evet canım ikinizede kız dedi modern tıp bakalım bize ne diyecek bakalım yada hiç bişey demiyecek geçen sefer ki gibi
merak etmiyor değilim ama elimden geldiğince frenlemeye çalışıyorum kendimi
senin bebek sağ tarafdamı sol tarafdamıydı canım
yani karnındaki yamukluk nasıldı
kız gündüz ki tahmin yapan bayan yanıldı şimdi sende değil misağ tarafımdaydı canım..hatta bugun gözle görülür duruma geldi sağa olan yamukluk..iş yerinde arkadaşım bile farketti durumu...
hayırlısıylaa sizinde gönlünüzdeki olsun inşallahh canımm15+4 de öğrendiğimiz cinsiyet bile bizi yanılttı..güyaa kayserinin en iyi doktorlarından birine gittik hemde...göstermeyen allah göstermiyor kuzucum..sen yüreğini ferah tut...hayırlısı inşallahh:26:
kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa
bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh
rabbim gönlünün muradını versin canım iyi haberlerle gel bebişin net resmiyle gel tamam mı canım :114:canımm Rabbim hayırlısını vrsin. tek değişimleri yanlışlıkları cinsiyetleri olsun. sağlıkları yerinde olsun da.
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
bulemsu: cnm bende münire hn.a cinsiyet baktırdım bana da oğlan dedi..:)
yarın prof.a gidicem bakalım o neler diyecek. belki banada cinsiyeti ile ilgili bir ipucu verir:)
ahhh canımm kız evlat erkek evlat en baştan ayrımını yapmadık..insanın gönlünde yatan bi aslan oluyorr yaa hani benimkiside erkekti...geçen haftada %90 oğlan deyincee umutlanmamam elde değildi...ama şimdi iyiym hamdolsun:26: şoku atlattım..işin enteresanı eşimin bunaa çokkk ama çokkk sevinmesi oldu....nasıl sevindi kızımız oluyorr diye anlatamam:44:
sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahh..
canım acıbademdeki bugun gittiğim doktorla devam edicezz...adam çok efendi ve bilgili bi adam..çokda net bilgiler verdi...eli ayagı şunu bunu...%100 kız diyen doktor zaten normalde istanbulda görev yapıyor ama ayda 4-5 kez burda oluyormuş...ve sezeryancı.ilk gebelik oldugu için alamam dedi..doğum için yani...
ama 4lü testın faaln çıktıgında gel beraber bakarızz dedi.çok tatlı bi amcaydı o da:)
yokk kuzum sen kendınınkındden süpheye düşme bize % verdiği için bambaşka bi sonuç çıktıısize kesin demiş allahın izniylee sizde allaha emanet olun kuzucumm...
kız gündüz ki tahmin yapan bayan yanıldı şimdi sende değil mi
Merhaba, güzel prensesiniz sağlığıyla dünyaya gelir inşallah, doktor amcalarının kafasını karıştırmış biraz :) :) Ben doktorun dediğine takıldım aslında. Sezeryancıymış, ilk doğumda alamam dediği, risk almak istemiyor herhalde. Fakat ilk doğumunu sezeryan yapan diğer doğumlarını da mecburen sezeryan yapıyor bildiğim. Herşey senin gönlüne göre olsun ama, normal doğumun ve sezeryanın artıları ve eksileri var. Normal doğum yapabiliyorken eğer korkunuz falan yoksa çocuk için normal doğumun artıları var. Eğer benim plasentam rahmin yukarısına çıkar ve başka sorunum çıkmazsa normal doğum istiyorum. Memorial hastanesinde Remzi beye gidiyorum, kendisi şu an bir şey diyemiyor tabii ki daha çok erken doğum şekli için, doktorlar doğum şeklini son haftalarda tüm muayeneler bittikten sonra söylüyorlar.
rabbim gönlünün muradını versin canım iyi haberlerle gel bebişin net resmiyle gel tamam mı canım :114:
canımm Rabbim hayırlısını vrsin. tek değişimleri yanlışlıkları cinsiyetleri olsun. sağlıkları yerinde olsun da.
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
bulemsu: cnm bende münire hn.a cinsiyet baktırdım bana da oğlan dedi..:)
yarın prof.a gidicem bakalım o neler diyecek. belki banada cinsiyeti ile ilgili bir ipucu verir:)
merhaba canım, senindemi plesantan aşağıda banada öyle dedi doktorum ama bu aylarda aşağıda olabiliyormuş, sonra yukarı çıkıyor diyorlarMerhaba, güzel prensesiniz sağlığıyla dünyaya gelir inşallah, doktor amcalarının kafasını karıştırmış biraz :) :) Ben doktorun dediğine takıldım aslında. Sezeryancıymış, ilk doğumda alamam dediği, risk almak istemiyor herhalde. Fakat ilk doğumunu sezeryan yapan diğer doğumlarını da mecburen sezeryan yapıyor bildiğim. Herşey senin gönlüne göre olsun ama, normal doğumun ve sezeryanın artıları ve eksileri var. Normal doğum yapabiliyorken eğer korkunuz falan yoksa çocuk için normal doğumun artıları var. Eğer benim plasentam rahmin yukarısına çıkar ve başka sorunum çıkmazsa normal doğum istiyorum. Memorial hastanesinde Remzi beye gidiyorum, kendisi şu an bir şey diyemiyor tabii ki daha çok erken doğum şekli için, doktorlar doğum şeklini son haftalarda tüm muayeneler bittikten sonra söylüyorlar.
cidden bi şok anı oluyor canım...üzüntü değildii şokkkkkkkkkkabullenememe...hani ilk gittiğimizde söylediği cinsiyeti benimsemişş oluyoruzz yaa o garip oluyor...çok kişiyi duyurmadık Allahtan...
ama yinede 3-5-10 kişi duydu ister istemezzyarına daha bi alışmışş olurumm kızım demeyeee
allahtan hayırlıısnı diledik, hayırlısı böyleymiiş demekkii canımm:26: şimdi 3 ayların başlangıcı olan yarından itibaren dahada bi şükretmek Allaha:26:
Aaa çok şaşırdım canım yaa,hayırlısı olsun canım...tabi alıştıktan sonra daha da zorlanır insan sürpriz oldu desene..
Olsun canım,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
hemde acayip bi süprizz oldu nilciğimm
hemde acayip bi süprizz oldu nilciğimm
canıııııııııımmmmmmmmmmm şaşırıp kaldım hayırlı bir evlat olur inşallahbende yarını büyük bir heyecan ve panikle bekliyorum dr.kontrolümüz var 3lü tarama için cinsiyet konusunda da bir fikir söyler inşallah diyorduk şimdi bak %100 demedikçe inanmamalı demekdiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?