2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar mrb. nasıl gidiyo bebişlerinizle. ya benim canım hiç bişey istemiyo. midem bulanmıyo ama iştahsızlığım var. sizde durumlar nasıl

herkese hayırlı akşamlar kızlar mesai bitmek üzere toplanalımda gidelim öpüyorum

tatlı ve güzel annişler ve anniş adayları ve minişlerimiz, iyi akşamlar diliyorum ben kaçar kendinize iyi bakın :)

tatlı ve güzel annişler ve anniş adayları ve minişlerimiz, iyi akşamlar diliyorum ben kaçar kendinize iyi bakın :)

kızlar mrb. nasıl gidiyo bebişlerinizle. ya benim canım hiç bişey istemiyo. midem bulanmıyo ama iştahsızlığım var. sizde durumlar nasıl

hoşgeldin canım hayırlı olsun..
Hehehe sende miydeni benim gibi tarif edememişsin bu anlatılmaz yaşanır dimi:))

evt aynen öle tarıf edemıyorum ınsallah süreklı boyle olmaz dıye dua edıyorum..[/QUOTE]

İNŞALLAH GEÇER CANIM..

AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE ATLATIRIZ..

HERKESE İYİ AKŞAMLAR..
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE DAİKKAT EDİN KENDİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE..

çıkmam lazım ama cevaplamadan edemedim. aynen senin durumdayım. afedersin ama böğüre böğüre sırf bebeğim için yiyebildiğim kadar kaliteli beslenmeye çalışıyorum. sorumluluğumuz var herşeye dayanmamız lazım. zamanla azalır merak etme.

hoşgeldin cnm,
bazı arkadaşlardada var iştahsızlık bende tam tersi yine çok acıkıyorum,
bir iki gün canım bişey istememişti, şimdi acıkınca direk bulantı hissediyorum

banada müsade kızlarr eşim aradı yoldaymış dikkat edin kendinize Allaha emanetiz inşallah

bende öyle bugun ılk defa bulantı gıbı degısık midem..umarım atlattırız hemencecık bu mide bulantısını..
istanbuldaki arkadaslar hangı doktora gıdıyorsunuz?

evet bende aynı şeyi düşündüm geçenlerde canımm:) herşeyi bahçemizden koparıp yiycezz, efil efil hamile kıyafetleri giycez inşallahhh ohhh bide dondurma yeriz akşam eşlerimizlee yürüyüşş yaparkennn

Ayy inşallah canım yaa,Allah nasip ederde o günleri görürüz inşallah..Evet dondurmadan bile kalsiyum alırız valla her akşam

kızlar merhaba,
bugün iş dönüşü binaya girdiğimde öyle güzel bir koku geldi ki burnuma, dayanamadım bende hemen yaptım ve yedim...canım ne mi istedi: sarımsakklı herhangi bişey...ayyy burnumaa öyle güzel koktu ki sarımsakk...bende sarımsaklı makarna yaptım...yaaa 7 haftalık gebe aşerermi yaaa yoksa ben oburluğumun kurbanımıyımmm??

ben tüp bebekle hamile kaldım,daha ilk hafta hergün 4-5 adet limon yedim,ben bile inanamadım :))) ondan sonra kan testimle hamile olduğumu öğrendik...normalde tatlısız yapamayan ben hamilelikten beri hiç tatlı istemiyorum :))) ve şimdiden herkes bana oğlun olacak diyor :)))

olabiliyor kizlarrr

kizimdaa deli gibi tursu yemistimm hamileligim bile belli deildii
bunda canim acayippp tatli istiyorr cikolata falan bide peynirrrrrr

iyi akşamlarr..bakıyorum genelde keyifler iyi maşşallah:))
ben yarına randevu aldım..pek bi heyecenlıyım..keseyi görmeye gitcem..inş. sorun yoktur..:)

bir de genelde yemek konusu yazılmış..kızımın dr.unun ilk görüşmemizde dedikleri hep kulağımdadır..sizinle de paylaşmak isterim:
konserve,ton balığı,hazır ve dondurulmuş gıdalar,çiğ et ürünleri,çiğ köfte,salam,sosis,sucuk kesinlikle yenilmeyecek.
saç boyası ve kına uygulanmayacak..
bunların haricinde normal hayatına devam et demişti bana..
öyle kızartmalarla falan bebişlere bişeycik olmaz merak etmeyin..sadece kilo almak istemiyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor..
ben yemek yemezsem rahatsızlığım yok ama yemekten sonra midem çok kötü hazımsızlık çekiyorum..maden suyu çok iyi geliyor..hem çok faydalı olduğundan bol bol içiyorum ben de...
sigara içen yoktur umarım aramızda bu arada aklıma gelmişken yazayım..
okuldan arkadaş yeni doğum yaptı..9 ay boyunca da azalttığını söylese de sigara içmeye devam etti!!! düşük kilolu doğdu bebeği..bilmiyorum belki etkisi olmamıştır ama ben hep sigara yüzünden olduğunu düşünüyorum

kızlar herkese merhaba,

çalıştığım için iş yerinden ok fazla nete giremiyorum.
yazılarınızdan anlaşılıyor sanırım topiğimizde çok fazla çalışan var yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama çok hızlı gittiğiniz için yetişemiyorum
neyse faydalı bilgileir alıyorum ama.
benim 1 hafta sonra kontrolüm kalp atışlarını bebeğimin çok merak ediyorum
çünkü bundan önceki bebeğimi kalp atışları yüzünden kaybettim
ayrıca acayip bir ekşi yeme isteği var bende
arada birde hafif kasık ağrısı okadar,
birde progestan verdi doktorum sabah akşam 100 mg.
bu arada yaz hayalleri çok güzel inşallah Rabbim nasip etsin.
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…