2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kasım anneleri bende 2010 kasım annesiyim.
Bir bakayım dedim. Kendimi hatırladım.
Cinsiyet tahmini heyecanı sarmış hepinizi.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlarrrr nasılsınız umarım herkes iyidir ben hiç iyi değilim 10 günden beri bu diş ağrısı beni maf etti cuma dişimi çektirdim dişçim artık antibiyotik almamı istemedi budefada diş çekimi sonrası alvolit olmuşum offf ağrım devam etti şimdi dişçime gidiyorum içine ilaç koyuyo umarım budefa geçer..
ee sizde varmı haberler bakalım..

eneee bana erkek dedi bakalım inşallahh 16. hafta gelsinde

kız deseydı kesın emın olcaktım şimdi muallaktayım

merhaba kasım anneleri bende 2010 kasım annesiyim.
Bir bakayım dedim. Kendimi hatırladım.
Cinsiyet tahmini heyecanı sarmış hepinizi.

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

teşekkürler inşallah ..
bu arada kızlarya benim arkadaşlarımda çok başarılı bu çin takvimi yanılan varmı hiç bildiğiniz..

,Ay_Sheee erkekin yoldaaaa erkek dedii

evet canım yaa biz eşimle bulantıları fln görünce kız gelıyo diyoduk kızkardeısmde hatta kız gelıyo diyo

ama bakalım valla sımdı su an merak ettim :) ciddi ciddi kız beklıyodum ben

laf olsun diye söylemıyorum cidden önemli değil sağlıkla gelsınde Erkam Said'imiz gelsın eşim yıllaaar önce hazırlamıstı ismini :)

hayrılsıı olsun ınsallah

hayatbana güzelll ben heryerden çıkarımmm nasıl yakaladım ama sen bizi boşl başka toipklere kaç oldu mu şimdi oldu mu

Of kızlar yaa.Eşimin seyahat mevsimi başladı artık ayda 1 hafta kadar Türkiye'nin bir çok iline bayii toplantılarına gidecek
O yüzden şu mayıs,haziran,temmuz,ağustos beni sinir ediyooo

Hadi seyahate alışığım sorun değil,allah sağlık versin 4-5 gün gidip geliyor,sağlıkla kazasız belasız gitsin gelsin ama perş.günü evlilik yıldönümümüz ve eşim yanımda değil,bana çok güzel bir kolye ve koca bir buket çiçek yaptırıp gelmiş sağolsun,allah razı olsun

ama yanımda değil çok moralim bozuldu yaaa,ağladım sinirimden...

Kocasız kızlar kimler vardı başka,bi kaç kişi daha kocasızdı...

Allahım sağlık versin,başımızdan eksik etmesin de varsın seyahate çıksınlar napalım

teşekkürler inşallah ..
bu arada kızlarya benim arkadaşlarımda çok başarılı bu çin takvimi yanılan varmı hiç bildiğiniz..

Canım bende de tuttu.en yakın arkadaşımda da,ablamda da tuttu.
Erkek çıkıyordu,oğluşum gelecek Allah izin verirse...

canım sen bebeğpin eşin iyi olundna kısa ayrılıkalr gelip gecer ,
yine de her anını yanında gecırmek istiyorsun ınsallah o günelrde gelrı canım

sende burcu ve esranın kervanına katılmışsın canım Alah kavustursun hepinizi ne diyeym...

oyyoyyy Rabbim sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin inşallah... Benim de eşim yanımda değil. En nefret ettiğim şeylerdi özel günlerde beraber olamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…