2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gözün aydın nilimm maşallahh oğluşunaaa,sanaa...ultrason fotosu ekle emii?

Sağol canım beniiiiiimmmmm...
Usg fotosu 4 tane
kafası,ayakları,elleri falan var değişik değişik çekip çıkarttı.3 hafta sonra detaylıya giricem kısmetse onu mutlaka koyarım inşallah.Dua ette şu test sonucum da düzgün çıksın,2 hafta da onu beklicem stres olucam...

Aaa bak yeni duyuyorum bunu.:))
Evet senin 6.hissin bayağı bi kuvvetli o zaman.Test sonuçlarımız da temiz çıkar di miiiii :)))

Son düzenleme:
kıızn hayırlı olsun canım sağlıklı bir sekilde al inş kucağına
evet çin takvimi bir kez daha tutuyor hanımlar esrayada kız çıkıyordu takvimde

evett çin takvimimm tuttuuuu

ay canımmmmm Allah esirgesin tamam bir daha dikkat et kendine sen bugün izinlisin anlaşılan

az önce işyerine geldim canım...izinli değilim maselef

ayy canımmm sağolasınnn.... cimcime geliyorrrrrrr

evett canımmm kızımız oluyor inşallahhh aminnnnn... fotosu çok kötü yaaa ben bili anlamadım bişi... yerinde durmuyodu ki hiç

maşallah canım. sağ salim kucağınada alırsın inşallah. ohh şu cinsiyet merakından kurtuldun. hem eşinle beraber öğrenmen ayrı bir mutluluk olmuş. heralde hareketli diye ölçemedi doktor boyunu.

evet sorma çok çok güzel oldu bu çok şaşkındık ikimizde ne yapacağımızı bilemedik... kız deyince nasıl güzel baktı bana görsenn içim eridi o ann

ayy çok mutlu oldum kız bebekleri duyunca benim gibi seviniyorum :)) hayırlı olsun canım gözünüz aydın

ben de kız hissettim hep canım çok sağol...

ayy canım ne güzell, hayırlı evlat olsun inş.

aminnnnn

niltcim esracım tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıkla.... eeee hani ultrason resimleri amaaa oldu mu şimdiiiii?

amin canım inşallah... ultrason resmimiz çok kötü yaa hiç bişi anlaşılamıyor, durmadı yerinde cimcime

esracım çok sevindim canım ne güzel tatlı mı tatlı bi kızın olacak bebişin sağlıklı olmasına sevindim.....kız çokcukları daha bi başka oluyu ya....

amin canım inşallahh... şuanda tek hissettiğim Rabbimin bana çok ama çok güzel bir lütufta bulunduğu... Çok çok ayrı bir his... Erkek olsa da böyle hissedermiydim bilmiyorum ama kızımın olacağını söylemek çok çok mutlu ediyor şuanda beni

komşumun annesi şehir dışına gitmişti.giderken hamile oldugumu biliyordu kızın olacak öyle hissetttim kesin kız diyordu bugün dönmüş bide bebegime pembe yelek örmüş

canım ben hep kız gördümmm böyle beyaz tenli,kıvırcık, koca dudaklı kız görüyodum hep

:)))))) ama siz böyle yapınca ben çok heyecanlanıyorum

benim 26 mayısta belli olacak inşallah. bulemsu sen ne zaman gidecektin doktora?

moonsun88 canım aç tok farketmiyor. ben tok gittim.
haftaya cumaya kan sonucum çıkacak tatlım ya cuma günü giderim yani 25 mayısda veya 28 mayısda giderim herhalde

onlar nasıl insanlar yaaa sana dua edip moral veerecekleri felaket tellallığına soyunmuşlarrrrr siniir oldummm

Allahın izniyle geçicek bugünler canımm Allahım korusun bebişlerimizi de bizleride sen onları bakmaa kıskanmışlardırrr

ohh gözün aydın kuzuu

Canım ben 5-6 haftalıkken falan tombiş kara gözlü bi oğlan görmüştüm,doğurmuşum maviş maviş te giydirmişiz.Öyle görmüştüm,uyandığımda elim karnımdaydı hiç unutmuyorum...

Ablamında 4 yaşında oğlu var,o da ilk haftalar oğlan çocuğu görmüştü...

çok makbule geçti deneyimlerin sağol mesaj kutun dolu haberin olsun deneyimli annelerden bilgi almak iyi oluyor tabi.)
boşalttım canım :26:
senin altıncı his benim bebek için ne diyor bakımmm :18:
işine yaramasına sevindim

hiç korkma bebeklerimiz çok iyi ,saglıkla alıcaz kucaklarımıza inşallah..beni de geçen gün halam aradı bak iş yapma egilme uzan ma yoksa düşer dedi tamam hala allah korusun dedim dediklerimi yapmassan düşer dedi 2 kere üst üste.üstelik daha önce yasadıgımı biliyor.zaten hassasım bu konuda.belki iyiligimiz iiçn söylüyolar ama zaten biz herkesten çok düşünüyoruz bebeklerimizi :)hiç duymamış ol söylenenleri.herşey çok güzel olacak bebişlerimizin fotolarını yollicaz inşallah birbirimize :))

nilllttttt oğluşun mu geliyor senin deeeeeee ayyyy canımm hayırlı olsunnn bugün ne güzel haberler var burdaaaa

canım ben hep kız gördümmm böyle beyaz tenli,kıvırcık, koca dudaklı kız görüyodum hep
akşehirliler renkli gözlü olur esra kaynana tarafın da varmı renkli gözlü
ben rüyamı 3 sene evvel gördüm hamile kaldım kalalı bişey görmedim ben bebekle alakalı
3 sene evvel doğacak olan bir kız çocuğunu gördüm o çocuk 3 yasında falandı ben hamileydim ve oğlum olacaktı
o kız doğdu 3 yasına girdi ben hamileyim bakalım neyi olacak:44:

ben herşeye sinir olmaya başladım ve cinsiyet tahmininde bulunan kişilere daha çok sinir olur oldum napıcam biilmem bebeğimle ve benimle uğraşıyor sanki herşey bizi üzüyorlar Allahım cuma mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin kucklarımızı tez zamanda sağlıklı hayırlı güler yüzlü efendi terbiyeli tatlı mı tatlı eli yüzü düzgün güzel evlatlarla doldursun inşallah ama hala içim sıkılıyor keşke hamiş bi arkadaşım olsaDA GÜZEL GÜZEL GEZSEK TOZSAK ALIŞVERİŞ YAPSAK AMA nerde hamiş arkadaşı bırak yaşıtım arkadaşım yokki

bende 3 kez erkek bebeğim olduğunu gördüm canlarım emziriyordum bakalım tersi mi çıkacak düzü mü hayırlısı olsun

üzülme canımm ya kıyamam sana boşver onları sen kıskanıyorlar işteee benimde yok ki benim yaşlarda evli bilem yok evet olsada gezsek tozsak sen şimdi bunları ddüşünmede dinlen iyi olcak moral çok önemliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…