http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-61.html#post24714097
kızlar bu topiğe yazsanıza yaaa bakalım sizin cinsiyetleri doğru tahmin edicek miiitabi çizelgenizde yazmasın oğlum kızım diye hemen cevaplar
lavinyamm seninkini doğru bilmiş erkek demiş
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-61.html#post24714097
kızlar bu topiğe yazsanıza yaaa bakalım sizin cinsiyetleri doğru tahmin edicek miiitabi çizelgenizde yazmasın oğlum kızım diye hemen cevaplar
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-62.html
burdan bir doktor tahminde bulunyor çin takvimi değilmiş öyle diyormaksat eğlenmek
çin takvimimi bu dediğin moonsun? benim ne yazıkki erkek çıkıyor bu duruma göre:44: 4 haziranda öğrencez, eşek değilse gösterir anasına babasına cinsiyetinizira çatlamak üzereyim
evet bazı gebelıkelrde tansıyon dusuklugu oluyor mesela ben aksım anneısyken cok tansıyonum dusuyodu
sımdı ocak annesıyım ınsallah ve hıc tansıyon sorunum yok öyle canım tuz önemli :)
hoşgeldın bebısın hayırlı olsun sağlıkal kucaklarsın ınsallah :)
canım evet cok sukür ayy cok tesekkurler Allah razı oslun ya :) cok sukru Rabbım cok bekletmeden tekrar nasib etti
inşallah sağlıkla kavusurum bu sefer :) cuma dr idim satla uyumlu kese güzel sorun yok dedi :)
cumartesı de aptal minibüs şöförü aşırı hız yağptıgı ıcın çukuru gormedı ve mınıbus çakıldı minibüsün ,içinde şiddetli şekılde düştüm ,
ağaldım ağladım bişe oldu dıye bagırdım cagıurdım adama kasııgıma agrı gırdı fln dr gittim cok sukür kı bişe olmamıs kese daha da buyumus
güzel dedi alttan bakmadıkalrı ıcın henuz bebeısı goremedık ama görürüz ınsallah onu da :) daha erken :)
hımm öel mı dıdıler ben 18. haftadan sonra basla die biliyorum da dr bana da öle dmeıstı neyse aman pıt pıt gelsınde haftası önemli değil :)
zamanal şiddetlı tekmelemeleri de olru ınsallah canımm güclenır guclenır büyür ınsallahg :)
hayatbanagüzele kız dedi tutmadı
emekiyle burcumda yazdı bakalım onlara ne diyecek
merhaba kızlar doktordan geliyorum bizim yaramaz erkekmiş doktor cinsiyet bakmak için karnıma ultrasonla hafif vurunca bizimki sinirlenip yumrugunu havaya kaldırdı inanamazsınız o görüntüyü koptum ikili testi yaptırdım ense kalınğı 1.2 dedi sonuçlar cumaya cinsiyet göstermeyenler doktor yanına girmeden çikolata yiyin göreceksiniz gösterecek
geçmiş olsun canım ya. Allah korumuş. inşallah teyzesi sende hissedeceksin. sağol canım.
kız yoksa hayatbanagüzelin kızı mı olacakona doktor %100 demiş mi?
bu bayan çin takvimine göre bakıyor değil mi?
merhaba kızlar doktordan geliyorum bizim yaramaz erkekmiş doktor cinsiyet bakmak için karnıma ultrasonla hafif vurunca bizimki sinirlenip yumrugunu havaya kaldırdı inanamazsınız o görüntüyü koptum ikili testi yaptırdım ense kalınğı 1.2 dedi sonuçlar cumaya cinsiyet göstermeyenler doktor yanına girmeden çikolata yiyin göreceksiniz gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?