2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aman bızım dr pat pat vuruyo hareket etsın die hatta eşim bayılıyo uyandırma taktıne bişey olcak olsa dr oyapmaz rahat ol tatlım

aman bızım dr pat pat vuruyo hareket etsın die hatta eşim bayılıyo uyandırma taktıne bişey olcak olsa dr oyapmaz rahat ol tatlım

canim bak ne guzelesin sevinmis kimisi tepki gosteriyo sanki cinsiyeti kadin belirliyo gibi. Benim esim de oglu olsun istedigini saklamazdi hic ama dr kiz deyince gulumsedigini farkettim ve gelip gidip karnimi kizimmm diye seviyo insan cok mutlu oluyo bi kez bile hissettrmedi erkek olsa daha iyi olurdu diye Allah razi olsun onlardan. Gercekten en guzeli bu. Hic oglun olmuycak degil ya.hem dogunca erkek kiz hic farketmicek eminim her turlu yavrummm diye bascaz bagrimiza

hadı cnm hayırlı hbrle gel inşalla bende perşembe yaptırcm 3 lu testı ban dr um gecen ay dedı yanılma cok oluyo dedı erkekn dönemde bi ddahkı ay söluucem dedı gec olsun temız olsun dımı

sen niye hamilelik takvimi eklemiyorsun kendine kaç haftalık senin canım

sen niye hamilelik takvimi eklemiyorsun kendine kaç haftalık senin canım

tatlım ben yarın tam 16 oluorum cnm benım dahıl olduğum bi topik var orda bebk isteyen arkadaşlarımız var herdefasınd abeım bilgilerımın cıkması benı sanırım rahatsız edıcek o yuzden yapmıyorum ama böle ufaklar oluyo ya ondan olab,liir b,lg, içermeyen göze carpmayan

cnm seneın kızın mı olcak oh maşalla bilmıyodum öğrendını oh ne hoş eşinde adepte olmuş sağlıcakla alırsın kucağına nşalla

bizde inşallah yarın tam 15+0 oluyoruz bakalım cinsiyet öğrenebilecekmiyiz

Kızlaarrr bugün 2'li test ve ense kalınlığı ölçümümüz vardı dr.ayrıntılı inceledi bebişimi.çok şükür bir sorun yok gibi....
ama cinsiyeti için biraz erken dedi,net bir şey söylemek fakat ben bacaklarının olduğu yerde sanki kalp atışını görürüz ya hani siyah bir noktacık öyle bir şey gördüm acaba dedim kendi kendime çünkü erkek çocularımda böyle görmedim acaba kız olma olasılığı ? ? ? :26: İNŞALLAH

bacakları dedimse tam bacak arası değil böyle karnı ile bacakları arasında bir yer kasık da denebilir

Son düzenleme:
cnm seneın kızın mı olcak oh maşalla bilmıyodum öğrendını oh ne hoş eşinde adepte olmuş sağlıcakla alırsın kucağına nşalla

Tatlim benziyo dedi ama ben cok kaptirmiyorum kendimi hem dr erken daha dedi hem de cogu kisiden duyduguma gore cinsiyet konusunda benim doktor cok kiside yanilmis. Bu yuzden kaptrmamaya calisiyorum ama bi yandan da gozum hem kiz kiyafetlerinde bilmiyorumm..:26:

merhaba canım, senindemi plesantan aşağıda banada öyle dedi doktorum ama bu aylarda aşağıda olabiliyormuş, sonra yukarı çıkıyor diyorlar

Sana da geçmiş olsun canım o zaman :) Hamilelikte başımıza gelen en kötü şey bu olsun diyelim. Çünkü kendini yormadığın ve kanamayı başlatmadığın sürece sorun olmuyor. Sen çalışıyor musun yoksa benim gibi bol bol yatıyor musun?

evet tatlım zaten ben erkekn tahmıne karşıyım hatta 6 7 de sölesınlar tam sölesıler kız erek farketmezde kaptırmak zor oluyo dimi cnm

ccnm benı eltımın gecen yıl gebelığınde aynı sorun mevcuttu faakt 40.haftaa sezeryan oldu ferah ttun içinizi

Doktorları karıştırmışım herhalde okurken. Evet, normal doğumda doğumdan sonra doktor seni takip etmeli, bu çok önemli. İnşallah her şey istediğin gibi olur ve normal doğum yaparsın. Bu forumda bir kaç kişinin yazısını okudum sağlık açısından sorun olmadığı halde korktukları için normal doğum istemeyen (ablam da böyleydi :) ), o yüzden sana da öyle söylemiştim. Herkesin bebeği sağlıklı olsun, geri kalan her şey boş :)

pfffff bu dr.lar da çok acımasız

kızlar yatıyım bari banyodan sonra üşüdüm heralde buralar hala çoooook soğuk karnım ağrımaya başladı ısınayım yatağımda zaten kocişimle yasaklıyız kardeş kardeş sarılalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…