inşallah canım ya bende zaten yeterince vardı bir karnımda yok o da olmaz umarım elimden geleni yapıyorum kırkpınar pehlivanı gibi geziyorum :))
gitti gidiyordan uygun alabilirsin.eczanede pahalı.79 tl ye.ben 44 e almiştim.hatta bugün 33 tl ye de gördüm bi bak istersen..
çatlak önleyici krem galiba aldıklarıanlamadımm benn ne alıyonussssssssçatlarımm
anlamadımm benn ne alıyonussssssssçatlarımm
hergün sürmek bana çok zor geliyor ama yaaa[
ben google da hamilelik çatlakları yazıp görsellere baktım o günden beri sürüyorum..sürmeye çalışolacaksa zaten oluyormuş ama napalım...
hergün sürmek bana çok zor geliyor ama yaaa[
ben google da hamilelik çatlakları yazıp görsellere baktım o günden beri sürüyorum..sürmeye çalışolacaksa zaten oluyormuş ama napalım...
içim kaldırmıyor canım yaa baktım daha önce çok fena Allah başa vermesin
çatlak önleyici krem galiba aldıkları
çatlarsan sana çatlama diye Lierac ÇAtlak kremini önerebilirizzzzgittigidiyor.com daaa
benim çatlağım olmadı daha öncede söyledim ama kardeşimde bir çatlak vardı aman allahım aklım çıktı ablam ne oldu bu kadar dedim nasıl şaşırdım yengeç burcudur kardeşim kafaya herseyi takar demez olaydım kız kafayı yiyecekti salyangoz kremi kullandı başka bir krem karışımı kullandı izler için faydası olmuş öyle söylüyor ama çatlak kötü bişey
ben kullanıyom canım çatlamam inş.
neden güleyim tatlımgül gül tabi sende yok ya
şekerim sen ne kullanıyorsun hemen sökülüver baakimm
neden güleyim tatlımyapı meselesi bu inşş yaşamazsınız dileğim bu
takıl bana hayatını yaşa o zamn :118:takılıyorum kızz ay inşAllah canım ama zor giibi slcn82 nin de ddiği giib tek çatlamayan yer göbeğim kaldı yanlar catladı tabide ön kısım umarım çatlaamayızzz
takıl bana hayatını yaşa o zamn :118:
kullanmadım tatlım anneminde yok catlağı ona çekmişim ben:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: bunlara bayılıyorumm yaa ısırasım gliyor şunların tipeeee bakkktakılaayım şekerim sen hiç krem vs kullanmadın ve çatlamadın değil miii
kullanmadım tatlım anneminde yok catlağı ona çekmişim ben
kullanmadım tatlım anneminde yok catlağı ona çekmişim ben
kızlar yavaş yavaş büyürsek belki daha az çatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?