2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ccnm benı eltımın gecen yıl gebelığınde aynı sorun mevcuttu faakt 40.haftaa sezeryan oldu ferah ttun içinizi

Çok teşekkür ederim. Aslında bugüne kadar kötü bir şey ne benim ne de eşimin aklına gelmedi :) İnşallah ilk bebeğimiz Kasım'da doğacak. Ben çok yoğun çalışmaya alışkın biri olarak şu an evde yatarken sıkılıyorum biraz, o kadar. O da hiç çekmediğim mide bulantıları v.s. gibi şeylerin yanında pek önemli değil :) Ben ve eşim elimizden geleni yapıyoruz yorulmamam için, gerisi ilahi takdir diyelim :) Allah bizi,babaları ve doğmamış bebeklerimizi korusun.

amın tatlım ama o tempoya alışık biri için yatmak sıkıcı olmalı bide streslı bi yatış bol bıl dua et tatlım

cnöm aşağıdakı ımzadan ben yağamıyom o kuçuk olandan yorumsuz olandan yardım edermısın

Evet canım yaa normalde de gece kuşuyumdur da 1 hafta daha gece kuşu olacağım eşim iş gezisine gidiyor maalesef,bende evde tek başına takılıcam öyle oğluşumla daha doğrusu :))..

evet cnm artık yalnız değildsin benımde eşim gecelerı yok bende kızım ve daha cinsiyetıı bilmeyıp bebeğimiz die adlandırdımız meleğimle beraber takılıyom

evet cnm artık yalnız değildsin benımde eşim gecelerı yok bende kızım ve daha cinsiyetıı bilmeyıp bebeğimiz die adlandırdımız meleğimle beraber takılıyom

Sen ne zaman dr a gideceksin canım?

Bu hafta öğrenebilirsin aslında cinsiyeti,ben geçen hafta öğrendim..

Sen ne zaman dr a gideceksin canım?

Bu hafta öğrenebilirsin aslında cinsiyeti,ben geçen hafta öğrendim..

ay bende perşem be gidicem cnm öğrenmek ıcın çok heyecanlı cnm nasıldı senın belirtılerın benım canım hep ekşi tuzlu istedı tatlı göremmez oldu hatta cildim bozuldu bulantım olmadı

ay bende perşem be gidicem cnm öğrenmek ıcın çok heyecanlı cnm nasıldı senın belirtılerın benım canım hep ekşi tuzlu istedı tatlı göremmez oldu hatta cildim bozuldu bulantım olmadı

Öğrenmek gerçekten çok heyecanlı,eşim kız istiyordu eşime dönerek dedi ki dr"sen daha çok beklersin,bak kedi pipisini gördün mü"diye de gösterdi

aynen canım bende hep tuzlu yedim,tatlı ayda yılda bir yemesem bile olurdu yani..Cildimde bi değişiklik olmadı,ama çok şükür bulantım da olmadı hiç,ilk 3 ayı çok rahat geçirdim şükür...

Belirtilerimiz benziyor birbirine,belki senin de bi oğluş gelebilir...

aa demek ekşi olayı yalan oldu ay dur bakalım ne cıkcak ya benım eşimde farketmez dio ama arada kaçırıyo kızımız falan die sanırım kıza yatkın bakalım ne cıkcak bı kızımız var ama eşim doymadı sanırım cunku kızımız ona cok duştun ondan aynından bı tane daha istıyo olab,lir

Kız çocukları babaya felaket düşkün oluyorlar,eşim de o yüzden çok istedi ama kısmet işte...Bi dahakine Allah izin verirse..

İki kız olmak ta güzeldir,ilerde çok şey paylaşırlar bizde 2 kız kardeşiz ablam var ve abla kardeş olmanın yeri bi ayrı..

aslında herkez öle dıo ama benımde gönlum öle bız 3 kızı ve cok memnunum ıkı kızım olsa fena olmaz hem yoldaş olurlar ben rabbım izin verırse 3 bi çocuk planımız yok o yuzden kzım ıcın bı kızkardeş olsun isterım

Kocacığım çağırıyo malum yarın seyahate çıkacak,(iyi geceler yaren'ciğim ve kızlar görüşürüz..

cnöm aşağıdakı ımzadan ben yağamıyom o kuçuk olandan yorumsuz olandan yardım edermısın

