ben kesinlikle hiç bir fala inanmıyorum, her fal herkes ne derse desin Allahın dediği oluyor.
yakın arkadaşımda bunu göstermiş oldu. Allah hayrılısını biliyor bizim için inanıyorum. Allah gönül muratlarımızın hayırlı olmasını nasip etsin hayırlı değilse hayırlı olanı gönlümüze razı etsin tek duam bu başından beri....
hamile günlüğü aldınız mı alan varsa nerden aldı nasıl bişi aldınız??
Arkadaşlar bende en son kontrolüm 10 05 2012 di. O zaman 12 haftalık çıktım 2 li testi yaptı hoca ve 1 hafta sonra sonuçlarımı aldım doktorum gayet sağlıklı dedi . Işin garibi doktora sorduğumda pek net değil ama sırf sen sordun diye söylüyorum daha belli olmaz ama kız gibi görünüyor dedi ama sürekli rüyamda erkek çocuğunu kucağıma alıyorum ve seviyorum veya da emziriyorum ama içimden de hep erkek geçiyor acaba allahım bana rüyamda malum mu ediyor çok merak ediyorum arkadaşlar. :) rüya görüpte gerçekte doğru çıkan kaç kişi var acaba :)
yorucu bir gün geçirdiğin için olmasın canım birde kafaya taktığın mevzulardan olmasın
esraaa hayırlı olsun kuzum ne güzel %100 bir sonuç almak gibisi yoktur bende haftaya gittiğimde 15+6 olacaz bizde öğrenebilirmiyiz ki oof oof sizler öğrendikçe ben daha dah daha fazla heyecan yapıyorum
sağol canım burucuxx cevap yazdıgın için. ben 42 alayım bari sonra naparım bilmiyoruma artık onuneyse göbeğim top gibi oldu zaten gören ikiz mi diyo 4 aylık bu kadar olmazmış falanmış filanmış valla sinir oluyorum. artık herkes anlıyo hamile oldugumu giyecek bişeyim kalmadı bu arada diğer aldıklarımıda koyayım buraya ben mağazadan aldım ama internetten sipariş verilebiliyor bunlar içinde. almak isteyenlere secenek olabilir.
Eki Görüntüle 421477 Eki Görüntüle 421476 Eki Görüntüle 421475 Eki Görüntüle 421474 Eki Görüntüle 421473
mavi tişörtün altındaki etekle kırmızı gömlegi kombinledim. elbisel bende diz hizasında ve hepsi m beden. vizon kollu elbise çok güzel duruyor. bembe bol elbiseyide yakınımızın kınagecesi için aldım. herzaman giyilebilir şeyler.
canım hepsi çok güzel güle güle giy.ebrumaterntiy sanırım bunlarsağol canım burucuxx cevap yazdıgın için. ben 42 alayım bari sonra naparım bilmiyoruma artık onuneyse göbeğim top gibi oldu zaten gören ikiz mi diyo 4 aylık bu kadar olmazmış falanmış filanmış valla sinir oluyorum. artık herkes anlıyo hamile oldugumu giyecek bişeyim kalmadı bu arada diğer aldıklarımıda koyayım buraya ben mağazadan aldım ama internetten sipariş verilebiliyor bunlar içinde. almak isteyenlere secenek olabilir.
Eki Görüntüle 421477 Eki Görüntüle 421476 Eki Görüntüle 421475 Eki Görüntüle 421474 Eki Görüntüle 421473
mavi tişörtün altındaki etekle kırmızı gömlegi kombinledim. elbisel bende diz hizasında ve hepsi m beden. vizon kollu elbise çok güzel duruyor. bembe bol elbiseyide yakınımızın kınagecesi için aldım. herzaman giyilebilir şeyler.
esraaa hayırlı olsun kuzum ne güzel %100 bir sonuç almak gibisi yoktur bende haftaya gittiğimde 15+6 olacaz bizde öğrenebilirmiyiz ki oof oof sizler öğrendikçe ben daha dah daha fazla heyecan yapıyorum
akşehirliler renkli gözlü olur esra kaynana tarafın da varmı renkli gözlü
ben rüyamı 3 sene evvel gördüm hamile kaldım kalalı bişey görmedim ben bebekle alakalı
3 sene evvel doğacak olan bir kız çocuğunu gördüm o çocuk 3 yasında falandı ben hamileydim ve oğlum olacaktı
o kız doğdu 3 yasına girdi ben hamileyim bakalım neyi olacak:44:
sağol canım burucuxx cevap yazdıgın için. ben 42 alayım bari sonra naparım bilmiyoruma artık onuneyse göbeğim top gibi oldu zaten gören ikiz mi diyo 4 aylık bu kadar olmazmış falanmış filanmış valla sinir oluyorum. artık herkes anlıyo hamile oldugumu giyecek bişeyim kalmadı bu arada diğer aldıklarımıda koyayım buraya ben mağazadan aldım ama internetten sipariş verilebiliyor bunlar içinde. almak isteyenlere secenek olabilir.
Kızlar dr um bana maltofer fol isimli ilacı verdi bunu kullanan var mı,demir ve folik asit takviyesi
ne güzel çikolatalı
Bi de genital kaşıntım oldu,onun içinde fitil ve krem verdi
1 günde iyileştim gibi valla,rahatladım yaa...
güle güle kullan canım aldıklarını..elbiseyi bencede 42 alsan iyi olur... bunları da çok begendim hangi siteden aldın??
canım dün bir arkadas dedi kız bekliyormuş arkadası sezeryanla doğmuş bebek erkek olaraktan
benim büyük kıızmıda erkek dediler kız doğdu
rabbim bilir gene herseyin iyisini
canım + 1 ekleyince yaşına kız çıkıyor gönlünün muradı olsun inşşş
sat değil canım yumurtlama günün adetli iken hamile kalmadın değil mi:44:amın canım hepımızın saglıklı olsunlarda
ama 30,31,32 de erkek gösterıyor ocak ayında :26:satım ocak cunku
ayyy canım bayıldım hepsine. ne güzel şeyler almışsın. Allah mutlulukla giymeyide nasip etsin. ben işte etek giyebilseydim valla düşünemiyorum kaç tane elbise alacağımı. ben işçi gibi giyinmek zorundayım. o yüzden çok yatırım yapmıyorum. ama kot etek almak istiyorum. senin bu kot eteğin kemer kısmı nasıl ?
ne çok şey almışsın tatlım... en son elbiseye bayıldım pembe olana... hangi siteden aldın bunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?