nasılsın tatlım erkencisin gene kapının anahtarının sende olması iyi değilse kapının önünde kalırdıntopiği biz açalım bismillahirrahmanirrahim
Cici anneler günaydın nassınızzzsiz bebişler nassınız
2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntülerine bizimkini de ekledim bir ara bakarsınız maşAllah demeyi unutmayın lütfen
günaydınnnnn:sanada ..
herkese günaydın kızlar haberler gelmeye başlamış yani cinsiyet haberleri bende çok merak ediyommm:
günaydın günaydın günaydınnnn nasılsınız bakalım hamişler keyifler nasıl
nasılsın tatlım erkencisin gene kapının anahtarının sende olması iyi değilse kapının önünde kalırdın
kızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı
demek ki neymiş kızı olacak kişinin bulantısı olmayabiliyormuş annesininbirtanesi ve esra86 nın bulantıları olmamıştı değil mi hamilelik sıkıntıları ağır geçmemişti
ah canım sorma bende hamile kaldıktan sonra kabuslar göruyorum Allah korusun yaaabaş agrısı ben uyumayınca geçmiyor maalesef geçmiş olsun...
yemeğimi yaptım da gittim şekerim ondan geç geldimbulemsum gelmişşş nerdesin kız sengezdin tozdun saat 6 ya kadar baktım yoktun naptınız anlat yediğin içtiğin senin olsun
biz nasıl olalım sabah nedense midem bulandı boş boş öğürdüm ne zaman geçecek bu öğürmeler mide bulantıları ya
kız senin sıkıntın banamı malum oldu senle uğrastım sabaha kadar dar yerlerden çıkmaya çalışıyordun bende kurtaramıyordum senikızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı
bu mide bulantıları, ekşi, tatlı istemek hurafe canım ya
o zaten hurafede kızı olacağın midesi çok bulanır da hurafe galiba :101:bu mide bulantıları, ekşi, tatlı istemek hurafe canım ya
yemeğimi yaptım da gittim şekerim ondan geç geldimgüzel güzel eğlendik yorulduk evimize geldik
16 haftayı bitir bakalım canım benim baya geçti gibi
kız senin sıkıntın banamı malum oldu senle uğrastım sabaha kadar dar yerlerden çıkmaya çalışıyordun bende kurtaramıyordum seni
yemeğimi yaptım da gittim şekerim ondan geç geldimgüzel güzel eğlendik yorulduk evimize geldik
16 haftayı bitir bakalım canım benim baya geçti gibi
kız senin sıkıntın banamı malum oldu senle uğrastım sabaha kadar dar yerlerden çıkmaya çalışıyordun bende kurtaramıyordum seni
dün sabahtan gittim ya bennnn eltim çalıdırıp kapatıyor arayım diye aramadım gittiğim yerde aradılar gene beni biz yola çıktık sana geliyoruz diyeiyi yapmışsın tatlım yaadeğişiklik olmuştur bizim klasik hafta içi ev-iş haftasonu çamaşır-bulasık-alışveriş
3 hafta daha dayanmalıyım
düşünme geceyi canım inş bu gecen iyi geçercanım benim olabilir bütün gece uyuyamadım resmen kötü kötü rüyalar eşim sarılıyor korkma die ama yok sanki evde başka biri var sesler duyuyorum gözümü kapıyorum rüyam devam ediyor falan berbattıııııı
dün sabahtan gittim ya bennnn eltim çalıdırıp kapatıyor arayım diye aramadım gittiğim yerde aradılar gene beni biz yola çıktık sana geliyoruz diye
gelmeyin ben evde yokum dedim nerdesin diye bide bana hesap soruyorlar:88:
arkadasdayım dedim baska zaman gelin dedim :100:
akşam eşim büyük eltiye gitmiş bulemsuyu neden getirmedin demiş kaynım yatıyor o demiş:111:
gündüz olanı anlattım gelmeyin dedim diye tüh yalanım çıktı diyor:96:
düşünme geceyi canım inş bu gecen iyi geçer
günaydın kızlar
dün sabahtan gittim ya bennnn eltim çalıdırıp kapatıyor arayım diye aramadım gittiğim yerde aradılar gene beni biz yola çıktık sana geliyoruz diye
gelmeyin ben evde yokum dedim nerdesin diye bide bana hesap soruyorlar:88:
arkadasdayım dedim baska zaman gelin dedim :100:
akşam eşim büyük eltiye gitmiş bulemsuyu neden getirmedin demiş kaynım yatıyor o demiş:111:
gündüz olanı anlattım gelmeyin dedim diye tüh yalanım çıktı diyor:96:
eve gidince boynuna sıcak su torbasıyla masaj yap baş ağrısına faydası oluyor canım su torban yoksa kola şişesine sıcak su koyinşallah canım ben düşünmüyorumda şu baş ağrısı hatırlatıyor maleseffff
benim kocada yalanı beceremez çok yalan söyler ama hiç biri birbirini tutmazhaayyyyevet yaaa ah bu erkeklerr
benim eşimde geçen ay teyzesiyle telefonla konusuyor moonsun nerde dedi namaz kılıyor dedi neyse sohbet ettiler ee moonsun neler yapıyor iyi mi dedi moonsun uyuyor teyze dedi delüüm yaaa biraz önce namaz kılıyordum ama hemen uyuyamam ki yorgunum diye uzanmıstım hemen uyuyor yaptı beni beceremıyorlar anaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?