ay gözlerim yoruldu yasin tebareke vakıa amme cuma süreleri okudum bir cüzün de cüzün 6 sayfasını okudum
allah kabul etsin inşş
üç aylar salı günü başlıyor bundan sonra elimden geldiğince kuranımı çok okuyacam inşş
burcuxxx geçtimi baş ağrın gerçi durmadım pc başında
inş öğrenebilirsin canımne güzel canım sana çok imrendim çalışınca o kadar zor oluyor ki ben kuran ögrenmek istiyorum ama eve gelince yemek ye otur diyene kadar saat 9 a geliyor sonrada uzanıyorum ve yatıyorum namazlarımı tekrar kılabilsem oy oy çalışmak çok sinir bu konuda tam olarak ibadete yoğunlaşamıyorsun
afiyet olsun canımsağol canım daha iyiyim. Allah razı olsun. bende arada kalktım pc den maalesef. bak gördün mü yoruldun((
duaların kabul olur inşallah.
ben yemeğe gidiyorum.
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendinehos bulduk cnm kızlar dun gremedım varmı cınsıyet falan ogrenen yada bebısten degısık hbrler ben dun doktra gtttım ıdrarda ıltıhap cıktı az bırde ıdrarda kan cıktı ya progestrona devam dedık bı yerde bır kanama olabılır dedı ıdrarda kan cıkanlar varmı hıcc
ay canım benimde 2 hazirandı randevum ama şimdi 1 hafta erkene aldım çünkü ben hala hap falan kullanmıyorum doktor 16.haftada gel demişti onu sordum o yüzdene rken gidicem bakalım gösterecekmi sıpam kendini tam 16.haftayı doldurmuş olucaz Allah nasip ederse
afiyet olsun canım
inş iyi hissetmişindir ama tam durmadın pc başında
canım senlik bişey değil ki ben bu süreleri arka arkaya okumasam içim rahat etmiyor rabbim kabul etsin inşş
canım % 100 lük oğluşun hayırlı olsunnnn
yerim senin %100 oğluşunu...ayy darısı bizim başımızaaa
amin canım. çorba içtim tatlı yedim. midem çok kötü(
canım ocak ayının basında doğmuşsan +2 ekleyeceksin yaşına subatta doğmuşsan +1 eklemen gerekiyorkızlar benimde çin takvimine göre kız çıkıyor dikkat ettim eger ocak ve subatta doğduysanız şimdiki yasımıza 2 yas diger aylarda doğulmuşsa 1 yas ekleyip bakmak lazımmış...ben 30 yasındayım subat dogumluyum 32 yasa göre baktım ...
afiyet olsun canım neden kötüleşti miden senin gene :44:amin canım. çorba içtim tatlı yedim. midem çok kötü(
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nilttin oğlu olacakmış %100 demiş doktor başka cinsiyet haberi yok
sagol cnm bnm ya nılt adına cok sevındım hayırlı ugurlu olsn oglusunn bu sene gnellıkle erkek olucak galıba cok nadır kız var valla saglıklı hayırlı evlat olsunnn ınsaalllaaahhh
canım senin doktor cinsiyette tahminde bulundu mune zaman gideceksin tekrar doktora
cn ben en son 8mayısta gtmıstm erkege benzıyr ama kesın dgl dedı bıdaha hazıran 25tegıdıcem cok varrr daha benım hem ayrıntılı ultrasona grcem hem cınsyet kesın ogrencez cnm
arkadaşlar burası kalabalık bir topik o yuzden bana cevap vereceğinizi umuyorum çatlaklar için krem yağ tarzı birşeyler kullanmaya başladınız mı başladıysanız markaları ne ben çok çabuk kilo almaya başladım ve artık göbeğimiz kaşınıyor sanırım çatlayacak o yüzden erken önlem almak istiyorum
canım ben kullanmaya başladım.benim de 2. ay karnım kaşınmaya başladı çünkü.badem yagıyla kakao yagını karıştırdım.her gün sürmeye çalışıyorum.duştan sonra da bebe yagı sürüyorum pehlivan gibi oluyorum :)) birde krem olarak lierac kullanıyorum gögüs ve karın için :))
canımm ben kakao, badem, bebe yağı ve kayısı yağı kullanıyorum krem olarakta Lİerac diye bir krem var ona başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?