ye bence canım hepsını yemesende bıkac ısırır koyarsın sureklı yedıgın bısey deıl nasılsa
bakın ne buldum :86::86:
anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.(burnum büyüdü)
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin erkek olacağı anlamına gelir. (ayaklarım ısınmıyor benim )
kilom aynı canım şimdi aynaya baktım dagüzelleştim yüüzm dolgunlaştı ama burnum yassılaştı sanki
Ahahha ay bayıldım çikolatası adi hee,ya dün yuttum bugün yutamadım mecbur çiğnemek zorunda kaldımyok tok kullanıyorum,benim arkadaşım da aç aç yutuyomuş sürekli midesi bulanıyo acaba o yüzden mi
kızlar gecenlerde de bahsetmıstım görmeyenler olduysa bıdaha yazayım dedım benım 3 ay hıc bulantım olmadı 3 aydan sonra her sabah yedıgımı cıkartıyorum doktor kontrolum 4 hazıranda endıselenmem gerekır mı 4 hazıranı beklemeden gıdeyımmı sızce doktora
o da geçer diye tahmin ediyorum canım sabahları süt içiyor musun eğer içiyorsan içme yediklerinin yanında bi süre sıvı alma hatta. ben 2 ay durmadan kustum şimdi geçti arada yağlı ağır yersem ya da gaz yapıcı şeyler yersem çıkarıyorum en sonra dün pide ve üstüne tatlı yiyince cıkardım mesela. ağır yememeye çalış. az az sık sık ye. geçmiş olsun.
yemek yapasım yok hiç akşama ne yapsam ki basit kolay bişey
dün yaptım makarnayı canımçorba makarna salata
dün yaptım makarnayı canım
süt diyince ben 2 haftadır süt içmiyorum hiççç
tava başın da bekletme beni kızartma ve köfte canavarları var evde yetiştiremiyorum ben onlarahımmm köfte patates salata o zaman
peki ikili testteki bhcg değerin kaçtı canım?
Bende rüyamda görmüştüm,çıktı..allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhh...
Ayy al benden de o kadar,bende 1 haftadır içmiyorum süt,ama ayran,cacık falan tüketiyorum sürekli..
tava başın da bekletme beni kızartma ve köfte canavarları var evde yetiştiremiyorum ben onlara
canım serbest beta hcg değerim 72.94 çıktı
çorba makarna salata
bana iyi fikir bol peynirli makarna yiyelim azıcık yarım tabakcık çok yiyemiyorum ben nedense midem ağrıyor çok yeyince herkes böyle mi???? çok yemediğim içinde bi süre sonra yine acıkıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?