verdiğim linkte yaş eklemenin sebebini anlatıyor canımTeşekkür ederim canım seninde inşallah
Zaten bi yerde de dediğin gibi +1 ekleyin diyordu 30 yaşında olduğum için 30 da 31 de erkek çıkıyordu.Ama bi çok yerde eklenmiyor..
öyle değil canım
in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
bu linkte anlatıldığı gibi
veya yası söyle ben bakıyım
29 yasa göre bakılıyor ve erkek tatlı doğru mual canım bak tabi.. 23.04.1984
bir de bhcg si 33460
baktım göremedim de
sevgili eşimcim 9da geldi... hemen sağlık ocağına gittik, orda kayıt açtırdım, çok güzel ilgileniyolar çok beğendim...20.haftadan sonra aşılara başlıcaklarmış...2 hafta sonraya ise rutin kontrol için gün verdi bir de...
ordan hastaneye geçtik... hastanede önümüzde 3 kişi vardı. sağlık ocağında tansiyonum 10a 7ydi... hastaneye gelince benim başım dönüyodu artık.bişi yememiştim daha kahvaltı ederiz diye... eşim meyve suyu almaya gitti.o arada doktor beni çağırmasın mıben eşimi arıyorum hemen gel diye... ben ararken koşa koşa girdi içeri elinde meyve suları, "biraz iç" diyo... ben tabi heyecandan "ayy bırak şimdi sonra içerim" dedim tansiyonuma bi baktı hemşire 9a 5 olmuş neyse kayıt alıp ultrasona aldı... bebeği uzunnn uzun inceledik..kıpır kıpırdı hiç durmuyordu yerinde... doktor el parmaklarını, ayaklarını, kalbini gövdesini herşeyini gösterdi bize... 20dk falan bebeği izledik çok tatlıydııı
eşim tabi hemen sordu cinsiyeti belli mi diye...doktor baktı "yüzde yüz kız" dedi :13: iki kere baktı hatta emin olmak için.. kesin kız dedi gelişimi kalp atışları gayet yerindeymiş...123 gram dedi... boyunu sordum, şuanda ölçülemez dedi..niye öyle dedi anlamadım...
yaa işte öyle kızlarKIZIMIZ OLUYO BİZİİMMMMMMMMMMMM :103: :103: :103: :92: :92: :92:
ben sizi yerim yaaa sağolun kuzular iyi geliyorsunuz hep bana sizi seviyorum benim kız kardeşim yok çok isterdim bebeğimin bir teyzesi olsun işte ona birsürü teyzoş bulduk Allah razı olsun öpüyorum hepinizi
canım gözünaydın hayırlı olsun kızçen saglıkla gelsın annesını merakladırmamıs daha fazla ne güzel
cınsıyetı öğrenen dıger arkadaslara da gözünüzaydın dıyorum darısı benım gıbı kesınlesemeyenlere ıns
ayyy bıde ben öğrensem artık haftaya cuma randevum daha da kesınlesmezse doguma kadar ınanmam artık
81 doğumluysan sana kız çıkıyor canım çin takvimindecanım gözünaydın hayırlı olsun kızçen saglıkla gelsın annesını merakladırmamıs daha fazla ne güzel
cınsıyetı öğrenen dıger arkadaslara da gözünüzaydın dıyorum darısı benım gıbı kesınlesemeyenlere ıns
ayyy bıde ben öğrensem artık haftaya cuma randevum daha da kesınlesmezse doguma kadar ınanmam artık
29 yasa göre bakılıyor ve erkek tatlı doğru mu
kuzularım canım sıkıldı durup dururken yaaa ben istirahatliyimya nezamandır yatıyorum sağolsun komşularım merak edip gelmeye başladılar biraz daha iyiyim diye 3gündür yoğunum pek bişey yapmıyoruum ama artık evhamlıyım çok korkuyorum hiç yormak istemiyorum kendimi bunlar iyi niyetle geldiler evet ama bana başladılar şu şukadarlık düşük yaptı bu bukadarlık diye öfff içim şişti moralim bozuldu yaaaa çok ama çok etkilendim bu moddan çıkarın beni nolur korkuttular beni sonrada gittiler
haftaya cumaya kan sonucum çıkacak tatlım ya cuma günü giderim yani 25 mayısda veya 28 mayısda giderim herhalde
bütün annelere merhaba. nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz.
