i olcak arkadaşlar şunu guzelliğe bakarmısınız arkadaşım bebek mevludunde giydırdı bayıldım

göbüş pırtlamış kız

Batıl İnançlar
Çocuğun cinsiyetini belirleyebilme arzusu insanları çeşitli inançlar geliştirmeye itmiştir. Halk arasında çocuğun cinsiyetini belirlemek için yaygın olarak kullanılan ancak bilimsellikten uzak inançlar bulunmaktadır.
Bunların bazıları şu şekildedir:
* Erkek çocuk sahibi olmak için bol kırmızı et tüketilmeli, tuzlu yenmeli, baba adayları gazlı içecekleri bolca tüketmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için çiftler bolca balık eti ve sebze tüketmeli, kadınlar tatlı yiyecekler tüketmelidir.
* Erkek çocuk sahibi olmak için ilişkiden sonra kadın yerinden bir süre kalkmamalı veya ayakta ilişki pozisyonu tercih edilmeli, önce erkeğin orgazm olmasına izin verilmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için misyoner (kadın altta) pozisyon tercih edilmeli, kadının ilişkiyi başlatmasına ve daha önce orgazm olmasına izin verilmelidir.
* Erkek çocuk sahibi olmak için gece saatlerinde ilişkide bulunulmalı, tercihen ay hilalde olmalı, ilişki için ayın tek sayılı günler tercih edilmelidir.
* Kız çocuk sahibi olmak için öğleden sonra ilişkide bulunulmalı, ayın çift sayılı günlerinde beraber olunmalıdır.
Bu inançların hangi bilimsel temellere dayandığı saptanamamış olduğundan güvenilmemelidir.

ne güzel tatlım erenlerden ama yeşiltepe tarafından bakalım bizde umarım öderiz rahatçaa

kızlar baksanızaa ne kadar mantıklı ve güzel bayıldııımmm

demin sağlık taramasına geldiler. ben organize ettiğim için sonuna kadar takip ettim kontrolleri. doktorda beni gözlemlemiş fazla hareketli görmüş. hızlı hareket etmememi tavsiye etti. özellikle eğilip kalma hareketlerini hızlı yapma dedi. ani kahkaha atarken yada hapşırırken bile dikkatli ol dedi. bebek rahim kanalına girebilirmiş. oda düşüğe neden oluyormuş. dikkat edelim kızlar. ben hiç etmiyorum çok hareketliyim ama artık yapmam.

canım dikkatli ol ozaman..biraz daha sakin olman gerekiyor demek ki... hapşırma konusunda ben çok zorlanıyorum...çok sesim çıkmasın diye tutardım kendimi... şimdi hapşırırken yarısında bebiş aklıma geliyor hemen rahat bırakıyorum kendimi..

sanki cuma bugün yaa

ahh keşkee haftasonu gelsee, biraz uyusak...siz eşlerinizlee kavuşşanız...pazartesi'ye daha az zaman kalmış olsa...cumartesi akşamki misafirlerimi ağırlasamm güzelcee...

aaa hızlı hareket etme dedi demekk:44: bende yogun olunca odamdan diğer odaya zırt pırt hızlı hızlı girip çıkıyordum bende dikkat edeyim...allah korusun rahim kanalına girebileceğini falan duymamıştım..dikkat etmek lazım:18:

ayy benim için yarın sabah saat 8 olsa yeter tatlım... eşimi alıcammm hastaneye gidicez birlikte... sağlık ocağı kaydımı da yaptırıcam. sonra da güzel bir kahvaltı yaparız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…