bi de benim yerime yoldursaydın yaaa bende gidicem bikaç güne kuş gibi hafifliycem tüylerimdenağdanın bi sakıncası yok dimi
bence iki erkekte olsa ikizlerçok ama çok tatlı oluyorlar...
benim eşimde ikiz,erkek kardeşi var
çok bağlılar birbirlerine gerçi belli etmek istemiyorlar ama
ikizler arasındaki bağ çok farklı
Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olmalarını nasip etsin :)
Her şeyden önce, bu gün son gün, bu geceee son.. yarın sabah inşallah ikizlerin cinsiyetlerini öğreneceğim.. Bi kız bi erkek ne güzel olur dimi ? olmadı iki kızda bana uyar.. Sağlıklı olsunlar, varsın iki erkek olsun (en azından bi kız çok isterim... ayyy çok meraktayım. çatlıcam.. Allahım şu son günü de geçireyim de bu gece beni uykuda tutmaz şimdi. bu gün bile erkenden zıpladım
)
aynı yumurta ikizleri mi canım nasıl karıstırmıyorlar yaa
ay canım benimde yanaklarım sivilce doldu
yok çift yumurta ve hiç benzemiyorlr kardeş kadar bile benzetmessin yani :)
aynı yumurta ikizi eşim olsun istemezdim ya çok tuhaf geliyo düşününce:))
benimde.. kız belirtisiymiş bi rivayete göre
ben hurafelere inanmıyorum canım ya herkeste değişiklik gösteriyor bizim hamile arkadas kız bebek bekliyor ama maşAllah sivilcesi yok değişiyor sanrım
plasebo, bulemsum, sahinus hoşgeldiniz canlarımmmneredesiniz gözlerimiz yollarda kaldı bebişimleeee
günaydın kızlar...dün size sormayı unuttum ..doktor bize ferrum fort hapını ve dacavit multivitamin verdi...sizlere ne verdi vitamin ve kan ilacı olarak?
öyle tabi doğru diyorsun
ben eskiden çok merak ettiğimden bir sürü şey okurdum belirtilerle ilgili
değişiklik gösterdiğini farkettim bıraktım okumayı :)
annem bana hamileyken yüzü aynı benim gibi olmuş, teyzemde kızına hamileyken bu şekildeymiş. belki genetik bir faktördür bu sivilce olayı bizde :)
bu yüzden sivilce meselesini biraz anlamlı buldum kendimce:) görücez inşallah :)
bana ferro verdi ve elevit devam
Şimdi 2 Hazirana randevumuzu aldım, o gün sözlenmemizin 2.yıldönümü eşimle :) Öyle manidar bi tarih olsun dedim cinsiyet öğrenirsek:)
tam 17 haftamız bitmiş olcak herhalde gösterir (inşallah)
ama nasıl beklicem....(
canım ilaçlar mide bulantısı kabızlık yapıyor mu ferro yapıyordu kullanmştım da hamile kalmadan önce
kızlar cinsiyeti kesin öğrenenler Çin takvimi sizde tuttu mu
Eki Görüntüle 420808
bekarlık sultanlık diyorlar, ben hiç kendi yemeğini yapıp,kendi donunu yıkayan sultan görmedim :) :26::26::26:
neden öyle dedin ki canım
bence tüm anneler güzeldir
yüzüm bozuldu sivilceler bastı karnım şişti dışarı çıkmak gelmiyor içimden ama hepsi bebişten bir iz diyorum alışıyorum... bence hepimiz çok güzeliz :))
yolu senden tarafa yaniigünü belli değil gelir gelir
canım sen benim neyime nazar olacak dersin ama kem gözler gene değerler ekmekçinin olmadığı açın nazarından derlerselam canım. yok be hayatım nerden nazarı dokunacak. halimi görsen. işte mecburen hareketli oluyorsun. yoksa nasıl idare edeceksin. balık baştan kokar. ben yan gelip yatarsam gerisi ohhh dünden razı. yinede okurum canım.
otobüsle gitmeye karar verdim. 1 saat 10 dk sürüyor uçak ama beni biraz ürküttü maruz kalacağım basınç. kasarım kendimi gerilirim bide ne bilim arıza felan yapar :))) korktum canım. gece yolculuğu nasılsa uyurum bakarım sabah olmuş. son anda fikir değiştirdiğim için son biletlerden birini aldım. tatil diye millet gidiyor biryerlere.
hoşbulduk cicim.
sağol sanada arkadaşım. ben hiç güzel değilim canım.
Şimdi 2 Hazirana randevumuzu aldım, o gün sözlenmemizin 2.yıldönümü eşimle :) Öyle manidar bi tarih olsun dedim cinsiyet öğrenirsek:)
tam 17 haftamız bitmiş olcak herhalde gösterir (inşallah)
ama nasıl beklicem....(
benim kızlarda sivilcem olmamıştı tatlım bunda ilk başlarda baya oldu şimdi tek tük varben hurafelere inanmıyorum canım ya herkeste değişiklik gösteriyor bizim hamile arkadas kız bebek bekliyor ama maşAllah sivilcesi yok değişiyor sanrım
ben yaşlara bakıyorum ya tatlım hepsi tutuyor gibi:44:kızlar cinsiyeti kesin öğrenenler Çin takvimi sizde tuttu mu
canım bugün çok erken uyumuşum 5 te kalktık nerdeyse 7:15 e kadar yarı uyanık uyuduk ama bugün zindeyim nedense bir espiri yapma havasındayım ki sormayım bebiş 17. haftasına girdi yolu hemen hemen yarıladık hem çok uzun hem de çok kısa gibi geliyor arkama dönüp baktığımda bebişime dün sedeften balıklar yapılmış rüzgar çanı aldım iş yerindeki arkadaşıma gösterdim bayıldı diğer görenlerde ilkkez bebişe bişey aldım tabi anneler gününde ona alınan tulum seti vs dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?