şekerim ben çok tuzlu yiyorum aaammaaaakeşke azaltabilsemmm offf
çok saol canım.. bu arada sende hamilesin çizelgeni gördüm çok sevindim umarım sorunsuz olur, hayırlısıyla kucağına alırsın mis kokulu bebişini..
bende uyumak istiyorum zaten pazartesileri hiç sevmiyorum:97::97::97::97::97:
ayy canım gece eşim 11 de bindi otobüse... o gittikten sonra yattım ama uyumak ne mümkün... olsa da sarılsam uysam diye... gece zaten uyuyamıyorum artık sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor...bi sıcaktan terliyorum bi üşüyorum. şuanda nasıl istiyorum uyumayı...
benim suyum 2litreyi geçiyor ama artık uyumaya bir saat kala içmiyorum... wc de sabahlıyorum yoksa
Evet canım gerçekten çok abarttım ben, bugün bana ders oldu convers giymeme rağmen ayaklarım sıkıyor sen hesap et artık canım kendime ne yapmışım
bende dün gece kolumun ağrısından yatamadımakşam 6 olsada gitsekkkk
ayyy cnm ya kıyamam sana allah tez zamnda kavustrsun esıne ya o usume sıcaklama bndede oluyr gecen gecede fazla kacrdım herhalde sıvıyı meyve faln aynen gecem wc de gectı cok kotuydu ya uyuyamdm resmen
ay she terikler canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ...ne kadarlık oldu bebişcanım fazla yıyorsan azalt ama bak ciddi söyluyorum tuzu tamamen brıakmak co0k ciddi hormonal sorunalr doğurabılıyo
ölçülkü ye tabıı kı herseyın fazlaıs zarar ona bakarsan c vitamını ne kadar faydalı bişey ama portakal mesela
gunde 10 taneden fazla ye damar tıkanıklıgına sebep oluyor yanı herseyın fazlası zarar vitamınelrın bile....
evet canım cok sukru hamıleyım kesemız de güzel büyyo su an cok sukur inşallah canım Allah razı oslun
ayy canım napıyosun kendine... valla sorun yaşarsın bak... dikkat et artık
inşallahhh az kaldı... bana 5.20 yeter
ben bir de salıları sevmiyorum :13::13::13:
5.20ymişş hava atmasana kızımmmmm:76::76::76:
Bir anlasam ekle diyorum eklemiyor baya uğraştım olmadı aslında evde denesem birde iyi olur, belki burdan olmuyor olabilir çünkü kısıtlı bazı şeyler devlet kurumu olduğu için ana server dan yasaklamış olabilirler.
evet canım cok sukru hamıleyım kesemız de güzel büyyo su an cok sukur inşallah canım Allah razı oslun
ay she terikler canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ...ne kadarlık oldu bebiş
olabilir canım. yarın bakarız artık.
benim uykum azdı dahada azaldı.
ayy canım inşallah hep sorunsuz gider.
kızlarrrrr biri bana tekme atıyor :))))))
Arkadaşlar yine biraz olmuş size yazamamışım yoğunluktan. Nasılsınız nasıl gidiyo hamileleik. Sayfaların çoğunu okuyamadım ama Lavinya başın sağ olsun bende dedeme çok düşkündüm hep düğünümü görememesi acıtır benide. Cinsiyet öğrenen anneleri öncelikle tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Suya dikkat etmemei benim doktorumda önerdi günde 3 litre içmeye çalışıyorum. Bu arada son bir kaç gündür benim regl ağrısı gibi ağrılarım var kısa sürüyor ama canımı sıkmaya yetiyo, sizinde o tarz bir ağrınız varmı?
banada 16:30 yeter
Kızlarrrrrrrrrr akşama evde yemekte yok, işten çık koştur koştur eve git yemek yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?