maşallahh sana kuzucum..allah kabul etsinnnay gözlerim yoruldu yasin tebareke vakıa amme cuma süreleri okudum bir cüzün de cüzün 6 sayfasını okudum
allah kabul etsin inşş
üç aylar salı günü başlıyor bundan sonra elimden geldiğince kuranımı çok okuyacam inşş
burcuxxx geçtimi baş ağrın gerçi durmadım pc başında
yaradan çok merhametli...affederr inşallahh:26:allah için yapılan işlerde ne çabuk yoruluyoruz biz
az bir kuran okudum gözlerim yoruldu uykum geldi sanki taş taşıdım
ama baskası için yapılan işlerde ölüyor bile olsak görevimizi yerine getiriyoruz ama yaradana olan görevlerimizden hep kaçıyoruz nedense
gözün aydın nilimm
Teşekkür ederim canım,dr eşime diyor ki"sen kız bekliyordun di mi,daha çok beklersin,artık kızı bulana kadar devam edersiniz boşver diyo..Oldu dedim hele hayırlısıyla bunu bi doğurayım,büyüteyim
Evet canım yaa,sonunda kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum,artık oğluşum diye sevebiliyorum.Darısı sana tatlım...
Bi de şu dörtlü testim de hayırlısıyla temiz çıksın valla helva yapıp dağıtıcam :)))
hee kız sen taa ne zaman demiştin bizeekız hayırlı olsun sen kız dediğinde bile ben hep erkek dedim sana bir de anasının birtanesine de öyle demiştim bari gök kuşağının altından geçmeyin hemi
baktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
baktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
komsuya doğalgaz döşeniyormuş namaz kılmaya geldi ayrı kaldım sahinus burdaysan istediğin bilgi var elimde yollarım birazdan inşş vaktinde elinde olur
baktım göremedim de
kızlar bende yarın ikili test için gidicem aç mı gitmeliyim sizler nasıl yapmıştınız :44:
vaktinde elinde oldumu ya canımburdayım okudum maili :)
baktım göremedim de
inşAllah ama biz kilolu hamile kaldıgımızdan çatlama ihtimalimiz yüksek canımm vücudumuz zaten genişlemiş durumda of of
sen ilk hamileliğinde çatlamadın mı
burcuxxx darısı sen ve benim başıma 5 kasım bebelerinden belirsiz sen ve ben kaldık
bakalım bizimkiler ne çıkacak
Sağol canım.Evet hatırlıyorum
işte tam emin değildim benim de içime doğuyordu hatta rüya muhabbeti yapmıştık hatırlarsan..:)
Gökkuşağının altından geçince ne oluyomuş ki,ay cahilliğime ver
bakalım tutacak mı bu takvim sende ve bendecanım o kadar fazla olmadı ben ilkinde yine kilom vardı 70 kiloyla falan hamile kalıp 80 le doguma gitmiştim....doğum sonrasıda hafif kalmıştı catlaklar.....ani kilo almayınca fazla olmaz diye düşünüyorum çatlagı.
BULEMSU verdigin linke şimdi bakabildim o zaman benim hesaplamalar değişti bebekken kızken senin verdiğine göre erkek oldu
ay bende sabırsızlıkla bekliyorum valla dr bana kız yatısı desede içimden oğlum demek geliyor karnımı sevrken eşim yazık bir beklemede sağlıklı olsun diyor ama insan istiyor bee diyor annem örgülere başlayamadı yazık cinsiyeti belli olsun bir diyorayy evet hadi bakalımm 5 kasım bebekleri merakla bekleniyorsunuz sizdeee
burcuxxx darısı sen ve benim başıma 5 kasım bebelerinden belirsiz sen ve ben kaldık
bakalım bizimkiler ne çıkacak
ayy evet hadi bakalımm 5 kasım bebekleri merakla bekleniyorsunuz sizdeee
cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrr nilttt hayatttt esraaaa annesinin birtanesiiiiii ve diğer teyzoşlarrr
rüyalarınızda ne gördünüzzzz? başkaları sizin için rüyalarında ne gördü??? merak ederim bak ben şimdi hadi anlatınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?