2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Her şeyden önce, bu gün son gün, bu geceee son.. yarın sabah inşallah ikizlerin cinsiyetlerini öğreneceğim.. Bi kız bi erkek ne güzel olur dimi ? olmadı iki kızda bana uyar.. Sağlıklı olsunlar, varsın iki erkek olsun (en azından bi kız çok isterim... ayyy çok meraktayım. çatlıcam.. Allahım şu son günü de geçireyim de bu gece beni uykuda tutmaz şimdi. bu gün bile erkenden zıpladım
)

hoşgeldin tatlım iyiyz hmd olsun bugün cuma cumanız mübarek olsun...

Rabbim bu güzel gün hürmetine bizlere sağlıklı hayırlı imanlı aklı basında vefalı vicdanlı merhametli güzel evlatlar nasip etsin aminnnn

sen nasılsın canım ben dün baya baktım sankim solda biraz daha şişlikk var gibi

Kızlar bu arada geç de olsa hediyeleşmeye bende katıldım :)) çok teşekkür ediyorum.. Hımm ne alsam acaba ?? siz neler aldınız. biraz ipucu verseniz DD

günaydın kızlar.....sercun Allah hayırlısını versin inş bebişlerini sağlıklı görrüsün ve cinsiyetlerini öğrenirsin dr dönüşüde hemen bizi haberdar et olurmu...inş bitaneside kızdır zaten forum hep erkek bebeklerle doldu

ay canım hadi hayırlı haberlerle dön çok sevindimmm

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

berbat bir geceden sonra yağmurlu bir güne uyandık. sabah midem çok kötüydü yine , çıkarmak için çeşitli teşebbüslerim oldu yarım kaldı kahvaltım. şimdi meyve yiyorum. benim tek kurtarıcım. akşam işlerimide yapamadım, oysa hazırlık yapacaktım. bu akşam sıkışacağım artık olsun. inşallah herkes iyidir.

inşallah canım iyi çıkar testlerin. içini ferah tut.

yapma yahuu. kayınvalidemler tüm aile yapıyor şu anda 14 kilo verdiler. hala devam ediyorlar çokta sağlıkları iyi. uzun vadede belki rahatsız ediyordur.

günaydın balım şekerimmmm hiç söyleme tartıda bilem hafif çıkarım artıkınnn

temiz oldum da anam o nasıl bir aacıdırrrrr

:))))))))) deli kız

ayyy senin heyecanını tahmin edemiyorum. canım allah kolaylık versin. burda ikiz sahibi bir arkadaş var. birisi kız biri erkek. öyle tatlılar ki. aynı anda iki cinsiyeti görememişler, birini baya geç öğrenmişler. malum pozisyon önemli. inşallah sen görürsün.

Bulemsu cinsiyeti sen öğrenicektin di mi bu gün ? peki fark ediyormu senin için, yani ilk mi yoksa birilerinden biri varmıydı ??
benim üçüncü gebeliğim canım bu iki kızım var rabbim bağışlasın bu ise saklıyor daha

burcuxxx sen okunsana bir dünkü doktorun nazarı değmiştir belki sana
ee bugun eşinin yanına gidecektin değil mi uçağın kaç ta ya yetiştirebilecekmiisn işlerini rabbim yardım etsin inşşş

bi de benim yerime yoldursaydın yaaa bende gidicem bikaç güne kuş gibi hafifliycem tüylerimden ağdanın bi sakıncası yok dimi

hoşgeldin cicimm

burcuxxx sen okunsana bir dünkü doktorun nazarı değmiştir belki sana
ee bugun eşinin yanına gidecektin değil mi uçağın kaç ta ya yetiştirebilecekmiisn işlerini rabbim yardım etsin inşşş

selam canım. yok be hayatım nerden nazarı dokunacak. halimi görsen. işte mecburen hareketli oluyorsun. yoksa nasıl idare edeceksin. balık baştan kokar. ben yan gelip yatarsam gerisi ohhh dünden razı. yinede okurum canım.

otobüsle gitmeye karar verdim. 1 saat 10 dk sürüyor uçak ama beni biraz ürküttü maruz kalacağım basınç. kasarım kendimi gerilirim bide ne bilim arıza felan yapar :))) korktum canım. gece yolculuğu nasılsa uyurum bakarım sabah olmuş. son anda fikir değiştirdiğim için son biletlerden birini aldım. tatil diye millet gidiyor biryerlere.

hoşgeldin cicimm

hoşbulduk cicim.

Günaydın güzel anneler.. Herkese hayırlı cumalar diliyorum...

sağol sanada arkadaşım. ben hiç güzel değilim canım.

bekarlık sultanlık diyorlar, ben hiç kendi yemeğini yapıp,kendi donunu yıkayan sultan görmedim :) :26::26::26:

Şimdi 2 Hazirana randevumuzu aldım, o gün sözlenmemizin 2.yıldönümü eşimle :) Öyle manidar bi tarih olsun dedim cinsiyet öğrenirsek:)

tam 17 haftamız bitmiş olcak herhalde gösterir (inşallah)

ama nasıl beklicem.... (

neden öyle dedin ki canım

bence tüm anneler güzeldir

yüzüm bozuldu sivilceler bastı karnım şişti dışarı çıkmak gelmiyor içimden ama hepsi bebişten bir iz diyorum alışıyorum... bence hepimiz çok güzeliz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…