Dr hiç şüphem yok erkek dedi bu hafta her gelenin cinsiyeti erkek geçen hafta da hep kızdı dedi
Tarçın10 canım seninkinede erkek dedi topik erkeklerle doldu
arkadaşlar kafamda bır sorun var nereye yazsam bılemedım bugun doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi duydum ama bu işe de ihtiyacımız var doğum izni yerıne 1er haftalık rapor alsak ara ara olmaz mı ki.tüp bebek sınavını atlattık derken şimdi de bu çıktı ne kadar insafsız oldu insanlar şimdiden strese girdim bana dua edın başkaları çocuklarıyla daha fazla vakıt geçirmek için ücretsiz izin alırken ben oturmuş belkıde ağzı süt kokan bebeği bırakacağım nasıl bir sınav bu anlamadım inş böyle bir problem olmazda bende doya doya bebeğimle vakıt geçiririrm
Amin canım yaa,çok sinir bozucu işte ama şükrediyorum ki iyi bir işi var işte,yoksa hiç tahammül edemezdim hele de hamileyken..
Evet canım ona da sormuştum erkek demişti...
Ya bi de beni benimle başbaşa bıraksalar üzülmeyeceğim inan,annem bi yandan,ablam bi yandan,kayınvalidem bi yandan sıkıştıracak gel bizde kal diye e bende yatağımdan başka yerde yatamıyorum artık hele ki hamileyim şimdi,zırt pırt çişe kalk,gaz sancısı çek,vs.vs.işte...
Eşime de tembihledim anana da söle ben evimde kalıcam gider bi uğrarım ama kalmam diye :))
Bana da eşim şimdiden kız kıyafetleri alma diyo...iki hafta sonraki kontrolü bekle diyo... nasıl dayanırım ki ben :26:
kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr
yaa %100 demedi zor gördüm ama mavişleri hazırla bak burda pipi var dedi ama bişi görünmüyor yani pipi olduğu belli deil bence. ama hııı omu felan dedim,
doktora inandım 2 farklı doktora gittim ikiside erkek dedi ve birinin detaylıydı ultrasonu bakalım bu hafta ne diyecekkk
aminnnnnn
esracım sende baktırdın mı sana ne diyor ?
Ya kızlar bi de benim sağ popomda oturup kalktıkça bi ağrı oluyo kas ağrısı gibi arada bacağıma da vuruyo sağ bacağıma,hani çok afedersiniz kaba et derler yaaraştırdım orada oluyo hamilelikte ama dah çok erken değil mi yaaa...:26:
Çok yürüyünce de üstüne yatınca da oluyo şaşırdım valla
arkadaşlar kafamda bır sorun var nereye yazsam bılemedım bugun doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi duydum ama bu işe de ihtiyacımız var doğum izni yerıne 1er haftalık rapor alsak ara ara olmaz mı ki.tüp bebek sınavını atlattık derken şimdi de bu çıktı ne kadar insafsız oldu insanlar şimdiden strese girdim bana dua edın başkaları çocuklarıyla daha fazla vakıt geçirmek için ücretsiz izin alırken ben oturmuş belkıde ağzı süt kokan bebeği bırakacağım nasıl bir sınav bu anlamadım inş böyle bir problem olmazda bende doya doya bebeğimle vakıt geçiririrm
canım tamam ıs eıhtıyacın olabılrı ama bu sneın yasal hakkın kullandırmak zorundalar 2-3 ıdare edemıyorlarmıymıs bahane ıstearkadaşlar kafamda bır sorun var nereye yazsam bılemedım bugun doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi duydum ama bu işe de ihtiyacımız var doğum izni yerıne 1er haftalık rapor alsak ara ara olmaz mı ki.tüp bebek sınavını atlattık derken şimdi de bu çıktı ne kadar insafsız oldu insanlar şimdiden strese girdim bana dua edın başkaları çocuklarıyla daha fazla vakıt geçirmek için ücretsiz izin alırken ben oturmuş belkıde ağzı süt kokan bebeği bırakacağım nasıl bir sınav bu anlamadım inş böyle bir problem olmazda bende doya doya bebeğimle vakıt geçiririrm
