2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sen mühendis değilmiydin yanlış mı hatırlıyorm. üretimde mi çalışıyorsun diyecegim ama pc başındasın sürekli. olsun canım bitane al hafta sonları giyersin.

Kızlar yaa söylemesi ayıp benim canım hamburger çekiyo,1 ay olmuştur yemeyeli söylesem de yesem noolur,bişeycik olmaz herhalde yaa,burnuma kokusu geldi resmen:26:

Kızlar yaa söylemesi ayıp benim canım hamburger çekiyo,1 ay olmuştur yemeyeli söylesem de yesem noolur,bişeycik olmaz herhalde yaa,burnuma kokusu geldi resmen:26:

canım mcdonalds yeme haberlerde çıktı amerikan unlu burger firmasının yaptıgı burgerde bir müşteriye hamam böceği çıkmış :120::120::120:

amerikan burger firması mc donalds oluyor

bi haftada cıktı canım özelde yaptırmıştım.

kız derler ama sen erkek istiyodun değil mi_
kızlarımda burnum büyümemiştiki benim :26:ne tuhafım ya iki kızla alakasız seyler yasıyorum bu hamilelikte
gönlümdeki evde olmayan ama rabbim en iyisini bilir

canım ben kullanıyorum maltoferi... çiğneme sakın çok kötü tadı, direkt yut... bi de aç karnına yeme... ben beğenmedim çikolatası adi sanki

Ahahha ay bayıldım çikolatası adi hee,ya dün yuttum bugün yutamadım mecbur çiğnemek zorunda kaldım yok tok kullanıyorum,benim arkadaşım da aç aç yutuyomuş sürekli midesi bulanıyo acaba o yüzden mi

kızlar gecenlerde de bahsetmıstım görmeyenler olduysa bıdaha yazayım dedım benım 3 ay hıc bulantım olmadı 3 aydan sonra her sabah yedıgımı cıkartıyorum doktor kontrolum 4 hazıranda endıselenmem gerekır mı 4 hazıranı beklemeden gıdeyımmı sızce doktora

ye bence canım hepsını yemesende bıkac ısırır koyarsın sureklı yedıgın bısey deıl nasılsa

canım mcdonalds yeme haberlerde çıktı amerikan unlu burger firmasının yaptıgı burgerde bir müşteriye hamam böceği çıkmış :120::120::120:

ben bi zamanlar burgerda çalıştım gmrdüklerime rağmen arada yiyorum hepsi aynı halt. kalabalık anında acele edin diye çemkirmek için mutfaga dalan müdüre ve yere düşen eti ekmek arası yapana bile rastladım hemde müdürdü diyorum. çalışanlara durmadan fırça atan şerefsizin tekiydi.

kızlarımda burnum büyümemiştiki benim :26:ne tuhafım ya iki kızla alakasız seyler yasıyorum bu hamilelikte
gönlümdeki evde olmayan ama rabbim en iyisini bilir

hımm belli olmuyor ya aslında ağzı genişlermiş kız annelerinin ama kuzenimin burnu patlıcan gibi olmuştu. onunda kızı oldu. bence çok takılmamak lazım benimde karnım sipsivri ve yukarda oğlan diyorlar ama doktor kıza benzetti ultrasonra bakalım öbür ay öğrenicem.

bu arada ben hamile kalmadan önce bi rüya görmüştüm eşim boynuma kalpli kolye takıyordu bu kız demekmiş olabilir mi acaba?

Böğykkk öle bişey olsa naaparım yaa Allah korusun,ben sokakta bile görünce çığlık çığlığayım o adı batasıca böceği ıyykkk.içim kalktı..Apartmanda olmasın diye gittim detan maxi aldım geçen sene hiç görmemiştik kapıda falan,bu sene yine yapıcam

acaip bi korkum var o lanet böceklere karşı..gördüm mü titriyorum,yolda yürürken eşimin elini sıkıyomuşum farkında olmadan,o da diyo ki"yine böcek gördün sen galiba"

ayyy iğrenççç şerefsizlikk resmeennn kendisi yesin onu pislik herifff

bakın ne buldum :86::86:
anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.(burnum büyüdü)
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin erkek olacağı anlamına gelir. (ayaklarım ısınmıyor benim )

o da geçer diye tahmin ediyorum canım sabahları süt içiyor musun eğer içiyorsan içme yediklerinin yanında bi süre sıvı alma hatta. ben 2 ay durmadan kustum şimdi geçti arada yağlı ağır yersem ya da gaz yapıcı şeyler yersem çıkarıyorum en sonra dün pide ve üstüne tatlı yiyince cıkardım mesela. ağır yememeye çalış. az az sık sık ye. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…