2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

uzandım karnımı yokladım sanki sağ tarafım daha sert geldi sola göre,hareketlerinde öyle mi oluyor aaa:) bende bgn temizlik vardı bir şeyde yapmadım pek ama yoruldum dediğin gibi bir şişti karnım canım, yavrummm ya o da yoruldu demek

Doktorum 20.haftadan önce hissedemezsin dedi bana ben de bir kaç defa pıt pıt bir şeyler hissettim,nabız atması gibi, bağırsak hareketleri dedi bana

uyuya kalmışım. başımın ağrısı hala geçmemiş ((

canım gözün aydın. inşallah sonuçlarında iyi çıkar. ense kalınlığı 1.5 mm di.

göbişi takma canım. bir anda çıkıyor.

ohhh maşallah. sadece pipişi değil, herşeyini görmüşsün :))) Allah kocağına almanıda nasip etsin.

az bişi kaldı canım. yok senin öyle düşünmediğini biliyorum. olmayınca olmuyor canım. iyi sokakta çıkarmadım ((

çok yorma kendini arkadaşım. yavaş yavaş yap işlerini.

kızlar test sonucum açıklanmış dr.u yarın arayacağım ama meraktan size sorayım dedim. sizce nasıl?

Uploaded with ImageShack.us

canım geçmiş olsun. sonuçların çok güzel :))

gerçekten ciddimisin bucuxxcuğum. içim bir daraldı. sizlere sormadan edemedim.

birde tbhcgb 31.8 miş:) kızım mı geliyor kiii...

gerçekten ciddimisin bucuxxcuğum. içim bir daraldı. sizlere sormadan edemedim.

birde tbhcgb 31.8 miş:) kızım mı geliyor kiii...

evet canım. riskin çok düşük çıkmış. maşallah. daralma canım yok yere.

50 nın altı oğlan canım. ama tutmayanlar da çıktı. keşke net veri olsa.

bulantın nasıl? daha iyi oldun mu?

bulantım eskisi gibi tüm gün kesintisiz değil. arada yokluyor. yani toplam 3 saat falan bulanıyordur. kusmada 1 yada 2 mutlaka. eskisi kadar çok çıkarmıyorum. iyi gidiyor ya çok memnunum şimdiki halimden.

senin nasıl gidiyor tatlım?
bu arada başımın ağrısı geçmedi demişsin. böyle zamanlarda bir nazar okuyup üflesen psikolojikmidir bilmem ama anneme okutuyorum hemen kendimi geçiyor benim baş ağrım:)

sağol canım okurum. benimde arada bir oluyor artık şükür azaldı. senin kadar çıkarmıyordum ama tüm gün bulanıyordum.

sağol canım okurum. benimde arada bir oluyor artık şükür azaldı. senin kadar çıkarmıyordum ama tüm gün bulanıyordum.

çıkarmak baştan çok yoruyordu. ama artık çok alıştım desem yeridir. bu sabah annemde kahvaltı ettim. el hareketi ile bulandığını söyledim:) o da balkona çık hava al dedi
bende yetişemem derken ağzıma geldi herşeyyy.. tiksinç bir şekilde 2 dk. önce yediğim herşeyi çıkardım.:))
sonra rahattım bayacaa...
bir karnım acıkınca birde yemekten sonra bulanıyor:):18:

salı günü prof.a rendavu aldım. o da iyi herşey derse içim daha bir rahat edicek...

sen çalışıyordun değil mi canım? neden hala uyumadın?:44:

çalışıyorum canım. çocuk bende uyku yapmıyor. birazdan uyuyakalırım

Canım senin sonuçları tıkladım imageshack'ten çıkıyo zoom yapıyorum ama büyütemedim,göremiyorum çok küçüüüük
rakamsal değerler kaçtı?

Canım senin sonuçları tıkladım imageshack'ten çıkıyo zoom yapıyorum ama büyütemedim,göremiyorum çok küçüüüük
rakamsal değerler kaçtı?

canım tekrar yükledim :)

bu arada seni de tebrik ederim. oğluşun %100müş:)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. sağlıklı bir delikanlı olsun inşallah

Uploaded with ImageShack.us

Teşekkür ederim canım.Allahım inşallah sağlıklı bi delikanlı olacağı günleri gösterir inşallah..

Bu arada senin sonuçlarda gayet güzel çıkmış çok çok düşük,senin de mi oğluş yoksa bhcg 31,8 çıkmış.Benim de 23,8 di...

yorumun için çok sağol canım.
oğluş mu bilmem ama olabilir de. Rabbim hayırlısını versin.

sonucum için yarın dr.u arıycam ama sabredemedim bu akşam içime su serptin sağol.

yorumun için çok sağol canım.
oğluş mu bilmem ama olabilir de. Rabbim hayırlısını versin.

sonucum için yarın dr.u arıycam ama sabredemedim bu akşam içime su serptin sağol.

Rica ederim ne demek,artık yaptırarak,araştırarak usta olduk neredeyse hepimiz :))
bende bugün dörtlü yaptırdım bakalım ne olacak,inşallah güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…