2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet yavrukuşum yaaa bakalımm Kız mı olucak Erkek mi % 50 ihtimal var zatennnn

MOONSUN sende zorlandım açıkçası.
eşinle farklı dönemlerdesiniz. %80 kız diyebilirim.

BURCU doğruluk payı genelde tahminlerim doğru çıkıyor. ama zorlandığım zaman söylüyorum. moonsonda olduğu gibi.

KIZLAR MESAJLARA BAKAMADIM. YARIN HESAPLAYIP CEVAPLARIM.
çıkışım geliyor.

ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye (( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff

alınmış o karıcıgı erkek milleti işte yaa canını sıkma sen uzaksınız ya bide o bile etkiler herseyi

kızlar kendimi bazen askere gitmiş erkekler gibi hissediyorum şu karnı iyice burnunda olan gebeler terhisine az kalmış gibi çook kıskanıyorum bak az günü kalmış diye içimden geçiriyorum gel teskere gel diye doğumu bekliyorum şafak kaç diye takvime bakıyorum

demin yazmıştım bak kopyalıyorum : ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye (( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff

alınmış o karıcıgı erkek milleti işte yaa canını sıkma sen uzaksınız ya bide o bile etkiler herseyi

kız biz onla dün beraber döndük, yanyanayız :)) bence o doktor dışında bişiler duyup inanıyorum diye kızdı. bide ben üzteledim sevinmedin mi diye. ondan canım. ama biliyorum kız olursa daha çok sevinecek o yüzden bir hoş oldum, kız tahmini duyunca.

ee kızımız olacak dedim adama, adamda kızdı böyle şeylere mi inanıyorsun diye (( doktormuş, güvenilir diyorum. sevinsene diyince sen beni erkek düşkünü mi sandın dedi. üffff

haydaaa aman oda neden parlıyor hemenn, sevindirik oluyoz hemen bizde
ama adam haklııı benimki ne söledim şaşırdı ay mavi bişi almıyam bir daha az daha bekliyelim dedi. :) ama inanmam pek böle şeylere dedi

evet yavrukuşum yaaa bakalımm Kız mı olucak Erkek mi % 50 ihtimal var zatennnn

yanii

Burcu ben sana daha önce de söledim hiç tahmine dayanmayarakk

senin kız olacakkk içime doğuyor dedim, bnm ki oğlansa talibiz diye

garanti olsun diye herşey işte. şimdi sevinse erkek çıksa o zaman ne olacak? amma kaptırdık kız kendimizi. bence ultrason daha güvenli. bir sürüde doğru tahmin çıktı ama

:)))))) evet canım. geçen bir topikte görmüştüm şafak sayıyorlardı. ha gayret az kaldı.

:)))))))) canım benim, sağol senden iyisini bulamayız heralde. kayınvalidem, görümcem ilk günden beri kız diyorlar. onlar hiç şaşırmayacak ama bu tahmini onlara söylemem. kayıpederde aynı eşim gibidir. kadınlara şimdi der bunlara mı inanıyorsunuz diye :)))))

annesininbirtanesi kuzum bir gelemedin. %100 oğluşundan güzel haberleri yarın alırız artık.

bulemsu ahh gezdiniz bol bol valla. inşallah iyisin canım. ama çok şey kaçırdın. bak ne tahminler oldu :)))

sağol cnm benimm sağlıklı olsunlar yeter .. öpüyorumm

mrb kızlar napıyosunuz nasılsınız ben işten geldim yemek yaptım ve burdayım bugün bi dr.umuzun veda yemeği var ona gidicem ben kız kıza takılcaz şöyleeee ayyyyy bugün çok komik bişey oldu hastanede odamızda arkadaşlarla otururken uzanmıştım içim geçmiş dalmıi gitmişim bi uyandım herkes gülüp duruyo horlamışım okadar milletin içinde kameraya çekmişler rezil oldum çok utandım

selam kızlar persembe gunu doktora gıtcem ınsallah hersey yolundadır cınsıyetıde bellı oluck sanırım..bugunlere bıraz streslıyım yaa oğlumun derslerı yuzunden cok geriliyorum noolcak benım bu halım bılmıyorum yaa..:26:

oy oy oy çok yorulduk kızlarımla gezdik geldik pirinç almıştık benim büyük kız ben tasıyacam poseti dedi eve gelene kadar 2 kilo pirinc olmuş bir avuc pirinç

kızlaaaar biz de topiğin geleneğini bozmuyoruz yani ben de erkek doğuruyorum :))geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir sorun yokturr
hayırlı olsun canım kucağına sağlıklı bir şekilde al inşşş

Dr hiç şüphem yok erkek dedi bu hafta her gelenin cinsiyeti erkek geçen hafta da hep kızdı dedi
bende bu hafta gideceğim burcuda bu hafta gidecek bakalım doktor amca bize ne diyecek

okuudm canım geri kalırmıyım bende sordum o bayana
zannerdersem o bayan ay takvimine bakıyor kuzenim bahsetmişdi bende bakmıştım ama işin tuhafı yumurtlama gününün tutup tutmaması
ya nasip bakalım bakalım neler olacak
bu hafta bebişler tanıtacaklarmı kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…