canım bende hareketliydimde artık dinleniyorum ev işi falan yapmıyorum benim bebiş doğum kanalına girmiş bile dikkat et bana bişey olmaz demeye gelmiyordemin sağlık taramasına geldiler. ben organize ettiğim için sonuna kadar takip ettim kontrolleri. doktorda beni gözlemlemiş fazla hareketli görmüş. hızlı hareket etmememi tavsiye etti. özellikle eğilip kalma hareketlerini hızlı yapma dedi. ani kahkaha atarken yada hapşırırken bile dikkatli ol dedi. bebek rahim kanalına girebilirmiş. oda düşüğe neden oluyormuş. dikkat edelim kızlar. ben hiç etmiyorum çok hareketliyim ama artık yapmam.
hayırlısıyla gelsin eşin canım havada güzel olsun gönlünüzce gezin inşşşayy benim için yarın sabah saat 8 olsa yeter tatlım... eşimi alıcammm hastaneye gidicez birlikte... sağlık ocağı kaydımı da yaptırıcam. sonra da güzel bir kahvaltı yaparız inşallah...
canım bende hareketliydimde artık dinleniyorum ev işi falan yapmıyorum benim bebiş doğum kanalına girmiş bile dikkat et bana bişey olmaz demeye gelmiyor
doktorum yorulmuşsun ayakları doğum kanalına girmiş dinlen dedi bana
eşim duyunca aman bulemsu gözünü seveyim dikkat et yaşamaz bebek diyor
yatamıyorum da ev işi var yapılacak ama gözüm bakıyor elim gitmiyor işe korkumdan
canım bende hareketliydimde artık dinleniyorum ev işi falan yapmıyorum benim bebiş doğum kanalına girmiş bile dikkat et bana bişey olmaz demeye gelmiyor
yatamıyorum da ev işi var yapılacak ama gözüm bakıyor elim gitmiyor işe korkumdan
ayy benim için yarın sabah saat 8 olsa yeter tatlım... eşimi alıcammm hastaneye gidicez birlikte... sağlık ocağı kaydımı da yaptırıcam. sonra da güzel bir kahvaltı yaparız inşallah...
hayırlısıyla gelsin eşin canım havada güzel olsun gönlünüzce gezin inşşş
hayda bir de bu mu çıktı kanal? ben de hareketliyim bebek ara ara batıyor az önce şti nin bahçesine çıktım boyum yeten yerlerden çağla topladım bişey olmaz de mi o batmalar ara ara normaldir de mi?
ayy hadi hayırlıısylaa gelsin kocacıgın...kavuşunn...3ünüz hasret giderin..yazık adamcağız beebğinide göremedi ne zamandırrayy benim için yarın sabah saat 8 olsa yeter tatlım... eşimi alıcammm hastaneye gidicez birlikte... sağlık ocağı kaydımı da yaptırıcam. sonra da güzel bir kahvaltı yaparız inşallah...
sen genede dikkat et canım uzanmak iyi değil derlerhayda bir de bu mu çıktı kanal? ben de hareketliyim bebek ara ara batıyor az önce şti nin bahçesine çıktım boyum yeten yerlerden çağla topladım bişey olmaz de mi o batmalar ara ara normaldir de mi?
sanki cuma bugün yaa
sağol canım dinleniyorum işte aklım ev işlerinde olsa bilecanımm çok geçmiş olsun Allah korusun bebeğini ve bebişlerimizidikkat et kendine lütfen uzan bol bol
çalışırmışım diye kendini kaybedersen doktor uyarır tabi senii dikkat edersin artık değil miayyy arkadaşım baksana ne kadar tehlikeliymiş. adam ne gördüyse artık 10 kere söyledi. çok tehlikeli davranıyorsun dedi((
demek yoruldun ondan oldu. ayaklar havada dinlenmek lazımmış. öyle yap arkadaşım Allah korusun. sen pc de yazışırken masada mı oturuyorsun? eğer oturuyorsan uzanacağın şekilde organize edin pc yi. senden uzak kalmak istemeyiz ama bak seninki yola koyulmuş bile.
inşallah canım. koçişle bebeği görüp güzel haberler aldıktan sonra güzel bir kahvaltı yapmak...... paha biçilemez :)
canım badana oldu ya ev işler hep ortaya döküldü ama işler kaldı artık kardeşimi bekliyorum camlar ve diğer işler içinayy hadi hayırlıısylaa gelsin kocacıgın...kavuşunn...3ünüz hasret giderin..yazık adamcağız beebğinide göremedi ne zamandırr
amannn evin işi batsın kuzucum yaaaboşver eskisi kadar temız olmasın, bırak dağnık kalsın yeterki sen ve bebeğin iyi olun allahın izniylee:26:
ben çok titizlenirdim eve..işle beraber zaten zor oluyordu ama hamıla kaldıgımı öğrendiğim zamandan beri dikkat ediyorum.2-3 haftada birde temizlikçi abla var o geliyor silip süpürüp gidiyor..saati 8TL'den...2-3 saatte zaten bitiyor evimin işi..hem ona bi kazanç oluyıor hemde ben ev süpürmekle, lavoba ovmakla uğraşmıyorumdomestos falan koklamak zorundada kalmıyorum böylece
üzülmee canımm yarın cuma olucakbugünde benimsin hihahahahhaa
ama ama yarın onun olacaksın naayyyyııııırrrrrrrrrr :2:
sen genede dikkat et canım uzanmak iyi değil derler
ben pazartesi günü tül ve perde taktım halı serdim kanepeyi çektim falan baya iş yaptım yani salı günüde doktoruma gittim
yaptığım işi söyledim bebeği merak ettim dedim çünkü seyrimeleri pıtpıtları duymadım dedim
kalp atışına baktı bana dinletti sonrada ayakları doğum kanalına inmiş başı burda dedi olması gereken yeri gösterdi ve hareketini ondan hissetmiyorsun dedi
salı günü doktor geldikten sonra hiç kalkmadan yattım dünde öyle az yatarak az oturark günü geçirdim ama iş yapmadım şimdi bebğim yukarı çıktı hissedebiliyorum göbek hizzamda suan
inşallah canım. koçişle bebeği görüp güzel haberler aldıktan sonra güzel bir kahvaltı yapmak...... paha biçilemez :)
ayy hadi hayırlıısylaa gelsin kocacıgın...kavuşunn...3ünüz hasret giderin..yazık adamcağız beebğinide göremedi ne zamandırr
ekledim canım cinsiyeti belli olsun diğer toğige yazarız ismini artıkCanım benide listeye eklermisin ben msj atamıyorum.
Kilo: 57
Sat: 05 Şubat
Muh.Doğum Tarihi: 11.11.2012
İsim: Kız-Deren Erkek-Poyraz
Son Durum: İlk Mucize :)
rahim büyüdüğü için oluyor o batmalar canımuzanmıyorum çok kolumu tam açmıyorum bile ama bazen batıyor sağa dönük yatınca batıyor
Eki Görüntüle 419750
kızlar baksanızaa ne kadar mantıklı ve güzel bayıldııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?