dün bebeğimle 4 parça hamile kıyafeti aldık hepsi çok güzel.
size birşey sormak istiyoum temmuzun 1 inde düğünümüz var onun için internettende abiye kıyafet sipariş ettim aynı modelin iki farklı bedenini istedim. biri 40 beden diğeri 42. aslında 40 benim bedenim ama elbisenin göğüs altından 10 cm kalınlıgında kuşak geçiyor ve karnım nedeniyle bu yukarı doğru biraz toplanıyor. ayrıca kuşak fazla esnek değil. 42 ise daha rahat göğüs kısmı biraz daha bol ama bibuçuk ay var daha acaba hangisini geri göndersem kararsız kaldım. gögüsler daha şişermi sırt falan kalınlaşıyor mu deneyimli anne adayları bilirler. elbise şu;
Eki Görüntüle 421256
yorucu bir gün geçirdiğin için olmasın canım birde kafaya taktığın mevzulardan olmasınkızlar bir de baş ağrımı sordum... çok çok fazla ağrıyor dedim... minoset yazdı ama çok zorda kalmadan içme dedi.. ben de şimdi zorda kalsam da içemiyorum öyle dediği için... devam ederse nörolojiye görün dedi bir de...
evettt ilk yanılgıyı bulduk takvimdetatlım kızı oluyor işte 7. ayın içinde şimdi
evet bu hafta geçmiyecek canımhıhhhh yine 2 dakikada kaç sayfa konuşmuşsunuz. neyse affettim
üfff ay fatoş senin sağdan soldan çektiğin bitmiyor. etrafında harbi çok gıcık insanlar var. hamile kadına yapılır mı bu? eşimin kuzeni geçen aradı konuşuyoruz onun işyerinde benimle aynı haftalık bir hamile vardı anlatmıştı evvelden. arada bir soruyordum. meğer kız düşürmüş bebeğini bizimki etkilenirim diye beni idare etmiş durmuş. hadi cinsiyet zamanı geldi neymiş onun ki diyince atamadı daha fazla. abla üzülmeyesin diye söylemedim dedi. düşünceli insan işte.
şekerim valla boz bence. etkileniyorum anlatmayın de. sende iyi kadınsın belli.
amanınnnnn kız bu hafta nasıl geçecek bakalım bizim için. hayırlısı bakalım. inşallah Allahım gönlümüzdeki verir.
güle güle giy canım aldıklarını. elbise güzel ama şimdiden böyle toplanıyorsa 1 ay sonra hiç olmaz sana. göbek birden çıkabiliyor. belki göbeğin dışında kilo almazsın.
hıhhhh yine 2 dakikada kaç sayfa konuşmuşsunuz. neyse affettim
üfff ay fatoş senin sağdan soldan çektiğin bitmiyor. etrafında harbi çok gıcık insanlar var. hamile kadına yapılır mı bu? eşimin kuzeni geçen aradı konuşuyoruz onun işyerinde benimle aynı haftalık bir hamile vardı anlatmıştı evvelden. arada bir soruyordum. meğer kız düşürmüş bebeğini bizimki etkilenirim diye beni idare etmiş durmuş. hadi cinsiyet zamanı geldi neymiş onun ki diyince atamadı daha fazla. abla üzülmeyesin diye söylemedim dedi. düşünceli insan işte.
şekerim valla boz bence. etkileniyorum anlatmayın de. sende iyi kadınsın belli.
81 doğumluysan sana kız çıkıyor canım çin takviminde
canım dün bir arkadas dedi kız bekliyormuş arkadası sezeryanla doğmuş bebek erkek olaraktanben kesinlikle hiç bir fala inanmıyorum, her fal herkes ne derse desin Allahın dediği oluyor.
yakın arkadaşımda bunu göstermiş oldu. Allah hayrılısını biliyor bizim için inanıyorum. Allah gönül muratlarımızın hayırlı olmasını nasip etsin hayırlı değilse hayırlı olanı gönlümüze razı etsin tek duam bu başından beri....
hamile günlüğü aldınız mı alan varsa nerden aldı nasıl bişi aldınız??
canım + 1 ekleyince yaşına kız çıkıyor gönlünün muradı olsun inşşşevet canım 81 liyim ama satım ocak benım ve ocak subat mart hep erkek gösteriyodu çin takvımınde sen kız deyınce cok sasırdım ama sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?