herkese merhabalar, herkes iyi inşallah
tuz muhabbeti olmuş, azı da çoğu da zarar tuzun, mümkün olduğunca ideal oranlarda yemek lazım, erik, soda falan tuzlu yemek içmek abartı tabi, erikte kesin bari :) ödem Allah korusun hem tehlikeli hem de rahatsız edici bir durum, tansiyonu düşük olanlar biraz daha fazla yiyebilir, örneğin benim bi ara 8-4 dü, gerçekten canım çok tuzlu istiyordu
bu arada bulantısı tamamen geçen var mı? benim ara ara akşamları çok bulanıyor
tesekkurler canım :) amınn ınsallahhhh 5+3 bugun :) cok sukru hersey yolunda sadece cok bulantım var :)
sizin bebıslerde kocaman oldu heee :) :) :) :)
ınsallahh canımmm :) nee tepük mü aman amanparmagım kalınlıgındakı bacakalrını yırım
16 hafta erken değil mi accık tekme ıcın :)
Arkadaşlar yine biraz olmuş size yazamamışım yoğunluktan. Nasılsınız nasıl gidiyo hamileleik. Sayfaların çoğunu okuyamadım ama Lavinya başın sağ olsun bende dedeme çok düşkündüm hep düğünümü görememesi acıtır benide. Cinsiyet öğrenen anneleri öncelikle tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Suya dikkat etmemei benim doktorumda önerdi günde 3 litre içmeye çalışıyorum. Bu arada son bir kaç gündür benim regl ağrısı gibi ağrılarım var kısa sürüyor ama canımı sıkmaya yetiyo, sizinde o tarz bir ağrınız varmı?
tuz muhabbeti olmuş, azı da çoğu da zarar tuzun, mümkün olduğunca ideal oranlarda yemek lazım, erik, soda falan tuzlu yemek içmek abartı tabi, erikte kesin bari :) ödem Allah korusun hem tehlikeli hem de rahatsız edici bir durum, tansiyonu düşük olanlar biraz daha fazla yiyebilir, örneğin benim bi ara 8-4 dü, gerçekten canım çok tuzlu istiyordu
olabilir canım. yarın bakarız artık.
benim uykum azdı dahada azaldı.
ayy canım inşallah hep sorunsuz gider.
kızlarrrrr biri bana tekme atıyor :))))))
kızlar merhaba yanlış anlamayın ama bi kişi daha tuzu bırakmak istiyorum derse yangın vaaaaaaaaarrrrr diye bagırıcam
ay valal forum takıpte gordum geldım nedne bırakmak istiyosunuz dr mu söyledi tamamfazlası zarar ama yoklugu da zarar
yenı doğmus bir bebege vücudu tuzsuz kaldıgı ıcın tuzlu su verildi kaç gun bılıyormusunuz ???? cunku tuzsuzluk da bi sorun
siz bebegınızın böle olmasını ıster msıınız Allah aşkına kızlar emınım şişliklerınız oluyordur ağzınız kuruyordur ama bazı hatsalıkalrı olanalr dısında
ve dr önermedıkçe normal tuz kullanımındna vazgecmek hiç doğru bişey değil
bir kase corbaya 1 yemek kasıgı tuz atıyorsanız azaltın tabıı ama noprmal dozdakı bir tuz insan vücudu ıcın zorunludur
yapmayın etmeyın rica ederım hadı olmadı hımayala tuzu kaya tuzu kullanın öğütücü de öğüterek kullanın ama bırakmayın
benim mide bulantım pek yoktu artık hiç olmuyor çok şükür...
ben de farkettim ki benim de tansiyonum düşük... o yüzden kraker yiyorum ara ara...
duy aysun duyyyy
1)bol domatesli menemen-ayran yapabilirsin...
2)yine domates soslu makarna yanında tavuk sote-yoğurt salata yapabilirsin...
