babana çek tatlım sende ben anneme çekmişim ama kardeşim babama çekmiş teni kötü sıpanınumarım ben anneme ve annaneme çekmem onların var çünküümmmm
inş olmaz canım çünkü insan gördükçe sinir olurAy inşallah bende anneme çekerim yaa,bebe yağı kullanıyorum önlem olarak ama bişey olmayacak diye umuyorum inşallah...
ensarnaz sen verdiğim linke baktın mı çin takvimiyle alakalı olanakızlar yavaş yavaş büyürsek belki daha az çatlarız
kızzzlar kızlarrr gelemm mii
bu gün cuma akşamada düğün varrrrrrrrrr ve elbiselerin olmiiiiiiiiiii
bir tane var şimdilik olan onu giyicem artıkk napimm
anam esra gelmiş ne haber getirmiş
babana çek tatlım sende ben anneme çekmişim ama kardeşim babama çekmiş teni kötü sıpanın
inş olmaz canım çünkü insan gördükçe sinir olur
ensarnaz sen verdiğim linke baktın mı çin takvimiyle alakalı olana
ESRAAMMMMM dön evineeee nerdesinnn qıııııı gözlerimiz yollarda kaldııııı
bebiş nasıl annesi
merak ettiniz mi bizi onu söyleyin önceee
merak ettik tabi bacım ne haber getirdin %100 kız haberimi getirdinmerak ettiniz mi bizi onu söyleyin önceee
şişşko şişşko şiiişşkooommmmmmolmaz tabi ha bire yiyozzz
benimde kıyaffetlerim hep M of of şimdi XL dönuyorumm offfff
gel gel aşkitom sen geeelll
göbüş pırtladıı ama teyzesi önceki elbiselerimde bebikime yer yoktu
benimde M di
geldimmm janım muahh
naza çekiyor kendini şimdilik ağzından laf alalım sonra bildirirz haddini canım
yaa bacımmm inanmazsan önceki sayfalara bak defalarca sordum seniii delüüümmm
ee anlat nasılsınızzzz
baktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
merak ettik tabi bacım ne haber getirdin %100 kız haberimi getirdin
esra cinsiyet belli oldu mu
naza çekiyor kendini şimdilik ağzından laf alalım sonra bildirirz haddini canım
kıızn hayırlı olsun canımbaktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
ay canımm benim senin gibi şirin bir kızın olcak desene Allah kucağına almayıda nasip etsin hayyırlısıylaaa
sen nasılsın peki iyimisinneden kahvaltı etmeden çıkıyorsun canım ya azda olsa atıştırsaydın yaaaa dikkat et kendine...
canım bebeğin kilosunu nasıl ölçüyorlaray çok heyecanlı ne güzel canımm allah bağışlasın evlatlarımızııııı
amin canım inşallahhh
eşimle yapıcaz diye yemedim bişi... bi de tahlili falan olur diye de yemedim
bilmiyorum ki canım...kilosunu sordum 123gram dedi..ultrason makinesinden ölçülüyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?