2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah hayırlısıyla gönül muradını ve muradımızı versin ccanım aminnn

kilom aynı canım şimdi aynaya baktım dagüzelleştim yüüzm dolgunlaştı ama burnum yassılaştı sanki

ya banada işyerindeki memurlar senin yüzün çok değişti kız olacağı belliydi diyolar... birine dedim yani çirkinleştim mi diye.. o da dediki : kız annenin güzellğini alırmış... yani çirkinleşmişim

şimdiye kadar hep göz makyajlı allıklı falan görüyolardı gerçi, ondan da olabilir :18::18::18:

adi yaaa olabilir canım...benim teyzemde kansızlık vardı o sürekli kullanıyodu..aç sakın tüketme demişti bana da...

o da geçer diye tahmin ediyorum canım sabahları süt içiyor musun eğer içiyorsan içme yediklerinin yanında bi süre sıvı alma hatta. ben 2 ay durmadan kustum şimdi geçti arada yağlı ağır yersem ya da gaz yapıcı şeyler yersem çıkarıyorum en son dün pide ve üstüne tatlı yiyince cıkardım mesela. ağır yememeye çalış. az az sık sık ye. geçmiş olsun.

Ayy İstanbul'a nazar ettiler o kadar kasvetli gıcık bi hava var ki...

İstanbul'lu hemşolar dikkat edin çıkarken falan gök gürültülü sağanak yağmur geliyormuş,dikkat edin kendinize...

3 ay olmayıp da sımdı olunca endıselendım bıraz süt içmıyorum da sabah bısey yerken yanında bısey ıcmıyım bıde öyle denıyım tesekkur ederım

Ayy al benden de o kadar,bende 1 haftadır içmiyorum süt,ama ayran,cacık falan tüketiyorum sürekli..

bende sürekli ayran cacık yiyorum aynı şey değil ama napiim :2: bu arada su midemi bulandırıyor eskiden 2 LT içerdim Şimdi zar zor 1 LT içiyorumm of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…