seytan vesvese veriyor duyma sen onu canım isyana sürüklemek istiyor bizi sen rabbimden gelene tevekkül etay girmezler mi hepsinde girerler onlareşimle anlaştık biz koyucazz inşAllah
evet tatlımda hep eşimin ailesi tarafının yüzünden kafama takılıyorkayınvalidem erkek isteyip durdu buyuk oğlununkinde eltimle kaynım desen hava atıp duruyorlardı erkek bizimki diye insan ister istemez etkileniyor ve sinirleri bozuluyor
kız olsa sevmem mi severim tabikide o benim canım ama sırf bunlar yüzünden bazen içimden erkek olsa diye geçirmiyor değilim sonra kızıyorum kendime "aysun kendine gel hayrlı sağlıklı olsun muhim değil sen bu değilsin"diyorum
ay girmezler mi hepsinde girerler onlareşimle anlaştık biz koyucazz inşAllah
evet tatlımda hep eşimin ailesi tarafının yüzünden kafama takılıyorkayınvalidem erkek isteyip durdu buyuk oğlununkinde eltimle kaynım desen hava atıp duruyorlardı erkek bizimki diye insan ister istemez etkileniyor ve sinirleri bozuluyor
kız olsa sevmem mi severim tabikide o benim canım ama sırf bunlar yüzünden bazen içimden erkek olsa diye geçirmiyor değilim sonra kızıyorum kendime "aysun kendine gel hayrlı sağlıklı olsun muhim değil sen bu değilsin"diyorum
seytan vesvese veriyor duyma sen onu canım isyana sürüklemek istiyor bizi sen rabbimden gelene tevekkül et
seveceksen oğlan sev kız kendini sevdirir derler yani kızın olsa birde sana çekerse tamamdır kimse onu sevmemezlik yapamaz
Ayyy hadiya bu topikte kayınvalidesi kız isteyen bir benim galiba, benimkide zıttı erkek oldu
sağlıklı olsun bitanemmmmmmm en önemlisi bu, bak dünkü haber ne kötüydü erken doğdu ve ..
o yüzden önce sağlık, benim kayınvalide de kız diyordu kabulleniverdi erkeğii i
evet canım Allah korusun bebişlerimizi sağlıklı hayırlı dunyaya gelsinler...kayınvvalideler ne istediği hiç bilmezler
hoşgeldin canımmmmtabiki alırız aramıza ne demek
kendini tanıt bize
yaş?
şehir?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
çalışıyormusn?
SAT
beklenne doğum tarihi?
cinsiyet belli mi
aynen canım bakma sen seytana ben cinsiyet aklıma geldikçe Tevekkeltü taalallah la havle vela guvvete illa billah diyorumhaklısın canım şeytan vesvese veriyoray canım çok saol ay sevilmez mi evlattt
ama sanki eşimde belli etmiyor aama abisigilin yaptıklarından etkileniyor ve erkek olsa mı diyor diyorum bazen bana bişi demedi ama hissettim sadece :26:
hem kızda olsa erkek te olsa kayınvalidme sevmek istediğinde sevme dicem o bana senin çocugun olursa sevmem sevdanınkini severim demişti
günaydın kızlar...dün size sormayı unuttum ..doktor bize ferrum fort hapını ve dacavit multivitamin verdi...sizlere ne verdi vitamin ve kan ilacı olarak?
yaş=28
şehir=bolu
boy=1.65
kilo=67den 71 e çıktık
ilk çocuk
çalışıyorum
sat=?
beklenen doğum tarihi=25.11.2012
cinsiyet belli değil
arkadaşlar burası kalabalık bir topik o yuzden bana cevap vereceğinizi umuyorum çatlaklar için krem yağ tarzı birşeyler kullanmaya başladınız mı başladıysanız markaları ne ben çok çabuk kilo almaya başladım ve artık göbeğimiz kaşınıyor sanırım çatlayacak o yüzden erken önlem almak istiyorum
ay hemen sileyim bi kaç mesaj canım..ne demek kuzucum her zamancanım çok teşekkür ederim cevabın için ,içimi rahattlattın, mesaj atıcaktım sana ama mesaj kutun dolu diye kabul etmedi.
dualarımız, bol şans dilekelrimiz seninleee canımmmmCanlarım nasılsınız bakalımm
Bilgisayarımın klavyesi bozulmuş,ekran klavyesinden yazıyorum ama çok zor bunda yazmak
Birazdan doktora gjtmk için çıkıcam,size uğrayıp ,güzel dualarınızı alayım dedim
yiyin kızzz teyzesiii yiyin oğluşumuucanım 7,5 saat sürüyor. işlerim yoğun bırakamam ki.((
oğluşunu yesinler senin.
aysunumm durumumuzz aynı biliyorsun...bizim kaynanaların menşeileride aynı: made in kayseriiay girmezler mi hepsinde girerler onlareşimle anlaştık biz koyucazz inşAllah
haklısın canım şeytan vesvese veriyoray canım çok saol ay sevilmez mi evlattt
ama sanki eşimde belli etmiyor aama abisigilin yaptıklarından etkileniyor ve erkek olsa mı diyor diyorum bazen bana bişi demedi ama hissettim sadece :26:
hem kızda olsa erkek te olsa kayınvalidme sevmek istediğinde sevme dicem o bana senin çocugun olursa sevmem sevdanınkini severim demişti
ay hemen sileyim bi kaç mesaj canım..ne demek kuzucum her zaman
aysunumm durumumuzz aynı biliyorsun...bizim kaynanaların menşeileride aynı: made in kayseriirabbim gönül muradnı versinn canımm...bende çok korkuyordum Rabbimin katındaaa hoş karşılanmaz bu düşüncem diyee sağlıklıı sıhhatli evlatlar nasip etsinnnn rabbim.burda selalar veriliyor...
cumamız mübarek olsunn...rabbim bu cuma gününün hürmetinee dualarımızı kabul etsin...
evlatlarımızı bize bağışlasın...sağlıklı sıhhatli hayırlı allah rızasını kazanmış evlatlar ansip etsinn:26:
amannnnn sevmezsee sevmesin...vız gelir tırız gide...allah izin verirsee bizim sevgimizz yeterr yavrularımıza...gözünün içine bakan anası babası olacakk...anneanneler dedeler dayılar teyzelerr herkess nasıl heyecanla bekliyor...bırak babaanne cadısıda sevmesin...
hoşgeldin canımmerhaba guzl anneler hepınıze hayırlı cumalar
merhaba guzl anneler hepınıze hayırlı cumalar
ay gözlerim yoruldu yasin tebareke vakıa amme cuma süreleri okudum bir cüzün de cüzün 6 sayfasını okudum
allah kabul etsin inşş
üç aylar salı günü başlıyor bundan sonra elimden geldiğince kuranımı çok okuyacam inşş
burcuxxx geçtimi baş ağrın gerçi durmadım pc başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?