Yarencim bu arada aminn. Senin bellimiydi canim?
ccnm benı eltımın gecen yıl gebelığınde aynı sorun mevcuttu faakt 40.haftaa sezeryan oldu ferah ttun içinizi
Çok teşekkür ederim. Aslında bugüne kadar kötü bir şey ne benim ne de eşimin aklına gelmedi :) İnşallah ilk bebeğimiz Kasım'da doğacak. Ben çok yoğun çalışmaya alışkın biri olarak şu an evde yatarken sıkılıyorum biraz, o kadar. O da hiç çekmediğim mide bulantıları v.s. gibi şeylerin yanında pek önemli değil :) Ben ve eşim elimizden geleni yapıyoruz yorulmamam için, gerisi ilahi takdir diyelim :) Allah bizi,babaları ve doğmamış bebeklerimizi korusun.
Çok teşekkür ederim. Aslında bugüne kadar kötü bir şey ne benim ne de eşimin aklına gelmedi :) İnşallah ilk bebeğimiz Kasım'da doğacak. Ben çok yoğun çalışmaya alışkın biri olarak şu an evde yatarken sıkılıyorum biraz, o kadar. O da hiç çekmediğim mide bulantıları v.s. gibi şeylerin yanında pek önemli değil :) Ben ve eşim elimizden geleni yapıyoruz yorulmamam için, gerisi ilahi takdir diyelim :) Allah bizi,babaları ve doğmamış bebeklerimizi korusun.
evet tatlım benım bakaıyorum sende benım gıbı gece kuşusun
Evet canım yaa normalde de gece kuşuyumdur da 1 hafta daha gece kuşu olacağım eşim iş gezisine gidiyor maalesef,bende evde tek başına takılıcam öyle oğluşumla daha doğrusu :))..
evet cnm artık yalnız değildsin benımde eşim gecelerı yok bende kızım ve daha cinsiyetıı bilmeyıp bebeğimiz die adlandırdımız meleğimle beraber takılıyom
Sen ne zaman dr a gideceksin canım?
Bu hafta öğrenebilirsin aslında cinsiyeti,ben geçen hafta öğrendim..
ay bende perşem be gidicem cnm öğrenmek ıcın çok heyecanlı cnm nasıldı senın belirtılerın benım canım hep ekşi tuzlu istedı tatlı göremmez oldu hatta cildim bozuldu bulantım olmadı
Öğrenmek gerçekten çok heyecanlı,eşim kız istiyordu eşime dönerek dedi ki dr"sen daha çok beklersin,bak kedi pipisini gördün mü"diye de gösterdi
aynen canım bende hep tuzlu yedim,tatlı ayda yılda bir yemesem bile olurdu yani..Cildimde bi değişiklik olmadı,ama çok şükür bulantım da olmadı hiç,ilk 3 ayı çok rahat geçirdim şükür...
Belirtilerimiz benziyor birbirine,belki senin de bi oğluş gelebilir...
aa demek ekşi olayı yalan oldu ay dur bakalım ne cıkcak ya benım eşimde farketmez dio ama arada kaçırıyo kızımız falan die sanırım kıza yatkın bakalım ne cıkcak bı kızımız var ama eşim doymadı sanırım cunku kızımız ona cok duştun ondan aynından bı tane daha istıyo olab,lir
Kız çocukları babaya felaket düşkün oluyorlar,eşim de o yüzden çok istedi ama kısmet işte...Bi dahakine Allah izin verirse..
İki kız olmak ta güzeldir,ilerde çok şey paylaşırlar bizde 2 kız kardeşiz ablam var ve abla kardeş olmanın yeri bi ayrı..
Kocacığım çağırıyo malum yarın seyahate çıkacak,(iyi geceler yaren'ciğim ve kızlar görüşürüz..
cnöm aşağıdakı ımzadan ben yağamıyom o kuçuk olandan yorumsuz olandan yardım edermısın
kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa
bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh
topiği biz açalım bismillahirrahmanirrahim
Cici anneler günaydın nassınızzzsiz bebişler nassınız
2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntülerine bizimkini de ekledim bir ara bakarsınız maşAllah demeyi unutmayın lütfen
canımm seni çok merak ettim şükürler olsun gelip yazmışsın bir gariplik olduğu belliydi :2: o nasıl doktormuş yaa haklısın canımm nasıl güvenicez bilemedim
hakkımızı ne hayırlıysa onu nasip etsin RabbilAlemin... % 90 oğlan diyen hangi ... doktordusinirlendim ama yaa insan ümitleniyor alısıyorsun seslenmeye
sevindim canım sağlıklı olmasına.. Ben en iyisi doktorumu dinleyeyimde 16.haftayı geçireyim
kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa
bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?