hoşgeldin canım hayırlı olsun..
Hehehe sende miydeni benim gibi tarif edememişsin bu anlatılmaz yaşanır dimi:))
Evet yaa onu mu yesem,bunu mu yesem,ya da acaba ne yemeseminşallah alışırız kısa zamanda bu duruma..
Ay inşallah ya,eşimle tatil planları bile yapıyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz...
Evet yaa,ne zormuş yemek konusunda kısıtlama yapmak,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
kızlar mrb. nasıl gidiyo bebişlerinizle. ya benim canım hiç bişey istemiyo. midem bulanmıyo ama iştahsızlığım var. sizde durumlar nasıl
kızlar mrb. nasıl gidiyo bebişlerinizle. ya benim canım hiç bişey istemiyo. midem bulanmıyo ama iştahsızlığım var. sizde durumlar nasıl
Ben sabahları top kek yiyip süt içiyorum
Daha sonra peynir,zeytin,yumurta,biber,domates güzelse domates alıyorum yoksa yemem...
Yarın da kalp atışları için gideceğiz kısmetse,heyecanlıyız bakalım ne olacak....
Yalnız kızlar biz Kasım anneleri çok şanslıyız,yaz yiyecekleri,meyveleri,sebzeleri ayrı bi güzel yedirecek bizleri..
evet bende aynı şeyi düşündüm geçenlerde canımm:) herşeyi bahçemizden koparıp yiycezz, efil efil hamile kıyafetleri giycez inşallahhhohhh bide dondurma yeriz akşam eşlerimizlee yürüyüşş yaparkennn
kızlar merhaba,
bugün iş dönüşü binaya girdiğimde öyle güzel bir koku geldi ki burnuma, dayanamadım bende hemen yaptım ve yedim...canım ne mi istedi: sarımsakklı herhangi bişey...ayyy burnumaa öyle güzel koktu ki sarımsakk...bende sarımsaklı makarna yaptım...yaaa 7 haftalık gebe aşerermi yaaayoksa ben oburluğumun kurbanımıyımmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?