senin doğum tarihi neden 29-11-2012 benımkı 30 anlamadım kii
bende bilmiyorum:)) heryerde 29kasım cıktı.orası bellı olmaz zaten
öncelıkle merhaba herkesın bebişleri hayırlı olsun ben de kasım da doğum yapacağım burayı bugun farkettım çok güzel ve samımı bir topık olmuş sanırım herkes birbirini tanıyor benide aranıza kabul edersenız sevınırım
senin 16 haftalıgını yesinler emiiiiimaşAllah kzuucugumaaa
benim için bu öğünler çok fazla. kendi doktorumda dahil uzamnlar normal yiyeceğinizi geçmeyin diyorlar. arada meyve çerez atıştırın diyorlar. dengeli beslenmeye çalışıyorum ama fazla yiyemiyorum.
ben diyorum sende bişiler var diye. kalbin temiz ondandır canım. ama ben okurum sen yorma kendini. çok sağol canım. Allah senden razı olsun.
ay hesabı ile haftalar tutmuyor canım. ben ay hesabımı sata göre yapıyorum. senin hesabına göre 36 haftan bitince 9 aylık olacaksın eee 40. haftada 10 aylık mı olacaksın??? aylar 28 günden fazla o yüzden eşit değil hafta hesabıyla.
evet canım öyle oluyor aynen öyle 10 aylıkken doğurucamm doktorlarda böyle diyor zaten aksiini iddia eden olmadı
evet canım esra bugun dr gidecekti eşiyle bakalım cinsiyet haberi getirecekmi bizeesra nerde acaba :44: eşi akşam geliyordu değil mi
neden kimse yazmıyor :2:
hoşgeldin canım senle tanısır kaynasırız biz hep burdayız aramıza hoşgeldinöncelıkle merhaba herkesın bebişleri hayırlı olsun ben de kasım da doğum yapacağım burayı bugun farkettım çok güzel ve samımı bir topık olmuş sanırım herkes birbirini tanıyor benide aranıza kabul edersenız sevınırım
esra nerde acaba :44: eşi akşam geliyordu değil mi
neden kimse yazmıyor :2:
kız ben seni doktorda sanıyorum hayırlı haberlerle gel inşşşCanlarım nasılsınız bakalımm
Bilgisayarımın klavyesi bozulmuş,ekran klavyesinden yazıyorum ama çok zor bunda yazmak
Birazdan doktora gjtmk için çıkıcam,size uğrayıp ,güzel dualarınızı alayım dedim
Canlarım nasılsınız bakalımm
Bilgisayarımın klavyesi bozulmuş,ekran klavyesinden yazıyorum ama çok zor bunda yazmak
Birazdan doktora gjtmk için çıkıcam,size uğrayıp ,güzel dualarınızı alayım dedim
senin avatarınn ne tatlı yaaaaaa yerim onu tipe bakkkk
benim avatarda göbek pırtladı aynen böle poz çektiricem eşime
bebiş iyi teyzesi hamdolsun...sağ tarafa yatmama izin vermiyorr sıpaasırt üstüde yatamıyorum psikolojik olarak...sol tarafım uyuşuyor sabaha kadar
dikkat ediyorum kuzucum...aysun teyzesii taktı oğluşumaa o ismi...%90'lık oğluşunn dedikçee benimdee hoşuma gitti.. pazartesi gidicem doktorumaa
sende hayırlısıylaa kavuşş eşinlee canım..keşke erken çıksaydın biraz işten..erken yola koyulmuş olurdun..ne kadar sürecek izmir-ankara?:44:
kayseri-ankara otobüsle 4-5 saat sürüyor..bize yakında..sana biraz uzak burcucumm:44:
kız olura isimi ne olacak senin kaynanan devreye girecek mi :44:neredeyse 1 yıl ya off çokmuşşşssenin çin tutmuştu değil miii ben bu cinsiyet olayına taktım hee dün gece kendimi sayıklarken buldum acaba kız mı erkek mi diyee delüyüm ben [/COLOR]
neredeyse 1 yıl ya off çokmuşşşssenin çin tutmuştu değil miii ben bu cinsiyet olayına taktım hee dün gece kendimi sayıklarken buldum acaba kız mı erkek mi diyee delüyüm ben [/COLOR]
Canlarım nasılsınız bakalımm
kız olura isimi ne olacak senin kaynanan devreye girecek mi :44:
ay evet tutmuş oluyor, kızım bu kadar takmaaa yaa, çok yakın bir arkdaşım 8 aylık hamişş
6 aya kdar erkek dediler, 7-8 de kız dedilerşuan akşı çok karışık halen daha kız mı erkek mi soruyor bişeler alırken hep tembih ediyor kız aldı ama erkek olur diye değiştiririm diye göbüşüde aynı erkek göbüşü gibi
iyi haberlerle gel canm, göbiş topiğine yorum yaptım baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?