2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız çıkıyor güzelim yaşına +1 ekleyeceksin çin takvimine bakarken
yani 24 yaşa değil 25 yaşa bakacaksın

ben korkumdan tartıya çıkamıyorum canımm :18: umarım yarın doktor beni tartmazzzz

Kaçarı yok kesin tartıyorlar...
Benim doktorum her gitmeme tansiyon - kilo ölçümü yapıyor...
Valla ayakkabı falan hepsini çıkartıyorum tartılırken....
16 haftayı bitirene kadar kilo almasam çok iyi olacak ama olabilecek gibi görünmüyor ooyyyy.......

yerim senin %100 oğluşunu...ayy darısı bizim başımızaaa

anasınınbirtanesi gelmişş hemşom gelmişş sefalar getirmişşş
hemşommm geldimm sabahtır burdayım ama bi yazamadım...geliyom. 1-2 sayfa okuyomm bi kalkıyom başından pcnin..gelebilene aşk olsunn

kızlar cinsiyeti kesin öğrenenler Çin takvimi sizde tuttu mu

kuzum bizim biliyorsun %90 ama çin takvimi tutuyor..rus takvimi tutuyor erkekimm %100 olursaa

herkesee günaydınn..hayırlı cumalar...

milona ya erkek çıkıyor bugun dr gidecekti bakalım ne sonuçla gelecek:44: esraya kız çıkıyor bakalım o ne sonuçla gelecek doktordan :44:
bir bana çin takvimi uymuyor galiba geçen ki doktorun dediği olursa

Son düzenleme:
nihayet gelebildin canım bebiş nasıl yorma kendini
evet canım sende tuttu takvimler

tamam canım sağol. şimdilik pc başındayım. müsait olunca okursun.

canım çok yorma kendini. ani hareket yapma. senin ki erkek belli kız taktın %90 ' na :)))

nihayet gelebildin canım bebiş nasıl yorma kendini
evet canım sende tuttu takvimler
bebiş iyi teyzesi hamdolsun...sağ tarafa yatmama izin vermiyorr sıpaa sırt üstüde yatamıyorum psikolojik olarak...sol tarafım uyuşuyor sabaha kadar
canım çok yorma kendini. ani hareket yapma. senin ki erkek belli kız taktın %90 ' na :)))

dikkat ediyorum kuzucum...aysun teyzesii taktı oğluşumaa o ismi...%90'lık oğluşunn dedikçee benimdee hoşuma gitti.. pazartesi gidicem doktorumaa
sende hayırlısıylaa kavuşş eşinlee canım..keşke erken çıksaydın biraz işten..erken yola koyulmuş olurdun..ne kadar sürecek izmir-ankara?:44:
kayseri-ankara otobüsle 4-5 saat sürüyor..bize yakında..sana biraz uzak burcucumm:44:

seninnn %90 lık oğluşunuu yerim beeennnn

izmir ankara 11 saat suruyor sanırım :44: pardon 6 saat suruyormus ben izmir kayseriyi karıstırdımm :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…