insanın kucağına alıp sevesi geliyor değil mi canım
yeni topikdeki listeye ekleyelim seni o zamn artık
ekledim bile:128:evet canım ekleyebilirsin...
Canım bana da aynı geliyor ama doktorun ultrasonda bebeği bulduğu taraf daha sert ve dolu, ayrıca yorulduğumda, ya da bebiş hareket ettiğinde dışarı doğru şişlik oluyor ve uzandığımda sertliğini karnımda hissedebiliyorum, hatta o kadar sertleşiyor ki babamız da dokununca buluyor burda diye
hmm ya hep soruyolar oynuyo mu felan dıye hayır dıyorum bende şüphe duymaya baslamıstım ayy sagolun kızlar valla..gercı ınternetten bakmıstım 15 16. haftalarda baslar dıye ama burda aynı durumda olanlarla konusmak daha inandırıcı gelıyo beklıcez bakalım:)
selam canım çok güzel resmin ama göbüş belli deil pek benim hiç bieyim olmuyo artık çunku herşeyimz aten çok dardı :) saglıklı olsun da bebeişler göbüş çok olmasın istiyorum ben :=)
kızlarrr bu arada bugun 2 li test yapıldı dr sorun görmüyorum dedi şükür ama bebek yüz üstü duruyodu sırt ustü dönmedi bi türlü tam bakamadı gibi oldu cisiyete dair hiç bi ipucu yok zaten makinaları ıyı bi hastane ama bende gmrüntü nedense hiç bi zaman güzel alamıyo dr..ense kalınlıgınız nasılsı sizin?
Selam kızlarrr;
Bugün dr umuza gittim ki eşim bana sürpriz yapmış bekliyo salonda
%80 olan oğluşumuz % 100 e tamamlandı.
Dr herkese yayabilirsin oğlun geliyo dedi
Pipisini de gösterdi
Gelişimini beğendi,ellerini ayaklarını,midesini,beynini vs.bi çok organını gösterdi bize
kan ve demir ilacı verdi.Dörtlü test te yaptırdık 2 hafta sonra alıcaz sonuçları inşallah herşey güzel çıkar...
Kısacası süperdi bugün.Sonra da üniv.den kızlarla buluştuk verdik dedikodunun gözüne
yok canım demez o eltileri anneleri nazlı yetiştirmiş ben her yükünü taşırmışım
taşımıyorum artık bende
gazan mübarek olsun canım
haydi bakalım hayırlı haberler canım inş cinsiyetiniz belli olur
canım ben sana kilo almamak için yemek yemiyorsun demiyorum ki sadece sana psikoljik destek ve baskı yapıyorum bebişin için
üzüldüm şimdi çokmu acıyor boğazın
inş çabuk geçer acısı
oooo yeni %100 oğluşumuz hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş
uzandım karnımı yokladım sanki sağ tarafım daha sert geldi sola göre,hareketlerinde öyle mi oluyor aaa:) bende bgn temizlik vardı bir şeyde yapmadım pek ama yoruldum dediğin gibi bir şişti karnım canım, yavrummm ya o da yoruldu demek
kızlar test sonucum açıklanmış dr.u yarın arayacağım ama meraktan size sorayım dedim. sizce nasıl?
Uploaded with ImageShack.us
gerçekten ciddimisin bucuxxcuğum. içim bir daraldı. sizlere sormadan edemedim.
birde tbhcgb 31.8 miş:) kızım mı geliyor kiii...
bulantım eskisi gibi tüm gün kesintisiz değil. arada yokluyor. yani toplam 3 saat falan bulanıyordur. kusmada 1 yada 2 mutlaka. eskisi kadar çok çıkarmıyorum. iyi gidiyor ya çok memnunum şimdiki halimden.
senin nasıl gidiyor tatlım?
bu arada başımın ağrısı geçmedi demişsin. böyle zamanlarda bir nazar okuyup üflesen psikolojikmidir bilmem ama anneme okutuyorum hemen kendimi geçiyor benim baş ağrım:)
sağol canım okurum. benimde arada bir oluyor artık şükür azaldı. senin kadar çıkarmıyordum ama tüm gün bulanıyordum.
çıkarmak baştan çok yoruyordu. ama artık çok alıştım desem yeridir. bu sabah annemde kahvaltı ettim. el hareketi ile bulandığını söyledim:) o da balkona çık hava al dedi
bende yetişemem derken ağzıma geldiherşeyyy.. tiksinç bir şekilde 2 dk. önce yediğim herşeyi çıkardım.:))
sonra rahattım bayacaa...
bir karnım acıkınca birde yemekten sonra bulanıyor:):18:
salı günü prof.a rendavu aldım. o da iyi herşey derse içim daha bir rahat edicek...
sen çalışıyordun değil mi canım? neden hala uyumadın?:44:
ohhh maşallah. sadece pipişi değil, herşeyini görmüşsün :))) Allah kocağına almanıda nasip etsin.
çıkarmak baştan çok yoruyordu. ama artık çok alıştım desem yeridir. bu sabah annemde kahvaltı ettim. el hareketi ile bulandığını söyledim:) o da balkona çık hava al dedi
bende yetişemem derken ağzıma geldiherşeyyy.. tiksinç bir şekilde 2 dk. önce yediğim herşeyi çıkardım.:))
sonra rahattım bayacaa...
bir karnım acıkınca birde yemekten sonra bulanıyor:):18:
salı günü prof.a rendavu aldım. o da iyi herşey derse içim daha bir rahat edicek...
sen çalışıyordun değil mi canım? neden hala uyumadın?:44:
Canım senin sonuçları tıkladım imageshack'ten çıkıyo zoom yapıyorum ama büyütemedim,göremiyorum çok küçüüüük
rakamsal değerler kaçtı?
canım tekrar yükledim :)
bu arada seni de tebrik ederim. oğluşun %100müş:)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. sağlıklı bir delikanlı olsun inşallah
Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim canım.Allahım inşallah sağlıklı bi delikanlı olacağı günleri gösterir inşallah..
Bu arada senin sonuçlarda gayet güzel çıkmış çok çok düşük,senin de mi oğluş yoksa bhcg 31,8 çıkmış.Benim de 23,8 di...
yorumun için çok sağol canım.
oğluş mu bilmem ama olabilir de. Rabbim hayırlısını versin.
sonucum için yarın dr.u arıycam ama sabredemedim bu akşamiçime su serptin sağol.
inşallah güzel sonuçlar çıkar
peki 3lü ye ne oldu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?