2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım daha iyiyim. Allah razı olsun. bende arada kalktım pc den maalesef. bak gördün mü yoruldun ((

duaların kabul olur inşallah.

ben yemeğe gidiyorum.

inş öğrenebilirsin canım
ben biliyorum da ne oluyor az evvel ki olan mesajda dediğim gibi zor geliyor
ah bende sürekli okuyabilsem ama karar aldım salı gününden itibaren en azından 10 sayfa okuyacağım günde 2 ayda hatim ederim ramazanda 1 hatim daha ederim inşşş

sağol canım daha iyiyim. Allah razı olsun. bende arada kalktım pc den maalesef. bak gördün mü yoruldun ((

duaların kabul olur inşallah.

ben yemeğe gidiyorum.
afiyet olsun canım
inş iyi hissetmişindir ama tam durmadın pc başında
canım senlik bişey değil ki ben bu süreleri arka arkaya okumasam içim rahat etmiyor rabbim kabul etsin inşş

Son düzenleme:
hoşgeldin canım

hos bulduk cnm kızlar dun gremedım varmı cınsıyet falan ogrenen yada bebısten degısık hbrler ben dun doktra gtttım ıdrarda ıltıhap cıktı az bırde ıdrarda kan cıktı ya progestrona devam dedık bı yerde bır kanama olabılır dedı ıdrarda kan cıkanlar varmı hıcc

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nilttin oğlu olacakmış %100 demiş doktor başka cinsiyet haberi yok

kızlar benimde çin takvimine göre kız çıkıyor dikkat ettim eger ocak ve subatta doğduysanız şimdiki yasımıza 2 yas diger aylarda doğulmuşsa 1 yas ekleyip bakmak lazımmış...ben 30 yasındayım subat dogumluyum 32 yasa göre baktım ...

Tünaydın güzel anneler, işlerden dolayı geç kaldım bugün biraz..
İzmirde çokkk yağmur var içimize kasvet çöktü vallahi..

oh oh burasi baya bi senlikliymis :86: yaa ben taa 10 haftalikken gördüm simdi 14 haftalik oldu sanki bin asir gecmis gibi.. sali günü randevum var nasi gelcek, gel sali gel gelde bebisimi görüyim size 10 haftalikkenki ultrasonu gösteriyim. cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz. bakalim cogunluk ne olcak..

Son düzenleme:
canım % 100 lük oğluşun hayırlı olsunnnn

Teşekkür ederim canım,dr eşime diyor ki"sen kız bekliyordun di mi,daha çok beklersin ,artık kızı bulana kadar devam edersiniz boşver diyo..Oldu dedim hele hayırlısıyla bunu bi doğurayım,büyüteyim

yerim senin %100 oğluşunu...ayy darısı bizim başımızaaa

Evet canım yaa,sonunda kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum,artık oğluşum diye sevebiliyorum.Darısı sana tatlım...
Bi de şu dörtlü testim de hayırlısıyla temiz çıksın valla helva yapıp dağıtıcam :)))

amin canım. çorba içtim tatlı yedim. midem çok kötü (

canım benimde midem hala kötü işyerinde çıkan yemekleri hala yiyemiyorum öyle atıştırıp gidiyorum sanırım bu dokuz ay sürecek...kız bebekde daha çok bulantı olur diye duydum ama doğrumu bilemem...oğlumda benim hiç bulantım olmamıştı neredeyse

canım ocak ayının basında doğmuşsan +2 ekleyeceksin yaşına subatta doğmuşsan +1 eklemen gerekiyor
yani 1982 doğumluysan 1982 yılının ocak ayının 25 den önce doğduysan +2 ekleyeceksin ocak 25 den sonra doğmuşsan +1 ekleyeceksin anlatabildim mi
bu linkten bakabilir baska senelerde doğanlar
in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme

amin canım. çorba içtim tatlı yedim. midem çok kötü (
afiyet olsun canım neden kötüleşti miden senin gene :44:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nilttin oğlu olacakmış %100 demiş doktor başka cinsiyet haberi yok

sagol cnm bnm ya nılt adına cok sevındım hayırlı ugurlu olsn oglusunn bu sene gnellıkle erkek olucak galıba cok nadır kız var valla saglıklı hayırlı evlat olsunnn ınsaalllaaahhh

yemeğimizi yedik geldik teyzoşlar ben geldim sizler yoksunuz nerdesiniz yahuuu

lavinyamda bugün hiç yok nerdesin canım bir ses ver :2:

cn ben en son 8mayısta gtmıstm erkege benzıyr ama kesın dgl dedı bıdaha hazıran 25tegıdıcem cok varrr daha benım hem ayrıntılı ultrasona grcem hem cınsyet kesın ogrencez cnm

bende bu hafta doktoruma sorucam bakalım birşey diyecek mi pek sanmıyorum benimki sağlamcı az kalmış canım haftaya cuma herhlade kontrolun

canım ben kullanmaya başladım.benim de 2. ay karnım kaşınmaya başladı çünkü.badem yagıyla kakao yagını karıştırdım.her gün sürmeye çalışıyorum.duştan sonra da bebe yagı sürüyorum pehlivan gibi oluyorum :)) birde krem olarak lierac kullanıyorum gögüs ve karın için :))

canım lieracı nereden satın aldın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…