lierac ı eczane de sordum 79 tl dediler gitti gidiyor dan 44 e almiştim.. bir dahakine 3 lü satıyolar 99 tl ye öyle alıcam..
canım benimde midem hala kötü işyerinde çıkan yemekleri hala yiyemiyorum öyle atıştırıp gidiyorum sanırım bu dokuz ay sürecek...kız bebekde daha çok bulantı olur diye duydum ama doğrumu bilemem...oğlumda benim hiç bulantım olmamıştı neredeyse
canım ocak ayının basında doğmuşsan +2 ekleyeceksin yaşına subatta doğmuşsan +1 eklemen gerekiyor
yani 1982 doğumluysan 1982 yılının ocak ayının 25 den önce doğduysan +2 ekleyeceksin ocak 25 den sonra doğmuşsan +1 ekleyeceksin anlatabildim mi
bu linkten bakabilir baska senelerde doğanlar
in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
afiyet olsun canım neden kötüleşti miden senin gene :44:
oh oh burasi baya bi senlikliymis :86: yaa ben taa 10 haftalikken gördüm simdi 14 haftalik oldu sanki bin asir gecmis gibi.. sali günü randevum var nasi gelcek, gel sali gel gelde bebisimi görüyimsize 10 haftalikkenki ultrasonu gösteriyim. cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz. bakalim cogunluk ne olcak..
Eki Görüntüle 420960
Bugün cuma hepbirlikte amin diyelim...
Allah'ım evlatrımızın acısıyla bizi sınama Rabbim...
Sen koruyucumuzsun, evlatrımızı koru, kolla...
Onlara zarar getirecek şeylerden bizleri uzak tut, koru Rabbim...
Onları aklı tam, bedeni tam, organları tamam, sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle inşallah...
Amin...
Bugün cuma hep birlikte amin diyelim...
Allah'ım evlatlarımızın acısıyla bizi sınama Rabbim...
Sen koruyucumuzsun, evlatlarımızı koru, kolla...
Onlara zarar getirecek şeylerden bizleri uzak tut, koru Rabbim...
Onları aklı tam, bedeni tam, organları tamam, sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle inşallah...
Amin...
bende bu hafta doktoruma sorucam bakalım birşey diyecek mi pek sanmıyorum benimki sağlamcıaz kalmış canım haftaya cuma herhlade kontrolun
Teşekkür ederim canım,dr eşime diyor ki"sen kız bekliyordun di mi,daha çok beklersin,artık kızı bulana kadar devam edersiniz boşver diyo..Oldu dedim hele hayırlısıyla bunu bi doğurayım,büyüteyim
Evet canım yaa,sonunda kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum,artık oğluşum diye sevebiliyorum.Darısı sana tatlım...
Bi de şu dörtlü testim de hayırlısıyla temiz çıksın valla helva yapıp dağıtıcam :)))
cnm ben bır aydan fazla var bu ayın 25ınde dgl hazıranın 25de gıdıcem daha coookkkkk var ozlucem bebısı bennn yaa cnm doktrna sor erkek daha erken gosteryrmus belkı senınde gorebılır az cok
gittigidiyor.comda mı 3lü 99nTL canım bende alıcam da inşAllah işe yarar
aaayyy çook var nasıl dayanacaksınbenimde artık ayda bire düşer tahminimce sorucam bakalım ne dicek
canım ben kullanmaya başladım.benim de 2. ay karnım kaşınmaya başladı çünkü.badem yagıyla kakao yagını karıştırdım.her gün sürmeye çalışıyorum.duştan sonra da bebe yagı sürüyorum pehlivan gibi oluyorum :)) birde krem olarak lierac kullanıyorum gögüs ve karın için :))
kız hayırlı olsun sen kız dediğinde bile ben hep erkek dedim sana bir de anasının birtanesine de öyle demiştim bari gök kuşağının altından geçmeyin hemi
cevabın için teşekkur ederım lierac ne kadara aldın
oh oh burasi baya bi senlikliymis :86: yaa ben taa 10 haftalikken gördüm simdi 14 haftalik oldu sanki bin asir gecmis gibi.. sali günü randevum var nasi gelcek, gel sali gel gelde bebisimi görüyimsize 10 haftalikkenki ultrasonu gösteriyim. cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz. bakalim cogunluk ne olcak..
Eki Görüntüle 420960
gittigidiyor.comda mı 3lü 99nTL canım bende alıcam da inşAllah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?