2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amın canım ınsallah

zor oluyo ama biyerden sonra daha kolay kabul ediyosun Allah ım kimseye yasatmasın

herkesin bebeğini sağlıkla büğyümesını nasib etsın ınsallahh :) bize de tekrar nasib etsın

ya çiğ köfte yiyor arkadaşlar korkuyorum ben yemeğe . yemedim ama canım istemiyor

canım temzı guvendiğin bi yerse yemende sakınca yok

hee bi de soyadan yapılan çiğ köfteyse tabii :) bu tip şeyler genelde toksoplazma riski oldugu ıcın

yasaklanıo veya yenmıo kımı gebelr tarafından ama toksopalzma cok ufacık bi testle belirlenen ve gecmesı cok kolay olan

bi enfeksıyon gebelık boyunca 3 kere aralıklarla toksoplazma testı yapılıyor ve eger varsa öle bişi minnacık bi antibiyotik ile

geciyor canım :)

ya benim iştahım yine çok açıldı,
daha 2 saat önce yedim şimdide gözüm saatte kocişim gelsede yesek yine diye
bide sigarayı bıraktım ondan herhalde

bebiş cok sık acıkıo desenee :) bi de erkek bebekteb cok karın acıkır die bilirom ben :)

zaten bu sene erkek senesi diolar artık ne kadan dooru ne kadan yannıs bilemıcem :)

evet canım kesınlıkle ööle :)

bebişin pazartesi sendropmu sinemalarda

canım çok geçmiş olsun. sen neden kaybetmiştin 20 haftalıkken?

canım gelişme bozukluğu oldu. göğüs kafesi sıkıştı kalp atışları durdu. sonra 2 tane kürtaj olmak zorunda kaldım ama şimdi olacak Allahın izniyle bu sefer sizlerdende güç alıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
teşekkür ederim hepinize.

ekledım canım hoşgeldın hayırlı olsun :)

canım benım çok gecmıs olsun senın de 3 kaybın var öyle mi.....bu sefer sağlıkla gelir inşallahhh

kızlar doktoru yürüyüş veren var mı? bana yarım saat yürü dedi. şimdi ben eve gitcem yarım saat yürücem sonra yemek yapcam yicem. biraz zor geliyor.

bebiş cok sık acıkıo desenee :) bi de erkek bebekteb cok karın acıkır die bilirom ben :)

zaten bu sene erkek senesi diolar artık ne kadan dooru ne kadan yannıs bilemıcem :)

Erkek senesi mi
bak bilmiyordum onu sık acıkınca olayını,
gerçi inanmam ama çin takviminden baktım erkek çıktı,
annemde erkek olcak diye tutturuyor gözlerimden anlıyormuş
sağlıklı sıhhatli kusursuz özürsüz olsunda gerisi önemli değil

merhaba güzel anne adayları..bende yaşadığım 2 sorunlu gebelikten sonra yeniden bir anne adayı olarak karşınızdayım..beni de aranıza eklerseniz sevinirim..

yaş 30
kilo 70
sat 05/05/2012
İzmir

Evet tatlım yaa öyleymiş.Bende yiyip sonra düşününce kendime sinir oluyorum açıkçası :)))

kızlar doktoru yürüyüş veren var mı? bana yarım saat yürü dedi. şimdi ben eve gitcem yarım saat yürücem sonra yemek yapcam yicem. biraz zor geliyor.

Evet canım bana da verdi yürüyüş ve hatta yüzmeye de gidebilirsin dedi...Bende yürüyorum ama bazen abartıyorum.Dinlene dinlede 1'er saat 2'şer saat yürüdüğüm oluyor..

merhaba güzel anne adayları..bende yaşadığım 2 sorunlu gebelikten sonra yeniden bir anne adayı olarak karşınızdayım..beni de aranıza eklerseniz sevinirim..

yaş 30
kilo 70
sat 05/05/2012
İzmir

hoşgeldin aramıza canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, bu arada sat yanlış yazdın herhalde :26:

Evet tatlım yaa öyleymiş.Bende yiyip sonra düşününce kendime sinir oluyorum açıkçası :)))

Aynen bende ama bu hallerimizde normale döner elbette bi süre sonra,
şimdi çok yeniyiz bilmiyoruz ve çok didikliyoruz ondan böyleyiz,
ikincide daha bilmiş oluruz artık

ya evet deli gibi oturmaktan oluyor diyorum çünkü hafta sonları evde böyle bir şey yaşamıyorum

yemekten sonra yürüsen daha iyi olmazmı canım,hem yediklerini sindirirsin

haklısın ama eşim yemek yedikten sonra hayatta kıpırdamaz. yalnız başımada göndermez. mecbur böyle olacak.

kızlar ben kaçar mesai bittti öpüyorum hepinizi hadi baş başş :)

güle güle

Evet canım bana da verdi yürüyüş ve hatta yüzmeye de gidebilirsin dedi...Bende yürüyorum ama bazen abartıyorum.Dinlene dinlede 1'er saat 2'şer saat yürüdüğüm oluyor..

hıı ne güzel. yazın yüzeriz bol bol. Allahtan havalar düzeliyor.

ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:

ye tabi canım ama abartma yani bebek için olmasa bile kendin için diyorum ben..
Ayda yılda bişey olmaz..

hahaha o miydeden bendede var çok ilginç yani tarif bile edemiyorum..

hoşgeldin canım hayırlı olsun..
Hehehe sende miydeni benim gibi tarif edememişsin bu anlatılmaz yaşanır dimi:))

bende şişlik 5. haftada mide bulantısıyla beraber başladı. şişlik 6. haftada bitti, bulantı devam. bugün pek bulantım olmadı. belkide bitiyor artık.

aynen ben de senin gibi oldum, bugün tekrar başladı bu şişlik. bulantı olmasında buna razıyım diyorum, ha keşke hiç biri olmasa :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun..
Hehehe sende miydeni benim gibi tarif edememişsin bu anlatılmaz yaşanır dimi:))[/QUOTE]

evt aynen öle tarıf edemıyorum ınsallah süreklı boyle olmaz dıye dua edıyorum..

Aynen bende ama bu hallerimizde normale döner elbette bi süre sonra,
şimdi çok yeniyiz bilmiyoruz ve çok didikliyoruz ondan böyleyiz,
ikincide daha bilmiş oluruz artık

Evet yaa onu mu yesem,bunu mu yesem,ya da acaba ne yemesem inşallah alışırız kısa zamanda bu duruma..
hıı ne güzel. yazın yüzeriz bol bol. Allahtan havalar düzeliyor.

Ay inşallah ya,eşimle tatil planları bile yapıyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz...

ye tabi canım ama abartma yani bebek için olmasa bile kendin için diyorum ben..
Ayda yılda bişey olmaz..

Evet yaa,ne zormuş yemek konusunda kısıtlama yapmak,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…