ayyy canım bayıldım hepsine. ne güzel şeyler almışsın. Allah mutlulukla giymeyide nasip etsin. ben işte etek giyebilseydim valla düşünemiyorum kaç tane elbise alacağımı. ben işçi gibi giyinmek zorundayım. o yüzden çok yatırım yapmıyorum. ama kot etek almak istiyorum. senin bu kot eteğin kemer kısmı nasıl ?
gönlüne göre olsun inşşşhmm bunu bılmıyordum ben oglumda da boyel bakmıstım cın takvımıne tutmustu
subatta kzı gösterıyor evet saol canım bakalım dogru mu cıkacak
sat değil canım yumurtlama günün adetli iken hamile kalmadın değil mi:44:
arkadaşlar ıkılı testınız kaç günde çıktıydı acaba bir haftada çıkar mı
kızlar benim burnum büyüdü gibi kocaman burunlu oldum sanki :26:
kızlar benim burnum büyüdü gibi kocaman burunlu oldum sanki :26:
KIZLAR BEYAZ ÇOK HOŞ BİR PANTOLON HEM DE 12TL YE İNMİŞ... KAÇIRMAYIN BENCEEEE
Klasik Kesim Kanvas Hamile Pantolon | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Kızlar yaa söylemesi ayıp benim canım hamburger çekiyo,1 ay olmuştur yemeyeli söylesem de yesem noolur,bişeycik olmaz herhalde yaa,burnuma kokusu geldi resmen:26:
kızlarımda burnum büyümemiştiki benim :26:ne tuhafım ya iki kızla alakasız seyler yasıyorum bu hamileliktebi haftada cıktı canım özelde yaptırmıştım.
kız derler ama sen erkek istiyodun değil mi_
kilom aynı canım şimdi aynaya baktım dagüzelleştim yüüzm dolgunlaştı ama burnum yassılaştı sankiZayıflamış olabilir misinn?? annem hamileyken çok zayıflarmış burnu uzarmış ta
canım ben kullanıyorum maltoferi... çiğneme sakın çok kötü tadı, direkt yut... bi de aç karnına yeme... ben beğenmedim çikolatası adi sanki
Kızlar yaa söylemesi ayıp benim canım hamburger çekiyo,1 ay olmuştur yemeyeli söylesem de yesem noolur,bişeycik olmaz herhalde yaa,burnuma kokusu geldi resmen:26:
canım mcdonalds yeme haberlerde çıktı amerikan unlu burger firmasının yaptıgı burgerde bir müşteriye hamam böceği çıkmış :120::120::120:
amerikan burger firması mc donalds oluyor
kızlarımda burnum büyümemiştiki benim :26:ne tuhafım ya iki kızla alakasız seyler yasıyorum bu hamilelikte
gönlümdeki evde olmayan ama rabbim en iyisini bilir
canım mcdonalds yeme haberlerde çıktı amerikan unlu burger firmasının yaptıgı burgerde bir müşteriye hamam böceği çıkmış :120::120::120:
amerikan burger firması mc donalds oluyor
ben bi zamanlar burgerda çalıştım gmrdüklerime rağmen arada yiyorum hepsi aynı halt. kalabalık anında acele edin diye çemkirmek için mutfaga dalan müdüre ve yere düşen eti ekmek arası yapana bile rastladım hemde müdürdü diyorum. çalışanlara durmadan fırça atan şerefsizin tekiydi.
hımm belli olmuyor ya aslında ağzı genişlermiş kız annelerinin ama kuzenimin burnu patlıcan gibi olmuştu. onunda kızı oldu. bence çok takılmamak lazım benimde karnım sipsivri ve yukarda oğlan diyorlar ama doktor kıza benzetti ultrasonra bakalım öbür ay öğrenicem.
bu arada ben hamile kalmadan önce bi rüya görmüştüm eşim boynuma kalpli kolye takıyordu bu kız demekmiş olabilir mi acaba?
kızlar gecenlerde de bahsetmıstım görmeyenler olduysa bıdaha yazayım dedım benım 3 ay hıc bulantım olmadı 3 aydan sonra her sabah yedıgımı cıkartıyorum doktor kontrolum 4 hazıranda endıselenmem gerekır mı 4 hazıranı beklemeden gıdeyımmı sızce doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?