Arkadaşlar yine biraz olmuş size yazamamışım yoğunluktan. Nasılsınız nasıl gidiyo hamileleik. Sayfaların çoğunu okuyamadım ama Lavinya başın sağ olsun bende dedeme çok düşkündüm hep düğünümü görememesi acıtır benide. Cinsiyet öğrenen anneleri öncelikle tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Suya dikkat etmemei benim doktorumda önerdi günde 3 litre içmeye çalışıyorum. Bu arada son bir kaç gündür benim regl ağrısı gibi ağrılarım var kısa sürüyor ama canımı sıkmaya yetiyo, sizinde o tarz bir ağrınız varmı?
tesekkurler canım :) amınn ınsallahhhh 5+3 bugun :) cok sukru hersey yolunda sadece cok bulantım var :)
sizin bebıslerde kocaman oldu heee :) :) :) :)
ınsallahh canımmm :) nee tepük mü aman amanparmagım kalınlıgındakı bacakalrını yırım
16 hafta erken değil mi accık tekme ıcın :)
vur vur vuuuurrrr teyzeeemmmmmmmmm tekmele anneni
kızım sen nerde çalısıyorsun öyleeeee
merhabaa
ayy aynı ben sahsen yerı gelr yemegı tuzsuz yerım ama eriği yıyemem o derece
sırf bu yuzden erık almıyorum eve de dün eşim almıs canım ceker die düşünmus e doğru dusunmus
3-4 tane yedım accık accık tuza banarak :)
bulantı olmayan şanslı kişilerdensin :) benim de kusmam yoktu hiç ama bulantım çok oluyordu, bir de neden sabah bulantıları derler bilmem benim hava karardıktan sonra başlıyordu hep, şimdi de çok geçmiş değil ama biraz daha hafifledi, hele o iğrenç ağız tadı yok mu
tansiyon düşüklüğü çok kötü benim çok şükür normale döndü, benim normalim 10-6, bir ay öncesinde benim başım kalkmıyordu, wcye gidecek halim yoktu, koltukta otururken devriliyordum :)
canımmmmmmmmmmmmm süpersin sen menemen yapıyoruzeşimde çok sever hemde kolay oldu bu iş teşekkürler bitanesin sen
canımmmmmmmmmmmmm süpersin sen menemen yapıyoruzeşimde çok sever hemde kolay oldu bu iş teşekkürler bitanesin sen
Merhaba güzel anneler ,haftasonum yoğun geçti ankaraya gidip geldik,ilk yolculuğumuzu yapmış olduk rahattı gayet. Benim saçlarım fazlasıyla dökülmeye başladı kızlar sizlerde de var mı bu durumu yaşayan ???
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-61.html#post24714097
kızlar bu topiğe yazsanıza yaaa bakalım sizin cinsiyetleri doğru tahmin edicek miiitabi çizelgenizde yazmasın oğlum kızım diye hemen cevaplar
Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katıldım,ilk bebeğimizin tahmini doğum tarihi 18 Kasım :)
Tuz konusunda çok haklısın ay_she. Doktorların söylediği günde 6 gr.'dan fazla tuz zararlı, ama bu limit dahilinde vücudun tuza yani minerale ihtiyacı var. Ayrıca tuzun iyotlu olması gerekiyor, çünkü vücudumuz iyot eksikliğini tuz ile tamamlıyor.Ayrıca benim tansiyonumun normali çok düşük olduğu için ve hamilelikte tansiyon daha da düşebildiği için, doktor; baş dönmesi ve ani bayılma istemiyorsan tuz tüketmekten korkma dedi.
Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu hamilelikler dilerim:)
canım hayırlı olsun, tekrar hamile kalmana çok sevindim, maşallah barikallah, 5+3 sün ayy Alllah tez zamanda 3 ayı doldurmanı nasip etsin, ilk zamanlar çok zor şahsen benim nevrim dönmüştüyeni yeni kendime geliyorum
selam. benim sürekli olan bulantım ara ara olmaya başladı ve artık hiç çıkarmıyorum.
canım arada bir çok feci ağrılar çekiyorum. doktor normal dedi. hiç kafaya takmıyorum.
bulantın mı var canım. ayy Allah yardımcın olsun. zor oluyor.
15. haftada başlar demişlerdi ee 16. haftayı bitirdik teyzesi. ilk defa hissetmiyorum. ilk 10 gün önce hissettim.
öyle minik pıt pıt oluyor ki gıdıklıyor beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?