2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kimse bulmadı beni canım. Ben 2010 kasım annesiyim bir bakayım dedim sizlere. Cinsiyet muhabbeti vardı isteyen olursa bakarım dedim.

esraaaaaa Ne diyorsunnn
hiiiiiiii çok fena ay benimde öyleyse

Sendemi bürütüsssss

şuan 2 tahminci kız
2 doktor erkek dedi kran kırana mücadele

bak şimdi daha çok merak ettim doktorun ısrarla erkek dediği bir arkadaşıma kız dedim ve kız çıktı.

canım bizede tahminde bulunsana

özleden eşinin ve senin doğum tarihini yaz canım.

gecmıs olsun cnm bendede var bas agrısı yarn dra gıdınce sorucam yazarım buraya neden agrıyo olabılır dıe

MERWECİK
bebeğin cinsiyeti ERKEK sen ve eşin tam erkek dönemindeyken hamile kalmışsın.

Bende aynı şikayetlerden gittim bugün dr a dr rahmimde bir tepecik gibi şişkinlik gördüm o batıyor dedi dr bu şişkinlikte büyük ihtimalle idrarında iltihaplanma var dedi daha sonuçları çıkmadı ama antibiyotiğe başlarız dedi eğer öyleyse. Sen bir görün istersen doktora

al işte burda da erkek çıktı, benim çin takvimim de erkek, bakalım yarışı kim kazanacak amannnnn iki ihtimal var işte neden bu kadar meraklandım ki, bu arada teşekkürler canım baktığın için

:))) aynen

yani hakkaten bana kız desinler bende inanırım bu kadına çünkü son gittiğim doktor detaylı ultrasonla baktı :) aman yaa neyse başım ağrıcak düşünmiyim
bekliycemm ben biraz daha 6 aylık olsun bakalımm

ben olsam giderdim

ay canım öyle düşünürsek biz bebek doğana kadar hiç bişi almayalım

bence son zamanlara kadar almıyalım ne bilim öf

şuan senin bebişin cinsiyetini kendiminkinden daha merak ediyorum kuzum yaaaaa kinder surpriz yumurta gibi maşAllah

hakkikaten heeee, valla fikrimi değiştirdim kız derse doktor tam süpriz yumurta olacakkk
ayy ne zamandır oğluşum diye seviyorumm ..

birdaha ki kontrolün ne zaaman canımm çok var mı kiii :26:

hayırlısı artık ne diyim :)

birdaha ki kontrolün ne zaaman canımm çok var mı kiii :26:

bu hafta sonuu

esraaaaaa ne diyorsunnn
hiiiiiiii çok fena ay benimde öyleyse

sendemi bürütüsssss

şuan 2 tahminci kız
2 doktor erkek dedi kran kırana mücadele

:)))))))) alternatif tıp, normal tıpba karşı.

başağrısı normal canım. kan basıncındanmış. çekiyorum bende.

evet sen bir git bakalım. cinsiyeti söylerler belki belli olmaz. inşallah önemli birşeyin yoktur.

kızlarr yarın görüşürüz inşallahh biz çıkıyoruz yavaş yavaşşş

bye bye canım.

yazdım özelden bakalım ne çıkacak. ayrıca sizin doğruluk payınız nedir?

gecmıs olsun cnm bendede var bas agrısı yarn dra gıdınce sorucam yazarım buraya neden agrıyo olabılır dıe

baş ağrısıda hamilelik belirtisi korkma canım.

geçmiş olsun canım.

6 aya kadar bekleme canım ya. çok var. detaylı ultrason diyorsun, yani orda iç organları bile görünüyor. kafam karıştı. bide eşimden fırça yedim. moralimde bozuldu.

evet tam karsı karsılar bakalım kim tutturcak

neden fırça yedin kiiii :26:

MOONSUN sende biraz zorlandım.
sen kız dönemindesin doğum gününe kadar olan dönemde hamile kalmışsın.
ama eşinde şu an tam erkek döneminde.
böyle durumlarda anne baskın oluyor. ve eğer hormanlarında hızlı değişme yoksa
bebeğin cinsiyeti KIZ.

evet tam karsı karsılar bakalım kim tutturcak

neden fırça yedin kiiii :26:

ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye (( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff

canım sen ve çin takvimi kız dedi

kk daki iki farklı topikteki arkadaş erkek dedi bakalım kiminki tutacakk saolasın

annesininbirtanesi
gelmedin kuzum iyisindir inşallah geldiğinde güzel haberlerini ver bizi merakta bırakmaaaaa

ya bişi sorucam kromozomlara bakarsak Biz hep XX dönemindeyiz erkeklerin kromozomları belirliyor XY mi XX mi olacagına

5 güncük kalmış canım geçer geçer benimde bu cumartesi test sonuclarımı almaya gidicem doktor amcacık kontrol eder mi bebişi bilmem

inş. gösterir yavrumm
doktor amcacıkkk hehe istersen bakar ama çok sık girme bence

evet karşı karşıyalar bakalım hangisii kazanacakk

6 ay kesin ama biliyormusun, yakın bir akrabam 8 buçuk aylık hamiş ve 6 aya kadar erkek dediler isim buldu bizimkiler :))))))))) sonra 6. ay sonunda kız dediler şok oldu oğlum diye severkennn
şimdi kız diyorlar ama halen inanamıyor ,
eşimden neden fırça yedin kaçırmışımm ?

moonsun sizde de erkekle kadın mücadelesi görüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…