2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hadi hayırlısı olsun o zaman inşallah sağlıklı olsun gönlündekini versin Allahım..

kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr

Ay hayırlı olsunnn,zaten sen beni tahmin etmiştin,bende de senle ilgili hep erkek vardı.Anacım bu sene ne böyle yaa kız kalmayacak,çevreden duyduklarım da hep erkek..Ama 2011 de kalanların çoğu da kız enteresan ya..

Son düzenleme:
arkadaşlar sağ kasık ve bacağıma yayılan bır ağrım vardı. zaman zaman çok şiddetlenıyor.acile gidiyordum.devlet hastanesi acilde düşük tehlikem olduğunu yatıp dınlenmem gerektığını soyledi.polıkılıniğe kontrole gıttıgımde oyle birşey olmadığını soyledı ve benı cerrahi ye gonderdı. bu arda ağrılara dayanamadığım için özelede gıttım tabi oda düşük olabiliceğinı 15 gun hiç kalkmamam gerektığını söyledi. oda benı ultrasanografiye gonderdı bır hafta sonra ona giittim . orda sağ bobregimde genışleme olduğunu söyledı. hamilelikte normalmiş tabı bu sonuşları cerrahıye gostermem bır hafta sonraya kaldı ağrıyı çek babam çek kimin ımrunda yürüyemiyorum bile aynı şikayetlerı olan varsa bana yardımcı olabılır mı ben şimdı düşük için verılen ilaçları kullanmalımıyım .işte orda tıkandım kaldım

çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğini ve seni korusun

Cinsiyet tahmini için ben de önerilen foruma sordum, erkek dedi. Benim çin takvimine göre de erkek çıkıyodu. Ayrıca beni gören herkes erkek diyor. Eşimle ben cinsiyetini hiç merak etmiyoruz aslında, hatta doktor 16. haftada gel cinsiyet için dedi ama şimdilik öğrenmeyi düşünmüyoruz. Söylediğiniz forumada sıkıntıdan sorum aslında :) :) Benim yorulmamam gerekiyor (plasenta rahmi kapatıyor) , bu yüzden hep yatıyorum. Hem bebeğim hem ben birlikte büyüyoruz :) :) :)

Son düzenleme:
2010 yılındada kasım annelerinde erkek bebek çoğunluktaydı.
Bu sende erkek yılı sanırım.
Bende cinsiyete bakıyorum ama çin takvimi değil.
Burası da çok kalabalık hepsine aynı gün bakamam.
Isteyen olursa özel mesaj atsın.
Eşi ve kendinin doğum tarihi. Gün ay yıl.

yaa %100 demedi zor gördüm ama mavişleri hazırla bak burda pipi var dedi ama bişi görünmüyor yani pipi olduğu belli deil bence. ama hııı omu felan dedim,
doktora inandım 2 farklı doktora gittim ikiside erkek dedi ve birinin detaylıydı ultrasonu bakalım bu hafta ne diyecekkk

ay inşAllah canımm yaaa çok heyecanlandım güzel kesin sonuclar alırsın inşAllah

aminnnnnn

Bana da eşim şimdiden kız kıyafetleri alma diyo...iki hafta sonraki kontrolü bekle diyo... nasıl dayanırım ki ben :26:

esracım sende baktırdın mı sana ne diyor ?

geçmişler olsun canım dinlen sağlıcakla alalım bebeişlerimizi kucaklarımıza inşAllah

Ya kızlar bi de benim sağ popomda oturup kalktıkça bi ağrı oluyo kas ağrısı gibi arada bacağıma da vuruyo sağ bacağıma,hani çok afedersiniz kaba et derler ya araştırdım orada oluyo hamilelikte ama dah çok erken değil mi yaaa...:26:

Çok yürüyünce de üstüne yatınca da oluyo şaşırdım valla

Ay teşekkür ederim arkadaşlar hepinize kasılmamoldu sabah dr a gittim idrarım iltihaplanmış başka bişey yokmuş o sırada üçlü testimi de yaptırdım

Canım hayırlı olsun oğluşunnnn sağlıkla gelsin kuuzumm

yok canım baktırmadım..profilde yazıyor çünkü prenses olacağı..

doktorum kız dedi benim... ama bu kadar erkeği duyunca :26:

ay çok merak ettim sana ne diycekkk, ay bende şuan garipleştimm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…