2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben de çok etkileniyorum ölüm haberlerinden, kaza haberlerinden... izleyemiyorum.Değiştiriyorum hemen kanalı... Zaten vesveseler peşimizi bırakmıyor bir de bunları okursak herşey daha da zorlaşır.Okuma sen de canım.

benim kardeşim psikolağa bile gitti şimdi y.dışında master yapıyor ama almancada r yokmuş onun için halinden memmun bir de kızlağğğ beni böyle kağizmatik ve tatlı buluyoğlağğğ diyor

İlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki
ah kıyamam canım ıns bulurusn arkadasların dedıgı gıbı taze meyve suyu satan yerlerden bide kız bulunmayan seyı nıye yazıyon bakım belkı baskaları da ıster nolcak
cok üzüldüm başları saolsun allahım sabır versın bıdaha yasatmasın

canım bende cok etkılenıyorum boyle rastlarsam o kadar deıl ama ozellıkle acıp okudugum bı gun kac gun etksınde kalıp ruyalarıma gırmıstı su aralar kkda yenı bı konu var gene oyle kactır butun topıklerde bahsedılıyor nerdeyse gırıp okuycamda tutuyorum kendımı emınım cok kötü cünkü

bende öyle konuları açıp okumuyorum ki zaten.. bak şimdi hayatbanagüzel arkadaşımızda yazmış . o premetüre bebeğin vefat ettiğini..
onu okuyunca da içim bi tuhaf oldu

bu topikte yazılan kötü olaylardan başka bir olay görmedim. kk da yazmışlar diyince okuyorsun sandım. maalesef bebeğimi kaybettim topiği var. ben başlıklarına bile bakmıyorum. kötü bişi görmemek için direk anneler kulübüne giriyorum.

kızlar ben eğitime çıkıyorum sizleri seviyoruz teyzoşlar

dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüzzz

kolay gelsin başarılar canım. ufaklık kopya verir sana merak etme :))

benim kardeşim psikolağa bile gitti şimdi y.dışında master yapıyor ama almancada r yokmuş onun için halinden memmun bir de kızlağğğ beni böyle kağizmatik ve tatlı buluyoğlağğğ diyor
canım abimin büyük oğluda r yi söyleyemiyor küçüğe söyletti ama büyüğe söyletemedi şimdi uludağ üniversitesine gidiyor ve kekemelodi diye bir yer var orda çalışıyor yazında aynı yerin konya subesinde çalısıyor kekeme ve diğer sorunu olanlara yardım ediyor
halam sen nasıl yardım ediyorsun r yi söyleyemene dedim geçenlerde hala tekniği biliyorum ama söylemiyorum böyle daha tatlıyım çünkü diyor sıpa

:)))))) bulmuş bu gençler kızların kalbini çalmanın yolunu baksana. ama çalıştığı yer enteresan olmuş . kelin ilacı olsa başına sürer gibi :)))

:)))))) bulmuş bu gençler kızların kalbini çalmanın yolunu baksana. ama çalıştığı yer enteresan olmuş . kelin ilacı olsa başına sürer gibi :)))
aynen öyle canım dedim de gelenler seni görünce geri dönerler diye

Son düzenleme:
merhaba teyzoşlar biz geldik doktor amcamızdan.....aman allahım maşallah kocaman olmuş benim sıpa.... kıpır kıpır elleri kolları hiç durmadı..bir ara zıpladı ve ters döndü doktor bile şaştı maşallahı var diyor..sırt üstü yatarken birden bire yüzüstü döndü babamız ve teyzemiz cinsiyet diyee diye doktorun başını şişirdi ama malesef daha küçük dedi...16.haftada kesin söylerim dedi..tekrar idrar ve kan tahlili verdik..ayrıca 2li test için kan verdik..60tl ödedik..1 haftaya çıkacakmış.işte bizden haberler böyle....
ense kalınlığımızda 1.8 çıktı maşallah...

Son düzenleme:
Ya yemekhanede canım sıkıldı benimde benimle gebe olan cinsiyetini öğrendi kızmış hayırlı olsun masada oturduğum arkadaş herkes senin bebişin cinsiyetini soruyorlar dedi.bende walla bende bilmiyorum ama merak etmiyorum dedim. Gebe olan dediki walla ben merak ediyordum senin merak etmemen anormal dedi. Tersleyerek birde bişey demeyim dedim ama çok sıkıldı canım . daha bu ilk bebek etmiyorum merak ben teslerini daha çokmerak ediyorum. Yüzde 50 ihtimalle kız ya da erkek napıyım herkes senin gibi düşünmüyor diye anormal mi önceliğim bebek onun kanamasını gördüm ben ve her wc ye gittiğimde kağıda bakıyorum acaba bişey var mı diye en az 36 hafta taşımak istiyorum bir yere bağlı kalmadan kendi kendine yaşama tutunmasını düşünüyorum..ç diğeri bana tefferruat geliyor ben anormal miyim cinsiyetini merak etmemekle

kesınlıkle katılıyorum sana hamılelıgı ögrendıgımden berı acaba kese görcekmıyım kesede bebek görcekmıyım ay kalp atısını her gıdısımde duyabılcekmıyım 2lı testı temız cıkcakmı bunlar önemlı olanlar.cınsıyet sadece teferruat o kalp sesını duyuyorum ya her gıdıste saglıklı oldugunu duyuyorum ya varsın bılmeyeyım cınsıyetını.tamam bebek cıcıslerıne ıcım gıdıyor ama enınde sonunda alcaz saglıgı hepımız ıcın herseyden önemlı

hayırlı olsun :)) sen 12+5 te gittin senden umudum vardıııı ah bu doktorlar var yaaa ah bu garantici doktorlarrrrrr, en iyisi radyolağa gitmek :)

oyy canım çok hareketli bebiş desene.. çok çok mutlu olmuşsun bebişi görülünce..burdan bile hissediliyor

ay canım boşver takma sen kafana onları hiçç... inanır mısın ben de de hala o var.. her wc ye girdiğimde acaba var mı bişey diye bakmadan edemiyorum :18:

anormalmiş deli mi ne yahuu... dediğin gibi bizim için önceliği bebeklerin sağlıklı olması... bana da bugün serviste bi kadın ne istiyosun diyo.ben farketmez sağlıklı olsun da dedim... oda "ama eşin erkek istiyordur" dedi...:26: Tövbe Ya Rabbim... "yoo hiç te öyle değil, sonuçta bizim ne kızımız ne oğlumuz var, ikisi de eşimi aynı derecede mutlu eder" dedim.insanlar ne kadar anlayışsız oluyolar bazen

Kızlarrr az önce mesaj geldi.... bugün ve yarın Yenibosna-Starcity'de Chicco'nun çadır günleri varmış. Biz eşimle gidicez inşallah. Çok güzel indirimler oluyormuş.

gözünüz aydın canım. maşallah yavruna inşallah test sonuçlarında güzel çıkar.

canım herkesin düşüncesi farklı. bende meraklı değilim bu konuda ama buradaki arkadaşlar öğrendikçe merak sardım. dediğin gibi testlerin sonuçları daha merak uyandırıcı. anormal bir durum yok. ilk çocuk dediğin gibi çok merak edilmiyor. belki ikinci olsa insan farklı bir cinsiyet isteyebiliyor. aman Allahın gücüne gitmesin ne olursa olsun kabulumüz. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. sıkma arkadaşım canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…