hepiciğinize çok çok tşk arkadaşlarım hepiniz hepimiz sorunsuz bebişlerimize kavuşuruz inş. Bir de bana magnezyum pazitive diye bir ilaç verdi . Daha önce kimsede duymadım soruyum dedim
canım hele bi yapsınalr öyle bişey işçi mahkemelri boşa durmuyoalr benım esım adliyede calsııyo bu konu da
ciddi yaptırımalr var sıkıyosa cıakrtsınalr senı ısten anında acarsın davanı hersekıld eişçilerın hakkı korunuyor
hele ki hamıles bir kadın olunca bence üzülme bunları düşünüp o senın yasal iznin kullanıcaksın tabıı
Ya kızlar bi de benim sağ popomda oturup kalktıkça bi ağrı oluyo kas ağrısı gibi arada bacağıma da vuruyo sağ bacağıma,hani çok afedersiniz kaba et derler yaaraştırdım orada oluyo hamilelikte ama dah çok erken değil mi yaaa...:26:
Çok yürüyünce de üstüne yatınca da oluyo şaşırdım valla
canım hele bi yapsınalr öyle bişey işçi mahkemelri boşa durmuyoalr benım esım adliyede calsııyo bu konu da
ciddi yaptırımalr var sıkıyosa cıakrtsınalr senı ısten anında acarsın davanı hersekıld eişçilerın hakkı korunuyor
hele ki hamıles bir kadın olunca bence üzülme bunları düşünüp o senın yasal iznin kullanıcaksın tabıı
hııı bu çok büyük bir sorun gerçekten. ben baştan söyledim. kimsede kalmam dedim. o yüzden kimsede ısrar edemiyor. net tavır koyarsan demezler bişi heralde.
mantıklı aslında. üfff keşke kesin belli olsa herşey. sadece cinsiyet değil ki sağlığıda muamma. test yaptırıyoruz %100 sonuç vermiyor.
canım hayırlısı olsun. evet maşallah erkek bebek topiği oldu burası.
2 doktorda yanılır mı yahu ??? kafanı bulandırma canım. nasılsa bu hafta belli olur.
benim 3 hafta önceden beri oluyor canım. kemiklerimiz açılıyor kaslarımızı ağırtıyor heralde. aynen bacaklarımda ağrıyor. onuda sorayım doktora gidince.
hııı bu çok büyük bir sorun gerçekten. ben baştan söyledim. kimsede kalmam dedim. o yüzden kimsede ısrar edemiyor. net tavır koyarsan demezler bişi heralde.
benim 3 hafta önceden beri oluyor canım. kemiklerimiz açılıyor kaslarımızı ağırtıyor heralde. aynen bacaklarımda ağrıyor. onuda sorayım doktora gidince.
:)) canım hayırlısı olsun inan ilk evlat bu sahip olduğuma şükrediyorum.
yalnız şuan 7. ayında hamile olan arkadaşımın bhcg si 34 küsür ve çin takviminde erkek çıkıyordu, kızı oluyor Allah izin verirse.
aramızda kalsın ben bu doktorun yöntemine de inanmıyorum, çaktırmayın.
Allahım hayırlısını versin Rabbim, oğluşumda kızımda olacaksa hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün olsun.
Allah hepimize zamanı gelince her 2 histen de yaşamayı nasip etsin, Aminnnn.
mantıklı aslında. üfff keşke kesin belli olsa herşey. sadece cinsiyet değil ki sağlığıda muamma. test yaptırıyoruz %100 sonuç vermiyor.
kızlar ben akşam bebişimin fotografını yukleyeyimde bakın bakalım eşimle foto uzerine tartısıyoruz bir çıkıntı varda ben bebeğimin ayağı diyrum o pipisi diyor bakalım siz ne diceksiniz
kızlar ben sabah yarım litre süt içtimakşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:
kızlar ben sabah yarım litre süt içtimakşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?