2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bir de baş ağrımı sordum... çok çok fazla ağrıyor dedim... minoset yazdı ama çok zorda kalmadan içme dedi.. ben de şimdi zorda kalsam da içemiyorum öyle dediği için... devam ederse nörolojiye görün dedi bir de...

kızlar bir de baş ağrımı sordum... çok çok fazla ağrıyor dedim... minoset yazdı ama çok zorda kalmadan içme dedi.. ben de şimdi zorda kalsam da içemiyorum öyle dediği için... devam ederse nörolojiye görün dedi bir de...

Teşekkür ederim canım seninde inşallah

Zaten bi yerde de dediğin gibi +1 ekleyin diyordu 30 yaşında olduğum için 30 da 31 de erkek çıkıyordu.Ama bi çok yerde eklenmiyor..
verdiğim linkte yaş eklemenin sebebini anlatıyor canım

ben sizi yerim yaaa sağolun kuzular iyi geliyorsunuz hep bana sizi seviyorum benim kız kardeşim yok çok isterdim bebeğimin bir teyzesi olsun işte ona birsürü teyzoş bulduk Allah razı olsun öpüyorum hepinizi

canım gözünaydın hayırlı olsun kızçen saglıkla gelsın annesını merakladırmamıs daha fazla ne güzel
cınsıyetı öğrenen dıger arkadaslara da gözünüzaydın dıyorum darısı benım gıbı kesınlesemeyenlere ıns
ayyy bıde ben öğrensem artık haftaya cuma randevum daha da kesınlesmezse doguma kadar ınanmam artık

ben sizi yerim yaaa sağolun kuzular iyi geliyorsunuz hep bana sizi seviyorum benim kız kardeşim yok çok isterdim bebeğimin bir teyzesi olsun işte ona birsürü teyzoş bulduk Allah razı olsun öpüyorum hepinizi

tatlım sürekli kendini ve bebeğini oku felak nas... euzu besmele çek... kimseyi takma kafana... bebeğini düşün sadece.

sağol canım yaa prensesimiz olucak inşallahh...
hayırlısı olsun öncelikle...

81 doğumluysan sana kız çıkıyor canım çin takviminde

hıhhhh yine 2 dakikada kaç sayfa konuşmuşsunuz. neyse affettim

üfff ay fatoş senin sağdan soldan çektiğin bitmiyor. etrafında harbi çok gıcık insanlar var. hamile kadına yapılır mı bu? eşimin kuzeni geçen aradı konuşuyoruz onun işyerinde benimle aynı haftalık bir hamile vardı anlatmıştı evvelden. arada bir soruyordum. meğer kız düşürmüş bebeğini bizimki etkilenirim diye beni idare etmiş durmuş. hadi cinsiyet zamanı geldi neymiş onun ki diyince atamadı daha fazla. abla üzülmeyesin diye söylemedim dedi. düşünceli insan işte.

şekerim valla boz bence. etkileniyorum anlatmayın de. sende iyi kadınsın belli.

haftaya cumaya kan sonucum çıkacak tatlım ya cuma günü giderim yani 25 mayısda veya 28 mayısda giderim herhalde

amanınnnnn kız bu hafta nasıl geçecek bakalım bizim için. hayırlısı bakalım. inşallah Allahım gönlümüzdeki verir.

güle güle giy canım aldıklarını. elbise güzel ama şimdiden böyle toplanıyorsa 1 ay sonra hiç olmaz sana. göbek birden çıkabiliyor. belki göbeğin dışında kilo almazsın.

yorucu bir gün geçirdiğin için olmasın canım birde kafaya taktığın mevzulardan olmasın

tatlım kızı oluyor işte 7. ayın içinde şimdi
evettt ilk yanılgıyı bulduk takvimde tutmuyor demek ki

evet bu hafta geçmiyecek canım

ben kesinlikle hiç bir fala inanmıyorum, her fal herkes ne derse desin Allahın dediği oluyor.

yakın arkadaşımda bunu göstermiş oldu. Allah hayrılısını biliyor bizim için inanıyorum. Allah gönül muratlarımızın hayırlı olmasını nasip etsin hayırlı değilse hayırlı olanı gönlümüze razı etsin tek duam bu başından beri....

hamile günlüğü aldınız mı alan varsa nerden aldı nasıl bişi aldınız??

bende iyi kadınımdır valla çok hoşuma gitti benim dertler bitmiyor kız nolacak bilmem ama şu aralar bendede feci alınganlık hassasiyet var

canım dün bir arkadas dedi kız bekliyormuş arkadası sezeryanla doğmuş bebek erkek olaraktan
benim büyük kıızmıda erkek dediler kız doğdu
rabbim bilir gene herseyin iyisini

evet canım 81 liyim ama satım ocak benım ve ocak subat mart hep erkek gösteriyodu çin takvımınde sen kız deyınce cok sasırdım ama sevındım
canım + 1 ekleyince yaşına kız çıkıyor gönlünün muradı olsun inşşş

Arkadaşlar bende en son kontrolüm 10 05 2012 di. O zaman 12 haftalık çıktım 2 li testi yaptı hoca ve 1 hafta sonra sonuçlarımı aldım doktorum gayet sağlıklı dedi . Işin garibi doktora sorduğumda pek net değil ama sırf sen sordun diye söylüyorum daha belli olmaz ama kız gibi görünüyor dedi ama sürekli rüyamda erkek çocuğunu kucağıma alıyorum ve seviyorum veya da emziriyorum ama içimden de hep erkek geçiyor acaba allahım bana rüyamda malum mu ediyor çok merak ediyorum arkadaşlar. :) rüya görüpte gerçekte doğru çıkan kaç kişi var acaba :)

kızlar dikkat bebek var diye bir film vizyona girmiş hepimiz izleyelim ok

film özet:
Doğumlara çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs geriyor, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Ve bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap, hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar!
Film, Heidi Murkoff’un kaleme aldığı ve dünya çapında çok satan kitaplar arasında gösterilen "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adlı kitaptan Shauna Cross ve Heather Hac tarafından uyarlanmış. En son 2009'da çektiği ve Robert De Niro'nun başrolde olduğu Herkesin Keyfi Yerinde (Everybody is Fine) ile kamera arkasına geçen Kirk Jones'un yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik komedide Elizabeth Banks, Brooklyn Decker, Genesis Rodriguez, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Cameron Diaz, Anna Kendrick gibi yıldızlar bir araya geliyor.

"Bir canlı yaratmak", insanoğlunun mucizelerinden biri (ya da tek mucizesi)! Karnında yaklaşık dokuz ay bir canlı büyüten ve ruhsal, fiziksel, kimyasal değişimler geçiren kadınlar için gebelik süreci zor; hem de çok zor. Karısının tüm bu değişimlerinden direkt etkilenen ve aileye katılacak yeni canlıya, canından can veren diğer kişi olan erkeklerin de bu dönemde sıkıntılar çektiği aşikâr... Bir de akrabalar, arkadaşlar ve diğer akıl verenlerin çoğaldığı düşünülürse, anne - babalığa giden yolun nasıl engebeli olduğu kestirilebilir. Bu yolu aşmış olanlar zaten deneyim kazandılar. Ancak yeniler için, Heidi Murkoff bir kitap yazdı: "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" ? Bu kitaptan uyarlanan Dikkat Bebek Var (What To Expect When You're Expecting)", iş arkadaşları, yakınlar, destek grubundaki babalar / çocuklar gibi yardımcı karakterlerle desteklenen 5 çiftin 'bebek sahibi olma' fikri altında şekillenen günlük maceralarına mizah penceresinden bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…