2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esraaaa tebrikler...darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına........
cimcime geliyor desene...zaten ben biliyordum yaaa içime doğuyordu senin kızın olacağını.... allahım hayırlı eevlat olmasını nasip etsin...sağlıklı sıhhatli niceeee mutlu yıllar geçirsin anneciği babacığıyla....

maşallahh sana kuzucum..allah kabul etsinnn:26:
yaradan çok merhametli...affederr inşallahh:26:
gözün aydın nilimm maşallahh oğluşunaaa,sanaa...ultrason fotosu ekle emii?

kız hayırlı olsun sen kız dediğinde bile ben hep erkek dedim sana bir de anasının birtanesine de öyle demiştim bari gök kuşağının altından geçmeyin hemi
hee kız sen taa ne zaman demiştin bizee canımm allah hepimizin gönlündekini versinn:26:

amandaa amannnn kızımı olurmuşş bizim güzel esramızınn maşallahhh size...hadi gözün aydınnn canım..foto bekliyoruz eşin gittikten sonraa ancak eklersin herhaldee bizi merakta bırakma...sağlıklı sıhhatli evlat olsun...tatlı tatlı bi kızçee olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:26:

maşallah canım. sağ salim kucağınada alırsın inşallah. ohh şu cinsiyet merakından kurtuldun. hem eşinle beraber öğrenmen ayrı bir mutluluk olmuş. heralde hareketli diye ölçemedi doktor boyunu.

ayy çok mutlu oldum kız bebekleri duyunca benim gibi seviniyorum :)) hayırlı olsun canım gözünüz aydın

burcuxxx darısı sen ve benim başıma 5 kasım bebelerinden belirsiz sen ve ben kaldık
bakalım bizimkiler ne çıkacak

ayy canım ne güzell, hayırlı evlat olsun inş.

inşAllah ama biz kilolu hamile kaldıgımızdan çatlama ihtimalimiz yüksek canımm vücudumuz zaten genişlemiş durumda of of

sen ilk hamileliğinde çatlamadın mı

canım o kadar fazla olmadı ben ilkinde yine kilom vardı 70 kiloyla falan hamile kalıp 80 le doguma gitmiştim....doğum sonrasıda hafif kalmıştı catlaklar.....ani kilo almayınca fazla olmaz diye düşünüyorum çatlagı.
BULEMSU verdigin linke şimdi bakabildim o zaman benim hesaplamalar değişti bebekken kızken senin verdiğine göre erkek oldu

esracım çok sevindim canım ne güzel tatlı mı tatlı bi kızın olacak bebişin sağlıklı olmasına sevindim.....kız çokcukları daha bi başka oluyu ya....

yok kız bişey değil hani derler ya gökkuşağının altından geçince cinsiyeti değişir diye takıldım öylesine anasınınbidenesi ve nilt ben size demiştim galiba altıncı hissim kuwetlidir diye anlık içime doğar işte benim öyle ama yanılmam çıksın diye de zorlamam çıkarsa kendiliğinden gelir işte birden içime

kuzularım canım sıkıldı durup dururken yaaa ben istirahatliyimya nezamandır yatıyorum sağolsun komşularım merak edip gelmeye başladılar biraz daha iyiyim diye 3gündür yoğunum pek bişey yapmıyoruum ama artık evhamlıyım çok korkuyorum hiç yormak istemiyorum kendimi bunlar iyi niyetle geldiler evet ama bana başladılar şu şukadarlık düşük yaptı bu bukadarlık diye öfff içim şişti moralim bozuldu yaaaa çok ama çok etkilendim bu moddan çıkarın beni nolur korkuttular beni sonrada gittiler

bakalım tutacak mı bu takvim sende ve bende

ayy evet hadi bakalımm 5 kasım bebekleri merakla bekleniyorsunuz sizdeee
ay bende sabırsızlıkla bekliyorum valla dr bana kız yatısı desede içimden oğlum demek geliyor karnımı sevrken eşim yazık bir beklemede sağlıklı olsun diyor ama insan istiyor bee diyor annem örgülere başlayamadı yazık cinsiyeti belli olsun bir diyorherkes beklemede benim sıpadan ses seda yok

burcuxxx darısı sen ve benim başıma 5 kasım bebelerinden belirsiz sen ve ben kaldık
bakalım bizimkiler ne çıkacak

ayy evet hadi bakalımm 5 kasım bebekleri merakla bekleniyorsunuz sizdeee

:)))))) ama siz böyle yapınca ben çok heyecanlanıyorum

benim 26 mayısta belli olacak inşallah. bulemsu sen ne zaman gidecektin doktora?

moonsun88 canım aç tok farketmiyor. ben tok gittim.

cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrr nilttt hayatttt esraaaa annesinin birtanesiiiiii ve diğer teyzoşlarrr

rüyalarınızda ne gördünüzzzz? başkaları sizin için rüyalarında ne gördü??? merak ederim bak ben şimdi hadi anlatınnnnnnnnn

Ben rüyamda bir erkek bir kız görüyordum, ama bir başkası benim içinn kız bebekk görmüş. hemde hamile olduğumu bilmiyordu gelip sölemişti bende hamiş olduğumu yeni öğrenmiştimm :) ama doktor erkek dedi tersi çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…