kızlar test sonucum açıklanmış dr.u yarın arayacağım ama meraktan size sorayım dedim. sizce nasıl?
Uploaded with ImageShack.us
hergun bu saatlerde uyanıp 1 saat oturup yenıden uyuyorum bugun erkenden bı gunaydın dıım dedım
İnş...
2li iyi çıkmıştı,3 lüye gerek yok istersen 4 lü yaparız demişti.Bizde 4 lü yaptırdık inşallah bu da iyi çıkar 2 hafta sonra bi de öğreneceğim..
günaydın canım sen çalışmıyorsun sanırım ne guzelhamilelikte zor oluyor çalısmak bulantı uyku mahvediyor
günaydın anneciklerrrrr biz geldikkk
dün 2 saat kuafördeydim yolunmuş tavuk gibin oldumm qıııııı
hadi gelin gelin ama
yarın doktor amcaya gidicezzz çok heyecanlıyımmmdua edin testlerimiz ttemiz çıksıınnnnn
Günaydınnn topiğinn en neşeli insanı
tertemiz olmuşsun gıııı ne güzel rahatlamışsındır
forumda dukan dıyetıne bakıyordum öyle gözume carpmıstı basarı hıkayelerını felan okuyordum bır yandan da tvde haberler acık.haber suydu dukan dıyetı doktoru meslekten men edıldı dıyor.sağlıksızmıs doktoru ısınden etmıs tesadufun böylesı:)
günaydn annecikler nasılsınız bakalımmmmmm
moonsuncum sıhhatler olsun
testler tertemiz çıksın inşallah kuzu
günaydın canım nasılsıngünaydın anneciklerrrrr biz geldikkk
dün 2 saat kuafördeydim yolunmuş tavuk gibin oldumm qıııııı
hadi gelin gelin ama
yarın doktor amcaya gidicezzz çok heyecanlıyımmmdua edin testlerimiz ttemiz çıksıınnnnn
günaydınnnnn ve takrardan iyi uykularr diyeyim barihergun bu saatlerde uyanıp 1 saat oturup yenıden uyuyorum bugun erkenden bı gunaydın dıım dedım
hosgeldin canımgünaydn annecikler nasılsınız bakalımmmmmm
moonsuncum sıhhatler olsun
testler tertemiz çıksın inşallah kuzu
burdayım ttalım geçmişe baktım birplasebo, bulemsum, sahinus hoşgeldiniz canlarımmmneredesiniz gözlerimiz yollarda kaldı bebişimleeee
ahh beysalım gelmişşşşşş nasılsınız kuzuuuevet şekerim yaa hafifledimmm saolasın
inşAllah tatlım yaaa
eh işte güzelim iyiyiz çok şükür bakalım haftanın son günü bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?