2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın anneciklerrrrr biz geldikkk

dün 2 saat kuafördeydim yolunmuş tavuk gibin oldumm qıııııı

hadi gelin gelin ama

yarın doktor amcaya gidicezzz çok heyecanlıyımmm dua edin testlerimiz ttemiz çıksıınnnnn

Bebeğimi kucağıma almama 196 gün kaldı.
Sindirim sitemi duvarındaki kaslar artık fonksiyonel olarak çalışıyor. Yiyecekleri sindirmek için yaptıkları kasılma hareketlerini pratik amaçlı yapmaya başladılar. Artık bebeğinizin büyüme hızı kısmen yavaşladı. Geçtiğimiz hafta içinde bebeğinizin ağırlığı ikiye katlandı ve yaklaşık 13 gr. ve bebeğinizin boyu yaklaşık 5-6,1 cm civarında oldu. Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 m

çizelgemde bakın ne yazıyor teyzoşlar 1. trimester dönemimiz sona ermiş hamd olsun Allaha

günaydın canım sen çalışmıyorsun sanırım ne guzel hamilelikte zor oluyor çalısmak bulantı uyku mahvediyor

çalısıyordum ama daha yenı baslamıstım özel sektörde hamıle oldugumu ögrenınce bıraz rısk vardı calısmamayı uygun gördum 2*5 ayı bıtırınce yenıden bı ıs bakayım dedım ama etrafımdakı herkes boşver dedı sımdı bende bebısım olsun hayırlısıyla 1 yasına kadar bakıp sonra ıs arayısına grmeyı dusunuyorum bnde bulantı yoktu ama uykusuzluk mahvederdı kesın allah yardımcınız olsun

Günaydınnn topiğinn en neşeli insanı

tertemiz olmuşsun gıııı ne güzel rahatlamışsındır

forumda dukan dıyetıne bakıyordum öyle gözume carpmıstı basarı hıkayelerını felan okuyordum bır yandan da tvde haberler acık.haber suydu dukan dıyetı doktoru meslekten men edıldı dıyor.sağlıksızmıs doktoru ısınden etmıs tesadufun böylesı:)

bncede sağlıksız öyle diyet mi olur canımm herseyden yemelisin ama az az

dinlen o zaman bosver calısmayı bende 3-4 aya bırakıcam işi hayırlısı Allahtan

günaydn annecikler nasılsınız bakalımmmmmm
moonsuncum sıhhatler olsun
testler tertemiz çıksın inşallah kuzu

günaydın hamişler nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun hepinizin
günaydın canım nasılsın

hergun bu saatlerde uyanıp 1 saat oturup yenıden uyuyorum bugun erkenden bı gunaydın dıım dedım
günaydınnnnn ve takrardan iyi uykularr diyeyim bari

günaydn annecikler nasılsınız bakalımmmmmm
moonsuncum sıhhatler olsun
testler tertemiz çıksın inşallah kuzu
hosgeldin canım

plasebo, bulemsum, sahinus hoşgeldiniz canlarımmm neredesiniz gözlerimiz yollarda kaldı bebişimleeee
burdayım ttalım geçmişe baktım bir

Bulemsu cinsiyeti sen öğrenicektin di mi bu gün ? peki fark ediyormu senin için, yani ilk mi yoksa birilerinden biri varmıydı ??

Günaydıın kızlar,,, benim bulantılar geçti derken, sanki bu günlerde tekrardan başladı gibi geldi. Hayırdır inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…