ya kızlar böyle olumsuz haberler okudukça ben çok kötü oluyorum..
dün kk da biri yazmış 30 haftalık bebeğini kaybetmiş.. bi değeri 38 haftalıkken kaybetmiş.. öbürünün kalbi durmuş kürtaj olmu...
bunlar hep normal katıldığım topiklerde yazıyordu .. zaten öyle bebeğimi kaybettim başlıklarına filan hiç bakmıyorum
dün onlarıda okuyunca bütün gece rüyamda bebeğimin derdine düştüm .. gece 4 te uyandım elimi karnıma bastırıyorum acaba kıpırdıyor mu diye.. sabahtan beri kaç defa kontrol ettim.. bide duymaya çalıştıkça anlayamıyorum ağlayasım geliyor
bu olumsuz haberler beni mahfediyor sizde öyle misiniz.. psikolojim bozuluyor ..
Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin
canım r harfini söyleyebilir çocuklar aslında benim yeğenim r harfini söyleyemezdi abi kardeş bunlar abim küçük olanı bir şıkıştırdı r harfini bastıra bastıra söyletmeye başldı çocuğa geliyoRuz dese bile rr harfine bastırıyordu çocuk şimdi normal konusuyor
tutki söyleyemedi şimdi özel merkezler var orda gereken yardımı yapıyorlar çocuklara
çok sağol kızlar ben de çok kötü oldum 3 aylık felan olmuştu bebekk
aklıma geldikçe ağlıyorum napimm
herşeyi veren Allah Alan Allah
hepimizi korusun
herşey güzel olacak
ah kıyamam canım ıns bulurusn arkadasların dedıgı gıbı taze meyve suyu satan yerlerden bide kız bulunmayan seyı nıye yazıyon bakım belkı baskaları da ıster nolcakİlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki
cok üzüldüm başları saolsun allahım sabır versın bıdaha yasatmasınkızlar çok kötü bir haber aldım, ağlayıp duruyorum
bir arkadaşımız aynı zamanda akrabamız prematüre bebek dünyaya getirmişti 3 ay önce, görmeye gittiik cicişler aldık
çok şekerdi, bu gün vefaat ettiği haberini aldıkkçok üzüldüm duyunca konduramadım (((((((
babasıda iş için yurtdışına gitmiişti.babası orda iken olmuş, bursaya sevk etmişler bişeyi yoktuorda ...
ya kızlar böyle olumsuz haberler okudukça ben çok kötü oluyorum..
dün kk da biri yazmış 30 haftalık bebeğini kaybetmiş.. bi değeri 38 haftalıkken kaybetmiş.. öbürünün kalbi durmuş kürtaj olmu...
bunlar hep normal katıldığım topiklerde yazıyordu .. zaten öyle bebeğimi kaybettim başlıklarına filan hiç bakmıyorum
dün onlarıda okuyunca bütün gece rüyamda bebeğimin derdine düştüm .. gece 4 te uyandım elimi karnıma bastırıyorum acaba kıpırdıyor mu diye.. sabahtan beri kaç defa kontrol ettim.. bide duymaya çalıştıkça anlayamıyorum ağlayasım geliyor
bu olumsuz haberler beni mahfediyor sizde öyle misiniz.. psikolojim bozuluyor ..
Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin
bende öyle konuları açıp okumuyorum ki zaten.. bak şimdi hayatbanagüzel arkadaşımızda yazmış . o premetüre bebeğin vefat ettiğini..
