günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
kızlar merhaba yanlış anlamayın ama bi kişi daha tuzu bırakmak istiyorum derse yangın vaaaaaaaaarrrrr diye bagırıcam
ay valal forum takıpte gordum geldım nedne bırakmak istiyosunuz dr mu söyledi tamamfazlası zarar ama yoklugu da zarar
yenı doğmus bir bebege vücudu tuzsuz kaldıgı ıcın tuzlu su verildi kaç gun bılıyormusunuz ???? cunku tuzsuzluk da bi sorun
siz bebegınızın böle olmasını ıster msıınız Allah aşkına kızlar emınım şişliklerınız oluyordur ağzınız kuruyordur ama bazı hatsalıkalrı olanalr dısında
ve dr önermedıkçe normal tuz kullanımındna vazgecmek hiç doğru bişey değil
bir kase corbaya 1 yemek kasıgı tuz atıyorsanız azaltın tabıı ama noprmal dozdakı bir tuz insan vücudu ıcın zorunludur
yapmayın etmeyın rica ederım hadı olmadı hımayala tuzu kaya tuzu kullanın öğütücü de öğüterek kullanın ama bırakmayın
geçmiş olsun canım. tuzdan olduğunu düşünüyorsan bol su iç. bende biraz kaçırsam başım dönüyor. çok az tüketiyorum tuz ve bol su içiyorum.
:))) bebişler bir anda çıkartıyor canım göbişi. benimde yoktu karnım. şimdi yuvarlak bir göbişim var. bakmaya doyamıyorum :)))
yok canımm bıraktım yemeği ama dün 1 tane yedimyemiyeyim mi :26: karpuz yiyorum bu ara ama kilo yapmaz inşAllah :18:
Aynen bende öyle yaa,çok şükür her sabah olmasa da gün aşırı çıkıyorum ve şu demir ilacından sonra rengi de bi garipleşti afedersiniz
hala 56 kg'yim.Bakalım ne zaman kilo alacağım...Bebişim için sıkı yiyorum ama çok şükür iyiyim...
çok uykum var benim amaa ah şimdi evde olucaktımmmm
kızlar günde 2.5 LT sıvı ideal ama fazlassı iyi değil vucüt su tutuyor diye biliyorum bunada dikkat edin
şekerim ben çok tuzlu yiyorum aaammaaaakeşke azaltabilsemmm offf
ben doktora sordum internette de araştırdım bebeğe çok faydalı diye birşey yokmuş muz için... ama potasyum ve magnezyum açısından zengin olduğu için krampları önler. bence kalori olarak yüksek değerli şeyler için en yararlıyı yemek te fayda var... (örneğin: elma) karpuzu da akşamları çok tüketme canım, sabaha kadar wc den çıkamıyorum valla
ayynennnn... rengi koyu yeşil mi desem acayip bişi oldu ... ama demir hapından kaynaklanıyor.daha önce kansızlık için vermişti doktor yine böyle olmuştu
ben deee ben deeeebaş ağrısından ölüyorum...uyuyunca geçiyor, yataktan kalkınca tekrar başlıyor :18::2::2:
canım bizim bi arkadaş 3 litre içiyormuş..doktor hala sen su içmiyormusun bebeğin suyu az diyormuş... geçenlerde bi doktor söylemişti her vücudun su ihtiyacı farklıdır diye... bazısının 1 litre yeterliyken bazısına 2 litre az gelir demişti...
Al bende de okadar, eşim tlf söyleniyor şimdi çok tuz alıyorsun şimdi mızırdanıyorsun diye
evet ama vücut istemese nasıl yicez o kadar yakmaz mı insanı o tuz yemek tadsız gelmez mi insan neden tuzlu yer ???:26:
canım benım basın sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesinkalanlara sabır versin
Bugün içiyorum bakalım yarın yazacağım size.
Bu arada benim göbiş geçen hafta bir fırladı anlatamam size çok komik
ben doktora sordum internette de araştırdım bebeğe çok faydalı diye birşey yokmuş muz için... ama potasyum ve magnezyum açısından zengin olduğu için krampları önler. bence kalori olarak yüksek değerli şeyler için en yararlıyı yemek te fayda var... (örneğin: elma) karpuzu da akşamları çok tüketme canım, sabaha kadar wc den çıkamıyorum valla
canım bizim bi arkadaş 3 litre içiyormuş..doktor hala sen su içmiyormusun bebeğin suyu az diyormuş... geçenlerde bi doktor söylemişti her vücudun su ihtiyacı farklıdır diye... bazısının 1 litre yeterliyken bazısına 2 litre az gelir demişti...
Ahhh canım ben bir anlasam, dün soda içelim dedim onu bie limonlu tuzlu içtim, düşün artık ben yemeği nasıl tuzsuz yiyebilirim :26:
durumumuz çok vahim canım ya
canım normal insan için o şekilde dinlemiştim diyetisyenden ama hamilelik için bilemiyorum şekerim
evet karpuzu gece yememeliyim ya bende 2 gundur lavaboya cıkıyorum neden diyordum tabi ya karpuzzzz
eesram ya evde olsakta uyusak şekerim yaa çok uykum var anlatamam
foto isteriz.. foto isteriz.. yok öyle şu kadar bu kadar büyüdü. ispatla canım
bende 2-2,5 lt arası içiyorum ama hala idrarım çok sarı. hamileliktendir diye düşünüyordum renginin koyu olmasının sebebini. demin bir internet sitesinde çok sarı ise su az içiliyor demektir yazıyordu. bunuda not alıyorum doktora soracam.
Ahhh canım ben bir anlasam, dün soda içelim dedim onu bie limonlu tuzlu içtim, düşün artık ben yemeği nasıl tuzsuz yiyebilirim :26:
Hayatımmm ekleyemiyorum ki yoksa çok uğraştım olmadı...
ayy canım çok abartmışsın ama... tuz yerine yemeklere baharat koy... ama tuza dikkat et artık... zaten şişicez tuz ödemi arttırır...
ayy canım gece eşim 11 de bindi otobüse... o gittikten sonra yattım ama uyumak ne mümkün... olsa da sarılsam uysam diye... gece zaten uyuyamıyorum artık sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor...bi sıcaktan terliyorum bi üşüyorum. şuanda nasıl istiyorum uyumayı...
benim suyum 2litreyi geçiyor ama artık uyumaya bir saat kala içmiyorum... wc de sabahlıyorum yoksa
canım yok bende içemiyorumda bugün başlıcam ama kilo yapar diye tırsıyorum :18:
neden ekleyemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?