2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bugün cuma hep birlikte amin diyelim...

Allah'ım evlatlarımızın acısıyla bizi sınama Rabbim...
Sen koruyucumuzsun, evlatlarımızı koru, kolla...
Onlara zarar getirecek şeylerden bizleri uzak tut, koru Rabbim...
Onları aklı tam, bedeni tam, organları tamam, sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle inşallah...
Amin...

Son düzenleme:

canım arada bir nüksediyor işte. 3 aydan sonra düzelmiştim ben aslında. benim kızım olabilir. herhangi bir belirtim olmadığı için tahmin yapamıyorum. içimdende his gelmiyor. zaten ikili testim 50 nin üstünde çıktı. hayırlısı bakalım.

ee sen demiştin ya. 3 aydan sonra iyi olursun ama arda tekrar bulanır diye. iste sen söylediğini düşünüyorum bende normal diyorum. zaten normal be canım. en başından beri vardı arada azıyor.

canım ben baktım baktım ama tahminim yok. maşallah bebişine. Allah gönlüne göre versin. salı günü daha belirgin olur o zaman bakarız.

Aminnnn canım saol

Çin takvimine göre erkek olacakmış bebeğimiz...
Kısmet Allah'ım sağlıkla v ersin...
her duyan erkek mi diye soruyor, beni rüyasında gören erkek bebeği olmuş diye görüyor...
Rabbim hayırlısını, sağlıklısını versin...

amin canım inşallah dularımız kabul olur.

bende bu hafta doktoruma sorucam bakalım birşey diyecek mi pek sanmıyorum benimki sağlamcı az kalmış canım haftaya cuma herhlade kontrolun

cnm ben bır aydan fazla var bu ayın 25ınde dgl hazıranın 25de gıdıcem daha coookkkkk var ozlucem bebısı bennn yaa cnm doktrna sor erkek daha erken gosteryrmus belkı senınde gorebılır az cok

kız hayırlı olsun sen kız dediğinde bile ben hep erkek dedim sana bir de anasının birtanesine de öyle demiştim bari gök kuşağının altından geçmeyin hemi

cnm ben bır aydan fazla var bu ayın 25ınde dgl hazıranın 25de gıdıcem daha coookkkkk var ozlucem bebısı bennn yaa cnm doktrna sor erkek daha erken gosteryrmus belkı senınde gorebılır az cok

aaayyy çook var nasıl dayanacaksın benimde artık ayda bire düşer tahminimce sorucam bakalım ne dicek

gittigidiyor.comda mı 3lü 99nTL canım bende alıcam da inşAllah işe yarar

kızceler benımde gecelerı yemekten sonra dahada cok cıkıyr gobısım ama abartıcak kadar dgl bencok zayıfım bıde gobegım hcolmadıgı ıcı tabıkı dıkkat cekmeye basladı eskısı gıbı olmuyck tabı benmde kasınmaya basladı bıde sıtıgı zaman yesıl yesıl damarlar oluyr ya oraları catıycakmı acaba bende bebe yagı kulanıyrm suan doktorum bana badem yagıyla susam yagı kullan dedı ona baslamadı daha cok catlamasın ya korkuyrm bazen esım kızıyr kafayı yedın catlarsa catlasın dyr ama ben alısık dglm ama ynede bebısım once ıyı olsunda napalım catlayalımda artık

aaayyy çook var nasıl dayanacaksın benimde artık ayda bire düşer tahminimce sorucam bakalım ne dicek

ben cınsıyetı cok merak etmyrm cnm ya kendını merak edyrm daha cokk ıyımı ıcımde napıyr dye yıyorum kendımı bıde ınsan hıssetmeynce dahada merak edyr ben dglama esım cok merak edıyr ama bızım doktr sık cagırmıyr gecen seferde bır ay sonraya cagırmıstı bu kez braz dahada uzadı napalım artk beklıycz kocamn gorucez ınşalllahhh bebısı bıdahakıne sız benden once goruceksnz inşalllahh

cevabın için teşekkur ederım lierac ne kadara aldın

kız hayırlı olsun sen kız dediğinde bile ben hep erkek dedim sana bir de anasının birtanesine de öyle demiştim bari gök kuşağının altından geçmeyin hemi

Sağol canım.Evet hatırlıyorum
işte tam emin değildim benim de içime doğuyordu hatta rüya muhabbeti yapmıştık hatırlarsan..:)

Gökkuşağının altından geçince ne oluyomuş ki,ay cahilliğime ver

canım maşalahh sağlıkla al kucağına cinsiyet tahmini için zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…