2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynı yumurta ikizleri mi canım nasıl karıstırmıyorlar yaa

bence iki erkekte olsa ikizlerçok ama çok tatlı oluyorlar...
benim eşimde ikiz,erkek kardeşi var
çok bağlılar birbirlerine gerçi belli etmek istemiyorlar ama
ikizler arasındaki bağ çok farklı
Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olmalarını nasip etsin :)

yok çift yumurta ve hiç benzemiyorlr kardeş kadar bile benzetmessin yani :)

aynı yumurta ikizi eşim olsun istemezdim ya çok tuhaf geliyo düşününce:))

benimde.. kız belirtisiymiş bi rivayete göre

ben hurafelere inanmıyorum canım ya herkeste değişiklik gösteriyor bizim hamile arkadas kız bebek bekliyor ama maşAllah sivilcesi yok değişiyor sanrım

günaydın kızlar...dün size sormayı unuttum ..doktor bize ferrum fort hapını ve dacavit multivitamin verdi...sizlere ne verdi vitamin ve kan ilacı olarak?

ben hurafelere inanmıyorum canım ya herkeste değişiklik gösteriyor bizim hamile arkadas kız bebek bekliyor ama maşAllah sivilcesi yok değişiyor sanrım

öyle tabi doğru diyorsun

ben eskiden çok merak ettiğimden bir sürü şey okurdum belirtilerle ilgili

değişiklik gösterdiğini farkettim bıraktım okumayı :)

annem bana hamileyken yüzü aynı benim gibi olmuş, teyzemde kızına hamileyken bu şekildeymiş. belki genetik bir faktördür bu sivilce olayı bizde :)

bu yüzden sivilce meselesini biraz anlamlı buldum kendimce:) görücez inşallah :)

plasebo, bulemsum, sahinus hoşgeldiniz canlarımmm neredesiniz gözlerimiz yollarda kaldı bebişimleeee

canım bugün çok erken uyumuşum 5 te kalktık nerdeyse 7:15 e kadar yarı uyanık uyuduk ama bugün zindeyim nedense bir espiri yapma havasındayım ki sormayım bebiş 17. haftasına girdi yolu hemen hemen yarıladık hem çok uzun hem de çok kısa gibi geliyor arkama dönüp baktığımda bebişime dün sedeften balıklar yapılmış rüzgar çanı aldım iş yerindeki arkadaşıma gösterdim bayıldı diğer görenlerde ilkkez bebişe bişey aldım tabi anneler gününde ona alınan tulum seti vs dışında

ben anneme soruyorum bana bende hiç mide bulantısı sivilce olmadı sana hayret ediyorum diyor :2: tatlım benim sırtımda da sivilcelenme çok oldu şimdi şükür biraz söndüler

ben bugün başladım kullanmaya ama ilk hamileliğimde kabızlık değilde çok afedersiniz siyahlaşma yapmıştı doktorumda normal demişti....birde ben ilk hamileliğimde elevit kullanmıştım şimdi decavit yazdı merak ettim..şuan bu en iyisi dedi...ama gher doktor farklı bişey söylüyor zaten...
1 ay sonra gittiğimde ayrıntılı için randevu alınacakmış..zaten o zaman 18 haftalık olacam ayrıntılı da 20 22 haftası oluyormuş...ayyy çok sabırsızım şimdeden...artyık cinsiyetide öğrenirim o zaman.../B]

ay canım benimde 2 hazirandı randevum ama şimdi 1 hafta erkene aldım çünkü ben hala hap falan kullanmıyorum doktor 16.haftada gel demişti onu sordum o yüzdene rken gidicem bakalım gösterecekmi sıpam kendini tam 16.haftayı doldurmuş olucaz Allah nasip ederse

ben bugün başladım kullanmaya ama ilk hamileliğimde kabızlık değilde çok afedersiniz siyahlaşma yapmıştı doktorumda normal demişti....birde ben ilk hamileliğimde elevit kullanmıştım şimdi decavit yazdı merak ettim..şuan bu en iyisi dedi...ama gher doktor farklı bişey söylüyor zaten...
1 ay sonra gittiğimde ayrıntılı için randevu alınacakmış..zaten o zaman 18 haftalık olacam ayrıntılı da 20 22 haftası oluyormuş...ayyy çok sabırsızım şimdeden...artyık cinsiyetide öğrenirim o zaman.../B]

canım ilaçlar mide bulantısı kabızlık yapıyor mu ferro yapıyordu kullanmştım da hamile kalmadan önce

canım bende kabızlığın tam tersini yapıyo
doktor normal olduğunu söylemişti.
aç karnına içtiğim için mide bulantısı yapıyor bi süre oturuyorum derin nefes alıyorum.. ancak öyle içebiliyorum

