günaydın hamişler nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun hepinizin
günaydın canım nasılsın
günaydınnnnn ve takrardan iyi uykularr diyeyim bari
hosgeldin canım
burdayım ttalım geçmişe baktım bir
canımmm evet yaa şükür olsun Allaha bugün cuma zaman geçtiğine seviniyoruz ama yaşlanıyoruz
beysal senin çizelgende turuncu olan kısım neden bende beyazz ama yaaa
Her şeyden önce, bu gün son gün, bu geceee son.. yarın sabah inşallah ikizlerin cinsiyetlerini öğreneceğim.. Bi kız bi erkek ne güzel olur dimi ? olmadı iki kızda bana uyar.. Sağlıklı olsunlar, varsın iki erkek olsun (en azından bi kız çok isterim... ayyy çok meraktayım. çatlıcam.. Allahım şu son günü de geçireyim de bu gece beni uykuda tutmaz şimdi. bu gün bile erkenden zıpladım
)
Her şeyden önce, bu gün son gün, bu geceee son.. yarın sabah inşallah ikizlerin cinsiyetlerini öğreneceğim.. Bi kız bi erkek ne güzel olur dimi ? olmadı iki kızda bana uyar.. Sağlıklı olsunlar, varsın iki erkek olsun (en azından bi kız çok isterim... ayyy çok meraktayım. çatlıcam.. Allahım şu son günü de geçireyim de bu gece beni uykuda tutmaz şimdi. bu gün bile erkenden zıpladım
)
günaydın anneciklerrrrr biz geldikkk
dün 2 saat kuafördeydim yolunmuş tavuk gibin oldumm qıııııı
hadi gelin gelin ama
sıhhatler olsun canım, geç uzasın :))
yarın doktor amcaya gidicezzz çok heyecanlıyımmmdua edin testlerimiz ttemiz çıksıınnnnn
forumda dukan dıyetıne bakıyordum öyle gözume carpmıstı basarı hıkayelerını felan okuyordum bır yandan da tvde haberler acık.haber suydu dukan dıyetı doktoru meslekten men edıldı dıyor.sağlıksızmıs doktoru ısınden etmıs tesadufun böylesı:)
günaydın balım şekerimmmmhiç söyleme tartıda bilem hafif çıkarım artıkınnn
temiz oldum da anam o nasıl bir aacıdırrrrr
)
benim üçüncü gebeliğim canım bu iki kızım var rabbim bağışlasın bu ise saklıyor dahaBulemsu cinsiyeti sen öğrenicektin di mi bu gün ? peki fark ediyormu senin için, yani ilk mi yoksa birilerinden biri varmıydı ??
burcuxxx sen okunsana bir dünkü doktorun nazarı değmiştir belki sanaGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
berbat bir geceden sonra yağmurlu bir güne uyandık. sabah midem çok kötüydü yine , çıkarmak için çeşitli teşebbüslerim oldu yarım kaldı kahvaltım. şimdi meyve yiyorum. benim tek kurtarıcım. akşam işlerimide yapamadım, oysa hazırlık yapacaktım. bu akşam sıkışacağım artık olsun. inşallah herkes iyidir.
inşallah canım iyi çıkar testlerin. içini ferah tut.
yapma yahuu. kayınvalidemler tüm aile yapıyor şu anda 14 kilo verdiler. hala devam ediyorlar çokta sağlıkları iyi. uzun vadede belki rahatsız ediyordur.
:))))))))) deli kız
ayyy senin heyecanını tahmin edemiyorum. canım allah kolaylık versin. burda ikiz sahibi bir arkadaş var. birisi kız biri erkek. öyle tatlılar ki. aynı anda iki cinsiyeti görememişler, birini baya geç öğrenmişler. malum pozisyon önemli. inşallah sen görürsün.
günaydın anneciklerrrrr biz geldikkk
dün 2 saat kuafördeydim yolunmuş tavuk gibin oldumm qıııııı
hadi gelin gelin ama
yarın doktor amcaya gidicezzz çok heyecanlıyımmmdua edin testlerimiz ttemiz çıksıınnnnn
sakıncası yok canımbi de benim yerime yoldursaydın yaaa bende gidicem bikaç güne kuş gibi hafifliycem tüylerimdenağdanın bi sakıncası yok dimi
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
berbat bir geceden sonra yağmurlu bir güne uyandık. sabah midem çok kötüydü yine , çıkarmak için çeşitli teşebbüslerim oldu yarım kaldı kahvaltım. şimdi meyve yiyorum. benim tek kurtarıcım. akşam işlerimide yapamadım, oysa hazırlık yapacaktım. bu akşam sıkışacağım artık olsun. inşallah herkes iyidir.
inşallah canım iyi çıkar testlerin. içini ferah tut.
yapma yahuu. kayınvalidemler tüm aile yapıyor şu anda 14 kilo verdiler. hala devam ediyorlar çokta sağlıkları iyi. uzun vadede belki rahatsız ediyordur
:))))))))) deli kız
ayyy senin heyecanını tahmin edemiyorum. canım allah kolaylık versin. burda ikiz sahibi bir arkadaş var. birisi kız biri erkek. öyle tatlılar ki. aynı anda iki cinsiyeti görememişler, birini baya geç öğrenmişler. malum pozisyon önemli. inşallah sen görürsün.
sakıncası yok canım
ne yaptın geliyor mu kayınvalidenler
burcuxxx sen okunsana bir dünkü doktorun nazarı değmiştir belki sana
ee bugun eşinin yanına gidecektin değil mi uçağın kaç ta ya yetiştirebilecekmiisn işlerini rabbim yardım etsin inşşş
hoşgeldin cicimm
Günaydın güzel anneler.. Herkese hayırlı cumalar diliyorum...
selam canım. yok be hayatım nerden nazarı dokunacak. halimi görsen. işte mecburen hareketli oluyorsun. yoksa nasıl idare edeceksin. balık baştan kokar. ben yan gelip yatarsam gerisi ohhh dünden razı. yinede okurum canım.
otobüsle gitmeye karar verdim. 1 saat 10 dk sürüyor uçak ama beni biraz ürküttü maruz kalacağım basınç. kasarım kendimi gerilirim bide ne bilim arıza felan yapar :))) korktum canım. gece yolculuğu nasılsa uyurum bakarım sabah olmuş. son anda fikir değiştirdiğim için son biletlerden birini aldım. tatil diye millet gidiyor biryerlere.
hoşbulduk cicim.
sağol sanada arkadaşım. ben hiç güzel değilim canım.
neden öyle dedin ki canım
bence tüm anneler güzeldir
yüzüm bozuldu sivilceler bastı karnım şişti dışarı çıkmak gelmiyor içimden ama hepsi bebişten bir iz diyorum alışıyorum... bence hepimiz çok güzeliz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?