ya boşversenize çin takviminden bakıyor.
kızlarrrr nasılsınız umarım herkes iyidir ben hiç iyi değilim 10 günden beri bu diş ağrısı beni maf etti cuma dişimi çektirdim dişçim artık antibiyotik almamı istemedi budefada diş çekimi sonrası alvolit olmuşum offf ağrım devam etti şimdi dişçime gidiyorum içine ilaç koyuyo umarım budefa geçer..
ee sizde varmı haberler bakalım..
Of kızlar yaa.Eşimin seyahat mevsimi başladı artık ayda 1 hafta kadar Türkiye'nin bir çok iline bayii toplantılarına gidecek
O yüzden şu mayıs,haziran,temmuz,ağustos beni sinir ediyooo
Hadi seyahate alışığım sorun değil,allah sağlık versin 4-5 gün gidip geliyor,sağlıkla kazasız belasız gitsin gelsin ama perş.günü evlilik yıldönümümüz ve eşim yanımda değil,bana çok güzel bir kolye ve koca bir buket çiçek yaptırıp gelmişsağolsun,allah razı olsun
ama yanımda değil çok moralim bozuldu yaaa,ağladım sinirimden...
Kocasız kızlar kimler vardı başka,bi kaç kişi daha kocasızdı...
Allahım sağlık versin,başımızdan eksik etmesin de varsın seyahate çıksınlar napalım
canım sen bebeğpin eşin iyi olundna kısa ayrılıkalr gelip gecer ,
yine de her anını yanında gecırmek istiyorsun ınsallah o günelrde gelrı canım
sende burcu ve esranın kervanına katılmışsın canım Alah kavustursun hepinizi ne diyeym...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-61.html#post24714097
kızlar bu topiğe yazsanıza yaaa bakalım sizin cinsiyetleri doğru tahmin edicek miiitabi çizelgenizde yazmasın oğlum kızım diye hemen cevaplar
lavinyamm seninkini doğru bilmiş erkek demiş
bende tuttu erkek dedi valla:) bakalım bugün kendi doktoruma gidecem o ne diyecek?
hayatbanagüzele kız dedi tutmadı
geçmiş olsun canım ya. Allah korumuş. inşallah teyzesi sende hissedeceksin. sağol canım.
kız yoksa hayatbanagüzelin kızı mı olacakona doktor %100 demiş mi?
bu bayan çin takvimine göre bakıyor değil mi?
hayatbanagüzel arkadaşım sana doktor %100 demiş miydi? ne düşünüyorsun bu konuda?
inşallah seninki tutar kızzz :)))
bende çok heyecanlandım şimdi. hayatbanagüzele cevap vermiş. %95 tutuyor demiş. hayat ne zaman doktora gidecek bir daha acaba?
hayatbana güzelll ben heryerden çıkarımmm nasıl yakaladım ama sen bizi boşl başka toipklere kaç oldu mu şimdi oldu mu
bende tutmadı şimdilikk
ayy burcuuuuuuu doktor %100 demedi ama şüpheye düştüm ben şimdi
ay ben mavili bişi almıycamm bir süre beklemedeyimm
bana dediki doğduğunda görürsün çok iddaalı yahu bu kadınnn
birde doktor erkek dediğinde hep kız görüyordum rüyamda
ben bu haftasonu tekrar gideceğim işte bakalım yine ne diycekkkk şuan şoktayım
diğer erkekleri bildi annesinin bitanesini, lavinyayı bildi
bana kız dedi.
kızzzzz sen yokmusun ödüm koptu nasıl buldun bakimmmmmmmmm
korkulur sendennn
oyyoyyy Rabbim sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin inşallah... Benim de eşim yanımda değil. En nefret ettiğim şeylerdi özel günlerde beraber olamamak
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-69.html
niltt canım sen bu topikte cinsiyet tahmininde bulunmuşmuydu tuttumu sende
(( ahh canım benimm. benimki 2 hafta yoktu dün geldi. arada bir gidiyor, geliyor. gerçekten çok zor arkadaşım. hele bu dönemlerde hamileyken. neyse dediğin gibi yapacak birşey yok. biz sana arkadaşlık ederiz :)) esra86 arkadaşımız uzak yaşıyor eşinden.
hahahahaha dikkat moonsun çıkabilir!ah canım inşAllah bu hafta kesin belli olurda doğumda ögrenmezsin cinsiyeti
bende tutmadı şimdilikk
ayy burcuuuuuuu doktor %100 demedi ama şüpheye düştüm ben şimdi
ay ben mavili bişi almıycamm bir süre beklemedeyimm
bana dediki doğduğunda görürsün çok iddaalı yahu bu kadınnn
birde doktor erkek dediğinde hep kız görüyordum rüyamda
ben bu haftasonu tekrar gideceğim işte bakalım yine ne diycekkkk şuan şoktayım
diğer erkekleri bildi annesinin bitanesini, lavinyayı bildi
bana kız dedi.
kızzzzz sen yokmusun ödüm koptu nasıl buldun bakimmmmmmmmm
korkulur sendennn
Canım bende de tuttu.en yakın arkadaşımda da,ablamda da tuttu.
Erkek çıkıyordu,oğluşum gelecek Allah izin verirse...
canım sen bebeğpin eşin iyi olundna kısa ayrılıkalr gelip gecer ,
yine de her anını yanında gecırmek istiyorsun ınsallah o günelrde gelrı canım
tabe astırıcam topiklere
ayy deme kız öyleeeeeeçok fena olur şok şok olur yani bana cinsiyeti ne ise belli olsun canım yaa,
kız erkek farketmez demiştimm ama son anda öğrenmiyim
kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr
benimde arkadaşlarımın erkek çıktı ve hepsi erkek oldu kız çıkanlarda kız oldu tabi..
banmada erkek çıkıyo bakalım haftaya öğrenecez inşallah..
ayşecim anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı lsun çok sevindim dualarımız seninle..
kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr
ayşecim anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı lsun çok sevindim dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?