2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın günaydın günaydınnnn nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl
nasılsın tatlım erkencisin gene kapının anahtarının sende olması iyi değilse kapının önünde kalırdın

günaydınnnnn:sanada ..
herkese günaydın kızlar haberler gelmeye başlamış yani cinsiyet haberleri bende çok merak ediyommm:

bende çok merak ediyorum canım ama aceleci olmamalıyız.. Annesininbirtanesine %90 erkek dediler kızı oluyormuş son ana kadar beklemeliyiz sonra insan kız yada erkek diye umitleniyor

demek ki neymiş kızı olacak kişinin bulantısı olmayabiliyormuş annesininbirtanesi ve esra86 nın bulantıları olmamıştı değil mi hamilelik sıkıntıları ağır geçmemişti

bulemsum gelmişşş nerdesin kız sen gezdin tozdun saat 6 ya kadar baktım yoktun naptınız anlat yediğin içtiğin senin olsun

biz nasıl olalım sabah nedense midem bulandı boş boş öğürdüm ne zaman geçecek bu öğürmeler mide bulantıları ya

kızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı

kızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı

ah canım sorma bende hamile kaldıktan sonra kabuslar göruyorum Allah korusun yaaa baş agrısı ben uyumayınca geçmiyor maalesef geçmiş olsun...

ah canım sorma bende hamile kaldıktan sonra kabuslar göruyorum Allah korusun yaaa baş agrısı ben uyumayınca geçmiyor maalesef geçmiş olsun...

sağol canım hepimizin ayrı bir derdi var işte kimimiz hala mide bulantısındna şikayetçi kimimiz baş ağrısı vb şeyler Rabbim bebeklerimizn ve bizim sağlığımızın yerinde olmasını nasip etsin inşallah

yemeğimi yaptım da gittim şekerim ondan geç geldim güzel güzel eğlendik yorulduk evimize geldik
16 haftayı bitir bakalım canım benim baya geçti gibi

kız senin sıkıntın banamı malum oldu senle uğrastım sabaha kadar dar yerlerden çıkmaya çalışıyordun bende kurtaramıyordum seni

iyi yapmışsın tatlım yaa değişiklik olmuştur bizim klasik hafta içi ev-iş haftasonu çamaşır-bulasık-alışveriş

3 hafta daha dayanmalıyım

canım benim olabilir bütün gece uyuyamadım resmen kötü kötü rüyalar eşim sarılıyor korkma die ama yok sanki evde başka biri var sesler duyuyorum gözümü kapıyorum rüyam devam ediyor falan berbattıııııı

iyi yapmışsın tatlım yaa değişiklik olmuştur bizim klasik hafta içi ev-iş haftasonu çamaşır-bulasık-alışveriş

3 hafta daha dayanmalıyım
dün sabahtan gittim ya bennnn eltim çalıdırıp kapatıyor arayım diye aramadım gittiğim yerde aradılar gene beni biz yola çıktık sana geliyoruz diye
gelmeyin ben evde yokum dedim nerdesin diye bide bana hesap soruyorlar:88:
arkadasdayım dedim baska zaman gelin dedim :100:
akşam eşim büyük eltiye gitmiş bulemsuyu neden getirmedin demiş kaynım yatıyor o demiş:111:
gündüz olanı anlattım gelmeyin dedim diye tüh yalanım çıktı diyor:96:

düşünme geceyi canım inş bu gecen iyi geçer

Son düzenleme:

inşallah canım ben düşünmüyorumda şu baş ağrısı hatırlatıyor maleseffff

haayyyy evet yaaa ah bu erkeklerr

benim eşimde geçen ay teyzesiyle telefonla konusuyor moonsun nerde dedi namaz kılıyor dedi neyse sohbet ettiler ee moonsun neler yapıyor iyi mi dedi moonsun uyuyor teyze dedi delüüm yaaa biraz önce namaz kılıyordum ama hemen uyuyamam ki yorgunum diye uzanmıstım hemen uyuyor yaptı beni beceremıyorlar anaammm

benim kocada yalanı beceremez çok yalan söyler ama hiç biri birbirini tutmaz
adam da istemiyor canım eltileri annesini evde
dün gittiğim arkadaş bulemsu hep sana gelmek zorundalarmı yüz verme sunlara diyor ama anam bunlarda yüz yokki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…