2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Tarçın10 canım seninkinede erkek dedi topik erkeklerle doldu

:)) canım hayırlısı olsun inan ilk evlat bu sahip olduğuma şükrediyorum.

yalnız şuan 7. ayında hamile olan arkadaşımın bhcg si 34 küsür ve çin takviminde erkek çıkıyordu, kızı oluyor Allah izin verirse.

aramızda kalsın ben bu doktorun yöntemine de inanmıyorum, çaktırmayın.

Allahım hayırlısını versin Rabbim, oğluşumda kızımda olacaksa hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün olsun.
Allah hepimize zamanı gelince her 2 histen de yaşamayı nasip etsin, Aminnnn.

arkadaşlar kafamda bır sorun var nereye yazsam bılemedım bugun doğum iznine ayrılırsam işten çıkartılabıleceğimi duydum ama bu işe de ihtiyacımız var doğum izni yerıne 1er haftalık rapor alsak ara ara olmaz mı ki.tüp bebek sınavını atlattık derken şimdi de bu çıktı ne kadar insafsız oldu insanlar şimdiden strese girdim bana dua edın başkaları çocuklarıyla daha fazla vakıt geçirmek için ücretsiz izin alırken ben oturmuş belkıde ağzı süt kokan bebeği bırakacağım nasıl bir sınav bu anlamadım inş böyle bir problem olmazda bende doya doya bebeğimle vakıt geçiririrm

kızlar ben akşam bebişimin fotografını yukleyeyimde bakın bakalım eşimle foto uzerine tartısıyoruz bir çıkıntı varda ben bebeğimin ayağı diyrum o pipisi diyor bakalım siz ne diceksiniz

canım hele bi yapsınalr öyle bişey işçi mahkemelri boşa durmuyoalr benım esım adliyede calsııyo bu konu da

ciddi yaptırımalr var sıkıyosa cıakrtsınalr senı ısten anında acarsın davanı hersekıld eişçilerın hakkı korunuyor

hele ki hamıles bir kadın olunca bence üzülme bunları düşünüp o senın yasal iznin kullanıcaksın tabıı

hepiciğinize çok çok tşk arkadaşlarım hepiniz hepimiz sorunsuz bebişlerimize kavuşuruz inş. Bir de bana magnezyum pazitive diye bir ilaç verdi . Daha önce kimsede duymadım soruyum dedim

hııı bu çok büyük bir sorun gerçekten. ben baştan söyledim. kimsede kalmam dedim. o yüzden kimsede ısrar edemiyor. net tavır koyarsan demezler bişi heralde.

Bana da eşim şimdiden kız kıyafetleri alma diyo...iki hafta sonraki kontrolü bekle diyo... nasıl dayanırım ki ben :26:

mantıklı aslında. üfff keşke kesin belli olsa herşey. sadece cinsiyet değil ki sağlığıda muamma. test yaptırıyoruz %100 sonuç vermiyor.

kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr

canım hayırlısı olsun. evet maşallah erkek bebek topiği oldu burası.

2 doktorda yanılır mı yahu ??? kafanı bulandırma canım. nasılsa bu hafta belli olur.

benim 3 hafta önceden beri oluyor canım. kemiklerimiz açılıyor kaslarımızı ağırtıyor heralde. aynen bacaklarımda ağrıyor. onuda sorayım doktora gidince.

vicdansızlarrrr sana kanunen doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere doğum izni vermek zorunda sıkıyorsa çıkarsın gidersin mahkemeye paşa paşa istediğin tazminatı alırsınnnn yok öyle yağmaa edepsizzlerrr ay çok kızdımmm

canım tamam ıs eıhtıyacın olabılrı ama bu sneın yasal hakkın kullandırmak zorundalar 2-3 ıdare edemıyorlarmıymıs bahane ıste
hepiciğinize çok çok tşk arkadaşlarım hepiniz hepimiz sorunsuz bebişlerimize kavuşuruz inş. Bir de bana magnezyum pazitive diye bir ilaç verdi . Daha önce kimsede duymadım soruyum dedim

canım magnezyumu kramplar ıcın verıyor su an yasamıyorsan bıle bundan sonra yasama ıhtımalın var olmasın dıye vermıstır
bırde o sordugun doktor ıcın lavınyanın onerdıgı doktor o evet bende ona gıdıcem ıns

ben hastanede çalışıyorum ve yenı kurulan hastaneler birliğine göre bu şekılde oluyormuş yeni bir eleman almak veya çıkan birini geri almak olmuyormuş bunu yasaya bağladılarsa ne kadar şansımız var kı

kızlar ben sabah yarım litre süt içtim akşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:

