inş. gösterir yavrumm
doktor amcacıkkk heheistersen bakar ama çok sık girme bence
evet karşı karşıyalar bakalım hangisii kazanacakk
6 ay kesin ama biliyormusun, yakın bir akrabam 8 buçuk aylık hamiş ve 6 aya kadar erkek dediler isim buldu bizimkiler :))))))))) sonra 6. ay sonunda kız dedilerşok oldu oğlum diye severkennn
şimdi kız diyorlar ama halen inanamıyor ,
eşimden neden fırça yedin kaçırmışımm ?
moonsun sizde de erkekle kadın mücadelesi görüyorumm
ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye(( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff
inş. gösterir yavrumm
doktor amcacıkkk heheistersen bakar ama çok sık girme bence
evet karşı karşıyalar bakalım hangisii kazanacakk
6 ay kesin ama biliyormusun, yakın bir akrabam 8 buçuk aylık hamiş ve 6 aya kadar erkek dediler isim buldu bizimkiler :))))))))) sonra 6. ay sonunda kız dedilerşok oldu oğlum diye severkennn
şimdi kız diyorlar ama halen inanamıyor ,
eşimden neden fırça yedin kaçırmışımm ?
moonsun sizde de erkekle kadın mücadelesi görüyorumm
alınmış o karıcıgı erkek milleti işte yaacanını sıkma sen uzaksınız ya bide o bile etkiler herseyi
ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye(( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff
evet yavrukuşum yaaa bakalımm Kız mı olucak Erkek mi % 50 ihtimal var zatennnn
demin yazmıştım bak kopyalıyorum : ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye(( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff
kız biz onla dün beraber döndük, yanyanayız :)) bence o doktor dışında bişiler duyup inanıyorum diye kızdı. bide ben üzteledim sevinmedin mi diye. ondan canım. ama biliyorum kız olursa daha çok sevineceko yüzden bir hoş oldum, kız tahmini duyunca.
haydaaa aman oda neden parlıyor hemenn, sevindirik oluyoz hemen bizde
ama adam haklııı benimki ne söledim şaşırdı ay mavi bişi almıyam bir daha az daha bekliyelim dedi. :) ama inanmam pek böle şeylere dedi
yanii
kızlar kendimi bazen askere gitmiş erkekler gibi hissediyorum şu karnı iyice burnunda olan gebeler terhisine az kalmış gibi çook kıskanıyorum bak az günü kalmış diye içimden geçiriyorum gel teskere gel diye doğumu bekliyorum şafak kaç diye takvime bakıyorum
demin yazmıştım bak kopyalıyorum : ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye(( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff
kız biz onla dün beraber döndük, yanyanayız :)) bence o doktor dışında bişiler duyup inanıyorum diye kızdı. bide ben üzteledim sevinmedin mi diye. ondan canım. ama biliyorum kız olursa daha çok sevineceko yüzden bir hoş oldum, kız tahmini duyunca.
Burcu ben sana daha önce de söledim hiç tahmine dayanmayarakk
senin kız olacakkk içime doğuyor dedim, bnm ki oğlansa talibiz diye
kızlar ben çıkıyorummm öpüldünüzzzzzzzzgöbiktennn
anaaamm bende çıkıyorummm hadi bende öptüm göbüşlerdeennn
:)))))))) canım benim, sağol senden iyisini bulamayız heralde. kayınvalidem, görümcem ilk günden beri kız diyorlar. onlar hiç şaşırmayacak ama bu tahmini onlara söylemem. kayıpederde aynı eşim gibidir. kadınlara şimdi der bunlara mı inanıyorsunuz diye :)))))
annesininbirtanesi kuzum bir gelemedin. %100 oğluşundan güzel haberleri yarın alırız artık.
bulemsu ahh gezdiniz bol bol valla. inşallah iyisin canım. ama çok şey kaçırdın. bak ne tahminler oldu :)))
hayırlı olsun canım kucağına sağlıklı bir şekilde al inşşşkızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr
bende bu hafta gideceğim burcuda bu hafta gidecek bakalım doktor amca bize ne diyecekDr hiç şüphem yok erkek dedi bu hafta her gelenin cinsiyeti erkek geçen hafta da hep kızdı dedi
okuudm canım geri kalırmıyım bende sordum o bayana:)))))))) canım benim, sağol senden iyisini bulamayız heralde. kayınvalidem, görümcem ilk günden beri kız diyorlar. onlar hiç şaşırmayacak ama bu tahmini onlara söylemem. kayıpederde aynı eşim gibidir. kadınlara şimdi der bunlara mı inanıyorsunuz diye :)))))
annesininbirtanesi kuzum bir gelemedin. %100 oğluşundan güzel haberleri yarın alırız artık.
bulemsu ahh gezdiniz bol bol valla. inşallah iyisin canım. ama çok şey kaçırdın. bak ne tahminler oldu :)))
mervecimmm saol cnm sana da gecmiş olsunn sor da bana da soyle normal dicektir büyük ihtimal. ben ilaç aldım malesefgecmıs olsun cnm bendede var bas agrısı yarn dra gıdınce sorucam yazarım buraya neden agrıyo olabılır dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?