Eki Görüntüle 420808
bekarlık sultanlık diyorlar, ben hiç kendi yemeğini yapıp,kendi donunu yıkayan sultan görmedim :) :26::26::26:

ayy yerim ben bunu. totoya bak

canım midem çok bulanıyor, bu psikolojide kendimi güzel hissetmem imkansız ((

Anne adayının beslenmesi ile bebeğin sağlığının doğru orantılı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. İşte size ve bebeğinize Prof.Dr. Hakan Şatıroğlu’ndan detaylı bir beslenme çizelgesi.

Sabah Menüsü

1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu.

Öğle Menüsü

1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata
1 orta dilim ekmek,1 adet meyve.

Akşam Menüsü

1 porsiyon et, balık, tavuk
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata, 1orta dilim ekmek.

Dikkat Edilecek Noktalar

- Çay, kahve gibi içeceklerin tüketimini azaltıp; ayran, süt ve meyve sularını tercih edin. Her öğünde mutlaka C vitamini içeren besinlerden yiyin.

- Sebze, meyve ve kurubaklagilleri iyice yıkamadan tüketmeyin. Sebzelerin, makarnanın haşlama sularını dökmeyin, ya suyunu çektirerek pişirin ya da sularını çorbalarda kullanın. Sigara, alkol kullanmayın, sigara dumanına maruz kalmayın.

- Yemeklerde iyotlu tuz kullanın. Tansiyon yüksekliklerinde yemekleri tuzsuz pişirin. Hazır gıdalardan kaçınıp doğal besinler tüketin. Hazır içecekler, hazır çorbalar ve mevsimi olmayan sebze ve meyveleri tüketmeyin. Et, balık, tavuk, kurubaklagil tüketimini birer gün ara ile yaparak tek düzelikten kurtulup bıkkınlık yaratmadan doğru beslenin.

- Süt içemiyorsanız yoğurt veya ayran tüketin. Peynir yerine çökelek tüketebilirsiniz. Yağda kızarmış hamur tatlıları yerine, meyve veya sütlü tatlıları tercih edin.

ben bu menünün yarısını yiyorum ama kilo alıyorum anlamadım gitti :44:

günü belli değil gelir gelir
yolu senden tarafa yanii

canım sen benim neyime nazar olacak dersin ama kem gözler gene değerler ekmekçinin olmadığı açın nazarından derler
sen kendin okuma veya dur ben okuyayım seni ama pc başında olduğun an bana hazırım bulemsu de bende seni okuyayım tecrübeyle sabit faydası oluyor
bir arkadas vardı istanbulda pc başında dur yasin okuyayım dedim tamam dedi yemin ediyor efsunlumusun kızım sen nasıl okudun ne okudun 1 haftadır ağrıyan başımın ağrısı geçti diye arada gene der bulemsu pc başındayım gelsene diye

benim kızlarda sivilcem olmamıştı tatlım bunda ilk başlarda baya oldu şimdi tek tük var
yani bünyeye göre değişiyor geçen de demiştim ya
bir arkadaş var ilk kıznda ekşi yemiş ttalıyı ağzıma sürmedim diyor ikinci kızında tatlı yemiş gece bile kalkıp helva yapmış
üçüncü kızında ise tuzlu yemiş acı yemiş
üç kız üç ayrı belirti yani

kızlar cinsiyeti kesin öğrenenler Çin takvimi sizde tuttu mu
ben yaşlara bakıyorum ya tatlım hepsi tutuyor gibi:44:

hoşgeldinnnnnn neşen yerinde yani allah bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…