meduase yi ekledim elatinin bilgilerini bulamadımBulemsucum
eltanin ve meduase arkadaşlarımızı listeye eklermisindün bir kaç arkadaşımız daha bilgilerini verdi onlarıda ekleyebilir miisn
İsim konusunda en rahatlarınızdan biri benim herhalde... Babamız Rüzgar dedi Ben toprak dedim Rüzgar toprak kaldı bebeğin adı, kimse itiraz etmedi
oyyy kuzucuklarım benim çok tatlılar..hemen 1.yi çıktı aldım..akşam eşime göstercemmmmkızlar anne karnındaki bebişlere bakın heleeeee:130:hele birinciye dikkat lütfennnn:118:
Eki Görüntüle 418844
Eki Görüntüle 418891 Eki Görüntüle 418895
Eki Görüntüle 418896 Eki Görüntüle 418898
İlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki
Ay esra inanmıyorum sana.. Hem istanbul'dasın hemde aşerip söylemiyorsun pes valla... Eminönünde ara sokakta vitamin barda dolu tatlım. Benimde yeni aklıma geldi
kajumm maşallahh çok şanslısın gerçektennn..
oyyy kuzucuklarım benim çok tatlılar..hemen 1.yi çıktı aldım..akşam eşime göstercemmmm
Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler canım burdan istediğini bulabilirsin...pahalı ama nefsini köreltmek içinn alınabilir
kızlar çok kötü bir haber aldım, ağlayıp duruyorum
bir arkadaşımız aynı zamanda akrabamız prematüre bebek dünyaya getirmişti 3 ay önce, görmeye gittiik cicişler aldık
çok şekerdi, bu gün vefaat ettiği haberini aldıkkçok üzüldüm duyunca konduramadım (((((((
babasıda iş için yurtdışına gitmiişti.babası orda iken olmuş, bursaya sevk etmişler bişeyi yoktuorda ...
bir arkadaşımız aynı zamanda akrabamız prematüre bebek dünyaya getirmişti 3 ay önce, görmeye gittiik cicişler aldık
çok şekerdi, bu gün vefaat ettiği haberini aldıkkçok üzüldüm duyunca konduramadım (((((((
babasıda iş için yurtdışına gitmiişti.babası orda iken olmuş, bursaya sevk etmişler bişeyi yoktuorda ...
allah sabrını versin canım çok kötü bir duygu tam kurtuldu gözüyle bakarken rabbim cennette kavustursun inşşşkızlar çok kötü bir haber aldım, ağlayıp duruyorum
ya kızlar böyle olumsuz haberler okudukça ben çok kötü oluyorum..
dün kk da biri yazmış 30 haftalık bebeğini kaybetmiş.. bi değeri 38 haftalıkken kaybetmiş.. öbürünün kalbi durmuş kürtaj olmu...
bunlar hep normal katıldığım topiklerde yazıyordu .. zaten öyle bebeğimi kaybettim başlıklarına filan hiç bakmıyorum
dün onlarıda okuyunca bütün gece rüyamda bebeğimin derdine düştüm .. gece 4 te uyandım elimi karnıma bastırıyorum acaba kıpırdıyor mu diye.. sabahtan beri kaç defa kontrol ettim.. bide duymaya çalıştıkça anlayamıyorum ağlayasım geliyor
bu olumsuz haberler beni mahfediyor sizde öyle misiniz.. psikolojim bozuluyor ..
Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin
ah canımmmm Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm Rabbim evlat acısı yaşatmasın bizlerede kimselerede... kaç aylık doğmuştuham,leliğin her anını tehlikeli göruyorum ben çok dikkatli olmamız lazım Allahım korusun
((((((( başınız sağolsun canım. Allah o anaya babaya sabır versin. çok büyük bir acı yaaa.
ayyy canım okurken fena oldum... Bebekler ahiret günü anne babasını cennetin kapısında beklermiş. Rabbim cennetlerine vesile kılsın inşallah..Çok çok zor bir durum. Rabbim sabır versin.
başınız sağolsun canım...Rabbim sabırlar versin ailesine...inşallahh o yavrucak günahsız olarak bu dünyadan gittiğiiçin ana babasına şefaatçi olacak ahirette....
evlerine yeni evlatlarla şenlendirsin, acılarını hafifletsin dilerimm...
sende ağlama kuzucum,üzme kendini ve bebişini...herşey Allahtan... veren de O alan da...
hayatbanagüzel başın sağolsun canım benim Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın ...
allah sabrını versin canım çok kötü bir duygu tam kurtuldu gözüyle bakarken rabbim cennette kavustursun inşşş
ayy çok üzüldüm tatlım :2::2:
Allah annesine babasına sabır versin. Dünyadaki vadesi buymuş demekki melek olmuş yavrum yaa
Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok zor çok
ya kızlar böyle olumsuz haberler okudukça ben çok kötü oluyorum..
dün kk da biri yazmış 30 haftalık bebeğini kaybetmiş.. bi değeri 38 haftalıkken kaybetmiş.. öbürünün kalbi durmuş kürtaj olmu...
bunlar hep normal katıldığım topiklerde yazıyordu .. zaten öyle bebeğimi kaybettim başlıklarına filan hiç bakmıyorum
dün onlarıda okuyunca bütün gece rüyamda bebeğimin derdine düştüm .. gece 4 te uyandım elimi karnıma bastırıyorum acaba kıpırdıyor mu diye.. sabahtan beri kaç defa kontrol ettim.. bide duymaya çalıştıkça anlayamıyorum ağlayasım geliyor
bu olumsuz haberler beni mahfediyor sizde öyle misiniz.. psikolojim bozuluyor ..
Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin
ben hiç okumuyorum canım. çok içli bir insanım etkilenirim. iyi düşünelim iyi olsun dimi. sende okuma artık. psikolojimiz çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?