nilllttttt oğluşun mu geliyor senin deeeeeee ayyyy canımm hayırlı olsunnn bugün ne güzel haberler var burdaaaa
Evet canım.Dün dr şu %80 i 100 e tamamlayalım artık dediTeşekkür ederim canım..
Pipisini bile gösterdi,teyzesi...Bi de 4 lü test yaptık işte,sizlerde de var mı yaptıran...?
bende 3 kez erkek bebeğim olduğunu gördüm canlarım emziriyordum bakalım tersi mi çıkacak düzü mü hayırlısı olsun
baktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
slcn 82 sen canım??? rüya gördün mü? başkaları senin için gördü mü?
kızlar bende yarın ikili test için gidicem aç mı gitmeliyim sizler nasıl yapmıştınız :44:
canımm ikili test yaptırmaya aç karnına mı gittin
arkadasın yasına +1 veya +2 ekeleyerek mi baktı canımçok yakın arkadaşımın çinde erkek çıkıyordu kızı oluyormuş
slcn 82 sen canım??? rüya gördün mü? başkaları senin için gördü mü?
kuzularım canım sıkıldı durup dururken yaaa ben istirahatliyimya nezamandır yatıyorum sağolsun komşularım merak edip gelmeye başladılar biraz daha iyiyim diye 3gündür yoğunum pek bişey yapmıyoruum ama artık evhamlıyım çok korkuyorum hiç yormak istemiyorum kendimi bunlar iyi niyetle geldiler evet ama bana başladılar şu şukadarlık düşük yaptı bu bukadarlık diye öfff içim şişti moralim bozuldu yaaaa çok ama çok etkilendim bu moddan çıkarın beni nolur korkuttular beni sonrada gittiler
arkadasın yasına +1 veya +2 ekeleyerek mi baktı canım
fatoşumm yaaa Allah razı olsun gelmişler seni ziyaretetmek istemişler ama patavatsızcaa davranmışlarr bunu sende biliyorsunkuzularım canım sıkıldı durup dururken yaaa ben istirahatliyimya nezamandır yatıyorum sağolsun komşularım merak edip gelmeye başladılar biraz daha iyiyim diye 3gündür yoğunum pek bişey yapmıyoruum ama artık evhamlıyım çok korkuyorum hiç yormak istemiyorum kendimi bunlar iyi niyetle geldiler evet ama bana başladılar şu şukadarlık düşük yaptı bu bukadarlık diye öfff içim şişti moralim bozuldu yaaaa çok ama çok etkilendim bu moddan çıkarın beni nolur korkuttular beni sonrada gittiler
bakalım tutacak mı bu takvim sende ve bende
ay bende sabırsızlıkla bekliyorum valla dr bana kız yatısı desede içimden oğlum demek geliyor karnımı sevrken eşim yazık bir beklemede sağlıklı olsun diyor ama insan istiyor bee diyor annem örgülere başlayamadı yazık cinsiyeti belli olsun bir diyorherkes beklemede benim sıpadan ses seda yok
cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrr nilttt hayatttt esraaaa annesinin birtanesiiiiii ve diğer teyzoşlarrr
rüyalarınızda ne gördünüzzzz? başkaları sizin için rüyalarında ne gördü??? merak ederim bak ben şimdi hadi anlatınnnnnnnnn
tamam canım sabırzılıklaa bekleniyorsunuzz oğluşunlaaaSağol canım beniiiiiimmmmm...
Usg fotosu 4 tane
kafası,ayakları,elleri falan var değişik değişik çekip çıkarttı.3 hafta sonra detaylıya giricem kısmetse onu mutlaka koyarım inşallah.Dua ette şu test sonucum da düzgün çıksın,2 hafta da onu beklicem stres olucam...
Aaa bak yeni duyuyorum bunu.:))
Evet senin 6.hissin bayağı bi kuvvetli o zaman.Test sonuçlarımız da temiz çıkar di miiiii :)))
ayyyy canımmm mutlulugun kelimelerinee yansımışş..burdan fışkırıyorr resmennnevett çin takvimimm tuttuuuu
az önce işyerine geldim canım...izinli değilim maselef
ayy canımmm sağolasınnn.... cimcime geliyorrrrrrr
evett canımmm kızımız oluyor inşallahhhaminnnnn... fotosu çok kötü yaaa ben bili anlamadım bişi... yerinde durmuyodu ki hiç
evet sorma çok çok güzel oldu buçok şaşkındık ikimizde ne yapacağımızı bilemedik... kız deyince nasıl güzel baktı bana görsenn içim eridi o ann
ben de kız hissettim hep canımçok sağol...
aminnnnn
amin canım inşallah... ultrason resmimiz çok kötü yaa hiç bişi anlaşılamıyor, durmadı yerinde cimcime
amin canım inşallahh... şuanda tek hissettiğim Rabbimin bana çok ama çok güzel bir lütufta bulunduğu... Çok çok ayrı bir his... Erkek olsa da böyle hissedermiydim bilmiyorum ama kızımın olacağını söylemek çok çok mutlu ediyor şuanda beni
komşumun annesi şehir dışına gitmişti.giderken hamile oldugumu biliyordu kızın olacak öyle hissetttim kesin kız diyordu bugün dönmüş bide bebegime pembe yelek örmüş
akşehirliler renkli gözlü olur esra kaynana tarafın da varmı renkli gözlü
ben rüyamı 3 sene evvel gördüm hamile kaldım kalalı bişey görmedim ben bebekle alakalı
3 sene evvel doğacak olan bir kız çocuğunu gördüm o çocuk 3 yasında falandı ben hamileydim ve oğlum olacaktı
o kız doğdu 3 yasına girdi ben hamileyim bakalım neyi olacak:44:
Evet canım.Dün dr şu %80 i 100 e tamamlayalım artık dediTeşekkür ederim canım..
demek kız darısı basıma:) cok tebrık ederım 20 dk usg de bebegını ızlemek cok guzel olsa gerek bakalım bızım cınsıyetıne bakacagı zaman kac dkka görebılcez mınıgımızı allah sag salım kucagına aldırsın prensesını
canım 30 yasındasın 31 yasa bakılıyor ve 31 yasın ocak ve subat ayı erkek olarak gözüyor tutuyor yaniBiz hep hamile kaldığımız ay ve yaşımızın kesiştiği kutuya bakarak yaptık,herhangi bi rakam falan eklemedik canım..Sende ne çıkıyo öyle yapınca?
bakalım bakalım canım burcu ve ben nasıl olacağız çin takviminde ikimizede erkek diyorayyy hadii ikinci oğluşş gelsin 5 kasım bebeklerindenn
benim tanıdım aksehirliler hep renkli gözlü ama:44:yok canım açık tenliler ama renkli gözlü değilller
arkadasın yasına +1 veya +2 ekeleyerek mi baktı canım
hayırlı olsun tatlım tekrarrrr
Zaten bi yerde de dediğin gibi +1 ekleyin diyordu 30 yaşında olduğum için 30 da 31 de erkek çıkıyordu.Ama bi çok yerde eklenmiyor..canım 30 yasındasın 31 yasa bakılıyor ve 31 yasın ocak ve subat ayı erkek olarak gözüyor tutuyor yani
öyle değil canımevet canım gün aldığı yaşı kabul ediyorsun zaten doldurduğunu değil..... bende baktım hem çinde hem de kanda erkek çıkıyordu onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?