2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İsim konusunda en rahatlarınızdan biri benim herhalde... Babamız Rüzgar dedi Ben toprak dedim Rüzgar toprak kaldı bebeğin adı, kimse itiraz etmedi

kajumm maşallahh çok şanslısın gerçektennn..
oyyy kuzucuklarım benim çok tatlılar..hemen 1.yi çıktı aldım..akşam eşime göstercemmmm
İlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki

Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler canım burdan istediğini bulabilirsin...pahalı ama nefsini köreltmek içinn alınabilir

kızlar çok kötü bir haber aldım, ağlayıp duruyorum
bir arkadaşımız aynı zamanda akrabamız prematüre bebek dünyaya getirmişti 3 ay önce, görmeye gittiik cicişler aldık
çok şekerdi, bu gün vefaat ettiği haberini aldıkk çok üzüldüm duyunca konduramadım (((((((
babasıda iş için yurtdışına gitmiişti.babası orda iken olmuş, bursaya sevk etmişler bişeyi yoktu orda ...

Ay esra inanmıyorum sana.. Hem istanbul'dasın hemde aşerip söylemiyorsun pes valla... Eminönünde ara sokakta vitamin barda dolu tatlım. Benimde yeni aklıma geldi

haklısın canım hiç aklıma gelmedi gerçekten

ayy canım bu siteye girince aşermemek imkansızzzz

ah canımmmm Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm Rabbim evlat acısı yaşatmasın bizlerede kimselerede... kaç aylık doğmuştu ham,leliğin her anını tehlikeli göruyorum ben çok dikkatli olmamız lazım Allahım korusun

Son düzenleme:

((((((( başınız sağolsun canım. Allah o anaya babaya sabır versin. çok büyük bir acı yaaa.

ayyy canım okurken fena oldum... Bebekler ahiret günü anne babasını cennetin kapısında beklermiş. Rabbim cennetlerine vesile kılsın inşallah..Çok çok zor bir durum. Rabbim sabır versin.

başınız sağolsun canım...Rabbim sabırlar versin ailesine...inşallahh o yavrucak günahsız olarak bu dünyadan gittiğiiçin ana babasına şefaatçi olacak ahirette....
evlerine yeni evlatlarla şenlendirsin, acılarını hafifletsin dilerimm...
sende ağlama kuzucum,üzme kendini ve bebişini...herşey Allahtan... veren de O alan da...

hayatbanagüzel başın sağolsun canım benim Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın ...

allah sabrını versin canım çok kötü bir duygu tam kurtuldu gözüyle bakarken rabbim cennette kavustursun inşşş

ayy çok üzüldüm tatlım :2::2:
Allah annesine babasına sabır versin. Dünyadaki vadesi buymuş demekki melek olmuş yavrum yaa
Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok zor çok

ya kızlar böyle olumsuz haberler okudukça ben çok kötü oluyorum..
dün kk da biri yazmış 30 haftalık bebeğini kaybetmiş.. bi değeri 38 haftalıkken kaybetmiş.. öbürünün kalbi durmuş kürtaj olmu...
bunlar hep normal katıldığım topiklerde yazıyordu .. zaten öyle bebeğimi kaybettim başlıklarına filan hiç bakmıyorum

dün onlarıda okuyunca bütün gece rüyamda bebeğimin derdine düştüm .. gece 4 te uyandım elimi karnıma bastırıyorum acaba kıpırdıyor mu diye.. sabahtan beri kaç defa kontrol ettim.. bide duymaya çalıştıkça anlayamıyorum ağlayasım geliyor

bu olumsuz haberler beni mahfediyor sizde öyle misiniz.. psikolojim bozuluyor ..
Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin

ben hiç okumuyorum canım. çok içli bir insanım etkilenirim. iyi düşünelim iyi olsun dimi. sende okuma artık. psikolojimiz çok önemli.

((((((( başınız sağolsun canım. Allah o anaya babaya sabır versin. çok büyük bir acı yaaa.

ayyy canım okurken fena oldum... Bebekler ahiret günü anne babasını cennetin kapısında beklermiş. Rabbim cennetlerine vesile kılsın inşallah..Çok çok zor bir durum. Rabbim sabır versin.

hayatbanagüzel başın sağolsun canım benim Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın ...

allah sabrını versin canım çok kötü bir duygu tam kurtuldu gözüyle bakarken rabbim cennette kavustursun inşşş

ayy çok üzüldüm tatlım :2::2:
Allah annesine babasına sabır versin. Dünyadaki vadesi buymuş demekki melek olmuş yavrum yaa
Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok zor çok

çok sağol kızlar ben de çok kötü oldum 3 aylık felan olmuştu bebekk
aklıma geldikçe ağlıyorum napimm
herşeyi veren Allah Alan Allah
hepimizi korusun

aynen benim içinde öyle mahfoluyorum bende. bu arada ark sağ kasığımdan felaket agrı girdi nedendir.

ben hiç okumuyorum canım. çok içli bir insanım etkilenirim. iyi düşünelim iyi olsun dimi. sende okuma artık. psikolojimiz çok önemli.

bende öyle konuları açıp okumuyorum ki zaten.. bak şimdi hayatbanagüzel arkadaşımızda yazmış . o premetüre bebeğin vefat ettiğini..
onu okuyunca da içim bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…