kızlar azönce banyo yapıyordum keselenirken birden göbeğimi tuttum sert bişey birden korkup çekmişim ayyyy çok tuhaf bişeydi korktum tekrar elledim iyice hissettim yumruk gibi bişey varbebişim sonra çok korktum bastırdım bişey olurmu diye sonrada dr.ultrasonla bakarken bazen öyle bastırıyor bişey olacak olsa o bastırmaz dimi Allaha emanet kuzucuklarımız yarın kontrolümüz var inşallah sağlıklı haberlerini alırız dua edin teyzoşları
kızlar azönce banyo yapıyordum keselenirken birden göbeğimi tuttum sert bişey birden korkup çekmişim ayyyy çok tuhaf bişeydi korktum tekrar elledim iyice hissettim yumruk gibi bişey varbebişim sonra çok korktum bastırdım bişey olurmu diye sonrada dr.ultrasonla bakarken bazen öyle bastırıyor bişey olacak olsa o bastırmaz dimi Allaha emanet kuzucuklarımız yarın kontrolümüz var inşallah sağlıklı haberlerini alırız dua edin teyzoşları
canim bak ne guzelesin sevinmis kimisi tepki gosteriyo sanki cinsiyeti kadin belirliyo gibi. Benim esim de oglu olsun istedigini saklamazdi hic ama dr kiz deyince gulumsedigini farkettim ve gelip gidip karnimi kizimmm diye seviyo insan cok mutlu oluyo bi kez bile hissettrmedi erkek olsa daha iyi olurdu diye Allah razi olsun onlardan. Gercekten en guzeli bu. Hic oglun olmuycak degil ya.hem dogunca erkek kiz hic farketmicek eminim her turlu yavrummm diye bascaz bagrimizaahhh canımm kız evlat erkek evlat en baştan ayrımını yapmadık..insanın gönlünde yatan bi aslan oluyorr yaa hani benimkiside erkekti...geçen haftada %90 oğlan deyincee umutlanmamam elde değildi...ama şimdi iyiym hamdolsun:26: şoku atlattım..işin enteresanı eşimin bunaa çokkk ama çokkk sevinmesi oldu....nasıl sevindi kızımız oluyorr diye anlatamam:44:
sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahh..
hadı cnm hayırlı hbrle gel inşalla bende perşembe yaptırcm 3 lu testı ban dr um gecen ay dedı yanılma cok oluyo dedı erkekn dönemde bi ddahkı ay söluucem dedı gec olsun temız olsun dımı
sen niye hamilelik takvimi eklemiyorsun kendine kaç haftalık senin canım
canim bak ne guzelesin sevinmis kimisi tepki gosteriyo sanki cinsiyeti kadin belirliyo gibi. Benim esim de oglu olsun istedigini saklamazdi hic ama dr kiz deyince gulumsedigini farkettim ve gelip gidip karnimi kizimmm diye seviyo insan cok mutlu oluyo bi kez bile hissettrmedi erkek olsa daha iyi olurdu diye Allah razi olsun onlardan. Gercekten en guzeli bu. Hic oglun olmuycak degil ya.hem dogunca erkek kiz hic farketmicek eminim her turlu yavrummm diye bascaz bagrimiza
kızlar bu saatte yoğun olmazdı burası bi nilciğim olurdu ıyı oldu gercı göruntu var yazı yok ama yıınede psikolojıkmen mutlu oldum
tatlım ben yarın tam 16 oluorum cnm benım dahıl olduğum bi topik var orda bebk isteyen arkadaşlarımız var herdefasınd abeım bilgilerımın cıkması benı sanırım rahatsız edıcek o yuzden yapmıyorum ama böle ufaklar oluyo ya ondan olab,liir b,lg, içermeyen göze carpmayan
bizde inşallah yarın tam 15+0 oluyoruz bakalım cinsiyet öğrenebilecekmiyiz
Nil'ciğinden kasıt bensem burdayım şekeriiimmm...
cnm seneın kızın mı olcak oh maşalla bilmıyodum öğrendını oh ne hoş eşinde adepte olmuş sağlıcakla alırsın kucağına nşalla
merhaba canım, senindemi plesantan aşağıda banada öyle dedi doktorum ama bu aylarda aşağıda olabiliyormuş, sonra yukarı çıkıyor diyorlar
Tatlim benziyo dedi ama ben cok kaptirmiyorum kendimi hem dr erken daha dedi hem de cogu kisiden duyduguma gore cinsiyet konusunda benim doktor cok kiside yanilmis. Bu yuzden kaptrmamaya calisiyorum ama bi yandan da gozum hem kiz kiyafetlerinde bilmiyorumm..:26:
Yarencim bu arada aminn. Senin bellimiydi canim?
Sana da geçmiş olsun canım o zaman :) Hamilelikte başımıza gelen en kötü şey bu olsun diyelim. Çünkü kendini yormadığın ve kanamayı başlatmadığın sürece sorun olmuyor. Sen çalışıyor musun yoksa benim gibi bol bol yatıyor musun?
allah razı olsun canım:) hepimizz sağlıklaa alalımmm kucagımızaa..kafaları feci karışmış durumdaydıı hemdeeeneyseki sonucu bağladık bizde rahatladık...şimdi elim karnımaa gittiğindee kızımmmmm diyebiliyorumm....
tatlım onu diyen doktor aslında sorunlu gebeliklerde başvurulan bi doktor, ve %90 istanbulda oldugu için...normal doğum alamıyormuş..normal dogumdaa süreklii hastanın bulundugu yerde olması gerekıuyormuş...kayserıde acıbademdee sezeryana giriyomuş, ama benim ilk gebelik oldugu için normal önerdi...bi sorun çıkmazsa normal yap dedi...bizde zaten kendi doktorumuzla (acıbamde mesut beyle) devam edicezz allah ızın verirsee:26:
inşallahhh sende normal dogum yaparsıınn canım...bende çok istiyorum normal doğum inşalah nasip olurr:26: korkum yok hamdolsunn
Kızlaarrr bugün 2'li test ve ense kalınlığı ölçümümüz vardı dr.ayrıntılı inceledi bebişimi.çok şükür bir sorun yok gibi....
ama cinsiyeti için biraz erken dedi,net bir şey söylemek fakat ben bacaklarının olduğu yerde sanki kalp atışını görürüz ya hani siyah bir noktacık öyle bir şey gördüm acaba dedim kendi kendime çünkü erkek çocularımda böyle görmedim acaba kız olma olasılığı ? ? ? :26:İNŞALLAH
bacakları dedimse tam bacak arası değil böyle karnı ile bacakları arasında bir yer kasık da denebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?