2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim mide bulantım pek yoktu artık hiç olmuyor çok şükür...
ben de farkettim ki benim de tansiyonum düşük... o yüzden kraker yiyorum ara ara...

Merhaba güzel anneler ,haftasonum yoğun geçti ankaraya gidip geldik,ilk yolculuğumuzu yapmış olduk rahattı gayet. Benim saçlarım fazlasıyla dökülmeye başladı kızlar sizlerde de var mı bu durumu yaşayan ???

büyür annesi senin bebişinde büyür inş..

evet canım benim de arasıra ağrılarım oluyor ama bu normal artık... kaburgaları yanlara itmeye başlıyor bebek... organların bile yeri değişiyor nerdeyse... sıkma canını hiç...

merhabaa

ayy aynı ben sahsen yerı gelr yemegı tuzsuz yerım ama eriği yıyemem o derece

sırf bu yuzden erık almıyorum eve de dün eşim almıs canım ceker die düşünmus e doğru dusunmus

3-4 tane yedım accık accık tuza banarak :)

Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katıldım,ilk bebeğimizin tahmini doğum tarihi 18 Kasım :)

Tuz konusunda çok haklısın ay_she. Doktorların söylediği günde 6 gr.'dan fazla tuz zararlı, ama bu limit dahilinde vücudun tuza yani minerale ihtiyacı var. Ayrıca tuzun iyotlu olması gerekiyor, çünkü vücudumuz iyot eksikliğini tuz ile tamamlıyor.Ayrıca benim tansiyonumun normali çok düşük olduğu için ve hamilelikte tansiyon daha da düşebildiği için, doktor; baş dönmesi ve ani bayılma istemiyorsan tuz tüketmekten korkma dedi.

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu hamilelikler dilerim:)

benim mide bulantım pek yoktu artık hiç olmuyor çok şükür...
ben de farkettim ki benim de tansiyonum düşük... o yüzden kraker yiyorum ara ara...

bulantı olmayan şanslı kişilerdensin :) benim de kusmam yoktu hiç ama bulantım çok oluyordu, bir de neden sabah bulantıları derler bilmem benim hava karardıktan sonra başlıyordu hep, şimdi de çok geçmiş değil ama biraz daha hafifledi, hele o iğrenç ağız tadı yok mu

tansiyon düşüklüğü çok kötü benim çok şükür normale döndü, benim normalim 10-6, bir ay öncesinde benim başım kalkmıyordu, wcye gidecek halim yoktu, koltukta otururken devriliyordum :)

duy aysun duyyyy

1)bol domatesli menemen-ayran yapabilirsin...
2)yine domates soslu makarna yanında tavuk sote-yoğurt salata yapabilirsin...

canımmmmmmmmmmmmm süpersin sen menemen yapıyoruz eşimde çok sever hemde kolay oldu bu iş teşekkürler bitanesin sen

selam. benim sürekli olan bulantım ara ara olmaya başladı ve artık hiç çıkarmıyorum.

canım arada bir çok feci ağrılar çekiyorum. doktor normal dedi. hiç kafaya takmıyorum.

bulantın mı var canım. ayy Allah yardımcın olsun. zor oluyor.

15. haftada başlar demişlerdi ee 16. haftayı bitirdik teyzesi. ilk defa hissetmiyorum. ilk 10 gün önce hissettim.

vur vur vuuuurrrr teyzeeemmmmmmmmm tekmele anneni

öyle minik pıt pıt oluyor ki gıdıklıyor beni :)))

canım hayırlı olsun, tekrar hamile kalmana çok sevindim, maşallah barikallah, 5+3 sün ayy Alllah tez zamanda 3 ayı doldurmanı nasip etsin, ilk zamanlar çok zor şahsen benim nevrim dönmüştü yeni yeni kendime geliyorum

benim de bi kaç gündür tansiyonum düşüyor...böyle ayakta fazla kalınca bayılacak gibi oluyorum... bol tuzlu ayran lazım bize

canımmmmmmmmmmmmm süpersin sen menemen yapıyoruz eşimde çok sever hemde kolay oldu bu iş teşekkürler bitanesin sen

afiyet olsun tatlım... en güzel en kestirme yemek

h.sonu bende ankaradaydım. benimde saçlarım dökülüyor. napsam bilemiyorum. sarımsak mı sürsem acaba?

yazdımda benim cinsiyeti daha belli değil :)))

bakalım c.tesi belli olacak inşallah.

evet bazı gebelıkelrde tansıyon dusuklugu oluyor mesela ben aksım anneısyken cok tansıyonum dusuyodu
sımdı ocak annesıyım ınsallah ve hıc tansıyon sorunum yok öyle canım tuz önemli :)

hoşgeldın bebısın hayırlı olsun sağlıkal kucaklarsın ınsallah :)

canım evet cok sukür ayy cok tesekkurler Allah razı oslun ya :) cok sukru Rabbım cok bekletmeden tekrar nasib etti
inşallah sağlıkla kavusurum bu sefer :) cuma dr idim satla uyumlu kese güzel sorun yok dedi :)
cumartesı de aptal minibüs şöförü aşırı hız yağptıgı ıcın çukuru gormedı ve mınıbus çakıldı minibüsün ,içinde şiddetli şekılde düştüm ,
ağaldım ağladım bişe oldu dıye bagırdım cagıurdım adama kasııgıma agrı gırdı fln dr gittim cok sukür kı bişe olmamıs kese daha da buyumus
güzel dedi alttan bakmadıkalrı ıcın henuz bebeısı goremedık ama görürüz ınsallah onu da :) daha erken :)

hımm öel mı dıdıler ben 18. haftadan sonra basla die biliyorum da dr bana da öle dmeıstı neyse aman pıt pıt gelsınde haftası önemli değil :)

zamanal şiddetlı tekmelemeleri de olru ınsallah canımm güclenır guclenır büyür ınsallahg :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…