2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım çok teşekkür ederim cevabın için ,içimi rahattlattın , mesaj atıcaktım sana ama mesaj kutun dolu diye kabul etmedi.

öncelıkle merhaba herkesın bebişleri hayırlı olsun ben de kasım da doğum yapacağım burayı bugun farkettım çok güzel ve samımı bir topık olmuş sanırım herkes birbirini tanıyor benide aranıza kabul edersenız sevınırım

hoşgeldin canımmmm tabiki alırız aramıza ne demek

kendini tanıt bize

yaş?
şehir?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
çalışıyormusn?
SAT
beklenne doğum tarihi?
cinsiyet belli mi

senin 16 haftalıgını yesinler emiiiii maşAllah kzuucugumaaa

evet canım öyle oluyor aynen öyle 10 aylıkken doğurucamm doktorlarda böyle diyor zaten aksiini iddia eden olmadı

evet canım öyle oluyor aynen öyle 10 aylıkken doğurucamm doktorlarda böyle diyor zaten aksiini iddia eden olmadı

neredeyse 1 yıl ya off çokmuşşş ssenin çin tutmuştu değil miii ben bu cinsiyet olayına taktım hee dün gece kendimi sayıklarken buldum acaba kız mı erkek mi diyee delüyüm ben

Canlarım nasılsınız bakalımm
Bilgisayarımın klavyesi bozulmuş,ekran klavyesinden yazıyorum ama çok zor bunda yazmak
Birazdan doktora gjtmk için çıkıcam,size uğrayıp ,güzel dualarınızı alayım dedim

esra nerde acaba :44: eşi akşam geliyordu değil mi

neden kimse yazmıyor :2:
evet canım esra bugun dr gidecekti eşiyle bakalım cinsiyet haberi getirecekmi bize

hoşgeldin canım senle tanısır kaynasırız biz hep burdayız aramıza hoşgeldin

kız ben seni doktorda sanıyorum hayırlı haberlerle gel inşşş

inşAllah güzel hayırlı haberlerle dönersin canımmmm Rabbim gönlundekini versin inşAllah

canım 7,5 saat sürüyor. işlerim yoğun bırakamam ki. ((

oğluşunu yesinler senin.

neredeyse 1 yıl ya off çokmuşşş ssenin çin tutmuştu değil miii ben bu cinsiyet olayına taktım hee dün gece kendimi sayıklarken buldum acaba kız mı erkek mi diyee delüyüm ben [/COLOR]
kız olura isimi ne olacak senin kaynanan devreye girecek mi :44:

neredeyse 1 yıl ya off çokmuşşş ssenin çin tutmuştu değil miii ben bu cinsiyet olayına taktım hee dün gece kendimi sayıklarken buldum acaba kız mı erkek mi diyee delüyüm ben [/COLOR]

ay evet tutmuş oluyor, kızım bu kadar takmaaa yaa, çok yakın bir arkdaşım 8 aylık hamişş
6 aya kdar erkek dediler, 7-8 de kız dediler şuan akşı çok karışık halen daha kız mı erkek mi soruyor bişeler alırken hep tembih ediyor kız aldı ama erkek olur diye değiştiririm diye göbüşüde aynı erkek göbüşü gibi

iyi haberlerle gel canm, göbiş topiğine yorum yaptım baktın mı

kız olura isimi ne olacak senin kaynanan devreye girecek mi :44:

ay girmezler mi hepsinde girerler onlar eşimle anlaştık biz koyucazz inşAllah

evet tatlımda hep eşimin ailesi tarafının yüzünden kafama takılıyor kayınvalidem erkek isteyip durdu buyuk oğlununkinde eltimle kaynım desen hava atıp duruyorlardı erkek bizimki diye insan ister istemez etkileniyor ve sinirleri bozuluyor

kız olsa sevmem mi severim tabikide o benim canım ama sırf bunlar yüzünden bazen içimden erkek olsa diye geçirmiyor değilim sonra kızıyorum kendime
"aysun kendine gel hayrlı sağlıklı olsun muhim değil sen bu değilsin"diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…