Canım iş dönüşü eve gelince uzanıyorum ayağa kalkınca kalçam tutulmuş gibi oluyor yorgunlukla alakalı

ben hastanede çalışıyorum ve yenı kurulan hastaneler birliğine göre bu şekılde oluyormuş yeni bir eleman almak veya çıkan birini geri almak olmuyormuş bunu yasaya bağladılarsa ne kadar şansımız var kı

Burcu şunuda düşünmeden edemiyorum,
bebek hep sol tarafımda, artı değerlerimde 65 di kız gibide duruyo ondan şüpheye düştüm

Yok canım geçen yıl ki seyahatlerde de kalmadım zaten.
daha önce de söyledim asla kalmam diye,hele şimdi hamileyim ki daha da nazlanıp tavrımı koyucam :) ya ben evimde tek kalmayı seviyorum,hele ki şu sıralar lazım..Allah nasip ederse doğumdan sonra iyice bi curcuna zaten olacak..

evet canım yaa dr a sorarsan iyi olur.Ben 1 ay sonra gideceğim için,en erken kim giderse o sorsun

doğrusunu baştan beri Allah biliyor canım eğleniyoruz işte çaktırma

mantıklı aslında. üfff keşke kesin belli olsa herşey. sadece cinsiyet değil ki sağlığıda muamma. test yaptırıyoruz %100 sonuç vermiyor.

evet öyle... ben yaptırmadım şahsen ... doktorum sordu dörtlü testi istiyor musun diye ona da hayır dedik...
ay bişi anlatıyım: bizim bi akraba kız çok lüks bir hastaneye gidiyormuş.9 ay boyunca erkek demişler... Kız doğmuş şaka gibi... düşün bi de İStanbulun en modern en pahalı hastanelerinden birinde de bu oluyosa muallakta kalmamız gayet doğal

canım Allah aşkına ne kadar vicdansız insanlar bunlar. ihtiyacın yoksa çık işten dicem ama ihtiyacım var diyosun. özelde çalışıyorsun heralde. ben de olsam moonsunun dediği gibi dava açardım.

kızlar ben akşam bebişimin fotografını yukleyeyimde bakın bakalım eşimle foto uzerine tartısıyoruz bir çıkıntı varda ben bebeğimin ayağı diyrum o pipisi diyor bakalım siz ne diceksiniz

:))))))) pipisidir

canım böyle birşey kanunen yasak. göze alamazlar diye düşünüyorum. konuş patronunla nasıl olacak diye. bakalım ne diyecek?

bu arada eşimi aradım kızımız oluyor diye söyledim. bu hemen doktora mı gittin dedi. yok dedim netten doktor bir bayan bakıyor herkesin tuttu dedim. (eşim kız bebeğe daha yatkın gibi o yüzden sevinir diye müjde vermek istedim) sen böyle şeylere mi inanıyorsun dedi. kadın doktormuş dedim. sevinmedin mi yoksa dedim. sen beni erkek bebek düşkünü mü sandın yoksa dedi evlat farkeder mi dedi ((((((( niye sevinmedi bu ya

kızlar ben sabah yarım litre süt içtim akşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:

Yoğurt balıkla yenebilir malum mezelerin çoğu süzme yoğurttan yapılıyor.Sütte gelince balık taze olursa zehirlemiyor diye biliyorum.

ay yok canım bişi olmaz... hemen arkasından yemiyorsun sonuçta... bi de balık taze değilse zehirler diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…