2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
şekerim ben çok tuzlu yiyorum aaammaaaa keşke azaltabilsemmm offf

canım fazla yıyorsan azalt ama bak ciddi söyluyorum tuzu tamamen brıakmak co0k ciddi hormonal sorunalr doğurabılıyo

ölçülkü ye tabıı kı herseyın fazlaıs zarar ona bakarsan c vitamını ne kadar faydalı bişey ama portakal mesela

gunde 10 taneden fazla ye damar tıkanıklıgına sebep oluyor yanı herseyın fazlası zarar vitamınelrın bile....

çok saol canım.. bu arada sende hamilesin çizelgeni gördüm çok sevindim umarım sorunsuz olur, hayırlısıyla kucağına alırsın mis kokulu bebişini..

evet canım cok sukru hamıleyım kesemız de güzel büyyo su an cok sukur inşallah canım Allah razı oslun

ayyy cnm ya kıyamam sana allah tez zamnda kavustrsun esıne ya o usume sıcaklama bndede oluyr gecen gecede fazla kacrdım herhalde sıvıyı meyve faln aynen gecem wc de gectı cok kotuydu ya uyuyamdm resmen

Evet canım gerçekten çok abarttım ben, bugün bana ders oldu convers giymeme rağmen ayaklarım sıkıyor sen hesap et artık canım kendime ne yapmışım

ayy canım napıyosun kendine... valla sorun yaşarsın bak... dikkat et artık

bende dün gece kolumun ağrısından yatamadım akşam 6 olsada gitsekkkk

inşallahhh az kaldı... bana 5.20 yeter

bende uyumak istiyorum zaten pazartesileri hiç sevmiyorum:97::97::97::97::97:

ben bir de salıları sevmiyorum :13::13::13:

ayyy cnm ya kıyamam sana allah tez zamnda kavustrsun esıne ya o usume sıcaklama bndede oluyr gecen gecede fazla kacrdım herhalde sıvıyı meyve faln aynen gecem wc de gectı cok kotuydu ya uyuyamdm resmen

amin canım.. valla sizin içten dualarınız sayesinde ben eşime kavuşacağım inşallah.

ay she terikler canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ...ne kadarlık oldu bebiş

herkese merhabalar, herkes iyi inşallah :)
tuz muhabbeti geçmiş, azı da çoğu da zarar tuzun, hiç yememek de çok sağlıksız ayshenin de dediği gibi, sonuçta tansiyon hastası değiliz, artı bayanların tansiyonu daha düşük yemek lazım abartmamak şartıyla, yazılanları okudum da, erik, soda bile tuzlu yiyen içenler için de çok zararlı, ödem oluşması çok tehlikeli Allah korusun, bi ara tansiyonum 8-4 ken çok istiyordu tuz ama şu an öyle değil,

bu arada bulantıları tamamen geçen var mı çok merak ediyorum, benim ara ara akşamları çok fena bulanıyor

olabilir canım. yarın bakarız artık.

bende uyumak istiyorum zaten pazartesileri hiç sevmiyorum:97::97::97::97::97:

benim uykum azdı dahada azaldı.

evet canım cok sukru hamıleyım kesemız de güzel büyyo su an cok sukur inşallah canım Allah razı oslun

ayy canım inşallah hep sorunsuz gider.

kızlarrrrr biri bana tekme atıyor :))))))

Kızlarrrrrrrrrr akşama evde yemekte yok, işten çık koştur koştur eve git yemek yap

Arkadaşlar yine biraz olmuş size yazamamışım yoğunluktan. Nasılsınız nasıl gidiyo hamileleik. Sayfaların çoğunu okuyamadım ama Lavinya başın sağ olsun bende dedeme çok düşkündüm hep düğünümü görememesi acıtır benide. Cinsiyet öğrenen anneleri öncelikle tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Suya dikkat etmemei benim doktorumda önerdi günde 3 litre içmeye çalışıyorum. Bu arada son bir kaç gündür benim regl ağrısı gibi ağrılarım var kısa sürüyor ama canımı sıkmaya yetiyo, sizinde o tarz bir ağrınız varmı?

herkese merhabalar, herkes iyi inşallah

tuz muhabbeti olmuş, azı da çoğu da zarar tuzun, mümkün olduğunca ideal oranlarda yemek lazım, erik, soda falan tuzlu yemek içmek abartı tabi, erikte kesin bari :) ödem Allah korusun hem tehlikeli hem de rahatsız edici bir durum, tansiyonu düşük olanlar biraz daha fazla yiyebilir, örneğin benim bi ara 8-4 dü, gerçekten canım çok tuzlu istiyordu

bu arada bulantısı tamamen geçen var mı? benim ara ara akşamları çok bulanıyor

ay she terikler canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ...ne kadarlık oldu bebiş

tesekkurler canım :) amınn ınsallahhhh 5+3 bugun :) cok sukru hersey yolunda sadece cok bulantım var :)

sizin bebıslerde kocaman oldu heee :) :) :) :)

olabilir canım. yarın bakarız artık.

benim uykum azdı dahada azaldı.

ayy canım inşallah hep sorunsuz gider.

kızlarrrrr biri bana tekme atıyor :))))))

ınsallahh canımmm :) nee tepük mü aman aman parmagım kalınlıgındakı bacakalrını yırım

16 hafta erken değil mi accık tekme ıcın :)

Allah razı olsun canım saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…