2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
eve gidince boynuna sıcak su torbasıyla masaj yap baş ağrısına faydası oluyor canım su torban yoksa kola şişesine sıcak su koy

sağol canım bakalım akşama bir arkadaşın köyüne gidcez iş çıkışı açık hava iyi gelir diye umuyorum

canım o bayanın bana ne cevap verdiğini görmedimkii? öğleden sonra hemen çıktım işten..bi dahada dönmedim...akşamda yeni açtım bilgisayarı...bana oğlanmı dedikii?:44:

öncelikle herkese günaydınn sabah baş dönmesi vardı bende ay başım döndü birrazz tansiyonum düşmüş revirde ölçtürdüm şimdi kahvaltımı yaptım daha iyim

amaaaaaaaaaaaaaaa şokkkkkkkkklardayımmm
canım benim yazdıklarını okudum acayip şaşırdımm gözlerim açıldı yerinden,
başından beri sana erkeği yakıştırtık doktorda erkek dedi ne bilimmmm şimdi kız demesi
benimde mi böyle olacakk acaba şu andan iitibaren doktora inancım kalmadı senin gibi gezicez galiba bir iki doktor
hayırlısı olsun ben başından beri evlat ayırt etmediğimi söyledim ama bunuda sevmiyorumm
kendini oğlana alıştırıyorsun pat kız diyorlar, veya kıza alıştırıyorsun pat erkek beeee adam bee doktorrrr emin olmadan neden söylersin :26:

Günaydın kızlarrr maşallah herkes bugün çok mutluuuuuuuuuuuuuuu

canımmm şoklardayımmmmmmmmmm kızıma arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr erkekken kız olması da çok ilginç aaaaayyyyy canımmm hayırlı olsunnnn yaaaaaaaa

canımmm günaydınnnn sizin mesaide mi erken başlıyor? hep sen açıyorsun topici hemen bakıyorum canımmmm.

ayyy eşinde eşim gibi hayatta yalan söyleyemez... aman boşver onlarla uğraşmak zorunda değilsin.istemediğini anlasınlar

canım günaydın var ya benim de başım felaket ağrıyor. doktoruna sordun mu canım.bana ilaç verdi ama kullanmadım dayanırım diye... ama seninki baya kötüymüş..

eminim ben eltimle aynı sehirde yasasam oda seninkiler gibi sürekli gelmek isterdi

gecen yıl bize gelmek için can attı evimizi çok merak ediyormus bunu bide agzıyla söyluyor insan özledimde ondan derr hıh gıcık

günaydın kızlar, iyisiniz inşallah. ben iyiyim. akşam karnımız doydu :)))

dün gözlerimiz yollarda kalmıştı. neyseki arkadaşlar akşam gelmişler.

bulemsu güzel vakit geçirdiğine sevindim canım. demek münire hanım sana erkek dedi. sevindim canım. banada kız dedi sevindim ama yanılmalar oldu baksana. keşke hiç sormasaydım :))

annesininbirtanesi canım tekrar tebrik ederim. ama çok şaşırdım sende çok net erkek hissi uyanmıştı bende. belkide sen istiyordun diye bende etkilendim. öyle hissettim heralde. çok sevindim canım. haklısın erkekler kız çocuğa daha düşkün. bizimkide öyle ama belli etmiyor. dün sana münire erkek deyince biz baya umutlanmıştık bu kadından. bak fos çıktı.

hayatbanagüzel münire hanım yanıldı baksana. sen beklemedesin zaten. her an herşey olabilir. geçen akşam seni rüyamda gördüm. size yemeğe geliyorduk eşimle. çok güzel uzay üssü gibi bir evin vardı. ben çok severim bilim kurgu filmide :))) bayıldım evine. eşime dedim bizde davet edicez arkadaşları bizim evimiz çok normal, beğenmeyecekler evimizi :)))))))

dün eşim bana kızmıştı ama akşam küçük kız taklitleri yaptı durdu :)))) ama bizim oğlumuz olacak ben hissediyorum dedi. artık herşey birbirine karıştı.

ayy maksatları resmen gezmek, yeni ev görmek demek ki

esraammmm evet yaa seninkine kız kardeş geliyorrr yesinler onlarrıııııı evet yaa ben acıyorum hep saat 8 de işbaşı ama 7.45 de işte oluyoruz çok erken ama yaaaa

bak bakalım teyzoş ama maşallah dee bebeğimeeeee herkesee maşAllah

günaydın canım nasıl oldun en son kötü gitmiştiiin

iyim cnm nasıl olayım dünyanın şartlarıı zorr çaresizlik daha bi zor herşeye inat gülmeye çalışıyorum bebegimi üzmemek için eşimde bi buket gül almış gelmiş barıştık sen nasılsın cnm

günaydın kızlar

günaydın canımmm...

eşin hissettiyse doğrudur canım.benim eşim de hissetmişti çok öncesinden .

evet yaa çok erken.bizim 8.30da işbaşı...9a kadar kahvaltı yapıyorum anca

bu arada senin bebişte yüzde seksen kızmış öyle miiiiiiiiiiiiiiiiii niye zorlandı ki kadın acaba

Günaydın Kızlar

Moonsun Bebişin çok güzel tatlım allah kucağına almayı nasip etsin
2 gündür yoğunuz topige az girişler yapıyoruz kusurumuza bakmayın İşler çok yoğunlaştı deli gibi koşturuyoruz.

günaydın canımmm... kolay gelsinnn...çok yorma kendini...ayy aklıma geldi bak:haftasonu eşimle eminönünde nar suyu aradık... herşeyin suyu vardı nar suyu yoktu :2: çok arayınca benim de isteğim gitti zaten,portakal suyu içtik

baş ağrısı işte tatlım bizimde sorunumuz

bende anlamadım neden zorlandığını

bu arkadaş kız dedi mınure hanım erkek dedi bakalım kiminki tutacak

bursa medical parkım önunde meyve suyu satan bir büfe var taze sıkıyor ben orda bulmustum nar suyu ucuzdu da 1 bardağı 2 TL umarım sende bulursun tatlumm

bende anlamadım neden zorlandığını

bu arkadaş kız dedi mınure hanım erkek dedi bakalım kiminki tutacak

çok merak ediyorum bebişiniiiiii

bursa medical parkım önunde meyve suyu satan bir büfe var taze sıkıyor ben orda bulmustum nar suyu ucuzdu da 1 bardağı 2 TL umarım sende bulursun tatlumm

yok yaa çok arayınca isteğim kaçtı

günaydın şekerim nerelerdesin sen bebiş nasıl iyimisiniz

günaydın canım hoşgeldin nasılsn

iyiyim canlar sağolun bebeğimde çok iyi maşallah cuma günü yine kontrolum vardı zıplayıp duruyordu
resmini koymak istiyorum ama benim dr. dvd veriyor o konulmuyor herhalde:44::44: dr.yavaş yavaş yürüyüşlere izin verdi ama dokuz aya kadar progestan kullanacağım vajinadan hayırlısıyla bebişlerimizi almak nasip etsin allahım inşallah MOONSUN bebişin çok tatlı canım kocaman maşallah canımmmm BEYSALcım baş ağrısına buz tabletleride iyi geliyor istersen b, dene bide tansiyonunu ölçtür canım ondan da kaynaklana bilir benimde ağrıyor gözlerime iniyor artık dr.um minosete izin verdi ama ben dayanabildiğim kadar dayanıyorum​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…