2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar,
bu konunun doğruluğunu merak edenler için ;

benim 11+5 de yapılan 2 li testimde hcg değerim 50 nin altındaydı
2 gün önce öğrendikki bebeğimiz erkekmiş , yerim ben onu şimdi tatlı oğlum benim diye seviyorumm
yani bizim 2 li teste göre cinsiyet tuttu.

geçmiş olsun canım ya. Allah korumuş. inşallah teyzesi sende hissedeceksin. sağol canım.

hayatbanagüzele kız dedi tutmadı

kız yoksa hayatbanagüzelin kızı mı olacak ona doktor %100 demiş mi?

bu bayan çin takvimine göre bakıyor değil mi?

merhaba kızlar doktordan geliyorum bizim yaramaz erkekmiş doktor cinsiyet bakmak için karnıma ultrasonla hafif vurunca bizimki sinirlenip yumrugunu havaya kaldırdı inanamazsınız o görüntüyü koptum ikili testi yaptırdım ense kalınğı 1.2 dedi sonuçlar cumaya cinsiyet göstermeyenler doktor yanına girmeden çikolata yiyin göreceksiniz gösterecek

hayırlı olsun oğluşun hadi sende sor canımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-63.html

bakalım tutturacak mı minure hanım

hayır canım çin takvimini saçma buluyor ben sormustumda doktorum ultrason tarihine göre bişiler demişti doktorluk yonunden bakyormuş

hayırlısı olsun canım. Allah oğlunu sana bağışlasın. ense kalınlığı iyimiş. inşallah sonuçlarında iyi çıkar. bende hayırlısı ile c.tesi öğrenicem.

bulemsuuuuuuuuu kız nerdesin? daha ne kadar gezeceksin? gel bak cinsiyet bakıyorlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…