kız çıkıyor güzelim yaşına +1 ekleyeceksin çin takvimine bakarken23 Şubat SAT ama yumurtlamam geç olmuş MART ayına göre erkek çıkıyor canımkk da 2 ayrı kişiyede baktırdım herkes erkek diyor moda sokacaklar beni sonra kız lafını duyunca şaşırıcam hayırlııs olsun yaaa
ben korkumdan tartıya çıkamıyorum canımm :18: umarım yarın doktor beni tartmazzzz
evet tatlım 25 yasa bakacaksın ben baktım şimdi kız çıkıyor sanakzlar ben 1988 eylül dogumluyum şimdi miladi yasım 24 çin takvimine göre 25 yaşa bakıcam dimi :44:
evet tatlım 25 yasa bakacaksın ben baktım şimdi kız çıkıyor sana
Selam kızlarrr;
Bugün dr umuza gittim ki eşim bana sürpriz yapmış bekliyo salonda
%80 olan oğluşumuz % 100 e tamamlandı.
Dr herkese yayabilirsin oğlun geliyo dedi
Pipisini de gösterdi
Gelişimini beğendi,ellerini ayaklarını,midesini,beynini vs.bi çok organını gösterdi bize
kan ve demir ilacı verdi.Dörtlü test te yaptırdık 2 hafta sonra alıcaz sonuçları inşallah herşey güzel çıkar...
Kısacası süperdi bugün.Sonra da üniv.den kızlarla buluştuk verdik dedikodunun gözüne
hemşommm geldimm sabahtır burdayım ama bi yazamadım...geliyom. 1-2 sayfa okuyomm bi kalkıyom başından pcnin..gelebilene aşk olsunnanasınınbirtanesi gelmişş hemşom gelmişş sefalar getirmişşş
kızlar cinsiyeti kesin öğrenenler Çin takvimi sizde tuttu mu
nihayet gelebildin canımyerim senin %100 oğluşunu...ayy darısı bizim başımızaaa
hemşommm geldimm sabahtır burdayım ama bi yazamadım...geliyom. 1-2 sayfa okuyomm bi kalkıyom başından pcnin..gelebilene aşk olsunn
kuzum bizim biliyorsun %90 ama çin takvimi tutuyor..rus takvimi tutuyor erkekimm %100 olursaa
herkesee günaydınn..hayırlı cumalar...
yok kız sen haber ver bana ben bugun yasin okuyacam inşş senin için de okurum ne yanii
sen işin olmadığında haber ver
canım ilk basta sat tarihi gözüksede beklenen doğum tarihinin üzerine 2 hafta daha koyuyorlar adet için 7 gün yumurtlama için 7 gün yani o yüzden 40 hafta diyorlar çocuk için
kzlar ben 1988 eylül dogumluyum şimdi miladi yasım 24 çin takvimine göre 25 yaşa bakıcam dimi :44:
ayy moonsun kızkardesımde 88 eylul dogumlu bi tesadüf daha var ıkımızınde SAT tarıhı aynı bnmde 23subat:)buarada banada çin takvımınde kız cıktı:))
kıpraşma sakın o zamntamam canım sağol. şimdilik pc başındayım. müsait olunca okursun.
senin yaş kaç tatlım :44:slm kızlar nasılsınız bakim çin takvımı çıkmıyo yani bana cıkmadı
slm kızlar nasılsınız bakim çin takvımı çıkmıyo yani bana cıkmadı
yerim senin %100 oğluşunu...ayy darısı bizim başımızaaa
hemşommm geldimm sabahtır burdayım ama bi yazamadım...geliyom. 1-2 sayfa okuyomm bi kalkıyom başından pcnin..gelebilene aşk olsunn
kuzum bizim biliyorsun %90 ama çin takvimi tutuyor..rus takvimi tutuyor erkekimm %100 olursaa
herkesee günaydınn..hayırlı cumalar...
ayy moonsun kızkardesımde 88 eylul dogumlu bi tesadüf daha var ıkımızınde SAT tarıhı aynı bnmde 23subat:)buarada banada çin takvımınde kız cıktı:))
bebiş iyi teyzesi hamdolsun...sağ tarafa yatmama izin vermiyorr sıpaa
nihayet gelebildin canımbebiş nasıl yorma kendini
evet canım sende tuttu takvimler
canım çok yorma kendini. ani hareket yapma. senin ki erkek belli kız taktın %90 ' na :)))
bebiş iyi teyzesi hamdolsun...sağ tarafa yatmama izin vermiyorr sıpaasırt üstüde yatamıyorum psikolojik olarak...sol tarafım uyuşuyor sabaha kadar
dikkat ediyorum kuzucum...aysun teyzesii taktı oğluşumaa o ismi...%90'lık oğluşunn dedikçee benimdee hoşuma gitti.. pazartesi gidicem doktorumaa
sende hayırlısıylaa kavuşş eşinlee canım..keşke erken çıksaydın biraz işten..erken yola koyulmuş olurdun..ne kadar sürecek izmir-ankara?:44:
kayseri-ankara otobüsle 4-5 saat sürüyor..bize yakında..sana biraz uzak burcucumm:44:
senin doğum tarihi neden 29-11-2012 benımkı 30 anlamadım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?