2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kız burcuxxx bana erkek dedi bu bayan sana kız dedi bakalım hangimizki doğru olacak ultrasonda bakan doktor kız gibi yatıyor dedi baska herkes erkek dedi
geçen 3 yasındaki yeğenim ultrason resmini almış eline teyse bu ne dedi bebeğimiz teyzem bak bakalım kız mı erkek mi dedim oğlan dedi
annemde söylene değil söyletene bak dedi

cnm nbr nasılsıın ay bugn cinsiyet tahmınlerı olmuş hep bende mınure dıe bi arkadaşa tahmı yaptırdım bizim topikten pek cok arkadaşımız baktırmış yuzde 95 dio ay merak ettım doğruluk payını gercekten ben perşembe gidicem bakalım dr ne dicek bana erkek dedı

cnm nbr nasılsıın ay bugn cinsiyet tahmınlerı olmuş hep bende mınure dıe bi arkadaşa tahmı yaptırdım bizim topikten pek cok arkadaşımız baktırmış yuzde 95 dio ay merak ettım doğruluk payını gercekten ben perşembe gidicem bakalım dr ne dicek bana erkek dedı

sen hangi arada yaptırdın tahmini kız ismini görmedim ben

aa cnm sanada erkkew demiş sanırım bakalım ben perşembe gidicem ne dicek sseen hangı gun gidiyosun cnm

sen hangi arada yaptırdın tahmini kız ismini görmedim ben

cnm ben cok başlarda yaptırdım yanı 4 5 gun olmuştur hatta bi ara topik kapanmıştı yenıden devam edıyo ama cok emın konışuyo dimi bizim kızların hepsını tuttumu cinsiyetı öğrenenlerın

cnm ben cok başlarda yaptırdım yanı 4 5 gun olmuştur hatta bi ara topik kapanmıştı yenıden devam edıyo ama cok emın konışuyo dimi bizim kızların hepsını tuttumu cinsiyetı öğrenenlerın
eşim geldi canım çıkıyorum ben ama geçmişe bakarsan baya tutuyor gibi iyi akşamlar görüşürüz canım

kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa

bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh

Canim soklardayim yaaaa ama biliyo musuna ayni seyi yasiycam gibi bi his var icimde bakalim haftaya gtcem ben de. Ama sana inan coksasirdim seni erkek annesi olarak hissettim bastan beri ya o yuzden alismak zor olcak ama inan cok sevindim bi kadinin en az bi kizi kesinlikle olmali hem yasi sana yakin olcak arkadasin olur ilerde. Erkek veya kiz saglik olsun demedik mi zaten hayirlara vesile olsun canimmm

ay canım senin için geldim bir haber varmı diye, gözünaydın bebeğine maşallah ağırlığı boyu çok iyi .
cinsiyet olayı çok garip gerçekten demekki geçen hafta gittiğin doktor bebeğin kordonunu , pipisi diye karıştırmış resmen ,yada gerçekten dediğin gibi Allah tarafından sınama olabilir.
ilk doktorun %50 veya 60 dese anlıycam %90 deyince umutlanmamak mümkünmü canım bana yüzde vermedi doktorum kesin dedi ama bak şimdi kendiminkinden bile şüphe ettim
neyse canım eliayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunda gerisi boş ilk bebeklerimiz
şimdi hangi doktora devam edeceksin ?
Allaha emanet olun ikinizde

ahhh canımm kız evlat erkek evlat en baştan ayrımını yapmadık..insanın gönlünde yatan bi aslan oluyorr yaa hani benimkiside erkekti...geçen haftada %90 oğlan deyincee umutlanmamam elde değildi...ama şimdi iyiym hamdolsun:26: şoku atlattım..işin enteresanı eşimin bunaa çokkk ama çokkk sevinmesi oldu....nasıl sevindi kızımız oluyorr diye anlatamam:44:
sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahh..

canım acıbademdeki bugun gittiğim doktorla devam edicezz...adam çok efendi ve bilgili bi adam..çokda net bilgiler verdi...eli ayagı şunu bunu...%100 kız diyen doktor zaten normalde istanbulda görev yapıyor ama ayda 4-5 kez burda oluyormuş...ve sezeryancı.ilk gebelik oldugu için alamam dedi..doğum için yani...
ama 4lü testın faaln çıktıgında gel beraber bakarızz dedi.çok tatlı bi amcaydı o da:)

yokk kuzum sen kendınınkındden süpheye düşme bize % verdiği için bambaşka bi sonuç çıktıı size kesin demiş allahın izniyleesizde allaha emanet olun kuzucumm...

tatlı bir anı olmuş size canım,kızınıda bol bol görmüşsün ,eşinin sevinmesi çok iyi kızlar babaya çok düşkün ve nazlı olurlar. şimdi prensese hazırlıklar başlasın Allahım korusun yavrularımızı ,iyi geceler canım

Son düzenleme:

ayyy cidden unutulmazz bi anı oldu...hani derler yaa anlatılmazz yaşanırr diyee ama garip oluyorr ne yalan söyliyim..şimdi açtım hemen bebek mağazalarına bakıyorum kız kıyafetlerinee
babası çok keyifliii
sanada iyi gecelerr kuzucum...öpüyorum

senle ilk tanıştığımızda kızın olacak senin demiştim sonra bebeşin için % 90 erkek dediler deyince içime yanlış doğmuş demek ki dedim
rabbim sağlıklısından versin canım benim ilk soku atlaşmışsın yavas yavas alısırsın artık hatta sevinirsin seversin kızım diye
ama genede gelecek ayı bekle derim ben sana banada vakti zamanında ultrasonda erkek dediler kızım doğdu geldi şook olduk hepimiz
kaynıma eşim telefon açmış kızımız oldu demiş olum hani oğlan olacaktı demiş
ben hamileyken onla dalga geçerdim oğlan olacak amca olacaksınız kız olsaydı hala olacaktınız diyeşimdi halamı olduk biz demişti

cidden bi şok anı oluyor canım...üzüntü değildii şokkkkkkkkk kabullenememe...hani ilk gittiğimizde söylediği cinsiyeti benimsemişş oluyoruzz yaa o garip oluyor...çok kişiyi duyurmadık Allahtan...
ama yinede 3-5-10 kişi duydu ister istemezz yarına daha bi alışmışş olurumm kızım demeyeee

allahtan hayırlıısnı diledik, hayırlısı böyleymiiş demekkii canımm:26: şimdi 3 ayların başlangıcı olan yarından itibaren dahada bi şükretmek Allaha:26:

evet ttalım bende kız gibi deyince ilk sok anı eşim üzülecek mi çevre ne diyecek hepsi aklımdaydı ama zaman geçtikçe alıştım rabbime tevekkül ettim ayıpsız amansız aklı başında olsun rabbim dedim seytanın vesvesinden uzak kalmaya çalıştım sonuçta iyiyim şükür
rabbim herseyin en hayırlısını versin hepimize
su an düşünüyorum ki ultrasonda sormayım doktora abimin dediği gibi
abim sorma doktora allahtan gelene razı ol dedi
durdukca düşündükçe abimin dediği mantıklı geliyor bana artık

bende eşimm üzülürmü acaba dedim...diyorkii 'doktor %100 kız deyincee içimii sıcacık bi mutluluk kapladı, ben kız babası oluyorum 'dedimm

ben daha fazla yaşadım o şok anını, eşim daha tevekkeldi allah razı olsun:26:
abin ne güzel de demiş... esra'nın ve benim %100 kız bakalım sana ve burcuyaa ne diyecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…