Canım iş dönüşü eve gelince uzanıyorum ayağa kalkınca kalçam tutulmuş gibi oluyor yorgunlukla alakalı
:))))))) pipisidir
canım böyle birşey kanunen yasak. göze alamazlar diye düşünüyorum. konuş patronunla nasıl olacak diye. bakalım ne diyecek?
bu arada eşimi aradım kızımız oluyor diye söyledim. bu hemen doktora mı gittin dedi. yok dedim netten doktor bir bayan bakıyor herkesin tuttu dedim. (eşim kız bebeğe daha yatkın gibi o yüzden sevinir diye müjde vermek istedim) sen böyle şeylere mi inanıyorsun dedi.kadın doktormuş dedim. sevinmedin mi yoksa dedim. sen beni erkek bebek düşkünü mü sandın yoksa dedi evlat farkeder mi dedi ((((((( niye sevinmedi bu ya
kızlar ben sabah yarım litre süt içtimakşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:
ay yok canım bişi olmaz... hemen arkasından yemiyorsun sonuçta... bi de balık taze değilse zehirler diye biliyorum ben.
bu arada eşimi aradım kızımız oluyor diye söyledim. bu hemen doktora mı gittin dedi. yok dedim netten doktor bir bayan bakıyor herkesin tuttu dedim. (eşim kız bebeğe daha yatkın gibi o yüzden sevinir diye müjde vermek istedim) sen böyle şeylere mi inanıyorsun dedi.kadın doktormuş dedim. sevinmedin mi yoksa dedim. sen beni erkek bebek düşkünü mü sandın yoksa dedi evlat farkeder mi dedi ((((((( niye sevinmedi bu ya
kızlar ben sabah yarım litre süt içtimakşama da babamızla balık yemeğe gidicektik ama ya zehirlenirsem size sorayım dedim sabah peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm :18:
Burcu şunuda düşünmeden edemiyorum,
bebek hep sol tarafımda, artı değerlerimde 65 di kız gibide duruyo ondan şüpheye düştüm
Yok canım geçen yıl ki seyahatlerde de kalmadım zaten.
daha önce de söyledim asla kalmam diye,hele şimdi hamileyim ki daha da nazlanıp tavrımı koyucam :) ya ben evimde tek kalmayı seviyorum,hele ki şu sıralar lazım..Allah nasip ederse doğumdan sonra iyice bi curcuna zaten olacak..
evet canım yaa dr a sorarsan iyi olur.Ben 1 ay sonra gideceğim için,en erken kim giderse o sorsun
evet öyle... ben yaptırmadım şahsen ... doktorum sordu dörtlü testi istiyor musun diye ona da hayır dedik...
ay bişi anlatıyım: bizim bi akraba kız çok lüks bir hastaneye gidiyormuş.9 ay boyunca erkek demişler... Kız doğmuşşaka gibi... düşün bi de İStanbulun en modern en pahalı hastanelerinden birinde de bu oluyosa muallakta kalmamız gayet doğal
canım Allah aşkına ne kadar vicdansız insanlar bunlar. ihtiyacın yoksa çık işten dicem ama ihtiyacım var diyosun. özelde çalışıyorsun heralde. ben de olsam moonsunun dediği gibi dava açardım.
burcuxxx bende aynı şeyi yaşadım bende anlamadım niye sevinmediğini saçma saçma şeylerle inanma dedi.Pazartesi doktor söylemeden sevinemezmiş.Belki seninkide aynı şekilde düşünmüştür.
Aynen,
ne zaman yürüsem,ya da yataktan kalksam sağa sola tutunarak kalkıyorum,geçiyo sadece kalkıp,oturduğun anlarda oluyo..
kızlar 10 dk engeline takılmayım diye burdan cevaplıyorum.
HAYATBANAGÜZEL
bebeğin cinsiyeti KIZ. eşin ve sen kız dönemindeyken hamile kalmışsın.
COYNES
bebeğinin cinsiyeti ERKEK. eşin erkeğin son döneminde sen tam erkek döneminde hamile kalmışsın.
evet öyle... ben yaptırmadım şahsen ... doktorum sordu dörtlü testi istiyor musun diye ona da hayır dedik...
ay bişi anlatıyım: bizim bi akraba kız çok lüks bir hastaneye gidiyormuş.9 ay boyunca erkek demişler... Kız doğmuşşaka gibi... düşün bi de İStanbulun en modern en pahalı hastanelerinden birinde de bu oluyosa muallakta kalmamız gayet doğal
canım Allah aşkına ne kadar vicdansız insanlar bunlar. ihtiyacın yoksa çık işten dicem ama ihtiyacım var diyosun. özelde çalışıyorsun heralde. ben de olsam moonsunun dediği gibi dava açardım.
HAYATBANAGÜZEL
COYNES
bebeğinin cinsiyeti ERKEK. eşin erkeğin son döneminde sen tam erkek döneminde hamile kalmışsın.
ya benım 2-3 gundur karnımın alt tarafı agrıyor ve bas agrısı var sebepsız yere.doktor kontrolum hazıranın ılk haftası ama yarın ıcın devletten randevu almıstım sızce gıdeyım mı evlılık yıldönumumuz yarın belkı doktor cınsıyet söyler ama bu karın agrısı ve bas agrısı normal mı bukadr yaw.bebegım buyuyor sanırım ama zaten karnım kocaman benım oraya da sıgamıyosa:))
esraaaaaane diyorsunnn
hiiiiiiii çok fena ay benimde öyleyse
ay canım kesin değil sonuçta şimdikız olduğuna sevinip sonra erkek olursa
biz doktora gittiğimizde doktor kız dediğinde eşim "bi daha bakar mısınız" dedi.. ay bi tuhaf oldum görsen :26: halbuki kız olacağını çok önceden hissediyordu.doktora tekrar baktırdı :26: gerçi eşim çok detaycıdır.çok ta ince eleyip sık dokur herşeyi.ama ben çok kızdım çokkkk. hiç beklemezdim ondan böyle bir hareketi.
HAYATBANAGÜZEL
COYNES
esraaaaaane diyorsunnn
hiiiiiiii çok fena ay benimde öyleyse
sendemi bürütüsssss
şuan 2 tahminci kız
2 doktor erkek dedi kran kırana mücadele
neden kızdın ki? kız bebek istemiyor mu acaba diye şüpheye mi düştün? adam emin olmak istemiş ne güzel işte. eşinin yaptığı şeyi ben yapıcam. 2 kere sorucam. iyice baksın ya hazırlığa başlayacağım.
ben olsam giderdim
ay canım öyle düşünürsek biz bebek doğana kadar hiç bişi almayalım
ben hastanede çalışıyorum ve yenı kurulan hastaneler birliğine göre bu şekılde oluyormuş yeni bir eleman almak veya çıkan birini geri almak olmuyormuş bunu yasaya bağladılarsa ne kadar şansımız var kı
ay shee çok sevindim umarım bu sefer sana tutunur bebiş . Kaç haftalık oldu canım bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?