ayy ayşecim valla gözlerim doldu. ama sen çok bilinçlisin, mantıklıca kabullenmişsin. Allah dualarını kabul eder inşallah.
ayrıca yaz tabi bütün tecrübelerini. acı tatlı tüm tecrübeler bize ders olarak dönüyor. bu alan hepimizin ben kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. ayrıca sadece bebeklerden değil her konuda yazabiliriz.
ya çiğ köfte yiyor arkadaşlar korkuyorum ben yemeğe . yemedim ama canım istemiyor
ya benim iştahım yine çok açıldı,
daha 2 saat önce yedim şimdide gözüm saatte kocişim gelsede yesek yine diye
bide sigarayı bıraktım ondan herhalde
canım bende dün beslenmeyle alakalı yazmıştımda herkesten aldığım cevap ilk üç ay bebek bizden bişey almazmış,
depodan yararlanıyormuş yani fazla takmamak gerekiyor denildi bana,
gerçi bende yiyip sonra düşünenlerdenim ama ilk üç ay böyleymiş
kızlar midede şişlik ve hazımsızlık problemleriniz devam ediyor mu? benim özellikle pazartesileri çok fena oluyor diyorum bu bebek pazartesi sendromu yaşıyor. oturamıyorum bile, karnım 7 aylık gibi şişiyor. sizlerde de var mı böyle problemler?
canım çok geçmiş olsun. sen neden kaybetmiştin 20 haftalıkken?
Merhaba kızlar,aranıza ilk defa katılıyorum..bende kasım annesi olacağım..Mide bulantım hiç yoktu bugün ilk defa oldu aslında bulantı gibi de değil ama midem kötü yemek yemek ıstemıyorum bır tuhafım bugun..benide eklermısınız listenize..
yaş 28
kilo 59
sat 09/02/2012
istanbul
başka ne yazılıyorki??
canım gelişme bozukluğu oldu. göğüs kafesi sıkıştı kalp atışları durdu. sonra 2 tane kürtaj olmak zorunda kaldım ama şimdi olacak Allahın izniyle bu sefer sizlerdende güç alıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
teşekkür ederim hepinize.
bebiş cok sık acıkıo desenee :) bi de erkek bebekteb cok karın acıkır die bilirom ben :)
zaten bu sene erkek senesi diolar artık ne kadan dooru ne kadan yannıs bilemıcem :)
kızlar doktoru yürüyüş veren var mı? bana yarım saat yürü dedi. şimdi ben eve gitcem yarım saat yürücem sonra yemek yapcam yicem. biraz zor geliyor.
canım bende dün beslenmeyle alakalı yazmıştımda herkesten aldığım cevap ilk üç ay bebek bizden bişey almazmış,
depodan yararlanıyormuş yani fazla takmamak gerekiyor denildi bana,
gerçi bende yiyip sonra düşünenlerdenim ama ilk üç ay böyleymiş
kızlar doktoru yürüyüş veren var mı? bana yarım saat yürü dedi. şimdi ben eve gitcem yarım saat yürücem sonra yemek yapcam yicem. biraz zor geliyor.
merhaba güzel anne adayları..bende yaşadığım 2 sorunlu gebelikten sonra yeniden bir anne adayı olarak karşınızdayım..beni de aranıza eklerseniz sevinirim..
yaş 30
kilo 70
sat 05/05/2012
İzmir
Evet tatlım yaa öyleymiş.Bende yiyip sonra düşününce kendime sinir oluyorum açıkçası :)))
bende senin gibiyim canım vallahi millet diyo ne çabuk çıktı senin göbeğin diye:)bende diyorum o bebek göbeği değil şişlik gerçekten 5-6 aylık hamile gibi duruyorum bende özellikle oturunca daha fena çıkıyo
yemekten sonra yürüsen daha iyi olmazmı canım,hem yediklerini sindirirsin
kızlar ben kaçar mesai bittti öpüyorum hepinizi hadi baş başş :)
Evet canım bana da verdi yürüyüş ve hatta yüzmeye de gidebilirsin dedi...Bende yürüyorum ama bazen abartıyorum.Dinlene dinlede 1'er saat 2'şer saat yürüdüğüm oluyor..
ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:
tamam yazdım lavinya ve bebişi junior lavinya burada
Beysal ve bebişi junior hoşgeldiniz madmazel
çok teşekkürler canım biliyorum ama yine de yazmak istedim belli olmaz die hepinizden allah razı olsun
Bende burdayım ayşecimhehe:
Tamam düşünmicem bi daa öle :)
eheueheue zaten genelde kocişten önce kk duyuyo benım gebelık haberını hemen yetiştiriom eheuehe
kızlar midede şişlik ve hazımsızlık problemleriniz devam ediyor mu? Benim özellikle pazartesileri çok fena oluyor diyorum bu bebek pazartesi sendromu yaşıyor. Oturamıyorum bile, karnım 7 aylık gibi şişiyor. Sizlerde de var mı böyle problemler?
merhaba kızlar,aranıza ilk defa katılıyorum..bende kasım annesi olacağım..mide bulantım hiç yoktu bugün ilk defa oldu aslında bulantı gibi de değil ama midem kötü yemek yemek ıstemıyorum bır tuhafım bugun..benide eklermısınız listenize..
Yaş 28
kilo 59
sat 09/02/2012
istanbul
başka ne yazılıyorki??
bende şişlik 5. haftada mide bulantısıyla beraber başladı. şişlik 6. haftada bitti, bulantı devam. bugün pek bulantım olmadı. belkide bitiyor artık.
bebişin pazartesi sendropmu sinemalarda
buarada sat 05/05/2012 yazmışım yanlışlıkla :)
05/02/2012 olacak..
Aynen bendeama bu hallerimizde normale döner elbette bi süre sonra,
şimdi çok yeniyiz bilmiyoruz ve çok didikliyoruz ondan böyleyiz,
ikincide daha bilmiş oluruz artık
hıı ne güzel. yazın yüzeriz bol bol. Allahtan havalar düzeliyor.
ye tabi canım ama abartma yani bebek için olmasa bile kendin için diyorum ben..
Ayda yılda bişey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?