2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım ikinizede kız dedi modern tıp bakalım bize ne diyecek bakalım yada hiç bişey demiyecek geçen sefer ki gibi
merak etmiyor değilim ama elimden geldiğince frenlemeye çalışıyorum kendimi
senin bebek sağ tarafdamı sol tarafdamıydı canım
yani karnındaki yamukluk nasıldı

sağ tarafımdaydı canım..hatta bugun gözle görülür duruma geldi sağa olan yamukluk..iş yerinde arkadaşım bile farketti durumu...

hayırlısıylaa sizinde gönlünüzdeki olsun inşallahh canımm 15+4 de öğrendiğimiz cinsiyet bile bizi yanılttı..güyaa kayserinin en iyi doktorlarından birine gittik hemde...göstermeyen allah göstermiyor kuzucum..sen yüreğini ferah tut...hayırlısı inşallahh:26:

kız gündüz ki tahmin yapan bayan yanıldı şimdi sende değil mi

canımm Rabbim hayırlısını vrsin. tek değişimleri yanlışlıkları cinsiyetleri olsun. sağlıkları yerinde olsun da.
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

bulemsu: cnm bende münire hn.a cinsiyet baktırdım bana da oğlan dedi..:)

yarın prof.a gidicem bakalım o neler diyecek. belki banada cinsiyeti ile ilgili bir ipucu verir:)

rabbim gönlünün muradını versin canım iyi haberlerle gel bebişin net resmiyle gel tamam mı canım :114:

Merhaba, güzel prensesiniz sağlığıyla dünyaya gelir inşallah, doktor amcalarının kafasını karıştırmış biraz :) :) Ben doktorun dediğine takıldım aslında. Sezeryancıymış, ilk doğumda alamam dediği, risk almak istemiyor herhalde. Fakat ilk doğumunu sezeryan yapan diğer doğumlarını da mecburen sezeryan yapıyor bildiğim. Herşey senin gönlüne göre olsun ama, normal doğumun ve sezeryanın artıları ve eksileri var. Normal doğum yapabiliyorken eğer korkunuz falan yoksa çocuk için normal doğumun artıları var. Eğer benim plasentam rahmin yukarısına çıkar ve başka sorunum çıkmazsa normal doğum istiyorum. Memorial hastanesinde Remzi beye gidiyorum, kendisi şu an bir şey diyemiyor tabii ki daha çok erken doğum şekli için, doktorlar doğum şeklini son haftalarda tüm muayeneler bittikten sonra söylüyorlar.

allah razı olsun canım:) hepimizz sağlıklaa alalımmm kucagımızaa..kafaları feci karışmış durumdaydıı hemdeee neyseki sonucu bağladık bizde rahatladık...şimdi elim karnımaa gittiğindee kızımmmmm diyebiliyorumm....

tatlım onu diyen doktor aslında sorunlu gebeliklerde başvurulan bi doktor, ve %90 istanbulda oldugu için...normal doğum alamıyormuş.. normal dogumdaa süreklii hastanın bulundugu yerde olması gerekıuyormuş...kayserıde acıbademdee sezeryana giriyomuş, ama benim ilk gebelik oldugu için normal önerdi...bi sorun çıkmazsa normal yap dedi...bizde zaten kendi doktorumuzla (acıbamde mesut beyle) devam edicezz allah ızın verirsee:26:
inşallahhh sende normal dogum yaparsıınn canım...bende çok istiyorum normal doğum inşalah nasip olurr:26: korkum yok hamdolsunn

rabbim gönlünün muradını versin canım iyi haberlerle gel bebişin net resmiyle gel tamam mı canım :114:

canım anketimiz sıfırlayıp tekrar açabilir misin?

prensimiz prensesimiz mi çoğunlukta böyle biraz karışıklık var gibi. biraz daha net olur hem ne dersiniz?

evet canımm öylee:26: allah korusun sağlığıylaa ilgilii olumsuz bişey demedi doktorlarımız...bugun iki doktorr gördüükk de malumm haftası 4 gün ileri çıktı kuzumun...haftasına göre kilosu boyu normal çıktı..bi anne-baba bundan önemlii ne isteyebilir...haaa bi şok anı oldu inkar etmiyorum ama şimdi benimsedimmm...kızımmm geliyorr kızımmmmmmmmmmmmm

merhaba canım, senindemi plesantan aşağıda banada öyle dedi doktorum ama bu aylarda aşağıda olabiliyormuş, sonra yukarı çıkıyor diyorlar

Aaa çok şaşırdım canım yaa,hayırlısı olsun canım...tabi alıştıktan sonra daha da zorlanır insan sürpriz oldu desene..

Olsun canım,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar bu saatte yoğun olmazdı burası bi nilciğim olurdu ıyı oldu gercı göruntu var yazı yok ama yıınede psikolojıkmen mutlu oldum

canıııııııııımmmmmmmmmmm şaşırıp kaldım hayırlı bir evlat olur inşallah bende yarını büyük bir heyecan ve panikle bekliyorum dr.kontrolümüz var 3lü tarama için cinsiyet konusunda da bir fikir söyler inşallah diyorduk şimdi bak %100 demedikçe inanmamalı demekdiyorum :26:

hadı cnm hayırlı hbrle gel inşalla bende perşembe yaptırcm 3 lu testı ban dr um gecen ay dedı yanılma cok oluyo dedı erkekn dönemde bi ddahkı ay söluucem dedı gec olsun temız olsun dımı

kızlar azönce banyo yapıyordum keselenirken birden göbeğimi tuttum sert bişey birden korkup çekmişim ayyyy çok tuhaf bişeydi korktum tekrar elledim iyice hissettim yumruk gibi bişey var bebişim sonra çok korktum bastırdım bişey olurmu diye sonrada dr.ultrasonla bakarken bazen öyle bastırıyor bişey olacak olsa o bastırmaz dimi Allaha emanet kuzucuklarımız yarın kontrolümüz var inşallah sağlıklı haberlerini alırız dua edin teyzoşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…