2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım siyahlaşmada normal oda oldu bende, prospektüste olabilir yazmış zaten, her gün alınıp hergün atılan vitamin ve mineral dolu haplar. normal yani. vitamin kapsülleri arasında pek bi fark yok önemli olan düzenli içmek

ben çok unutuyorum ya

ne hapı kullanıyorsun canım:44:
hatırlıyorum 2 haziran olduğunu randevunun. inşallah gösterir de seninde merakın gitmiş olur, bizmde tabi

ayy yerim ben bunu. totoya bak

canım midem çok bulanıyor, bu psikolojide kendimi güzel hissetmem imkansız ((
hey silkin be kendine gel kocana kavusacaksın böyle bezgin görmesin seni alınır sonra adam yanıma geldi diye mi böyle oldu acaba diye :44:
otobüs sarsmasın seni arka koltuktamıısn geçen eşim arka koltukta gitmiş 2 gün kendine gelemedi yolda uyuyamamışta

benim için bu öğünler çok fazla. kendi doktorumda dahil uzamnlar normal yiyeceğinizi geçmeyin diyorlar. arada meyve çerez atıştırın diyorlar. dengeli beslenmeye çalışıyorum ama fazla yiyemiyorum.

ben diyorum sende bişiler var diye. kalbin temiz ondandır canım. ama ben okurum sen yorma kendini. çok sağol canım. Allah senden razı olsun.

kızlarrrrrrr bugün 16 haftamızı doldurdukkk :87:
4 ayımız bitti

ay hesabı ile haftalar tutmuyor canım. ben ay hesabımı sata göre yapıyorum. senin hesabına göre 36 haftan bitince 9 aylık olacaksın eee 40. haftada 10 aylık mı olacaksın??? aylar 28 günden fazla o yüzden eşit değil hafta hesabıyla.

bende anlamıyorum 40 hafta meselesini
10 aylıkmı doğuyor bebişler
hani 9ay 10 gündü

yok kız sen haber ver bana ben bugun yasin okuyacam inşş senin için de okurum ne yanii
sen işin olmadığında haber ver
canım ilk basta sat tarihi gözüksede beklenen doğum tarihinin üzerine 2 hafta daha koyuyorlar adet için 7 gün yumurtlama için 7 gün yani o yüzden 40 hafta diyorlar çocuk için

Dünle bugün arasında 1 kilo artış var dellenicem 1 günde bu ne yaa......
Tabi 9 gündür evde olduğum dikkate alınırsa....
Hastayım diye evdeyim, ha bire yiyorum tabi.....

Benimki tuttu canım senin ne gözüküyor takvime göre ?? :))

23 Şubat SAT ama yumurtlamam geç olmuş MART ayına göre erkek çıkıyor canım kk da 2 ayrı kişiyede baktırdım herkes erkek diyor moda sokacaklar beni sonra kız lafını duyunca şaşırıcam hayırlııs olsun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…