2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya boşversenize çin takviminden bakıyor.

çin takvimine göre benim erkekti. bu bayan kız dedi. az kaldı gerçekler gün yüzüne çıkacak :))))

geçmiş olsun canım. inşallah geçer ağrıların ((

(( ahh canım benimm. benimki 2 hafta yoktu dün geldi. arada bir gidiyor, geliyor. gerçekten çok zor arkadaşım. hele bu dönemlerde hamileyken. neyse dediğin gibi yapacak birşey yok. biz sana arkadaşlık ederiz :)) esra86 arkadaşımız uzak yaşıyor eşinden.

canım sen bebeğpin eşin iyi olundna kısa ayrılıkalr gelip gecer ,
yine de her anını yanında gecırmek istiyorsun ınsallah o günelrde gelrı canım

İnşallah canım,Allahım yeter ki sağlık huzur versin,benim üzüldüğüm evlilik yıldönümünde ayrı kalmamız

sende burcu ve esranın kervanına katılmışsın canım Alah kavustursun hepinizi ne diyeym...

Sorma canım yaa,artık dirseğimizi pencereye dayar bekler dururuz kocişleri..

Amin inşallah...

lavinyamm seninkini doğru bilmiş erkek demiş

bende tuttu erkek dedi valla:) bakalım bugün kendi doktoruma gidecem o ne diyecek?

bende tutmadı şimdilikk

hayatbanagüzele kız dedi tutmadı

hayatbanagüzel arkadaşım sana doktor %100 demiş miydi? ne düşünüyorsun bu konuda?

inşallah seninki tutar kızzz :)))

bende çok heyecanlandım şimdi. hayatbanagüzele cevap vermiş. %95 tutuyor demiş. hayat ne zaman doktora gidecek bir daha acaba?

ayy burcuuuuuuu doktor %100 demedi ama mavileri hazırla dedi, şüpheye düştüm ben şimdi
ay ben mavili bişi almıycamm bir süre beklemedeyimm
bana dediki doğduğunda görürsün çok iddaalı yahu bu kadınnn
birde doktor erkek dediğinde hep kız görüyordum rüyamda
ben bu haftasonu tekrar gideceğim işte bakalım yine ne diycekkkk şuan şoktayım
diğer erkekleri bildi annesinin bitanesini, lavinyayı bildi
bana kız dedi.

hayatbana güzelll ben heryerden çıkarımmm nasıl yakaladım ama sen bizi boşl başka toipklere kaç oldu mu şimdi oldu mu

kızzzzz sen yokmusun ödüm koptu nasıl buldun bakimmmmmmmmm
korkulur sendennn

Son düzenleme:

hahahahaha dikkat moonsun çıkabilir! ah canım inşAllah bu hafta kesin belli olurda doğumda ögrenmezsin cinsiyeti

annesininbirtanesi canım neredesin baya oldu randevun 13:10 du inşallah sağlıklı sonuçlarını almışsındır kuzum

oyyoyyy Rabbim sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin inşallah... Benim de eşim yanımda değil. En nefret ettiğim şeylerdi özel günlerde beraber olamamak

Amin canım yaa,çok sinir bozucu işte ama şükrediyorum ki iyi bir işi var işte,yoksa hiç tahammül edemezdim hele de hamileyken..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once-69.html

niltt canım sen bu topikte cinsiyet tahmininde bulunmuşmuydu tuttumu sende

Evet canım ona da sormuştum erkek demişti...

Ya bi de beni benimle başbaşa bıraksalar üzülmeyeceğim inan,annem bi yandan,ablam bi yandan,kayınvalidem bi yandan sıkıştıracak gel bizde kal diye e bende yatağımdan başka yerde yatamıyorum artık hele ki hamileyim şimdi,zırt pırt çişe kalk,gaz sancısı çek,vs.vs.işte...

Eşime de tembihledim anana da söle ben evimde kalıcam gider bi uğrarım ama kalmam diye :))

Bana da eşim şimdiden kız kıyafetleri alma diyo...iki hafta sonraki kontrolü bekle diyo... nasıl dayanırım ki ben :26:

hahahahaha dikkat moonsun çıkabilir! ah canım inşAllah bu hafta kesin belli olurda doğumda ögrenmezsin cinsiyeti

tabela astırıcam topiklere
ayy deme kız öyleeeeee çok fena olur şok şok olur yani bana cinsiyeti ne ise belli olsun canım yaa,
kız erkek farketmez demiştimm ama son anda öğrenmiyim

Son düzenleme:

hımmm bir kişide yanıldın dememiş baksana. bir sen çıktın o kadar kişiden. doktorda %100 dememiş sana. belkide yanıldı doktorun. sen dediğin gibi bekle anacım, mavili alma.

haftasonu bebişin iyice büyümüş olur doktor net bişi der. valla ben doktora %100 eminsen söyle yoksa sus dicem. değişiklik sinir bozucu yahu.

annesininbirtanesi güzel teyzoş hadi gel de %100 luk oğluşun haberini ver bizee sevindir bizii heyecanla bekliyoruz seniiii

Canım bende de tuttu.en yakın arkadaşımda da,ablamda da tuttu.
Erkek çıkıyordu,oğluşum gelecek Allah izin verirse...

benimde arkadaşlarımın erkek çıktı ve hepsi erkek oldu kız çıkanlarda kız oldu tabi..
banmada erkek çıkıyo bakalım haftaya öğrenecez inşallah..

canım sen bebeğpin eşin iyi olundna kısa ayrılıkalr gelip gecer ,
yine de her anını yanında gecırmek istiyorsun ınsallah o günelrde gelrı canım

ayşecim anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı lsun çok sevindim dualarımız seninle..

kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr

Aaaa ayshe hamile mi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…