Gökkuşağı olan ticker'ı diyorsun sanırım. Bunun için;
1-) Aşağıdaki web sayfasına gir
Lilypie - Maternity ticker scene selection
2-) Sol taraftaki resimlerden birini seç. Bunun için beğendiğin resmin üstüne tıkla.Sağ taraftaki yerde beğendiğin resim ortaya çıkacak.
3-) Sağ tarafta seçmiş olduğun resmin altında sağa doğru ok işareti olan ve altında NEXT yazan tuşa bas.
4-) Şimdi sol taraftan beğendiğin bebek resmini seç. Beğendiğin resim yine sağ tarafta görülecek.
5-) Yine, sağ tarafta seçmiş olduğun resmin altında sağa doğru ok işareti olan ve altında NEXT yazan tuşa bas.
6-) Karşına çıkan ekranın sol üst kısmında "Expected due date" yazan yerin karşısına bebeğinin tahmini doğum tarihini gir, ok işaretlerine bas ve seç. ( JAN :Ocak ayı FEB : Şubat ayı ve o şekilde aşağı doğru gidiyor)
7-) Last Menstrual Date yazan yere son adet tarihini gir.
Enter your personal text yazan yere resmin hemencecik üstünde çıkmasını istediğini bir yazı girebilirsin. (Yazı yazarkenTürkçe karakter kullanma Ş,Ç,İ,Ğ,Ü,ı gibi)
9-) Our baby is ......'' & ....oz yazan yerin altında mor harflerle yazan "or display as metric sizes....." yazısına tıkla. Yoksa Türkiye'de kullanılmayan inç ve oz kullanmış olursun (bizde cm ve gram)
10-) Yine, sağ tarafta seçmiş olduğun resmin altında sağa doğru ok işareti olan ve altında NEXT yazan tuşa bas.
11-) Ekranın ortasına doğru FOR WEBSITES yazan yerin sağ tarafında IMAGE URL yazıyor ona tıkla.
12-) Biraz aşağıda maviye boyalı başlık altında aşağıdaki gibi http: ....... ile başlayan yazıyı seç ve kopyala (copy) de. Bu sitede profilim bölümüne gel orada çizelge diye birşey göreceksin oraya yapıştır de. Ya da öbür sitedeki http:.... li yazının aynısını bu sitedeki çizelge kısmına yaz.

Code snippet: Image URL

The ticker URL:
http://lmtf.lilypie.com/......png

Umarım doğru anlamışım va anlatabilmişimdir :)

Eğer gökkuşağı olan imzayı değil de diğerini Türkçe yazanı soruyorsan;
1-) Bu sitede profilim kısmında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bir kısım var ona tarih gireceksin. Örneğin benimki 18-11-2012 ( Aralardaki işaretler tire olmalı. Nokta ya da başka bir işaret girersen kabul etmez.)

İyi geceler

topiği biz açalım bismillahirrahmanirrahim

Cici anneler günaydın nassınızzz siz bebişler nassınız

2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntülerine bizimkini de ekledim bir ara bakarsınız maşAllah demeyi unutmayın lütfen

canımm seni çok merak ettim şükürler olsun gelip yazmışsın bir gariplik olduğu belliydi :2: o nasıl doktormuş yaa haklısın canımm nasıl güvenicez bilemedim

hakkımızı ne hayırlıysa onu nasip etsin RabbilAlemin... % 90 oğlan diyen hangi ... doktordu sinirlendim ama yaa insan ümitleniyor alısıyorsun seslenmeye

sevindim canım sağlıklı olmasına.. Ben en iyisi doktorumu dinleyeyimde 16.haftayı geçireyim

günaydınnnnn:sanada ..
herkese günaydın kızlar haberler gelmeye başlamış yani cinsiyet haberleri bende çok merak ediyommm:

Günaydın kızlar. Anasının bitanesi bu dönemde kız çocuğu bulmak zor bak hepimizin yani çoğumuzun oğlu oluyor. Erkek bebiş kıyafetleri kız bebeklerinin yanında çok sönük malesef eğer kızım olsaydı gözüme kestirdiğim elbiseler bile vardı ona. Birde bundan aylar önce hayatbanagüzelin de dediği gibi ergenlikte saçma sapan dergiler bulma olasılığım arabayı kaçırıp gitme olasılığı da var :) ama şu tam göremediğimiz ultrason resminden bile kendini sevdirebilen yavrulara sahipiz inşallah sağlıkla doğup hayırlı ve üzmeyen evlatlarımız olur ama kız ama erkek

kuzuuu meraktan çatlıcaktık akşama kadar ses çıkmayınca şok oldum tatlım yaa şimdi bende perşembe gidicem tam 16. haftam bittiği zaman ya benimkide yanıltırsa hıımmm...
neyse hayırlı evlat olsun güzel kızın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…