2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nilllttttt oğluşun mu geliyor senin deeeeeee ayyyy canımm hayırlı olsunnn bugün ne güzel haberler var burdaaaa

Evet canım.Dün dr şu %80 i 100 e tamamlayalım artık dedi Teşekkür ederim canım..

Pipisini bile gösterdi,teyzesi...Bi de 4 lü test yaptık işte,sizlerde de var mı yaptıran...?

demek kız darısı basıma:) cok tebrık ederım 20 dk usg de bebegını ızlemek cok guzel olsa gerek bakalım bızım cınsıyetıne bakacagı zaman kac dkka görebılcez mınıgımızı allah sag salım kucagına aldırsın prensesını

bütün annelere merhaba. nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz.

dün bebeğimle 4 parça hamile kıyafeti aldık hepsi çok güzel.

size birşey sormak istiyoum temmuzun 1 inde düğünümüz var onun için internettende abiye kıyafet sipariş ettim aynı modelin iki farklı bedenini istedim. biri 40 beden diğeri 42. aslında 40 benim bedenim ama elbisenin göğüs altından 10 cm kalınlıgında kuşak geçiyor ve karnım nedeniyle bu yukarı doğru biraz toplanıyor. ayrıca kuşak fazla esnek değil. 42 ise daha rahat göğüs kısmı biraz daha bol ama bibuçuk ay var daha acaba hangisini geri göndersem kararsız kaldım. gögüsler daha şişermi sırt falan kalınlaşıyor mu deneyimli anne adayları bilirler. elbise şu;

Son düzenleme:
slcn 82 sen canım??? rüya gördün mü? başkaları senin için gördü mü?

ben hamile olmadan önce görüyordum ama hiç cinsiyetini anlayamıyordum dün gece rüyamda ilk defa belliydi oglan cocugu gibiydi.birde dün gece rüyamda gögsümden süt geliyordu. baktım tabirlerde kız çocugu olurmuş artık 2 .de kızı bulucam sanırım :))beni rüyasında gören olmadı ama herkes kızın olur senin diyordu :)

cnm sen hıc canını sıkma benımde rısklıydı ılk baslarda doktora rısk nezaman gecer demsıtım hamılelıkte rısk hıcbırzaman gecmez demıstı yanı hersey yolunda gıderken bıle hersey tepetaklak olabılırmıs.tehlıkelı gebelıkler bısey olmadan atlatılabılınırmıs.o yuzden hepımızın yapacagı tek sey bız onu korumak ıcın elımızden gelenı yapıp allaha emanet edecegız.kötu seyler duyunca ınsan cok etkılenıyor komsu felan gelmesın sana bıdaha tamammı:))) olumsuz konusmalardan nekdr uzak kalırsan okadar ıyı

fatoşumm yaaa Allah razı olsun gelmişler seni ziyaretetmek istemişler ama patavatsızcaa davranmışlarr bunu sende biliyorsun dünyada bin tane olay var, insanlar neler neler yaşıyorlar bunları kulak ardı edemeyiz ama yapabileceğimiz en iyi şey...bunlardan sadece ders çıkartmak olurr allah esirgesinn o şunu yaşamışş, diğeri başka bişey yaşamış diye bizimde başımıza gelecek diye bi kaide yokki kuzucum..sen tevekkel ol..allahın izniylee bebeğin sana sıkı sıkı tutnacak ve sağlıklaa sıhhatle alacaksınn kuzunu kucagınaa
dünya sınav dünyası, başımıza gelebilir...(allah esirgesin) o zamanda bırakmamak lazım hayatı yaşamayı..sen kötü şeyler düşünmee lütfen..bol bol dua et...koy elini karnına konuş bebeğinle...onu sana gönderen yaradana binlerce kez hamd et..düşünsene hamile kalamayan ne çok kardeşimiz var dualarına onlarıda dahil et inşallah..eminim yüreğin ferahlayacak..rabbim içine su serpecek..bi dahada sana böylee hikayeler anlatan kişilere bunları söylee bence...herşey yaradandan...kuzum onu bana gönderene emanet de..çık işi içindenn:26:

ayyy hadii ikinci oğluşş gelsin 5 kasım bebeklerindenn

kuzum ben erkek bebek emzirdiğimi ve kayınpederimin bana altın bilezik aldıgını gördümm
eşim şimdiye kadar hiç anlatmadı ama doktor %90 erkek deyince bende rüyamda görmüştümm..oğlumuzun olacagını dedi..kucagımdaaa erkek bebek vardı dedi...

kayınvalidem ben cinsiyeti öğrenmeye gidiceğim gece kendisinin sarışın yeşil gözlü bi kız bebek doğurdugunu görmüşş..

yine eltim aynı gece, benim yanımda 3-4 yaşlarında sarışın renkli gözlüü çok güzel bi kız bebek görmüşş..bembeyaz bi hastaneye giriyormuşuzz beraber...benim üzerimde yemyeşil bi uzun elbise varmış

çevremde henüz hamile oldugumu bilmedikleri dönemde senin oğlun olmuş rüyamda gördüm diyee arayanlarda oldu...hamile oldugumu öğrendikten sonraa annemin komşularından rüyamda 3-4 kez gördüm kızını kucagında erkek bebek vardı diyenler oldu...

benim rüyalarım pek tutarlı değildi..bi kerede kızım oldugunu gördüm...

tamam canım sabırzılıklaa bekleniyorsunuzz oğluşunlaaa
ayyyy canımmm mutlulugun kelimelerinee yansımışş..burdan fışkırıyorr resmennnamandaa maşalahhhh sizeee

komşumun annesi şehir dışına gitmişti.giderken hamile oldugumu biliyordu kızın olacak öyle hissetttim kesin kız diyordu bugün dönmüş bide bebegime pembe yelek örmüş

ayy ellerine sağlıkk olsun canımm bu erkek ama allah izin verirsee belki bide kızçenn olurrr

yok canım açık tenliler ama renkli gözlü değilller

Evet canım.Dün dr şu %80 i 100 e tamamlayalım artık dedi Teşekkür ederim canım..

hayırlı olsun tatlım tekrarrrr

amin canım teşekkür ederim...evet yaaa çok uzun izledik hasret giderdik babasıyla beraber

Biz hep hamile kaldığımız ay ve yaşımızın kesiştiği kutuya bakarak yaptık,herhangi bi rakam falan eklemedik canım..Sende ne çıkıyo öyle yapınca?
canım 30 yasındasın 31 yasa bakılıyor ve 31 yasın ocak ve subat ayı erkek olarak gözüyor tutuyor yani

hayırlı olsun tatlım tekrarrrr

Teşekkür ederim canım seninde inşallah

canım 30 yasındasın 31 yasa bakılıyor ve 31 yasın ocak ve subat ayı erkek olarak gözüyor tutuyor yani
Zaten bi yerde de dediğin gibi +1 ekleyin diyordu 30 yaşında olduğum için 30 da 31 de erkek çıkıyordu.Ama bi çok yerde eklenmiyor..

ben sizi yerim yaaa sağolun kuzular iyi geliyorsunuz hep bana sizi seviyorum benim kız kardeşim yok çok isterdim bebeğimin bir teyzesi olsun işte ona birsürü teyzoş bulduk Allah razı olsun öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…