2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amanın cinsiyet heyecanı tavan yapmış durumda :)))

acaba benim neyim olacak? bak ben böyle sormazdım beni ayarttınız :)

evet bende böyle dua ediyorum. ama şimdi ben topiğimizi çok sevdim arkadaşların gönlünden geçen cinsiyetler var. bir kısmı gerçekleşti. kalanlarda hem istedikleri cinsiyette hemde sağlıklı, hayırlı bebişlere kavuşsunlar ne diyim. herkes çok mutlu olsun.

ben tutmucam günlük. ama bol bol kameraya çekicem bebişimi.:))

sağol canım burucuxx cevap yazdıgın için. ben 42 alayım bari sonra naparım bilmiyoruma artık onu neyse göbeğim top gibi oldu zaten gören ikiz mi diyo 4 aylık bu kadar olmazmış falanmış filanmış valla sinir oluyorum. artık herkes anlıyo hamile oldugumu giyecek bişeyim kalmadı bu arada diğer aldıklarımıda koyayım buraya ben mağazadan aldım ama internetten sipariş verilebiliyor bunlar içinde. almak isteyenlere secenek olabilir.

mavi tişörtün altındaki etekle kırmızı gömlegi kombinledim. elbisel bende diz hizasında ve hepsi m beden. vizon kollu elbise çok güzel duruyor. bembe bol elbiseyide yakınımızın kınagecesi için aldım. herzaman giyilebilir şeyler.

Son düzenleme:

Peki ikili testteki bhcg değerin kaçtı canım?

Bende rüyamda görmüştüm,çıktı..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhh...

esraaa hayırlı olsun kuzum ne güzel %100 bir sonuç almak gibisi yoktur bende haftaya gittiğimde 15+6 olacaz bizde öğrenebilirmiyiz ki oof oof sizler öğrendikçe ben daha dah daha fazla heyecan yapıyorum

esraaa hayırlı olsun kuzum ne güzel %100 bir sonuç almak gibisi yoktur bende haftaya gittiğimde 15+6 olacaz bizde öğrenebilirmiyiz ki oof oof sizler öğrendikçe ben daha dah daha fazla heyecan yapıyorum

Ben 15+5 te öğrendim,sende öğrenirsin canım.

güle güle kullan canım aldıklarını..elbiseyi bencede 42 alsan iyi olur... bunları da çok begendim hangi siteden aldın??

canım hepsi çok güzel güle güle giy.ebrumaterntiy sanırım bunlar

allahın izniylee söyler kzucum..14+5'de söyledi bizim doktorumuz

bende 16+4 gideceğim inş. görürüm

Kızlar dr um bana maltofer fol isimli ilacı verdi bunu kullanan var mı,demir ve folik asit takviyesi
ne güzel çikolatalı

Bi de genital kaşıntım oldu,onun içinde fitil ve krem verdi
1 günde iyileştim gibi valla,rahatladım yaa...

ne çok şey almışsın tatlım... en son elbiseye bayıldım pembe olana... hangi siteden aldın bunları?

evet canım yaa çok güzel bi duygu... ama acabalar üşüşüyor yine de insanın kafasına öğrenirsin heralde canım... bizim bugün 15+4 tü

canım ben kullanıyorum maltoferi... çiğneme sakın çok kötü tadı, direkt yut... bi de aç karnına yeme... ben beğenmedim çikolatası adi sanki

güle güle kullan canım aldıklarını..elbiseyi bencede 42 alsan iyi olur... bunları da çok begendim hangi siteden aldın??

canım izmir de mağazadan aldım ama fiyatlar aynı internettede. peşin alıcaksan herbirinde 3 5 lira oynuyor. ebrumaternatiy yaz çıkar. biraz pahalı gibi duruyorlar ama uzun süre giyebilirsin ben çok beğendim kalite olarak. hamilelikten sonrada giyebilirsin canım. indirimde olan ürünleride var ama stokları nasıldır bilmiyorum. belki satış yerleride yazıyordur sitelerinde özellikle vizon elbiseyi tavsiye ederim çok rahat ve güzel duruyor. şimdi baktım sitelerinde tükenmiş ama gelir belki ya da mağazalarını araştırabilirsin dediğim gibi.
ben daha önce bakmıştım kısamı olur diye almadım internetten ama mağazada deneyince dizimin hizasında hatta bi iki parmak aşagıda bile duruyor. beden büyüdükce boy bi cm uzuyormuş.

kendimi çok iyi ve özel hissettim giyince amaaan bi tayt bi tişört deyip geçmeyin hepinize tavsiye ederim. kaç kere hamile kalıcaz ki

önümüzdeki hafta baya anne öğrenecek cinsiyeti inşşşş:118:
bebişlerin pozisyonu el verirse tabiii:26:

ayyy canım bayıldım hepsine. ne güzel şeyler almışsın. Allah mutlulukla giymeyide nasip etsin. ben işte etek giyebilseydim valla düşünemiyorum kaç tane elbise alacağımı. ben işçi gibi giyinmek zorundayım. o yüzden çok yatırım yapmıyorum. ama kot etek almak istiyorum. senin bu kot eteğin kemer kısmı nasıl ?

amın canım hepımızın saglıklı olsunlarda
ama 30,31,32 de erkek gösterıyor ocak ayında :26:satım ocak cunku

evimize gitsek rahatlasak cumanın tadına varsakkk

eve gidince de kolumu kaldıramıyorum çok şey yapmayı istemek ama yapamamak gibi :)) dü 10 saat uyumuşumdurr

canım eteğin üst kısmı penye gebeler için olanlar varya içinde kemer var lastikli düğme dikmişler 10 tane falan kendin karnına göre ayarlıyorsun kemerden ben suanda en sonuncu düğmeye kadar sıkıyorum ama yinede büzüşük durmuyor. bugün hamile olmayan bi arkadaşıma giydirdim normal etek gibi duruyo az uzun bi tişörtle.

ne çok şey almışsın tatlım... en son elbiseye bayıldım pembe olana... hangi siteden aldın bunları?

yazdım canım ebrumaternaty ben dükkandan aldım eve gelince baktım internettede fiyatlar aynı 12 ye kadarda bölüyorlarmış. pembenin maviside var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…