senin erkekti dimi canım zaten
ya boşversenize çin takviminden bakıyor.
ya boşversenize çin takviminden bakıyor.
merhaba kasım anneleri bende 2010 kasım annesiyim.
Bir bakayım dedim. Kendimi hatırladım.
Cinsiyet tahmini heyecanı sarmış hepinizi.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
,Ay_Sheee erkekin yoldaaaa erkek dedii
teşekkürler inşallah ..
bu arada kızlarya benim arkadaşlarımda çok başarılı bu çin takvimi yanılan varmı hiç bildiğiniz..
Of kızlar yaa.Eşimin seyahat mevsimi başladı artık ayda 1 hafta kadar Türkiye'nin bir çok iline bayii toplantılarına gidecek
O yüzden şu mayıs,haziran,temmuz,ağustos beni sinir ediyooo
Hadi seyahate alışığım sorun değil,allah sağlık versin 4-5 gün gidip geliyor,sağlıkla kazasız belasız gitsin gelsin ama perş.günü evlilik yıldönümümüz ve eşim yanımda değil,bana çok güzel bir kolye ve koca bir buket çiçek yaptırıp gelmişsağolsun,allah razı olsun
ama yanımda değil çok moralim bozuldu yaaa,ağladım sinirimden...
Kocasız kızlar kimler vardı başka,bi kaç kişi daha kocasızdı...
Allahım sağlık versin,başımızdan eksik etmesin de varsın seyahate çıksınlar napalım
Of kızlar yaa.Eşimin seyahat mevsimi başladı artık ayda 1 hafta kadar Türkiye'nin bir çok iline bayii toplantılarına gidecek
Hadi seyahate alışığım sorun değil,allah sağlık versin 4-5 gün gidip geliyor,sağlıkla kazasız belasız gitsin gelsin ama perş.günü evlilik yıldönümümüz ve eşim yanımda değil,bana çok güzel bir kolye ve koca bir buket çiçek yaptırıp gelmişsağolsun,allah razı olsun
Allahım sağlık versin,başımızdan eksik etmesin de varsın seyahate çıksınlar napalım
Canım bende de tuttu.en yakın arkadaşımda da,ablamda da tuttu.
Erkek çıkıyordu,oğluşum gelecek Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?