eve gidince boynuna sıcak su torbasıyla masaj yap baş ağrısına faydası oluyor canım su torban yoksa kola şişesine sıcak su koy
günaydın kızlar
günaydın kızlar
sağ tarafımdaydı canım..hatta bugun gözle görülür duruma geldi sağa olan yamukluk..iş yerinde arkadaşım bile farketti durumu...
hayırlısıylaa sizinde gönlünüzdeki olsun inşallahh canımm15+4 de öğrendiğimiz cinsiyet bile bizi yanılttı..güyaa kayserinin en iyi doktorlarından birine gittik hemde...göstermeyen allah göstermiyor kuzucum..sen yüreğini ferah tut...hayırlısı inşallahh:26:
canım o bayanın bana ne cevap verdiğini görmedimkii?öğleden sonra hemen çıktım işten..bi dahada dönmedim...akşamda yeni açtım bilgisayarı...bana oğlanmı dedikii?:44:
ahhh canımm kız evlat erkek evlat en baştan ayrımını yapmadık..insanın gönlünde yatan bi aslan oluyorr yaa hani benimkiside erkekti...geçen haftada %90 oğlan deyincee umutlanmamam elde değildi...ama şimdi iyiym hamdolsun:26: şoku atlattım..işin enteresanı eşimin bunaa çokkk ama çokkk sevinmesi oldu....nasıl sevindi kızımız oluyorr diye anlatamam:44:
sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahh..
canım acıbademdeki bugun gittiğim doktorla devam edicezz...adam çok efendi ve bilgili bi adam..çokda net bilgiler verdi...eli ayagı şunu bunu...%100 kız diyen doktor zaten normalde istanbulda görev yapıyor ama ayda 4-5 kez burda oluyormuş...ve sezeryancı.ilk gebelik oldugu için alamam dedi..doğum için yani...
ama 4lü testın faaln çıktıgında gel beraber bakarızz dedi.çok tatlı bi amcaydı o da:)
yokk kuzum sen kendınınkındden süpheye düşme bize % verdiği için bambaşka bi sonuç çıktıısize kesin demiş allahın izniylee sizde allaha emanet olun kuzucumm...
cidden bi şok anı oluyor canım...üzüntü değildii şokkkkkkkkkkabullenememe...hani ilk gittiğimizde söylediği cinsiyeti benimsemişş oluyoruzz yaa o garip oluyor...çok kişiyi duyurmadık Allahtan...
ama yinede 3-5-10 kişi duydu ister istemezzyarına daha bi alışmışş olurumm kızım demeyeee
allahtan hayırlıısnı diledik, hayırlısı böyleymiiş demekkii canımm:26: şimdi 3 ayların başlangıcı olan yarından itibaren dahada bi şükretmek Allaha:26:
kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa
bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh
kızlar bugun hayatımdaa yasayabileceğim en değişik günlerden birini yaşadım...doktora gittik biliyorsunuz..geçen hafta gittiğimiz doktor %90 demişti...bugun kendi hastanemdeki doktor %90 kız dedi...ayyy bi garip olduk tabiki..alıştırdım kendimi 1 haftadır oğluşş oğluşş diye...akşam üstü eşim dayanamadı bi doktordan daha randevu aldık...hemde içimize kurt düştü..bunlar bi cinsiyeti bile bilemiyorsaa allah esirgesin bebeğimizde bişey varsada bilemezzler diyee...
o gittiğimiz doktordaa %100 kız dedi...yanii kızımız oluyor...şoklardayım...şoku ve garip mutlulugu bı anda yasıyorum...5 kasım bebeklerinden birisa daha kız çıktı..darısı diğerlerini öğrenmemize...
herşey sil baştan canlarım...bence Allah-ü teala sınadı beni bu 1 hafta içindee:44: prensesimiz gayet iyi hamdolsun 148 gr- 15 cm boyundaa
bi garip haldeyim...yarın sabah görüşürüzz inşallahh
topiği biz açalım bismillahirrahmanirrahim
Cici anneler günaydın nassınızzzsiz bebişler nassınız
2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntülerine bizimkini de ekledim bir ara bakarsınız maşAllah demeyi unutmayın lütfen
dün sabahtan gittim ya bennnn eltim çalıdırıp kapatıyor arayım diye aramadım gittiğim yerde aradılar gene beni biz yola çıktık sana geliyoruz diye
gelmeyin ben evde yokum dedim nerdesin diye bide bana hesap soruyorlar:88:
arkadasdayım dedim baska zaman gelin dedim :100:
akşam eşim büyük eltiye gitmiş bulemsuyu neden getirmedin demiş kaynım yatıyor o demiş:111:
gündüz olanı anlattım gelmeyin dedim diye tüh yalanım çıktı diyor:96:
düşünme geceyi canım inş bu gecen iyi geçer
canım benim olabilir bütün gece uyuyamadım resmen kötü kötü rüyalar eşim sarılıyor korkma die ama yok sanki evde başka biri var sesler duyuyorum gözümü kapıyorum rüyam devam ediyor falan berbattıııııı
benim kocada yalanı beceremez çok yalan söyler ama hiç biri birbirini tutmaz
adam da istemiyor canım eltileri annesini evde
dün gittiğim arkadaş bulemsu hep sana gelmek zorundalarmı yüz verme sunlara diyor ama anam bunlarda yüz yokki zaten
eminim ben eltimle aynı sehirde yasasam oda seninkiler gibi sürekli gelmek isterdi
gecen yıl bize gelmek için can attı evimizi çok merak ediyormus bunu bide agzıyla söyluyor insan özledimde ondan derrhıh gıcık
Günaydın kızlarrr maşallah herkes bugün çok mutluuuuuuuuuuuuuuu
canımmm şoklardayımmmmmmmmmmkızıma arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr erkekken kız olması da çok ilginç aaaaayyyyy canımmm hayırlı olsunnnn yaaaaaaaa
canımmm günaydınnnn sizin mesaide mi erken başlıyor?hep sen açıyorsun topici hemen bakıyorum canımmmm.