onu okuyunca da içim bi tuhaf oldu
kızlar ben eğitime çıkıyorum sizleri seviyoruz teyzoşlar
dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüzzz
canım abimin büyük oğluda r yi söyleyemiyor küçüğe söyletti ama büyüğe söyletemedi şimdi uludağ üniversitesine gidiyor ve kekemelodi diye bir yer var orda çalışıyor yazında aynı yerin konya subesinde çalısıyor kekeme ve diğer sorunu olanlara yardım ediyorbenim kardeşim psikolağa bile gitti şimdi y.dışında master yapıyor ama almancada r yokmuş onun için halinden memmun bir de kızlağğğ beni böyle kağizmatik ve tatlı buluyoğlağğğ diyor
canım abimin büyük oğluda r yi söyleyemiyor küçüğe söyletti ama büyüğe söyletemedi şimdi uludağ üniversitesine gidiyor ve kekemelodi diye bir yer var orda çalışıyor yazında aynı yerin konya subesinde çalısıyor kekeme ve diğer sorunu olanlara yardım ediyor
halam sen nasıl yardım ediyorsun r yi söyleyemene dedim geçenlerde hala tekniği biliyorum ama söylemiyorum böyle daha tatlıyım çünkü diyor sıpa
aynen öyle canım dedim de gelenler seni görünce geri dönerler diye:)))))) bulmuş bu gençler kızların kalbini çalmanın yolunu baksana. ama çalıştığı yer enteresan olmuş . kelin ilacı olsa başına sürer gibi :)))
guzelmıs ısımler canım derenı daha cok begendım ama
esın kabul ettı mı
Deren ismi çok güzel bende düşünmüştüm,
benim dün gece girdi bacağımaa uykumdan uyandım çokkk acıdı yaa halen yürürken acıyorrrrrr
Ya yemekhanede canım sıkıldı benimde benimle gebe olan cinsiyetini öğrendi kızmış hayırlı olsun masada oturduğum arkadaş herkes senin bebişin cinsiyetini soruyorlar dedi.bende walla bende bilmiyorum ama merak etmiyorum dedim. Gebe olan dediki walla ben merak ediyordum senin merak etmemen anormal dedi. Tersleyerek birde bişey demeyim dedim ama çok sıkıldı canım . daha bu ilk bebek etmiyorum merak ben teslerini daha çokmerak ediyorum. Yüzde 50 ihtimalle kız ya da erkek napıyım herkes senin gibi düşünmüyor diye anormal mi önceliğim bebek onun kanamasını gördüm ben ve her wc ye gittiğimde kağıda bakıyorum acaba bişey var mı diye en az 36 hafta taşımak istiyorum bir yere bağlı kalmadan kendi kendine yaşama tutunmasını düşünüyorum..ç diğeri bana tefferruat geliyor ben anormal miyim cinsiyetini merak etmemekle
merhaba teyzoşlar biz geldik doktor amcamızdan.....aman allahım maşallah kocaman olmuş benim sıpa....kıpır kıpır elleri kolları hiç durmadı..bir ara zıpladı ve ters döndü doktor bile şaştı maşallahı var diyor..sırt üstü yatarken birden bire yüzüstü döndü babamız ve teyzemiz cinsiyet diyee diye doktorun başını şişirdi ama malesef daha küçük dedi...16.haftada kesin söylerim dedi..tekrar idrar ve kan tahlili verdik..ayrıca 2li test için kan verdik..60tl ödedik..1 haftaya çıkacakmış.işte bizden haberler böyle... .
ense kalınlığımızda 1.8 çıktı maşallah...
merhaba teyzoşlar biz geldik doktor amcamızdan.....aman allahım maşallah kocaman olmuş benim sıpa....kıpır kıpır elleri kolları hiç durmadı..bir ara zıpladı ve ters döndü doktor bile şaştı maşallahı var diyor..sırt üstü yatarken birden bire yüzüstü döndü babamız ve teyzemiz cinsiyet diyee diye doktorun başını şişirdi ama malesef daha küçük dedi...16.haftada kesin söylerim dedi..tekrar idrar ve kan tahlili verdik..ayrıca 2li test için kan verdik..60tl ödedik..1 haftaya çıkacakmış.işte bizden haberler böyle... .
Ya yemekhanede canım sıkıldı benimde benimle gebe olan cinsiyetini öğrendi kızmış hayırlı olsun masada oturduğum arkadaş herkes senin bebişin cinsiyetini soruyorlar dedi.bende walla bende bilmiyorum ama merak etmiyorum dedim. Gebe olan dediki walla ben merak ediyordum senin merak etmemen anormal dedi. Tersleyerek birde bişey demeyim dedim ama çok sıkıldı canım . daha bu ilk bebek etmiyorum merak ben teslerini daha çokmerak ediyorum. Yüzde 50 ihtimalle kız ya da erkek napıyım herkes senin gibi düşünmüyor diye anormal mi önceliğim bebek onun kanamasını gördüm ben ve her wc ye gittiğimde kağıda bakıyorum acaba bişey var mı diye en az 36 hafta taşımak istiyorum bir yere bağlı kalmadan kendi kendine yaşama tutunmasını düşünüyorum..ç diğeri bana tefferruat geliyor ben anormal miyim cinsiyetini merak etmemekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?