ayyy eşinde eşim gibi hayatta yalan söyleyemez...aman boşver onlarla uğraşmak zorunda değilsin.istemediğini anlasınlar
günaydın canım nasıl oldun en son kötü gitmiştiiin
günaydın kızlar
günaydın kızlar, iyisiniz inşallah. ben iyiyim. akşam karnımız doydu :)))
dün gözlerimiz yollarda kalmıştı. neyseki arkadaşlar akşam gelmişler.
bulemsu güzel vakit geçirdiğine sevindim canım. demek münire hanım sana erkek dedi. sevindim canım. banada kız dedi sevindim ama yanılmalar oldu baksana. keşke hiç sormasaydım :))
annesininbirtanesi canım tekrar tebrik ederim. ama çok şaşırdım sende çok net erkek hissi uyanmıştı bende. belkide sen istiyordun diye bende etkilendim. öyle hissettim heralde. çok sevindim canım. haklısın erkekler kız çocuğa daha düşkün. bizimkide öyle ama belli etmiyor. dün sana münire erkek deyince biz baya umutlanmıştık bu kadından. bak fos çıktı.
hayatbanagüzel münire hanım yanıldı baksana. sen beklemedesin zaten. her an herşey olabilir. geçen akşam seni rüyamda gördüm. size yemeğe geliyorduk eşimle. çok güzel uzay üssü gibi bir evin vardı. ben çok severim bilim kurgu filmide :))) bayıldım evine. eşime dedim bizde davet edicez arkadaşları bizim evimiz çok normal, beğenmeyecekler evimizi :)))))))
dün eşim bana kızmıştı ama akşam küçük kız taklitleri yaptı durdu :)))) ama bizim oğlumuz olacak ben hissediyorum dedi. artık herşey birbirine karıştı.
esraammmm evet yaa seninkine kız kardeş geliyorrr yesinler onlarrııııııevet yaa ben acıyorum hep saat 8 de işbaşı ama 7.45 de işte oluyoruz çok erken ama yaaaa
bak bakalım teyzoş ama maşallah dee bebeğimeeeee herkesee maşAllah
Günaydın Kızlar
Moonsun Bebişin çok güzel tatlım allah kucağına almayı nasip etsin
2 gündür yoğunuz topige az girişler yapıyoruz kusurumuza bakmayınİşler çok yoğunlaştı deli gibi koşturuyoruz.
iyim cnm nasıl olayım dünyanın şartlarıı zorr çaresizlik daha bi zor herşeye inat gülmeye çalışıyorum bebegimi üzmemek için eşimde bi buket gül almış gelmiş barıştıksen nasılsın cnm
günaydın canımmm...
eşin hissettiyse doğrudur canım.benim eşim de hissetmişti çok öncesinden .
evet yaa çok erken.bizim 8.30da işbaşı...9a kadar kahvaltı yapıyorum anca
bu arada senin bebişte yüzde seksen kızmış öyle miiiiiiiiiiiiiiiiiiniye zorlandı ki kadın acaba
günaydın canımmm... kolay gelsinnn...çok yorma kendini...ayy aklıma geldi bak:haftasonu eşimle eminönünde nar suyu aradık... herşeyin suyu vardı nar suyu yoktu :2: çok arayınca benim de isteğim gitti zaten,portakal suyu içtik
bende anlamadım neden zorlandığını
bu arkadaş kız dedi mınure hanım erkek dedi bakalım kiminki tutacak
bursa medical parkım önunde meyve suyu satan bir büfe var taze sıkıyor ben orda bulmustum nar suyu ucuzdu da 1 bardağı 2 TLumarım sende bulursun tatlumm
günaydın şekerim nerelerdesin sen bebiş nasıl iyimisiniz
günaydın canım hoşgeldin nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?